St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.) | Columbus – San Jose 4:0 (kon.)
Florida – Los Angeles 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.) | Toronto – Montreal 6:3 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 0:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (kon.)
Washington – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
San Jose Sharks
Neděle 24.02.2019, 21:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Detroit Red Wings a San Jose Sharks.
     
    Detroit Red Wings

    Domácí Detroit Red Wings je v tabulce ve Východní konferenci na předposledním patnáctém místě se ziskem pětapadesáti bodů. Třiadvacetkrát dokázali hokejisté Red Wings zvítězit a devětatřicetkrát prohráli. Naposledy se hráčům Detroitu nedařilo na domácím ledě. V pátek prohráli těsně 2:3 s Minnesotou a nadále se tak spíše trápí. Dnes by rádi bodovali, ovšem proti rozjetým Žralokům ze San Jose to nebude nic jednoduchého. Pokusí se je aspoň potrápit a šanci rozhodně mají. Každý zápas začíná od nuly i favorit může klopýtnout.

    Nejproduktivnější hráči

    Dylan Larkin – 60 bodů (26+34)
    Gustav Nyquist – 48 bodů (15+33)
    Andreas Athanasiou – 39 bodů (22+17)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    San Jose Sharks

    Hosté ze San Jose se v Západní konferenci nachází na druhém místě a dosud jeho hokejisté nasbírali osmdesát bodů za šestatřicet výher a stejný počet proher. Naposledy se Žralokům doma nedařilo, když prohráli 5:6 po prodloužení. Tuto prohru však odčinili na prvním zápase venkovního tripu, když si vyšlápli na Tučňáky z Pittsburghu, které na jejich ledě porazili 4:0. Dvěma góly se blýskl český útočník Tomáš Hertl, jenž tak směle pokračuje v bodových ziscích a letos tak má sezónu rozehranou velmi dobře co se týká individuálních statistik. V sobotu nestačili na Columbus, když na jeho ledě padli 0:4.Dnes Sharks čeká další venkovní duel, který by proti Detroitu chtěli zvládnout.

    Nejproduktivnější hráči

    Brent Burns – 68 bodů (12+56)
    Joe Pavelski – 56 bodů (32+24)
    Tomáš Hertl – 55 bodů (28+27)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně ještě neutkaly. Bude to tak pro ně dnes první vzájemné měření sil.
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Hronek (DET)
    Filip Zadina (DET)
    Martin Frk (DET)
    Libor Šulák (DET)

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Filip Zadina se dočkal, dnes proti San Jose nastoupí ke svému prvnímu utkání NHL v sezóně

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: J. Bernier (Säteri) – Green, Kronwall (A), Hronek, DeKeyser, Daley, Ericsson – Nyquist, D. Larkin (A), Bertuzzi – Athanasiou, Nielsen, Mantha – Zadina, Glendening, Helm – Rasmussen, Abdelkader, J. de La Rose (A).

    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Heed, Burns, R. Šimek, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Donskoi, Hertl, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), M. Karlsson – Goodrow, Haley, Radil.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Nansen, MacPherson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Domácí se dostali do pásma soupeře a hned zahrozili před brankou San Jose. Dell však nemusel vůbec zasahovat. Hned na to Žraloci otáčejí hru.
     
    01:10
    Timo Meier se dostal ke střele a prověřil Berniera, který proti němu uspěl. Nicméně hosté se stále drží v útočném pásmu.
     
    01:45
    Nyní na Della vyslal z pravé strany střelu Mantha, ovšem brankář San Jose uspěl a nedovolil, aby domácí jakkoli ohrozili jeho branku.
     
    02:42
    Barclay Goodrow napadl obranu domácích, neuspěl. Rudá křídla tak míří zpět do útočné akce a obrana San Jose se musí velmi rychle vracet zpátky.
     
    03:20
    Filip Zadina za brankou soupeře bojoval o kotouč, nakonec ho ale pod kontrolu a hosté otočili hru. Thornton střílel na Berniera, ten ho ale vychytal.
     
    03:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení kuriózní brankou. TIM HEED vyslal od modré čáry střelu, kterou si bruslí kopl do vlastní branky Michael Rasmussen – 0:1. Ten poslal puk k bližší tyči a Bernier nestihl zareagovat. Gól je tak přiznán Heedovi. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Kevin Labanc.
    03:46 Tim HEED - 0:1
     
    03:46
    Domácí lavička si ale bere ještě trenérskou výzvu, bude se zkoumat video, zda nedošlo k bránění brankáře hostujícího Lukáše Radila.
     
    03:46
    Nic takového se nepotvrdilo a branka San Jose platí!
     
    04:25
    Evander Kane spěchal s Tomášem Hertlem do útočného pásma, ale jejich souhru překazili domácí. Ti tak směřují po zisku puku na opačnou stranu.
     
    05:21
    Gustav Nyquist si nabruslil blíže Dellovi a prověřil ho tvrdou střelou. Brankář hostů však znovu uspěl a připsal si další zákrok.
     
    05:59
    Domácí stále napadají v útočném pásmu a snaží se o vyrovnání. Zatím je však obrana Žraloků proti a dostává kotouč do bezpečí. Hosté tak jdou do další útočné akce.
     
    06:35
    Následuje první komerční přestávka zápasu.
     
    06:42
    Domácí po reklamní pauze kombinovali před brankou San Jose, ale ke střele se nedostali. Pokoušel se o to Filip Zadina, jeho pokus ale mířil vedle Dellovy klece.
     
    07:59
    Larkin si sjel do mezikruží a po přihrávce od spoluhráče natáhl hůl a sklepl kotouč, ovšem pouze do připraveného Aarona Della.
     
    09:02
    Jonathan Bernier si nyní připsal další zákrok. Po střele Brenta Burnse přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce. San Jose tak zůstává v útočném pásmu i nadále.
     
    09:11
    Filip Hronek vyslal od modré čáry pokus, který doplachtil až k brance hostů, ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal střelu tečovat.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:42
    Luke Glendening si nabruslil na pravou stranu a zblízka vystřelil, proti němu zakročil Aaron Dell. Další dobrá šance domácích gólem nekončí.
     
    09:52
    A na druhé straně zasahoval jeho protějšek, Aaron Dell smazal pokus Filipa Zadiny, který dnes hraje svůj první zápas v základní části NHL.
     
    10:08
    Přichází další komerční přestávka.
     
    10:13
    Agilní domácí tým znovu ohrozil branku hostů, střelu, která letěla vzduchem, zachytil do lapačky Aaron Dell a přerušil hru. Tu ale nechal plynout a puk poslal svým spoluhráčům.
     
    10:53
    Tyler Bertuzzi se marně natahoval po puku před hostující brankou. Ten dostal pod kontrolu Dell a nechal hru přerušit.
     
    11:05
    Helm svou střelu příliš zvedla a kotouč letěl jen nad branku hostů. Ti získávají puk a směřují postupně do další útočné akce.
     
    11:45
    Filip Zadina poslal puk na levou stranu, odkud s ním do blízkosti hostující branky nabruslil jeho spoluhráč, ovšem Brent Burns mu puk sebral a otočil hru.
     
    13:26
    Vhazovalo se ve středním pásmu blíže domácí brance, hosté se dopustili postavení mimo hru.
     
    13:49
    Dell musel jistit prostor u své branky, před ním se zjevil Gustav Nyquist, ale nakonec ho neohrozil. Domácí hráči však i nadále drží útočnou třetinu.
     
    14:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Z další akce se už domácí prosadili a začíná se znovu od začátku. DARREN HELM si přikopl bruslí puk na hokejku, udělal pár kroků navíc a poté z levého kruhu prostřelil Della kolem jeho pravé ruky a betonu – 1:1. Hostující brankář se už jen marně otáčel za sebe, na kotouč nedosáhl. Asistence: Justin Abdelkader a Mike Green.
    14:39 Darren HELM - 1:1
     
    14:51
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:04
    Jacob de La Rose se dostal do útočného pásma, ale jeho přihrávka neměla oči. Hosté pak poslali puk na zakázané uvolnění a hra zůstane před Dellem.
     
    15:36
    Odražený puk se z obranného pásma Sharks dostal až k brance domácích a je z toho další zakázané uvolnění hostů. Vhazovat se tak bude opět před Dellem.
     
