Sparta – Litvínov 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (2:0, 2:2, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 03.03.2019, 15:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:38 Jakub PETRUŽÁLEK - 5:3
     
    54:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se k puku dostal Košťálek, který však vyhodil pouze na modrou čáru k JAKUBU PETRUŽÁLKOVI, který propálil Machovského. Asistence: František Lukeš.
    44:42 Jiří SMEJKAL - 5:2
     
    44:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hned poté přichází již pátý gól v Janusově síti! JIŘÍ SMEJKAL využil hrubou chybu Marka Trončinského a bekhendovým blafákem rozjásal domácí publikum! V hale zní podruhé v této sezoně známí píseň Pátá. Bez asistence.
    39:59 Jiří ČERNOCH - 4:2
     
    39:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné! Sparťané byli minutu uzamčeni ve vlastním pásmu, ale nakonec se prosazují právě oni v poslední vteřině druhé třetiny! Smejkal zablokoval střelu jednoho z hostí na modré a poslal do brejku Silla, který ještě našel lépe postaveného JIŘÍHO ČERNOCHA, jenž svou hokejkou procpal kotouč do litvínovské branky. Asistence: Zach Sill, Jiří Smejkal.
    36:06 Viktor HÜBL - 3:2
     
    36:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přeci jen je tu už kontaktní gól hostí! Litvínovští najeli do útočného pásma a Machovský musí lovit další puk ze své sítě. Lukeš našel svou přihrávkou veterána VIKTORA HÜBLA, který zamířil přesně. Asistence: František Lukeš, Jan Myšák.
    25:50 Juraj MIKÚŠ - 3:1
     
    25:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští se při hře čtyři na čtyři dostávají svému soupeři na dostřel a kazí Machovskému čisté konto. Kašpar nahrál na JURAJE MIKÚŠE, který svou střelou překvapil sparťanského brankáře. Asistence: Lukáš Kašpar.
    22:12 Roberts BUKARTS - 3:0
     
    22:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle rozhodně stálo za to! Domácí se rychle vydali do přečíslení tři na dva, v němž Klimek našel na druhé straně v jízdě ROBERTSE BUKARTSE, který se trefil náramně nad Janusovo rameno! Asistence: Lukáš Klimek, Tomáš Pavelka.
    18:37 Miroslav FORMAN - 2:0
     
    18:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem první třetiny se domácí prosazují podruhé. Podobný gól jako při prvním případě. Lukáš Pech objel branku hostí s pukem na hokejce a naservíroval ho přesně MIROSLAVU FORMANOVI, který pohodlně uklízel kotouč už do prázdné branky. Sparťané vedou už o dva góly. Asistence: Lukáš Pech.
    14:34 Lukáš KLIMEK - 1:0
     
    14:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se už však domácí hokejisté radují! Jeden z domácích hráčů nahrával do předbrankového prostoru přesně na hokejku LUKÁŠE KLIMKA, který otevírá skóre dnešního zápasu. Na tohle Janus nemohl zareagovat. Asistence: Tomáš Pavelka.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Klimek (T. Pavelka), 19. Forman (Pech), 23. Roberts Bukarts (Klimek, T. Pavelka), 40. Černoch (Sill, Smejkal), 45. Smejkal – 26. J. Mikúš (Kašpar), 37. V. Hübl (F. Lukeš, Myšák), 55. Petružálek (F. Lukeš)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Piskáček, T. Pavelka, Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Košťálek, T. Voráček – Jarůšek, Pech, Forman – Klimek, J. Hlinka, Roberts Bukarts – Smejkal, Sill, Černoch – Kudrna, Klíma, Rousek.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Šesták, Trončinský, Ščotka, L. Doudera, Strejček, Graborenko – F. Lukeš, V. Hübl, Myšák – Válek, J. Mikúš, Kašpar – Jícha, M. Hanzl, Petružálek – Trávníček, M. Havelka, Jurčík – Gerhát.

    Rozhodčí: Šír, Hejduk – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri