Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:5 (2:2, 1:0, 1:3) Stav série: 0:2
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 04.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. V sobotu odstartovaly čtvrtfinálové série play-off a dnes jsou na programu první odvety. V rámci toho budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Děčín HC Stadion Vrchlabí.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté propluli do vyřazovacích bojů na poslední chvíli, postup stvrdili až v posledním utkání v základní části po domácí výhře nad Bílinou. Díky třem získaným bodům se tak nemuseli ohlížet na výsledek pražské Kobry, která měla šanci právě v případě, že by Děčín s Draky ztratil nějaký bod. Nestalo se a Pražanům tak postup unikl o jeden bod. Pro Medvědy to byla velká úleva, protože před sezónou si stanovili cíl, a sice postup do vyřazovacích bojů. V opačném případě by v kabině děčínského celku panovalo velké zklamání. Sezóna tak pokračuje a nekončí po základní části, ač to měli Děčínští pár kol před koncem nahnuté.
     
    HC Stadion Vrchlabí

    To vrchlabští hokejisté, jedni z aspirantů na boje o Chance ligu měli sezónu rozehranou velmi dobře. Prakticky neustále se drželi na nejvyšších příčkách v tabulce, nakonec skutečně skončili po základní části první. A narazili tak na čtvrtý Děčín, se kterým tak hraje čtvrtfinálovou sérii. V ní je bezpochyby velkým favoritem. Navíc v lednu získali Jaroslava Bednáře, který ještě v loňské sezóně hrál extraligu a je tak velkou posilou Vrchlabí pro případné boje o postup do první ligy. Souboje ve čtvrtfinále už jsou rozehrané, dnes nás čeká druhý zápas, tentokráte se série přestěhovala na děčínský led.
     
    Stav série Děčín – Vrchlabí 0:1

    V sobotu na vrchlabský led zavítali děčínští hokejisté a věděli, že to nebude s místním Stadionem rozhodně jednoduché. A nebylo. Hokejisté Vrchlabí se dostali do vedení 3:0. Ovšem Medvědi dokázali snížit na 3:1. Jenže Stadion bleskově odpověděl a znovu vedl o tři góly. Děčín bojoval a dočkal se dalšího gólu a Vrchlabí vedlo 4:2 a pro Medvědy to znovu vypadalo velmi nadějně. Jenže domácí pak udeřili znovu, když navýšili stav na 5:2 a definitivně tak srazili děčínské šance na úspěch v utkání. Nakonec takto zápas skončil a Stadion tak míří do Děčína s vedením 1:0 na zápasy. Děčínští se tak v pondělí pokusí na svém stadionu srovnat sérii, v opačném případě by už Vrchlabští měli k dispozici tři mečboly. Čeká nás tak zajímavý zápas, který si rozhodně nenechte ujít.
     
    Statistiky prvního zápasu

    Vrchlabí – Děčín 5:2 (2:0; 1:0; 2:2)
    Branky a nahrávky
    : 2. Berger (Matějček, Urban), 13. Havránek (Mrňa, Kastner), 29. Bednář (Matějček, Urban), 49. Půlpán T. (Mrňa), 57. Mrňa (Půlpán T.) – 47. Faigl (Vaněk, Oliverius), 56. Kuchynka (TS)

    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Vágner, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Berger, Urban, Bednář, Mrňa, Kastner, Chalupa, Pilař, Bláha, Moník F.

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Černohorský, Kaltenböck (A), Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Ineman

    Rozhodčí: Jaroš Jan – Žídek Ondřej, Hnát Stanislav

    Diváci: 1 622
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Na ledě probíhá slavnostní zahájení playoff na děčínském ledě. Hráči obou celků za doprovodu malých hokejistů za malý okamžik vstoupí na ledovou plochu.
     
    Do Děčína přijela velmi početná skupina vrchlabských fanoušků, o atmosféru tak bude v hledišti postaráno.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Černohorský, Kaltenböck (A), Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Ineman

    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Vágner, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Berger, Urban, Bednář, Mrňa, Kastner, Chalupa, Pilař, Bláha, Moník F.

    Rozhodčí: Čáp – Votrubec, Ševic.
     
    Čestnou buly vhodí děčínský rodák, bývalý skikrosař a nyní manažer snowboardistky Evy Samkové, Tomáš Kraus.
     
    Oficiality zápasu jsou za námi a jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U puku jsou hosté a hned s ním míří do útočné akce. Aleš Půlpán však svou střelu poslal jen vedle děčínské branky.
     
    00:37
    Na druhé straně se utrhli Medvědi, do blízkosti Soukupa se dostal Zdeněk Petráš, ale svou přízemní střelou ho nepřekonal. Poté jeden z domácích zahrál vysokou holí a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    01:18
    Oliverius nahodil puk do útočného pásma, tam ho dojel Pavel Zajan, natlačil se až před Soukupa, volné místečko u jeho levé tyče ovšem nenašel. Brankář hostů prosto utěsnil a dostal puk pod kontrolu. Hra je přerušena.
     
    01:29
    Balcar chtěl střílet od modré čáry, ale než se stačil napřáhnout, puk mu vypíchl Tomáš Půlpán, který uháněl do úniku. Ale obrana Děčína se stihla vrátit a hrozící velké nebezpečí uhasila.
     
    02:19
    Jiří Hozák ujel po pravém křídle a vystřelil, rozvlnil síť děčínské branky, avšak pouze tu boční. Domácí okamžitě získávají kotouč a míří do rychlé akce na druhé straně.
     
    03:11
    Skvělé gesto předvedl ještě loni extraligový Jaroslav Bednář. Sudí signalizoval vyloučení děčínského hráče, ale útočník Vrchlabí okamžitě rukama naznačoval, že se o faul nejednalo. Sudí rozpažuje a trest odvolává. Skvělé gesto fair-play!
     
    03:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté založili pohlednou kombinaci, na jejím konci byla přihrávka od Aleše Půlpána, který poslal puk na pravou stranu pro PATRIKA URBANA, který se svižnou střelou nemýlil a rozvlnil síť za Lavingerovými zády – 0:1. Asistence: Aleš Půlpán a Tomáš Jirků.
     
    03:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jiří Vašíček – 2 min., držení).
     
    03:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi přesilovou hru nezačali vůbec dobře, do rychlého úniku se dostali hosté, Tomáš Půlpán pak našel PAVLA MRŇU a ten doslova propálil domácího brankáře ve vlastním oslabení – 0:2. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    04:41
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Havránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:11
    Medvědi hrají přesilovku pět na tři a už se uhnízdili v hostujícím pásmu.
     
    05:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi dvojnásobnou početní výhodu využívají a jsou tak Vrchlabí na dostřel jediné branky. Kaltenböck našel na levém kruhu kapitána Medvědů MICHALA OLIVERIUSE, který z první pořádnou dělovkou vymetl v síti hostů všechny pavučiny – 1:2. Asistence: Jan Kaltenböck a Pavel Kordule.
     
    05:30
    Znovu se Děčín usadil v pásmu Stadionu a kombinuje už v klasické přesilové hře.
     
    05:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už klasická přesilová hra je také využita. Po skvěle sehrané kombinaci se po přihrávce od Zukala dostal na puk ONDŘEJ HŘÍBAL a ze střední vzdálenosti nedal Soukupovi vůbec žádnou šanci – 2:2. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Lukáš Zukal a Martin Tůma.
     
    07:17
    Domácí si nyní museli dávat pozor na rozjetého Jaroslava Bednáře, který obešel obranu a sám poté zakončoval. Bylo to ale nepřesné.
     
    07:35
    Jan Kaltenböck vyslal od modré čáry nebezpečnou střelu, kterou obrana Vrchlabí srazila do ochranné sítě. Hra je přerušena a vhazuje se po pravici Jakuba Soukupa.
     
    07:54
    Zakázané uvolnění Děčína stěhuje hru před domácí branku, vhazovat se bude po pravé ruce Lukáše Lavingera.
     
    08:13
    Daniel Volráb střílel z otočky na pravém kruhu, ale jeho pokus pohotově srazil do bezpečí betonem Jakub Soukup. Hodně tak svůj tým nyní podržel!
     
    09:18
    Další dobrá svižná akce Děčína, David Drašar se toho nebál a skrze obránce hostů vystřelil, nakonec musel zasahovat Soukup, jenž uhasil další nebezpečí před svojí brankou.
     
    10:14
    Kastnerovu střelu z pravé strany pokryl Lavinger a raději pak před dotírajícími hráči Vrchlabí zastavil hru. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    10:26
    Po pravém křídle táhl akci Tomáš Faigl, obrana hostů ho však nepustila k přihrávce na rozjetého Pavla Korduleho, jenž tak nemohl zakončit.
     
    11:19
    Jakub Soukup musel znovu pozastavit hru, proti štiplavé střele Daniela Volrába ukryl puk v lapačce. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:55
    Vašíčkovu střelu od modré čáry tečoval před Lavingerem David Chalupa, ale kotouč se svezl po pravém betonu domácího brankáře. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.
     
    12:47
    Hra má spád, akce střídají akce, Medvědi se nevzdávají a favoritovi zápasu a celé série tak velmi dobře vzdorují. Nyní jdou znovu do akce.
     
    14:00
    Hosté se nepříjemně natlačili před Lavingera, zle před ním dotírali, ale prostrčit kotouč za jeho záda se jim nepovedlo. Obrana Medvědů sbírá kotouč a domácí se ženou do další útočné akce.
     
    14:51
    Z pravé strany nyní vyprášil betony Lavingera David Chalupa, který tak nebyl daleko od vedoucí branky. Po této nebezpečné akci je hra přerušena a vhazuje se po pravici Lavingera.
     
    15:32
    A další šance z kategorie těch nebezpečných na straně hostů. Jeden z hráčů Vrchlabí byl dobře postaven v mezikruží, kam na něho šel puk, po jeho pohotové střele pak kotouč znovu končí na betonu domácího brankáře.
     
    16:03
    Hra je vykázána do středního pásma, Medvědi v tom útočném zahráli vysokou holí. Za malý okamžik se tak bude vhazovat blíže hostující brance.
     
    16:27
    Pavel Kordule vyslal bekhendovou žabku z pravé strany na Soukupa, vrchlabský brankář však zasáhl svoji hrudí a nechal pozastavit hru.
     
    16:35
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje před Jakuba Soukupa. Bude se vhazovat po jeho levé ruce. Medvědi tak prakticky zadarmo získali útočné pásmo.
     
    16:48
    Faul na děčínské straně a sudí signalizuje vyloučení. Pokud hosté nevsítí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Zukal – 2 min., sekání).
     
    17:23
    Hosté si tak zahrají svou první přesilovou hru. Vhazuje se v obranném pásmu Děčína.
     
    17:49
    Stadion se uhnízdil v pásmu Děčína, rozvíjel přesilovkovou akci, ale Medvědi hostům vypíchli kotouč a okamžitě ho poslali až před Jakuba Soukupa.
     
    18:25
    Ve vlastním oslabení vyslal z vrcholu levého kruhu střelu Ondřej Hříbal, Jakub Soukup ale zvednutím ruky ukryl puk do lapačky. Hned na to posílá do akce své spoluhráče.
     
    18:50
    Domácí se znovu dostali ke kotouči a vyhazují ho až před hostující klec. Šetří tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    19:50
    Deset vteřin před vypršením první části hry se ještě vhazuje po levé ruce Jakuba Soukupa.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. V ní jsme viděli velmi pohledný hokej, který se zejména nezaujatému divákovi musel líbit. Hosté se brzy dostali do dvoubrankového náskoku, ovšem Medvědi své manko smazali. Nejprve snížili v přesilové hře pět na tři a hned na to už při hře pět na čtyři srovnali. Skvělým gestem fair-play se předvedl na začátku první třetiny Jaroslav Bednář. Útočník, jenž ještě loni hrál extraligu, odvolal signalizovaný faul děčínského hráče. Domácí publikum, ale i to hostující mu za to velmi hlasitě zatleskalo. Druhá třetina začne přibližně v 18:56.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Jaroslav Bednář pálil z pravého kruhu a jeho dělovku lapil Lukáš Lavinger. Medvědi poté šli do rychlého protiútoku a hosté je zastavili za cenu faulu.
     
