Lipt. Mikuláš – Poprad 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Trenčín – Miskolc 3:0 (kon.)
MAC Budapešť – Detva 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Neděle 24.02.2019, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu slovenské hokejové Tipsport ligy, ve kterém se utkají HK Dukla Trenčín a DVTK Jegesmedvék. Utkání začíná v 17:00.
     
    HK Dukla Trenčín

    Trenčín ješte stále bojuje o přímý postup do čtvrtfinále play-off. Před tímto zápasem drží sedmé místo, o bod před svým dnešním soupeřem z Miškovce, se kterým si to dnes rozdá v přímém souboji o sedmé místo. V příštím kole na Duklu zase čekají Nové Zámky, které mají před Trenčínem náskok 5 bodů. Trenčín tak potřebuje z těchto posledních dvou utkání získat šest bodů a doufat, že Nové Zámky dnes prohrají na půdě lídra Banské Bystrice. Forma Trenčína se celou sezonou vyznačuje poměrně velkými výkyvy a ani poslední týdny nejsou výjimkou. Doma je ale Trenčín třetím nejlepším týmem soutěže a domácí budou chtít v tomto důležitém zápase výhodu domácícho prostředí určitě využít na zisk potřebných tří bodů.

    Posledních 5 zápasů:
    Trenčín – Košice 3:6
    Trenčín – Žilina 3:2 po prodloužení
    Košice – Trenčín 4:2
    Trenčín – Zvolen 3:2 po nájezdech
    Detva – Trenčín 2:6
     
    DVTK Jegesmedvék

    Hosté ještě také mají teoretickou šanci na přímý postup, už ho ale nemají ve vlastních rukou. Z osmého místa ztrácejí na Trenčín jeden bod a na šesté Nové Zámky šest bodů, takže ani dnešní výhra jim nemusí na průnik do první šestky stačit. Forma Miškovce má ale spíše klesající tendenci, když hosté prohráli poslední tři zápasy a v této minisérii podlehli doma právě i týmu Nových Zámků (které krátce předtím dokázali porazit). V zápasech Miškovce navíc nepadá v poslední době moc gólů – ve čtyřech z pěti posledních zápasech padly v zápase DVTK maximálně tři góly. Venku patří Miškovec mezi průměr Tipsport ligy, protože je až sedmým nejlepším týmem ve venkovních zápasech. Z posledních pěti zápasů venku ale vyhrál čtyři.

    Posledních 5 zápasů:
    Nové Zámky – DVTK Jegesmedvék 1:2
    Liptovský Mikuláš – DVTK Jegesmedvék 0:2
    DVTK Jegesmedvék – Nové Zámky 1:2 po nájezdech
    Poprad – DVTK Jegesmedvék 2:1
    DVTK Jegesmedvék – Banská Bystrica 4:5 po prodloužení
     
    V předchozích vzájemných zápasech v letošní sezoně se z vítězství vždy těšil domácí tým. Trenčín vyhrál doma 4:0 a 4:1, naopak Miškovec doma vyhrál 3:2 a 5:4 po nájezdech.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Dukla Trenčín: Valent (Hollý) – Starosta, Rýgl, Krejči, Cebák, Gula, Bokroš, Bohunický, Hlinka – Sojčík, Ölvecký, Radivojevič – Hecl, Sádecký, Bartovič – Švec, Radjenovic, Varga – Hudec, Dlouhý, Mikula

    DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) – Kiss, Crawford, Láda, Szirányi, Milam, Göz, Albert – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodčí: T. Orolin, Snášel – M. Orolin, Šoltés.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o chvíli začne. Domácí Trenčín bude hrát ve žlutých dresech, hosté v červených.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    První nepřesnou rozehrávku Kisse zachytil Sádecký, který se snažil najít přihrávkou do středu Hecla. Ten však netrefil puk.
     
    01:20
    Trenčín vstoupil do utkání hodně aktivně. Tvrdou střelu od modré od Bokroše musel vyrazit brankář Vay.
     
