Chievo – Cagliari 0:3 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:3 (0:3)
Cagliari Calcio
Pátek 29.03.2019, 20:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    A žlutou kartu vidí také Luca Cigarini. Střední záložník Cagliari zcela zbytečně dohrál na útočné polovině u postranní lajny Hetemaje.
     
    89
    Luca Cigarini si ještě neodpustil tvrdší souboj s Lérisem. Míč se odrazil k Barellovi, který byl naopak faulován za žlutou kartu Giaccherinim.
     
    74
    Před rozehrávkou volného přímého kopu se strhla lehká potyčka. Cerri byl nejaktivnější a dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    73
    Střídající Mattia Bani se zatím do hry příliš nedostal. Nyní ale musel hasit faulem za žlutou kartu únik hostující Faraga.
     
    65
    Riccardo Meggiorini mrštil balonem o zem a hlavní rozhodčí mu uděluje žlutou kartu.
     
    62
    Verona mohla snížit! Stepinski propasíroval míč do pokutového území, balon propadl kolem dvou obránců k Meggiorinimu, který ale vypálil jen do prostoru, kde byl připraven Cragno. Následně fauloval za žlutou kartu u postranní lajny domácí Léris.
     
    56
    Tvrdý faul za žlutou kartu předvedl na útočné polovině také Paolo Farago. Navíc si sám záložník Cagliari ublížil a musí být ošetřen.
    54. Červená karta po 2. žluté
     
    54
    Domácí zmar pokračuje i po změně stran! Fabio Depaoli zajel nebezpečně do Cigariniho, jelikož už měl na svém kontě žlutou kartu z prvního poločasu, tak je nyní po druhém trestu vyloučen.
     
    23
    Cagliari je jednoznačně aktivnější. Depaoli musel u postranní lajny vytáhnout faul za žlutou kartu. Pellegrini už už pronikal do pokutového území.

    Vít Schück

    Branky: 17. Pisacane (Luca Pellegrini), 35. Pedro (Barella), 45. Ionita (Cacciatore)

    Karty:   23. Depaoli (CHV), 62. Léris (CHV), 65. Meggiorini (CHV), 73. Bani (CHV), 89. Giaccherini (CHV) – 56. Faragò (CAG), 74. Cerri (CAG), 90. Cigarini (CAG)   54. Depaoli (CHV)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:15.
    Chievo Verona: Sorrentino – Depaoli, Andreolli, Barba, Jaroszyński (55. Bani) – P. Hetemaj, Dioussé (79. N. Rigoni), Léris – Meggiorini (75. Pucciarelli), Giaccherini, Stępiński.
    Náhradníci: Šemper – N. Rigoni, Frey, Piazón, Pucciarelli, Cesar, Kiyine, Bani, Rossettini, Djordjević, Pellissier, Vignato.

    Cagliari Calcio: Cragno – Cacciatore, Ceppitelli, Pisacane, Luca Pellegrini – Faragò, Cigarini, Ionita (81. Deiola) – Théréau (72. Cerri), Barella, Pedro (80. Birsa).
    Náhradníci: Rafael, Aresti – Bradarić, Cerri, Birsa, Ch. Oliva, Padoin, Lykogiannis, Deiola, Despodov, Srna, Romagna.

    Rozhodčí: Abisso – Tegoni, Bottegoni
    bahis siteleri