    20:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Vágner – 2 min., hákování).
     
    21:02
    Kordule se dostal do mezikruží a vystřelil. Jeho pokus poté kryje Soukup. Vrchlabí se po zisku puku osvobozuje a šetří cenné vteřiny.
     
    21:44
    Další skvělý zákrok Jakuba Soukupa. Puk po domácí střele už mířil k jeho pravé tyče, avšak hostující brankář na poslední chvíli rybičkou střelu zneškodnil!
     
    22:05
    Daniel Volráb střílel z pravé strany, ale puk se dostal jen k obraně hostů a ta ho znovu vyhazuje až před branku Děčína.
     
    22:33
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    23:24
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:38
    Štěpán Matějček si nabruslil až k Lavingerovi a zkoušel ho kolem jeho pravého betonu prostřelit. Avšak domácí brankář nohu natáhl a nic takového nedovolil. Následně pak se Medvědi osvobozují.
     
    24:19
    Do samostatného úniku v oslabení se dostal Lukáš Zukal, ale soupeř ho podrazil a sudí signalizuje také vyloučení na hostující straně.
     
    24:30
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Vágner – 2 min., podrážení).
     
    25:24
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    25:46
    Dělovka Tomáše Faigla skončila na zadním mantinelu, který pořádně zaduněl. Medvědi stále operují před hostující klecí a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
     
    26:30
    Také Vrchlabí je kompletní a hraje se tak už v klasickém počtu hráčů.
     
    28:18
    Obrovská šance Děčína. Jakub Loukota dostal nabito na levý kruh a poté pořádnou dělovkou mířil na hostující branku. Jakub Soukup však ukázkovým semaforem jeho pokus zastavil!
     
    28:40
    Na druhé straně musel zasahovat proti přízemní střele Jana Bergera Lavinger a nechává hru raději pozastavit. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    28:59
    Velká šance také na druhé straně. Pavel Mrňa dělovkou z mezikruží trefil připraveného brankáře. A hned na to získávají puk domácí a jdou do akce.
     
    29:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Martin Tůma od modré čáry poslal kotouč rozjetému ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který si sjel až před Soukupa a poté ho prostřelil mezi jeho betony – 3:2. Medvědi tak strhávají vedení na svou stranu – 3:2. Asistence: Martin Tůma.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Havránek – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:17
    Hosté hrají své oslabení velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí, i nyní po nepřesné akci Děčína posílají touš až před Lavingerovu branku.
     
    32:08
    Vrchlabští překazili souhru Medvědů a vypíchli jim puk, který poté poslali znovu až před Lukáše Lavingera.
     
    32:25
    Vrchlabí se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    33:02
    Od vlastní branky zakládá Jiří Vašíček akci svého celku a vrchlabský Stadion tak směřuje před medvědí klec. Obrana Děčína se tak musí mít na pozoru.
     
    33:36
    Bednář nyní chtěl uvolnit Urbana, ten ale inkasoval kotoučem do obličeje a s bolestivou grimasou zůstal ležet na zemi. Zdá se ale, že bude naštěstí v pořádku.
     
    34:45
    Hosté čím dál více ožívají a tlačí se před děčínskou branku. Jaroslav Bednář si nabruslil na levý kruh a dobrou poziční střelou nechal vyniknout Lukáše Lavingera.
     
    35:55
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jiří Hozák – 2 min., držení hole).
     
    36:25
    Oliverius našel Korduleho, který ale nezachytil na levé straně puk a ke střele se tak nedostal. Hosté poté šli do rychlé akce, Medvědi je však zastavili už ve středním pásmu.
     
    37:08
    Hosté se snažili před brankou Děčína o srovnání stavu skóre, ale neuspěli. Až nyní střílel Jan Bendík, jenž trefil hruď Lukáše Lavingera, poté se mu nepovedla ani dorážka.
     