    02:05
    Mikula skvěle napádal rozehrávku Miškovce a po zisku puku našel přihrávkou na modrou Rýgla. Obránce Trenčína tvrdou střelou minul bránu hostů.
     
    02:35
    Ani domácí si nerozuměli při rozehrávce. Miskolczi se dostal k puku za brankou domácích, z ostrého úhlu ale Valenta nepřekonal.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Crawford – 2 min., podrážení).
     
    03:11
    Miškovec získal puk hned po prvním přesilovkovém vhazování a hosté vyhodili puk za Valentovu branku.
     
    03:30
    Ani druhý pokus Trenčína o útok nebyl úspěšný. Milam zachytil křížnou přihrávku a puk vyhodil znovu až k domácímu brankáři.
     
    04:20
    Až na potřetí se domácím povedlo se usadit v útočném pásmu. Od modré pálil Starosta, jeho pokus vyrazil brankář Vay. Bartovičovi pak na modré puk odskočil, takže je domácímu útočníkovi odpískán ofsajd.
     
    04:55
    Hosté v plném počtu.
     
    05:10
    I hosté spáchali ofsajd. Vas při rychlém protiútoku Miškovce spěchal do útočné třetiny až příliš a byl rychlejší než Pance s pukem.
     
    05:50
    Radivojevič hledal přihrávkou od mantinelu Ölveckého, puk se ale odrazil k Rýglovi na modrou. Ten vystřelil z první a tečovanou střelu musel vyrážet brankář Miškovce Vay.
     
    06:50
    Harrison na opačné straně zavezl puk po pravém křídle do pásma Trenčína a nahozením na Valenta získal pro maďarský tým vhazování v útočné třetině.
     
    06:59
    Vas vyhrál vhazování, puk ale ztratil a zaútočil Trenčín. Vargovo nahození na branku pokryl lapačkou Vay.
     
    07:06
    Loiseau našel přihrávkou mezi kruhy Kulmalu, kterého vychytal ve skvělé střelecké pozici Valent.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Sádecký – 2 min., podrážení).
     
    08:25
    Přesilovka Miškovce vypadá mnohem lépe než přesilovka domácích. Od modré střílel Crawford i Kulmala, pokaždé ale dokázal zasáhnout brankář Valent.
     
    09:15
    Magosi střílel z první z pravého kruhu, Valent betonem tento pokus vyrazil. Domácí pak vyhodili puk za branku hostů.
     
    09:17
    Domácí v plném počtu.
     
    09:56
    Valent chtěl rozehrát rychle kotouč, přihrál ale přímo Ritóvi. Střelu útočníka čtvrté formace Miškovce pak Valent chytil.
     
    10:26
    Hecl zachytil rozehrávku hostů a ocitl se sám před brankářem Vayem. Pak zkoušel spíše exhibiční blafák s hokejkou mezi nohama, puk mi ale po čepeli sjel a Vaye slabou střelou po ledě nepřekonal.
     
    11:15
    Trenčín má zatím více z hry. Vay musel zasáhnout proti průniku Mikuly od mantinelu i proti prudké střele Bokroše z pravého kruhu.
     
    12:37
    Domácí znovu zatlačili hosty před branku Vaye. Krejči nahazoval puk od modré a i když puk vypadl Vayovi z lapačky, tak u něj nebyl nikdo ve žlutém na dorážku.
     
    13:56
    Další tvrdou střelu vyslal od modré Starosta, tentokrát ale branku DVTK minul. Na druhé straně to zkoušel individuálně Somogyi, Starosta ho ale o puk připravil.
     
    14:58
    Radivojevič se uvolnil na pravém křídle a našel přihrávkou na opačnou stranu Mikulu. Ten si puk potáhl blíže k brance, trefil ale brankáře Vaye.
     
    15:26
    Hosté se poprvé kromě přesilovky usadili v útočné třetině, ke střele se ale nedostali. Nakonec dokonce ztratí pásmo, protože Pance byl dříve v útočném pásmu než puk.
     
    16:07
    Hecl hledal přihrávkou Sádeckého, puk se ale k němu vrátil a bekhendovým pokusem spomezi kruhů trefil připravenou lapačku Vaye.
     
