Sparta – Chodov 2:3 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Znojmo – Ostrava 5:10 (kon.)
Bulldogs – Česká Lípa 7:8 (2:3 po s.n.) | Královské Vinohrady – Bohemians 7:8 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 2:3 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
konec
Sokoli Pardubice
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 24.02.2019, 17:00 • SH Dašická, Pardubice (kapacita: 585 míst) • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:05
    Lukáš Pešat jen o milimetry netrefil z brejku prázdnou branku domácích, Sokol se bude muset znovu zkonsolidovat.
     
    57:20
    Domácí riskují power-play!
     
    57:02
    A Radovan Michaljovič znovu čaruje! Po rychlém brejku nejprve vychytal jedovatou ránu Zozuláka a následně vyhmátl i dorážku Petra. Sokol znovu už po několikáté zkolaboval v koncovce.
     
    54:53
    Pavel Jurčík neproměnil tutovku! Na pravém křídle byl úplně sám, přesto míček netrefil. Levínský tak nemusel ani zasahovat.
     
    52:21
    Jan Kourek nyní nebyl daleko od vyrovnání! Ve stoprocentní šanci však poskakující míček z krosu nakonec netrefil. Michaljovič si musel v brance pořádně oddechnout.
     
    51:54
    A další domácí tutovka! Krigovský se totiž zjevil na ose hřiště, ale Michaljovič exkluzivním zákrokem všemu zabraňuje.
     
    51:10
    Radovan Michaljovič předvádí parádní zákrok! Otrokovický fantom v brance dokázal tarzaním skokem vytasit míček letící z křídla od Zozuláka mimo bránu. Hráči Sokolu toho můžou hodně litovat.
    50:03 Pavel JURČÍK - 2:3
     
    50:03
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Pantheři jdou zčistajasna do vedení! Po dlouhém tlaku Pardubic se dokázaly Otrokovice za každou cenu osvobodit a po chybě Oubrechta se navíc mohou radovat i z vedení. Dobré zdvojení krásná nahrávka vzduchem od Gála pomohla PAVLU JURČÍKOVI k ideální pozici. Těžkou nahrávku trefil parádně. Asistence: Ladislav Gál.
     
    43:19
    Michal Janeček se zjevil v parádní šanci po brejku, ale ani on není pardubickým spasitelem. Jeho bomba proletěla mimo Michaljovičovu klec, střelec se asi oprávněně drží a hlavu.
     
    32:25
    Bude se poprvé vylučovat. Martin Rožnovják (OTR) totiž u mantinelu dost okatě přidržel soupeře a stáhl ho s sebou na palubovku. Sudí jej odměňují menším trestem za držení.
    27:21 Petr KITTEL - 2:2
     
    27:21
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Po delším tlaku se nakonec Pešat rozhodl nahrávat zpoza branky, ale vyčkal si přesně na okamžik, kdy se PETR KITTEL uvolní od obránců. Jeho rána pak zaletěla z velkého brankoviště za bezmocného Levínského takřka sama. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    26:08
    Lukáš Volek krásně našel nabíhajícího Kvapila v situaci dvou proti jednomu, jenomže Levínský předvedl krásný zákrok. Svým výběhem dokázal uklidit míček mezi nohy a mladý sniper tak nemohl ani střílet. Otrokovice byly kousek do vyrovnání!
    20:19 Pavel JURČÍK - 2:1
     
    20:19
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Kontaktní trefa je na světě! Po fatálním zaváhání v defenzivních řadách Pardubic už měl Gál situaci celkem jednoduchou. Hned dva spoluhráči mu nabíhali na nahrávku z rohu, PAVEL JURČÍK jí využil maximální. Příklepem se trefil přímo do šibenice. Asistence: Ladislav Gál.
    18:26 Lukáš PRIX - 2:0
     
    18:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je tu další trefa! Po rychlém zorientování v prostoru vyslal Petr milimetrově přesnou nahrávku na LUKÁŠE PRIXE, který poslal z levého mantinelu nechytatelnou bombu tahem. Jeho projektil proletěl přímo do šibenice. Asistence: Patrik Petr.
     
    17:03
    Radovan Michaljovič teď musel zasahovat dokonce maskou! Bomba od půlící čáry měla gólové parametry, nicméně byla sražena pouze za mantinel.
     
    15:02
    Panthers byly milimetry od vyrovnání! Lukáš Kvapil totiž dorážel jen těsně do připravené ruky Levínského. Na druhé straně pak mohl rozhodnout Adam Šmíd, jenomže byl sražen k zemi. Také Michaljovič přežil kritickou situaci.
     
    11:13
    Václav Oubrecht nebyl daleko od své druhé branky! Po krásném brejkové akci se míček pohyboval po ose David Žáček-Jan Kourek, jenomže Michaljovič předvedl dobrý zákrok. Otrokovický brankář si pohlídal i následné dorážky.
    00:23 Václav OUBRECHT - 1:0
     
    00:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Pardubice se hned z prvního útoku ujímají vedení, když se po bleskové vyměňované míčku s Dleskem se dostal VÁCLAV OUBRECHT na pravém křídle až za všechny obránce Otrokovic a po rychlé ráně zápěstím propálil Michaljoviče nad rukou. Asistence: Tomáš Dlesk.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Oubrecht (Dlesk), 19. Prix (Petr) – 21. Jurčík (Gál), 28. Kittel (Pešat), 51. Jurčík (Gál)


    Sokoli Pardubice: Levínský (Haleš) – Oubrecht, Škeřík, Slabý, Prix, Bílý, Krigovský, Kaluža, Formánek – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – P. Pakosta, Šmíd, Žáček – Petržela.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Rožnovják, Kostka, Zimmer, Mich. Nagy, Čevela, Kvapil – Sovják, Jurčík, Zapletal – Szweda, Gál, Pešat – Kittel, Volek, Petřík.

    Rozhodčí: Radim Sýkora, Miroslav Tkáč

    Diváci: 282
    bahis siteleri