Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:5 (2:2, 1:0, 1:3) Stav série: 0:2
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 04.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté deset vteřin před koncem třetí třetiny využívají přesilovou hru a strhávají vedení na svou stranu. Zblízka se trefil JAROSLAV BEDNÁŘ, který nedal Lavingerovi šanci – 4:5. Asistence: Štěpán Matějček a Patrik Urban.
     
    56:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak za tohle palec nahoru pro Jaroslava Bednáře. Ten dlouho držel v rohu kluziště v útočném pásmu kotouč a poté naznačil grimasou signál do mezikruží pro ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který dostal přihrávku přímo na čepel a jeho přízemní střela pak končí za Lavingerovými zády – 4:4. Pěkně sehraná hostující kombinace a začíná se znovu od začátku. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    51:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z následné protiakce udeřili Děčínští a znovu tak vedou. Kordule dobře viděl MICHALA OLIVERIUSE, kterému předložil puk jak na zlatém podnose a kapitán děčínského týmu se dnes podruhé trefuje přesně, když prostřelil Soukupa z levé strany – 4:3. Asistence: Pavel Kordule a Radomír Vaněk.
     
    47:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se po obrovském předchozím tlaku nakonec dostávají zpátky do hry a je vyrovnáno. Několik odrazů od střel hostů a puk byl chvíli osamocen u děčínského brankoviště. ŠTĚPÁN MATĚJČEK pak natáhl svoji hůl a dokázal trefit odkryté místo mezi Lavingerovým betonem a tyčkou – 3:3. Asistence: Jan Berger a Tomáš Jirků.
     
    29:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Martin Tůma od modré čáry poslal kotouč rozjetému ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který si sjel až před Soukupa a poté ho prostřelil mezi jeho betony – 3:2. Medvědi tak strhávají vedení na svou stranu – 3:2. Asistence: Martin Tůma.
     
    05:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už klasická přesilová hra je také využita. Po skvěle sehrané kombinaci se po přihrávce od Zukala dostal na puk ONDŘEJ HŘÍBAL a ze střední vzdálenosti nedal Soukupovi vůbec žádnou šanci – 2:2. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Lukáš Zukal a Martin Tůma.
     
    05:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi dvojnásobnou početní výhodu využívají a jsou tak Vrchlabí na dostřel jediné branky. Kaltenböck našel na levém kruhu kapitána Medvědů MICHALA OLIVERIUSE, který z první pořádnou dělovkou vymetl v síti hostů všechny pavučiny – 1:2. Asistence: Jan Kaltenböck a Pavel Kordule.
     
    03:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi přesilovou hru nezačali vůbec dobře, do rychlého úniku se dostali hosté, Tomáš Půlpán pak našel PAVLA MRŇU a ten doslova propálil domácího brankáře ve vlastním oslabení – 0:2. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    03:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté založili pohlednou kombinaci, na jejím konci byla přihrávka od Aleše Půlpána, který poslal puk na pravou stranu pro PATRIKA URBANA, který se svižnou střelou nemýlil a rozvlnil síť za Lavingerovými zády – 0:1. Asistence: Aleš Půlpán a Tomáš Jirků.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Oliverius (Kaltenböck, Kordule), 6. Hříbal (Zukal, Tůma), 30. Petráš (Tůma), 52. Oliverius (Kordule, Vaněk) – 4. Urban (Aleš Půlpán, Jirků), 4. Mrňa (Tomáš Půlpán), 48. Matějček (Berger, Jirků), 57. Matějček (Bednář), 60. Bednář (Matějček, Urban)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Černohorský, Kaltenböck (A), Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Ineman
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Vágner, Havránek, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C) – Matějček, Půlpán T., Hozák, Půlpán A., Berger, Urban, Bednář, Mrňa, Kastner, Chalupa, Pilař, Bláha, Moník F.

    Rozhodčí: Čáp – Votrubec, Ševic

    Diváci: 782
    Děčín 0 3 Vrchlabí
    #1 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Vrchlabí - Děčín 5:2
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Děčín - Vrchlabí 4:5
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Vrchlabí - Děčín 3:1
    bahis siteleri