    16:16
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Szirányi – 2 min., hákování).
     
    16:49
    Domácím se znovu nepovedl úvod přesilovky a musí se bránit průniku Kisse. Obránce hostů zatlačila domácí obrana do rohu a puk získala, půl minuty přesilovky je už ale pryč.
     
    17:20
    Trenčín se usadil v útočné třetině, po krátké kombinaci ale hosté vyhodili puk za branku Valenta. Další útok domácích zakládá Krejči.
     
    17:53
    Hecl si několikrát vyměnil puk s Vargou a pak druhý jmenovaný hledal na druhé straně Bartoviča, obránce Miškovce ale přihrávku zachytil a puk znovu vyhodil.
     
    18:16
    Hosté v plném počtu.
     
    18:26
    Vas vyhrál vhazování v útočném pásmu, červení ale pásmo neudrželi a znovu se musí bránit útoku Trenčína.
     
    18:52
    Domácí střídali, a tak to zkusil Hlinka sám. Střelu od pravého mantinelu vyrazil Vay do rohu.
     
    19:26
    Hlinka znepříjemnil rozehrávku hostům natolik, že ti vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    19:37
    Starosta našel za obranou přihrávkou Sojčíka, ten se ale k brance nedostal a vystřelil z levé strany. Zásah pukem do krku dostal Kiss, který okamžitě odešel do šatny na ošetření.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině byl výrazně aktivnější domácí Trenčín, gól ale domácí nevstřelili. Nevyužili na to ani dvě přesilovky. Naopak hosté se dostali k většímu ohrožení branky Valenta jen sporadicky a především ve své jediné přesilové hře. Uvidíme, jak zareagují především hosté na vývoj zápasu, zatím to totiž vypadá tak, že vyhrát chtějí především domácí.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hned na začátku druhé třetiny si dobře najel s pukem do levého kruhu Sojčík, Vay ale jeho střelu vyrazil a pak ho narazil na mantinel Loiseau.
     
    20:43
    Loiseau pak zavezl puk před Valentovu branku, tam mu ale od hokejky odskočil a domácí brankář ho skryl do lapačky.
     
    21:01
    Ládu obral o puk Hecl, který následně hledal přihrávkou před brankou Sojčíka. Toho ale obral o puk Magosi.
     
    21:40
    A právě Magosi se dostal s Kulmalou do přečíslení 2 na 1, vůbec ho ale nevyřešil dobře. Přihrávka na Kulmalu byla nepřesná a skončila mimo branku Valenta.
     
    22:10
    Radjenovic nenapádně projel po pravé straně, přihrál Gulovi a ten z ostrého úhlu trefil tyčku branku Miškovce.
     
    23:04
    Hlinka projel celým pásmem Miškovce a přihrál na modrou Starostovi, který ale vystřelil tak prudkou ránu, že se odrazila od mantinelu ven z pásma.
     
    23:41
    Na opačné straně střílel od modré Crawford a jeho střelu poslal Ritó tečem do ochranné sítě.
     
    24:02
    Hecl dostal přihrávku na křídlo od Bartoviče a vystřelil přes obránce DVTK, puk se ale od něj odrazil ven z třetiny. Hosté si pak nerozuměli při rozehrávce a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    24:35
    Hosté znovu rozehráli špatně, tentokrát se ale zakázané uvolnění nepískalo. Kulmala puk nevybojoval a Radjenovic může zaútočit.
     
    25:03
    Právě Radjenovic na nic nečekal a hned po přechodu útočné třetiny tvrdě vystřelil od modré. Varga jeho střelu nedokázal tečovat, a tak skončila v lapačce brankáře Vaye.
     
    25:36
    Starosta tvrdým, ale čistým hitem skolil Miskolcziho za vlastní brankou, puk ale nezískal.
     
    26:03
    Hosté však nedokázali udržet útočné pásmo dlouho a museli se vrátit dozadu, aby zastavili průnik Mikuly.
     
    26:33
    Na opačnou stranu vyrazil Milam, kterého obral o puk Hudec. Právě útočník čtvrté domácí formace nahodil puk na branku Vaye, brankář hostů si ale snadno poradil.
     
    26:50
    Trenčín je nadále aktivnější, stále ale nepřišel gól. Hostům se nepovedl přechod přes modrou, hned dva hráči byli v ofsajdu.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Magosi – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:41
    Mikula vypálil tvrdě z levého kruhu a střela Vayovi vypadla, ani jeden z hráčů Trenčína ale nedokázal puk protlačit za brankáře hostů.
     
    28:18
    Bartovičovu střelu zastavil bruslí Crawford, který pomalu odjíždí na střídačku. Domácí ale pokračují v tlaku.
     
    28:46
    Krejči dobře nahodil puk od modré a Sádecký ho zkoušel dorážet, oba pokusy ale vyrazil skvěle chytající Vay.
     
    28:56
    Hosté v plném počtu.
     
    29:37
    Po dlouhé době zaútočili hosté. Puk se ze souboje v rohu odrazil do levého kruhu k Loiseauovi, útočník hostů ale trefil přímo do nastavené lapačky brankáře Valenta.
     
    29:54
    Láda zachytil vyhození domácích, pak ale poslal nepřesnou přihrávku Pancemu. Oba týmy jdou střídat.
     
    30:24
    Radjenovic kličkou obešel obránce a okamžitě vypálil z pravé strany na Vaye, i tentokrát ale maďarský brankář skvěle zasáhl betonem.
     
    31:01
    Sádecký zavezl puk do pásma a pak našel Bartoviče, který těsně minul branku hostů.
     
    31:32
    Po soubojích v rohu se uvolnil Sádecký, puk mu ale v rozhodující chvíli odskočil.
     
    32:02
    Hostům se konečně povedlo vyhodit puk, současně ale přišel další dobrý a hlavně čistý hit od Hlinky.
     
    32:37
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín se konečně dočkal zasloužené odměny! Mikula přihrál na modrou, odkud vystřelil tvrdě Gula. Jeho střela vypadla Vayovi a do prázdné branky puk zblízka dorazil ANDREW RADJENOVIC. Asistence: Jiří Gula, Ondrej Mikula.
     
    33:40
    Domácí pokračují ve výborném výkonu. Sádecký se prokličkoval mezi kruhy, pak ale zblízka minul branku hostů.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Sádecký.
     
    34:46
    Trenčín se hned po vhazování osvobodil vyhozením puku za branku Miškovce. Hosté se ale rychle vrátili do útočného pásma.
     
    35:29
    Po dalším vyhození puku navíc útočníci Miškovce spáchali ofsajd. Tato přesilovka hostů skutečně není povedená.
     
    35:50
    Kulmala pronikl po levé straně a přihrával před prázdnou branku Pancemu, kterému na poslední chvíli strčil hokejku do střely Dlouhý.
     
    36:04
    Domácí v plném počtu.
     
    36:15
    Hosté pokračovali v tlaku z přesilovky a vytvořili si ještě jednu šanci. Harrison nahodil puk na branku. Valent tento pokus vyrazil, ale jen přímo ke Kulmalovi, který ho zblízka trefil.
     
    37:05
    Magosi dobře projel středním pásmem a donutil Valenta k zákroku vyrážečkou. Následnou střelu Loiseaua tečoval projíždějící hráč Miškovce do Valenta.
     
    38:13
    Další útok Miškovce znovu zastavil ofsajd.
     
    38:32
    Valentovi se nepovedla rozehrávka, a tak jeho obránci museli vyhodit puk na zakázané uvolnění.
     
    38:50
    Hra se v závěru druhé třetiny dost kouskuje. Trenčín opět vyhodil puk na icing.
     
    39:05
    Radivojevič znovu vyhodil puk na zakázané uvolnění. Je to pátý icing domácích v průběhu minuty.
     
    39:22
    Trenčínu se konečně povedlo založit útok, akci domácích ale zastavil dobrým čtením hry Loiseau.
     
