St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.) | Florida – New Jersey 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Buffalo 1:7 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 2:6 (kon.) | Montreal – Toronto 6:5 (2:1 po s.n.) | Nashville – Chicago 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 3:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 5:2 (kon.) | San Jose – Colorado 5:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 07.04.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Carter Hart ani nečekal na usazení domácích hráčů v útočném a vyrazil na střídačku. Philadelphia to zkusí v šesti.
     
    36:28
    Philadelphia ustála čtyřminutové oslabení a během komerční pauzy se může naopak chystat na přesilovku. Hosté hráli v šesti, což rozhodčím neuniklo.
     
    32:23
    Ryan Hartman během útoku Raffla atakoval Foegeleho a při odjezdu na trestnou lavici mu daroval ještě jeden krosček, za což vyfasoval osobní trest. Suma sumárum je to vyloučení 2+2+10 a čtyřminutová přesilovka pro Canes.
    27:33 Jordan STAAL - 3:4
     
    27:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další hostující akce už končí sedmým gólem tohoto zápasu! Dougie Hamilton se jako obránce zjevil až za Hartovou brankou. Jeho přihrávka se od jednoho z domácích hráčů odrazila k JORDANU STAALOVI a ten už si v levém kruhu věděl rady. Asistence: Dougie Hamilton, Teuvo Teräväinen.
     
    26:24
    Hurricanes znovu nebyli daleko od toho, aby při první možné příležitosti odpověděli na inkasovaný gól vlastní trefou. Proti byl přesunující se Hart, který skvělým zákrokem betonem vychytal tutovku Wallmarka!
    26:07 Sean COUTURIER - 3:3
     
    26:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají početní výhodu a srovnávají na 3:3! Giroux neměl kudy vystřelit, a tak zleva vrátil puk na modrou čáru Jakubu Voráčkovi, jehož prudkou přízemní ránu SEAN COUTURIER výtečnou tečí zvedl ho horní poloviny branky. Asistence: Jakub Voráček, Claude GIroux.
     
    24:59
    Máme tady první přesilovou hru pro Philadelphii! Za držení putuje na trestnou lavici hostující obránce Dougie Hamilton.
    21:27 Travis KONECNY - 2:3
     
    21:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že se můžeme těšit na gólově velmi bohaté utkání! Lucas Wallmark nedostal kotouč do bezpečí, ale jenom na hokejku TRAVISE KONECNYHO, který si vyjel do mezikruží a dobře umístěnou střelou zápěstním snížil na 2:3. Asistence: Scott Laughton.
    15:40 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:3
     
    15:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pár vteřin po inkasovaném gólu si Canes berou dvougólový náskok zpět! Van Riemsdyk poslal puk na zadní mantinel, kde ho Niederreiter předal Staalovi. TEUVO TERÄVÄINEN jeho přihrávku sice nezpracoval, ale díky nedůrazu obránců k tomu dostal druhou šanci a pak už precizně zakončil mimo dosah rozhozeného Harta. Asistence: Jordan Staal, Nino Niederreiter.
    14:19 Oskar LINDBLOM - 1:2
     
    14:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po parádní akci je sníženo! Giroux po hostujícím icingu vyhrál vhazování na Sanheima, který potáhl puk po pravém křídle a předložil ho na úplně volného OSKARA LINDBLOMA. Ten měl tolik času, že si stihl připravit nechytatelnou bekhendovou střelu nad McElhinneyho lapačku. Asistence: Travis Sanheim, Claude Giroux.
    11:29 Justin FAULK - 0:2
     
    11:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím Flyers začíná letošní derniéra pořádně hořknout! Martinook měl velké problémy s krocením McGinnova obloučku. Na ose hřiště mu ale pomohl JUSTIN FAULK a fantastickou střelou švihem zavěsil kotouč k horní tyči. Asistence: Justin Martinook, Brock McGinn.
    09:20 Warren FOEGELE - 0:1
     
    09:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se v desáté minutě dostávají do vedení! Lucas Wallmark na ose hřiště nezpracoval přihrávku z krátkého mantinelu. Puk se od jeho hokejky ale šťastně odrazil k WARRENU FOEGELEOVI a ten pohotově vystřelil ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Lucas Wallmark, Brock McGinn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 15. Lindblom (Sanheim, Giroux), 22. Konecny (Laughton), 27. Couturier (Voráček, Giroux) – 10. Foegele (Wallmark, B. McGinn), 12. Faulk (Martinook, B. McGinn), 16. T. Teräväinen (J. Staal, Niederreiter), 28. J. Staal (D. Hamilton, T. Teräväinen)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, P. Myers, Gostisbehere, Gudas, Hägg, Morin – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Voráček (A), Laughton, J. van Riemsdyk – Hartman, Knight, Lindblom – Varone, M. Raffl.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, H. Fleury – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Ferland – Martinook, Wallmark, Svečnikov – B. McGinn, Mäenalanen, Foegele.

    Rozhodčí: Peel, O´Rourke – Mach, Kovachik

    Diváci: 19 433
    bahis siteleri