Jihlava – Zlín 4:2 (kon.) | Třinec – Karviná 1:5 (kon.)
konec
FK Třinec
1:5 (0:2)
MFK Karviná
Neděle 24.02.2019, 14:00 • Hřiště s UT, areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga – Morava • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Lingrova střela po zemi orazítkovala tyč Palečkovy brány.
     
    86
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná už vede 5:1, když rychlá akce konkrétně JANA SUCHANA, který prolétl zhruba půlku hřiště, poté se uvolnil v šestnáctce a prudkou přízemní střelou poslal balon do brány.
     
    81
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vojtěch Wala, přichází Tomáš Botur.
     
    81
    Dvojí střídání v týmu Třince. Na místo Lukáše Ciencialy, přichází Martin Konečný, také ze hřiště odchází Petr Chloň a přichází Vojtěch. Cieslar.
     
    80
    Střídání v týmu Karviné, za Mariána Paholíka nastoupil Alexandr Holec.
     
    80
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté rozehráli rychlý protiútok po ose Motyčka – Gros – Lingr a zakončující karvinský ONDŘEJ LINGR neměl už problém poslat míč do odkryté třinecké brány.
     
    75
    Samiec se dral po pravé straně do pokutového území, několikrát ho postrčil Andrej Ceniga a Samiec nakonec upadl v pokutovém území. Rozhodčí pokutový kop nepískal, ale vytáhl nedovolený zákrok před pokutové území. Andrej Ceniga za svůj počin viděl žlutou kartu.
     
    73
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Nikolaos Fokaidis, přichází Andrej Ceniga.
     
    70
    Joukl z přímého kopu poslal míč k levé tyči, kam vyskočil brankář Pastornický a balon vyrazil vedle brány.
     
    69
    Střídání na straně Karviné, hřiště opustil Michal Hladík a nahradil ho Tomáš Hujo.
     
    69
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí se z úvodního gólu dlouho neradovali, z pravé strany odcentroval Lingr a našel před bránou hlavu JANA SUCHANA, který nedal Palečkovi žádnou šanci.
     
    67
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned z další akce se uvolnil před bránu DENIS NESLANIK, položil si gólmana Pastornického a střelou do odkryté brány o tyč snižuje na 1:2.
     
    63
    Obrovská šance Karviné. Na pravé straně získal trochu prostoru Putyera, zpětnou přihrávkou vybídl do velké příležitosti Suchana, který střílel z první z pokutového puntíku, ale jeho střelu po zemi fantasticky vyrazil gólman Paleček.
     
    58
    První střídání v týmu Karviné, Christian Kouakou byl nahrazen Davidem Grosem.
     
    57
    Po faulu ve středu hřiště obdržel žlutou kartu karvinský Nikolaos Fokaidis.
     
    55
    K přímému kopu se postavil kapitán Lingr a střelou k pravé tyči nechal vyniknout gólmana Palečka, který tygřík skokem balon vyrazil vedle brány, rohový kop pro Karvinou.
     
    50
    Dlouhý balon za obranu dostal Schwendt, naběhl si sám před gólmana a prudkou střelou po zemi donutil Pastornického k zákroku, ten vyrazil střelu nad sebe.
     
    46
    Domácí nakonec o poločase přece jen vystřídali. Za Adama Witoszeka nastoupil Pavol Ilko a Jiří Cieslar přepustil místo Marku Zahalukovi.
     
    34
    Krásný dlouhý balon z kopačky Potůčka našel před vápnem Neslanika, ale třinecký hráč nedokázal obelstít karvinského gólmana Pastornického, který mu míč chytil.
     
    33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Z pravé strany si Suchan počkal na nabíhajícího JANA MOTYČKU, který si naběhl k přední tyči, následně přišel centr a JAN MOTYČKA střelou mezi gólmana a tyč zvýšil na 0:2 pro Karvinou.
     
    32
    Šance Karviné! Po přihrávce Lingra se objevil sám před gólmanem Kouakou, ale jeho prudkou střelu k levé tyči fantasticky vyrazil gólman Paleček a s následnou dorážkou si poradil Chloň.
     
    26
    Cienciala se snažil proniknout po levé straně k centru, ale na poslední chvíli ho Hladík zatáhl za dres a za svůj čin vidí žlutou kartu.
     
    12
    Karviná právě vstřelila branku!
    Brankář Paleček zaváhal při svém výkopu, poslal míč přímo na nohy JANA SUCHANA, který dlouhým lobem vrátil balon do odkryté brány.

    Igor Mainka

    Branky: 67. Neslanik – 12. Suchan, 33. Motyčka, 69. Suchan, 80. Lingr, 86. Suchana

    Karty:   26. Hladík (KAR), 57. Fokaidis (KAR), 75. Ceniga (KAR)


    FK Třinec: Paleček – Chloň (81. V. Cieslar), Lanc, J. Cieslar (46. Zahaluk), Potůček, Cienciala (81. Konečný), Schwendt, Samiec (C), Joukl, Witoszek (46. Ilko), Nieslanik.
    Náhradníci: Kubik – Konečný, Ilko, Zahaluk, V. Cieslar.

    MFK Karviná: Pastornický – Putyera, Lingr (C), Paholík (80. Holec), Suchan, Fokaidis (73. Ceniga), Kouakou (58. Gros), Hejda, Motyčka, Wala (81. Botur), Hladík (69. Hujo).
    Náhradníci: Tichý – Gros, Holec, Hujo, Botur, Ceniga.

    Rozhodčí: Machálek – Antoníček, Dresler.
    bahis siteleri