    39:56
    Na závěr přišla ještě jedna střela hostů od Milama, byla ale nepřesná a natolik prudká, že vyhnala jeho tým z útočné třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Trenčínu se ve druhé třetině konečně povedlo využít svůj tlak a vstřelil vedoucí gól. Šancí ale měli domácí rozhodně dost na to, aby gólů bylo výrazně více. Hostům pomohla až přesilovka, po které dokázali vyrovnat hru a několikrát byli blízko vyrovnání, svoje gólové příležitosti ale nedokázali využít. Čeká nás tedy rozhodně zajímavá třetí třetina, ve které se dá očekávat velký boj.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Miškovec vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny, při prvním přechodu útočné modré ale hosté puk ztratili.
     
    41:17
    Bartovič se natlačil od mantinelu na střed, branku ale z této dobré pozice minul. O puk v rohu bojoval Hecl, puk ale získal Pance.
     
    41:30
    Miskolczi využil špatné střídání domácích a uvolnil se na pravém křídle. Střelou přes Bokroše donutil Valenta k dalšímu zákroku.
     
    41:58
    Nahození domácích přistavil Göz jen pro Gulu, který svým pokusem minul branku hostů.
     
    42:31
    Crawford nahodil puk na zadní mantinel, kde se k němu jako první dostal Magosi. V souboji s obráncem Trenčína ale o puk přišel.
     
    42:57
    Radivojevič zachytil rozehrávku domácích a přihrál na pravou stranu Sojčíkovi, kterého prudkou střelu z první vychytal brankář hostů Vay. To byla obrovská příležitost!
     
    43:31
    Kulmala poslal křížnou přihrávku na Vasa, který mu pak puk vracel před branku. Kulmala ale puk nedokázal tečovat a trefit branku se nepovedlo ani dojíždějícímu Pancemu.
     
    44:04
    I když Trenčín vede jen o jeden gól, tak obránci domácího týmu s rozehrávkou nikam nespěchají. Uvidíme, zda se jim to nevymstí.
     
    44:32
    Vojtkó našel mezi kruhy volného Hajóse, obránce Trenčína mu ale na poslední chvíli puk odpálil na zakázané uvolnění.
     
    44:40
    Loiseau vyhrál vhazování za sebe na modrou na Szirányiho, kterého prudkou střelu zneškodnil spolehlivý Valent.
     
    44:48
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín odskakuje do dvoubrankového náskoku! Mikula našel přesnou přihrávkou na levou stranu volného MICHALA HLINKU, který z ostrého úhlu trefil přesně k bližší tyčce. Vay se nestihl ke své pravé tyčce přemístit. Asistence: Ondrej Mikula.
     
    46:02
    Už to mohlo být 3:0! Ölvecký se dostal do přečíslení 2 na 1 s Radivojevičem a právě Radivojevič střílel spomezi kruhů po přihrávce od svého útočného parťáka. Vay vyrazil střelu betonem.
     
    47:31
    Vojtkó nahodil puk na zadní mantinel, tam ho ale v souboji se Sádeckým nevybojoval Ritó.
     
    47:52
    Bartovič se pak uvolnil na levém křídle a příklepem vystřelil na Vaye. Maďarský gólman si poradil a střelu chytil lapačkou.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Rýgl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:42
    Domácí vyhráli vhazování a vyhodili puk za branku Vaye. Tam navyše dotíral na rozehrávající hosty Mikula.
     
    49:09
    Až téměř v polovině přesilovky se hostům povedlo usadit se v útočné třetině, pořád ale nepřišlo střelecké zakončení. Hosté si puk posouvají kolem mantinelu.
     
    49:37
    Crawford nahazoval puk od modré na teč, naštěstí pro domácího brankáře ale puk nikdo nezasáhl, a tak mu skončil v lapačce.
     
    50:00
    Domácí v plném počtu.
     
    50:38
    Hosté se nadále drží v útočné třetině, Miskolczi ale trefil nahozením Mikulu a pak ho Somogyi vystavil do ofsajdu.
     
    51:17
    Trenčín zatím docela v poklidu kontroluje zápas a směřuje za důležitým vítězstvím. Sojčík navíc zavezl puk do útočné třetiny.
     
    51:50
    Právě Sojčíkovo nahození nebezpečně proletělo brankovištěm hostů a odrazilo se ven z třetiny. Domácí si pak neporozuměli při rozehrávce a poslali puk na icing.
     
    52:17
    Přes Bartoviče a Sádeckého se dostal puk na modrou k Starostovi, kterého střelu vyrazil lapačkou nad branku Vay. Na opačné straně musel zase proti střele Galanisze zasáhnout brankář Trenčína Valent.
     
    52:39
    Mikula zachytil přihrávku Vojtkóa a ujel do samostatného nájezdu. Vojtkó ho vytlačil do pravé strany a Mikula bekhendem namířil jen do brankáře Miškovce.
     
    53:28
    Vas byl tvrdě naražen na mantinel a hned poté dostal Švec, kterému spadla přilba a který už šel na střídačku, pukem do hlavy. Naštěstí se zdá, že se Švecovi nestalo nic vážného.
     
    53:46
    Harrison nepočkal na Loiseaua s pukem a ocitl se v ofsajdu.
     
    54:25
    Starosta nahodil puk ideálně na teč Ölveckému. Proti tomuto teči předvedl skvělý reflexivní zákrok Vay.
     
    55:07
    Kulmala trefil svojou rozehrávkou Dlouhého, a tak mu nezůstala jiná možnost, než ho faulovat.
     
    55:07
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Kulmala – 2 min., hákování).
     
    55:42
    Hosté už dvakrát vyhodili puk z vlastní třetiny. Pak navíc při dalším pokusu odskočil puk Radivojevičovi do střední třetiny.
     
    56:11
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Je asi rozhodnuto! Hosté propadli při útoku v oslabení a Trenčín se dostal do přečíslení. Krásnou kombinaci trojice útočníků zakončil Bartovič přihrávkou na pravou stranu, kde byl úplně volný TIBOR VARGA a ten zblízka vymetl horní růžek u bližší tyčky. Asistence: Boris Sádecký, Milan Bartovič.
     
    57:10
    Hosté už asi trochu rezignovali. Navzdory nepříznivému stavu 0:3 už jakoby ani neměli snahu založit nějakou útočnou akci.
     
    58:04
    Rýgl rozehrál na Radjenovice, který protečoval puk za branku Miškovce na Vaye. Tam sice domácí puk ztratili, hostům se ale nedaří pořád dostat do útočné třetiny.
     
    58:52
    Teď se to hostům konečně povedlo, nahození ale bez problémů vyrazil Valent.
     
    59:25
    Další nahození z pravého křídla chytil asi nejlepší hráč zápasu – brankář Trenčína Michal Valent.
     
    59:46
    Ještě v samotném závěru se do ofsajdu dostali při přechodu modré domácí.
     
    Konec zápasu.
     
    Trenčín naprosto zaslouženě poráží Miškovec a získává všechny tři body. Drtivou většinu zápasu byli domácí lepší a jen skvělý výkon brankáře Adama Vaye v brance Miškovce zabránil mnohem větší porážce hostů. Ve třetí třetině potvrdil Trenčín svou výhru dvěma góly a zajistil si minimálně sedmé místo po základní části. O šestou, poslední postupovou příčku do čtvrtfinále play-off si to rozdá v úterý v přímém souboji s Novými Zámky. Miškovec vstoupí do předkola play-off s jistotou z osmého místa.
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (19:21:10)

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 32. Radjenovic (Gula, Mikula), 44. Hlinka (Mikula), 56. Varga (Sádecký, Bartovič)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hollý) – Starosta, Rýgl, Krejči, Cebák, Gula, Bokroš, Bohunický, Hlinka – Sojčík, Ölvecký, Radivojevič – Hecl, Sádecký, Bartovič – Švec, Radjenovic, Varga – Hudec, Dlouhý, Mikula
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Kiss, Crawford, Láda, Szirányi, Milam, Göz, Albert – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodčí: T. Orolin, Snášel – M. Orolin, Šoltés
    bahis siteleri