    37:55
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Marek Voženílek – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Tomáš Bláha.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:28
    Hosté dojeli ve svém pásmu kotouč a okamžitě ho vyhazují až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    39:48
    Lukáš Zukal to ještě zkusil z levé strany, kotouč však poslal jen vedle vzdálenější tyče. Puk tak hosté znovu vyhazují až před Lukáše Lavingera.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. Medvědi svou houževnatostí nakonec dokázali strhnout vedení na svou stranu, když se v úniku trefil Zdeněk Petráš. Vrchlabského favorita tak zaskočili. Hosté jsou ale stále hodně nebezpeční a rozhodně nic nebalí. Do třetí třetiny půjdou s cílem srovnat stav, aby se vrátili zpět do zápasu. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá podívaná. Třetí třetina začne přibližně v 19:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Hosté po akci Děčína zachytili puk a znovu ho vyhazují až před domácí branku. Medvědi tak zakládají další útočnou akci od vlastní branky.
     
    40:41
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    41:13
    Vrchlabští se hned natlačili před branku Děčína, kde kombinovali, ale obrana Medvědů pak kotouč sebrala a poslala do středního pásma.
     
    42:01
    Dělovku Vašíčka od modré čáry vykryl Lukáš Lavinger a kotouč se pak odrazil směrem na domácí hokejky. Medvědi tak otáčejí hru na druhou stranu.
     
    42:51
    Lukáš Kastner z levé strany vyslal nebezpečnou střelu, která skončila jen kousek vedle levé tyče Lavingerovy branky. A na domácího brankáře šly další střely, které však znovu končí na něm.
     
    43:44
    Hosté doslova ostřelují domácí branku, nyní z mezikruží napálil puk Jan Bendík, ale kotouč poslal jen do připraveného Lukáše Lavingera.
     
    Dnešní utkání sleduje 782 diváků.
     
    44:34
    Tomáš Jirků vyslal střelu, která letěla až k Lavingerovi, ale ten zasáhl lapačkou. Nepustil tak znovu hosty ke kýženému vyrovnání. Hra je přerušena.
     
    45:18
    Zablokovaná střela hostů skončila na zadním mantinelu a hosté se stále drželi v pásmu. Poté z pravého kruhu střílel Pavel Mrňa a puk jen těsně minul děčínskou branku!
     
    46:34
    Krásná individuální akce Jaroslava Bednáře. Ten obešel obranu domácích, sám se poté ocitl těsně před Lavingerem a jeho pohotová střela končí na jeho bleskovém zákroku! Bednář se poté chytal za hlavu, sám ví, že byl v obrovské šanci ke srovnání stavu skóre!
     
    47:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se po obrovském předchozím tlaku nakonec dostávají zpátky do hry a je vyrovnáno. Několik odrazů od střel hostů a puk byl chvíli osamocen u děčínského brankoviště. ŠTĚPÁN MATĚJČEK pak natáhl svoji hůl a dokázal trefit odkryté místo mezi Lavingerovým betonem a tyčkou – 3:3. Asistence: Jan Berger a Tomáš Jirků.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Lukáš Kastner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Tůma – 2 min., hrubost).
     
    48:48
    Hosté ožili a nyní je jich plné kluziště. Ale domácí zachytili puk a do úniku se vydal Pavel Zajan, který z levé strany trefil jen boční síť Soukopovy branky.
     
    49:47
    Další šance, David Drašar z otočky střílel ke vzdálenější tyči a o kus ji minul. Také domácí jsou hodně aktivní a snaží se znovu strhnout vedení na svou stranu.
     
    49:52
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    50:35
    Pavel Mrňa nabral ve středním pásmu rychlost a zpoza obránce Děčína vypálil. Lukáš Lavinger střelu zastavuje ukázkovým semaforem, po kterém nechal pozastavit hru.
     
    51:07
    Jan Bendík vyslal od modré čáry jedovatou střelu, kterou obrana Medvědů srazila mimo nebezpečí.
     