    15:56
    Niklas Kronwall svižnou střelou pálil na Della, ten ale jeho pokus kryje. Hru nechal plynout a poslal puk svým spoluhráčům, kteří zamířili zpět před Berniera.
     
    17:00
    Postavení mimo hru, kterého se dopustili domácí hráči. Hra se tedy stěhuje do obranného pásma a vhazovat se bude blíže brance San Jose.
     
    17:25
    Dell musel být opět pozorný ve svém brankovišti, domácí hráči byli před jeho brankou opět hodně nebezpeční.
     
    17:55
    Joonas Donskoi sebral v obranném pásmu kotouč a zamířil s ním až před Bernierovu branku, chvíli tam hosté operovali, ale záhy přišli o puk.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:05
    Larkin v akci dva na jednoho našel na pravé straně Nyquista, který okamžitě vystřelil a jeho pokus rukou zastavil Dell.
     
    19:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní se už GUSTAV NYQUIST dočkal. Ve zmatku před brankou San Jose si všiml volného kotouče a hned ho dostal za Dellova záda. Poprvé puk lízl špičku brusle hostujícího brankáře, napodruhé se mu už povedlo prostrčit touš do odkryté části branky – 2:1. Domácí tak strhávají vedení na svou stranu a poprvé v utkání vedou. Asistence: Dylan Larkin a Tyler Bertuzzi.
    19:23 Gustav NYQUIST - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se nejprve do vedení dostali hosté, po střele Tima Heeda si puk bruslí kopl do vlastní branky Rasmussen. Domácí však dokázali vyrovnat zásluhou Darrena Helma a v závěru první třetiny se prosadil Gustav Nyquist. Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 22:05.
     
    Střely na branku: 15 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Radim Šimek vyslal z levé strany tvrdou ránu, kterou jistil domácí brankář Bernier a hru přerušil. Hosté tak začali druhou třetinu útočně.
     
    20:32
    Na druhé straně se zjevil před Dellem Nyquist, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brenden Dillon – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:00
    Jako první si přesilovou hru v tomto utkání zahrají domácí hráči při vyloučení Dillona.
     
    21:14
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., hákování).
     
    21:14
    Síly se ale o chvilku později srovnaly, na trestnou šel také domácí Larkin. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    21:45
    Brent Burns střílel od modré čáry, jeho pokus srazila obrana Detroitu do bezpečí a hned vyhazuje puk do středního pásma.
     
    22:26
    Evander Kane napadal soupeře a obral ho o kotouč. San Jose se tak usadilo v domácím teritoriu a pokouší se o vyrovnání nepříznivého stavu.
     
    22:59
    Heedovu střelu zastavil Jonathan Bernier, který si tak připsal další důležitý zákrok.
     
    23:00
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    23:14
    A taktéž i domácí celek.
     
    23:42
    Detroitští dostali puk do pásma Žraloků a hrozili před Dellovou brankou. Střela Hronka od modré čáry však skončila pouze na jeho betonu.
     
    25:18
    Timo Meier dostal přihrávku od Logana Coutureho, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Poté to ještě zkoušel Pavelski, ale také neúspěšně.
     
    25:45
    Anthony Mantha si sjel před Della, jeho střela ale byla sražena mimo. Domácí tak o sobě znovu dali hodně vědět.
     
    26:06
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:28
    Kane dojížděl obránce domácích, ale o puk ho tentokráte neobral. Rudá křídla tak míří znovu do další útočné akce před brankou San Jose. Hosté tak musejí být v obraně pozorní.
     
    27:20
    Domácí mají signalizovanou výhodu, pokud nevsítí branku, budou hrát přesilovou hru. Jsou stále v obranném pásmu a snaží se dostat puk před branku San Jose.
     
    28:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích se konat nebude. Výhodu Red Wings využili a berou dvoubrankový náskok. MIKE GREEN z pravé strany prostřelil Della, kotouč se odrazil od vnitřní části hostující branky a vyletěl ven – 3:1. Asistence: Justin Abdelkader a Anthony Mantha.
    28:00 Mike GREEN - 3:1
     
    28:40
    Hosté tak mají před sebou nelehký úkol, a sice dohnat dvoubrankovou ztrátu.
     
