St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.) | Florida – New Jersey 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Buffalo 1:7 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 2:6 (kon.) | Montreal – Toronto 6:5 (2:1 po s.n.) | Nashville – Chicago 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 3:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 5:2 (kon.) | San Jose – Colorado 5:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Montreal Canadiens
6:5 (1:2, 3:2, 1:1 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 07.04.2019, 01:20 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan POEHLING - 6:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Montreal Canadiens.
    Autorem vítězné branky je RYAN POEHLING.
    57:29 Ryan POEHLING - 5:5
     
    57:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Kšiltovky letí na led a RYAN POEHLING při svém debutu nasázel hattrick! Byl to od Montrealu bleskový průnik do útoku, Poehling najížděl do útočného pásma na levém křídle, dostal přihrávku od Lehkonena a z hranice kruhu pro vhazování podstřelil beton Andersena! Asistence: Artturi Lehkonen, Andrew Shaw.
    48:04 Kasperi KAPANEN - 4:5
     
    48:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrací poprvé od 23. minuty do vedení. Parádní přihrávku Matthewse před brankoviště přetavil KASPERI KAPANEN ve střelu pod horní tyčku Lindgrenovy klece. Asistence: Auston Matthews, Andreas Johnsson.
    37:33 William NYLANDER - 4:4
     
    37:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER vyrovnává na 4:4! Hostující útočník si všiml, že je Lindgren příliš vyjetý u pravé tyčky, rychle zajel za branku, vybruslil na druhé straně a o nohu brankáře, který se snažil rychle přesunout, skóruje. Asistence: Nazem Kadri.
    30:17 Andrew SHAW - 4:3
     
    30:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    To je přestřelka! Za brankou se puku zmocnil Lehkonen, který rozehrál do levého kruhu Domimu, který okamžitě přihrál na střed k ANDREW SHAWOVI, jenž pohotovou střelou využil přesunu brankáře Andersena. Asistence: Max Domi, Artturi Lehkonen.
    28:47 Trevor MOORE - 3:3
     
    28:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno! TREVOR MOORE dostal přihrávku za obranu a vřítil se až mezi kruhy, odkud střelou k levé tyči srovnal na 3:3. Asistence: Frederik Gauthier.
    27:04 Jordan WEAL - 3:2
     
    27:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Bleskové využití přesilovky ze strany domácích! JORDAN WEAL se rozjel směrem k brankovišti na pravou stranu a dostal přihrávku od Armii, která bez problémů kolem brankoviště prošla, i kvůli hůře zformované obraně Toronta. Weal zakončil do pravé tyči a strhnul vedení na stranu Montrealu. Asistence: Joel Armia, Jonathan Drouin.
    22:56 Ryan POEHLING - 2:2
     
    22:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    To je večer RYANA POEHLINGA! Jeho druhý gól v utkání. Střelu od modré čáry Poehling tečoval jen do horní tyčky, ale puk se odrazil zpátky před brankoviště, odkud mladý útočník úspěšně dorazil za Andersenova záda. Asistence: Jeff Petry, Nicolas Deslauriers.
    11:41 Ryan POEHLING - 1:2
     
    11:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 1:2! A je to premiérový gól RYANA POEHLINGA v NHL! Dvacetiletý útočník si najel před brankoviště a dostal přihrávku zpoza branky. Puk protlačil za záda Andersena. Asistence: Jordan Weal, Nicolas Deslauriers.
    08:03 Jake GARDINER - 0:2
     
    08:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAKE GARDINER se dostal u modré čáry k puku, sjel si blíže k levému kruhu a vysokou střelou zápěstím se mu podařilo poslat puk pod horní tyčku Lindgrenovy klece. Asistence: Mitchell Marner, Zach Hyman.
    05:50 Zach HYMAN - 0:1
     
    05:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ZACH HYMAN vyjel s pukem zpoza branky a spíše přihrával do brankoviště, byla to taková polostřela. Každopádně o brusli jednoho z bránících hráčů se puk odrazil za záda Lindgrena, který nestihl zareagovat. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Poehling (Weal, Deslauriers), 23. Poehling (Petry, Deslauriers), 28. Weal (Armia, Drouin), 31. A. Shaw (Domi, Lehkonen), 58. Poehling (Lehkonen, A. Shaw), rozh. náj. Poehling – 6. Hyman, 9. Gardiner (Marner, Hyman), 29. Moore (F. Gauthier), 38. W. Nylander (Kadri), 49. Kapanen (Matthews, A. Johnsson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Tatar (MTL)
    0:1   Auston Matthews (TOR)
    2. série:
    1:1   Jonathan Drouin (MTL)
    1:1   Mitchell Marner (TOR)
    3. série:
    1:1   Jordan Weal (MTL)
    1:1   John Tavares (TOR)
    4. série:
    2:1   Ryan Poehling (MTL)
    2:1   Kasperi Kapanen (TOR)


    Montreal Canadiens: Ch. Lindgren (Price) – S. Weber (C), Mete, Petry (A), Kulak, Folin, Jo. Benn – Gallagher (A), Danault, Tatar – A. Shaw, Domi, Lehkonen – Armia, Kotkaniemi, Drouin – Weal, Poehling, Deslauriers.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly (A), C. Rosén, Holl, Gardiner, Ožiganov, Marinčin – Marner, Tavares (A), Hyman – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Kapanen, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: Dwyer, Pollock – Barton, Murphy
    bahis siteleri