    51:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z následné protiakce udeřili Děčínští a znovu tak vedou. Kordule dobře viděl MICHALA OLIVERIUSE, kterému předložil puk jak na zlatém podnose a kapitán děčínského týmu se dnes podruhé trefuje přesně, když prostřelil Soukupa z levé strany – 4:3. Asistence: Pavel Kordule a Radomír Vaněk.
     
    52:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    52:44
    Drašar nepříjemně zasáhl holí do obličeje vrchlabského hráče a ten s bolestivou grimasou leží na ledové ploše. Už je u něho děčínský masér a dochází k jeho ošetření přímo na ledě.
     
    52:44
    A hráč Vrchlabí je odnášen na nosítkách. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    52:44
    Hosté tak mají k dispozici čtyřminutovou přesilovou hru.
     
    53:06
    Obrovský závar před děčínskou klecí, Bednář nadvakrát nedokázal prostřelit Lavingera, nicméně hosté stále svírají Medvědy v jejich pásmu.
     
    53:52
    Medvědi se osvobozují.
     
    54:22
    Štěpán Havránek zachytil letící kotouč a udržel tak pásmo hostů. Ti nadále ostřelují děčínského brankáře, který stále odolává.
     
    55:08
    Další vyhození Medvědů před hostující klec a ti šetří další cenné vteřiny z dlouhého oslabení.
     
    55:48
    Z velmi těsné blízkosti nyní zakročil proti další obrovské šanci hostů Lukáš Lavinger a ten vleže drží kotouč pod svojí lapačkou. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    55:48
    Ještě dochází k úpravě Lavingerovy výstroje a za malý okamžik se tak bude vhazovat před ním.
     
    56:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak za tohle palec nahoru pro Jaroslava Bednáře. Ten dlouho držel v rohu kluziště v útočném pásmu kotouč a poté naznačil grimasou signál do mezikruží pro ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který dostal přihrávku přímo na čepel a jeho přízemní střela pak končí za Lavingerovými zády – 4:4. Pěkně sehraná hostující kombinace a začíná se znovu od začátku. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    57:03
    Radek Pilař poslal do prostoru mezi kruhy přihrávku pro Patrika Urbana a ten další ranou ohrozil děčínskou branku. Lavinger poté dostal puk pod kontrolu a posílá ho svým spoluhráčům.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Lavinger si povyjel z branky, aby snížil střelecký úhel pro hostujícího hráče a nakonec pak poslal puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:06
    Pavel Zajan z pravé strany vyslal pořádně štiplavou střelu, kterou Jakub Soukup likviduje pohotovým zákrokem. Notně tak nyní podržel svůj tým.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Zukal – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté deset vteřin před koncem třetí třetiny využívají přesilovou hru a strhávají vedení na svou stranu. Zblízka se trefil JAROSLAV BEDNÁŘ, který nedal Lavingerovi šanci – 4:5. Asistence: Štěpán Matějček a Patrik Urban.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi dlouho drželi vedení, pak přišly dva zbytečné fauly a hosté toho využili. Nejprve srovnali a na konci třetí třetiny pak strhli vedení na svou stranu. V sérii tak vedou už 2:0 na zápasy a mají k dispozici tři mečboly.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů se budu těšit zase na shledanou. (20:29:22)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Oliverius (Kaltenböck, Kordule), 6. Hříbal (Zukal, Tůma), 30. Petráš (Tůma), 52. Oliverius (Kordule, Vaněk) – 4. Urban (Aleš Půlpán, Jirků), 4. Mrňa (Tomáš Půlpán), 48. Matějček (Berger, Jirků), 57. Matějček (Bednář), 60. Bednář (Matějček, Urban)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Černohorský, Kaltenböck (A), Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Ineman
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Vágner, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Berger, Urban, Bednář, Mrňa, Kastner, Chalupa, Pilař, Bláha, Moník F.

    Rozhodčí: Čáp – Votrubec, Ševic

    Diváci: 782
    Děčín 0 3 Vrchlabí
    #1 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Vrchlabí - Děčín 5:2
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Děčín - Vrchlabí 4:5
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Vrchlabí - Děčín 3:1
    bahis siteleri