    29:47
    Jsme téměř v polovině základní hrací doby, u puku jsou domácí hráči a zakládají další postupný útok. Obrana San Jose se už rovná před brankou Della.
     
    30:23
    Další komerční přestávka.
     
    30:56
    Hosté získali puk a dostali se do útočného pásma, Lukáš Radil našel přihrávkou volného Heeda, ten střelu z první poslal jen do Berniera.
     
    31:36
    Bernier nyní raději přerušil hru před dotěrnými hosty a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    32:06
    Před Bernierem dotíral Evander Kane, který se pokusil dostat puk za jeho záda, ale to se nepovedlo. Domácí brankář zapisuje další zákrok a hra je opět pozastaven.
     
    32:23
    Radim Šimek clonil před brankou soupeře, do předbrankového prostou však přihrávku nedostal. San Jose ale nadále obléhá branku Detroitu.
     
    33:36
    Hosté se znovu pokoušeli o kontaktní branku, ale další jejich pokus končí na pozorném Bernierovi, který tak udržel dvoubrankový náskok svého celku.
     
    33:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale inkasuje a hosté jsou Detroitu na dostřel jediné branky. Hned po vhazování posunul puk na vrchol levého kruhu Meier BRENTU BURNSOVI a ten svižnou střelou překonal Berniera mezi jeho levou rukou a tělem – 3:2. Asistence: Timo Meier a Logan Couture.
    33:50 Brent BURNS - 3:2
     
    34:20
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jonathan Ericsson – 2 min., podrážení).
     
    34:20
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:40
    Domácí se hned po vhazování ve svém obranném pásmu dostali na kotouč a ten vyhazují až před branku San Jose. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    35:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a je vyrovnáno. JOE PAVELSKI dorazil za Bernierova záda střelu Thorntona a začíná se znovu od začátku – 3:3. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
    35:50 Joe PAVELSKI - 3:3
     
    36:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No a během chvilky hosté zase vedou. Vlasic střílel z levé strany a těsně před brankou Detroitu dostal kotouč pod víko Bernierovy klece JOE PAVELSKI – 3:4. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Tomáš Hertl.
    36:45 Joe PAVELSKI - 3:4
     
    38:12
    Hosté tak třemi góly po sobě strhli vedení na svou stranu a nyní tak musejí ztrátu dohánět domácí hokejisté.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:28
    Hronek poslal puk před hostující branku, ale nikdo z jeho spoluhráčů ho nedokázal dostat za Dellova záda. U puku jsou tak opět hosté a míří na opačnou stranu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se domácí dostali do dvoubrankového náskoku a vedli 3:1. Ovšem v závěru přišly tři střely hostů po sobě a ti se dostali podruhé v utkání do vedení. Domácí Detroit tak nyní musí dohánět své manko. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně ve 23:05.
     
    Střely na branku: 18 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Nyquist se dostal před branku hostů, jeho přízemní pokus za Dellova záda nezaplul.
     
    40:48
    Nyní jsou u puku Žraloci a míří s ním do blízkosti domácí klec. Rádi by své vedení pojistili, Detroit je ale zatím proti. Dvě střely srazila obrana Red Wings do bezpečí.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:39
    Lukáš Radil spěchal za kotoučem do útočného pásma, nakonec byl u něho dříve obránce Detroitu a dostal ho do své moci.
     
    42:10
    Tim Heed zachytil puk před brankou Della a snažil se ho dostat pryč z pásma. Nejprve se to nepovedlo, napodruhé už ano.
     
    42:52
    Po střele Tima Meiera zaduněly betony Anthonyho Berniera. Ten zapsal další důležitý zákrok a podržel svůj tým.
     
    43:29
    Tyler Bertuzzi se napřáhl před hostující brankou, jeho pokus však byl sražen mimo tři tyče. Domácím se tak nepovedlo ohrozit Aarona Della.
     
    44:38
    Labanc za brankou soupeře přišel o kotouč a domácí se rychle přesunuli do hostujícího teritoria. Tam ale znovu Della neohrozili.
     
    45:36
    Evander Kane prošel s pukem do útočné třetiny, tam ho o něj obrali domácí hráči a znovu přispěchali s další akcí, po níž zasáhl holí Aaron Dell.
     
    46:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:35
    Po nepřesné střele hostů získali puk domácí hráči a hned s ním zamířili před branku Della. Ten ale nemusel zasahovat, pomohla mu vlastní obrana.
     
    47:35
    Evander Kane objel Bernierovu branku a snažil se zblízka dostat puk za jeho záda. Domácí brankář však znovu zakročil a nechal hru přerušit.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., nedovolené bránění).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:41
    Žraloci se uhnízdili v pásmu soupeře a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Ale zatím se jim nedaří překonat domácího brankáře.
     
    50:20
    Larkin v oslabení uháněl před branku San Jose, tam ho ale obral o puk Joe Thornton a hned poslal kotouč směrem dopředu.
     
    51:08
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    51:11
    Proti střele Kanea zasahoval Bernier a znovu tak podržel svůj tým. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:11
    Následuje komerční přestávka.
     
    52:27
    Domácí mají ponechanou výhodu, Dylan Larkin si nabruslil na levou stranu a pokusil se zakončit u pravé tyče Della, ale ten vytáhl beton a nedopustil vyrovnání.
     
    52:39
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Justin Braun – 2 min., podrážení).
     
    53:25
    Zadina poslal puk na modrou čáru a poté se domácí dostali ke střele, kterou Dell vyrazil a následně pak puk až před Berniera poslali hosté.
     
    54:15
    San Jose se znovu osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Domácí tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    54:39
    Žraloci jsou v plném počtu.
     
    55:18
    Dillon poslal o mantinel kotouč z pásma pryč a jeho spoluhráči tak míří do další útočné akce.
     
    56:01
    Logan Couture nesebral u branky domácích puk, povedlo se to ale spoluhráči, který nakonec vůbec nevystřelil. U puku tak jsou nyní zase hráči Detroitu.
     
    57:09
    Nyní vytasil další přesný zákrok Aaron Dell a podržel těsné vedení svého celku. Hra je přerušena a po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Bernier zasahoval a potáhl puk spoluhráčům, ti míří okamžitě na druhou stranu.
     
    58:57
    Domácí hrají v šesti hráčích a bez brankáře!
     
    59:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě hotovo. Ve změti těl uprostřed hřiště vydoloval puk JOE PAVELSKI a poté ho bekhendovou žabkou poslal do prázdné branky. Útočník San Jose tak završil svůj dnešní hattrick. Asistence: Logan Couture.
    59:00 Joe PAVELSKI - 3:5
     
    59:50
    Poslední vteřiny, troufám si napsat zápasu odklepávají hosté a už pomalu začínají slavit výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté dlouho drželi svůj těsný náskok. Domácí to pak zkusili v powerplay a během chvilky trefil prázdnou domácí branku Pavelski, jenž tak potvrdil svým hattrickem výhru San Jose. Domácí tak chvíli sahali po dvou bodech, nakonec nemají žádný.
     
    Střely na branku: 23 – 37
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 515 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Zadina (DET) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:38
    Filip Hronek (DET) 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:23

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:42
    Lukáš Radil (SJS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:15
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:48
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Joe Pavelski (SJS) 3+0
    2. Brent Burns (SJS) 1+1
    3. Justin Abdelkader (DET) 0+2
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (23:49:58)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Helm (Abdelkader, Green), 20. Nyquist (D. Larkin, Bertuzzi), 28. Green (Abdelkader, Mantha) – 4. Heed (Vlasic, Labanc), 34. Burns (Meier, Couture), 36. Pavelski (J. Thornton, Burns), 37. Pavelski (Vlasic, Hertl), 59. Pavelski (Couture)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Säteri) – Green, Kronwall (A), Hronek, DeKeyser, Daley, Ericsson – Nyquist, D. Larkin (A), Bertuzzi – Athanasiou, Nielsen, Mantha – Zadina, Glendening, Helm – Rasmussen, Abdelkader, J. de La Rose (A).
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Heed, Burns, R. Šimek, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Donskoi, Hertl, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), M. Karlsson – Goodrow, Haley, Radil.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Nansen, MacPherson

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri