Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Česko
Neděle 07.04.2019, 17:00 • Zimný štadión Skalica • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Slovensko: Eliáš (Ďuriš) – Miklovič, Š. Nemec, Groh, Kocúr, Kliment, M. Mešár, Kapičák, Slezák – Bačo, Slafkovský, L. Nemec – Ožvald, F. Mešár, Horváth – Šarmaty, Stümpel, Danielčák – Braun, Štetka, Sokoli.

    Česko: Šatný (Stuchlík) – Pinkas, Šedivý, Kohlíček, Fajmon, Kunst, Machů, Böhm, Špaček – Kos, Měchura, Sedláček – Marha, Chludil, Frömel – Adamec, Kučera, Vitouch – Pavlačka, Svoboda, Brouček..
     
    Skalicí již zní hymny obou mládežnických reprezentací. Po dohrání bude následovat úvodní vhazování. Ve slovenském městě je zatím velice řídká návštěva.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Slovensko vyhrálo úvodní vhazování a podél levého mantinelu se hnalo do útoku. Rozehrávka ovšem nevyšla a do prvního útoku může český celek.
     
    00:48
    Poprvé se sáhl na kotouč Eliáš, jenž zastavil české nahození, ale hned rozehrál. Poté přišla střela od modré, ale pokus šel jen vedle slovenské klece.
     
    01:37
    Michal Vitouch ze střední třetiny nahazoval do útoku, ale kotouč se k němu hned vrátil. Český tým je zatím mnohem aktivnější na kotouči a Slováky do ničeho nepouští.
     
    02:49
    První zákrok si připsal český brankář Oliver Šatný. Chomutovský dorostenec schoval v lapačce nahození od pravého mantinelu, pohodový zákrok.
     
    03:18
    Na druhé straně se ke střeleckému pokusu dostal Adam Měchura. Ten si najel mezi kruhy, ale jeho svižný pokus skončil nakonec jen vedle branky.
     
    03:48
    Protiakce slovenské šestnáctky nevyšla podle představ domácích a píská se ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    04:20
    Šimon Frömel se prodíral podél pravého mantinelu, ale byl zastaven důrazným slovenským bekem. Následně akce Česka pokračovala, ale přihrávka mezi kruhy přesná nebyla.
     
    05:12
    U levého mantinelu bojovala česká čtvrtá lajna a Tadeáš Svoboda vybojoval pro český tým přesilovou hru. Za krosček jde na lavici hanby Oliver Stümpel.
     
    06:00
    Češi delší dobu kombinovali a nakonec přišla střela z levého kruhu. Jeden z hráčů v červeném se ale z voleje neprosadil a kotouč skončil na zadním hrazení.
     
    06:27
    Následně se domácím povedlo vyhodit a několik sekund trápit rozehrávku českého celku.
     
    07:10
    Róbert Bačo mohl na konci oslabení udeřit. Dostal přihrávku před branku, ale zblízka se mu Olivera Šatného překonat nepovedlo! Slovensko je v plném počtu.
     
    07:34
    Následně českému mládežnickému celku nevyšla kombinační hra a píská se zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Olivera Šatného.
     
    08:27
    Od pravého mantinelu musel řešit nebezpečné nahození opět český brankář. Ránu vyrazil a poté se ke kotouči dostali bránící hráči jeho celku.
     
    09:19
    Brněnská hvězda Jakub Kos v akci. Nejproduktivnější hráč dorostenecké ligy dostal přihrávku před branku, ale Eliáše se mu střelou po ledě překonat nepovedlo!
     
    09:46
    Následně slovenská šestnáctka neudržela kotouč ve hře a vyhazuje na icing. Hra bude pokračovat po pravici Eliáše.
     
    10:08
    Pokračující akce Česka skončila ofsajdem, ale nakonec šlo nejspíše o nějakou chybu. Vhazuje se ve středovém kruhu. V době, kdy začala druhá polovina první třetiny.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu Česko (Šimon Marha – 2 min., podrážení).
     
    11:00
    Českému celku se hned na startu oslabení povedlo otupit aktivitu. Bránící hráči po vhazování vyhodili kotouč až za branku Rastislava Eliáše.
     
    11:30
    Následně se dostali Slováci do útoku a pálili od levého kruhu. Rána se ale do branky Šatného nedostala a mladíci Česka vyhodili.
     
    12:30
    Následně se hraje takový vyrovnaný hokej a nejde moc vidět, že jeden z týmů hraje v přesilovce. Šimon Marha se brzy podívá zpátky na ledovou plochu.
     
    12:43
    Česko v plném počtu.
     
    13:48
    Šimon Nemec od modré čáry svižně nahazoval před branku Šatného, kde ještě přišla teč. Český brankář ale ani zasahovat nemusel, puk šel jen vedle branky.
     
    14:07
    Další pokus posílali domácí z mezikruží, ale nyní si s pokusem slovenského hráče Oliver Šatný poradil. Pokračuje se tedy vhazováním před jeho brankou.
     
    14:32
    Opět skvělý Oliver Šatný! Slováci pěkně zakombinovali a Libor Nemec se objevil sám před českým brankářem, toho ale střelou do středu branky nepropálil!
     
    15:42
    V dobré šanci také český celek! Martin Pavlačka byl pozorný u pravé tyčky, kde se snad natřikrát pokoušel dostat puk do branky, Rastislav Eliáš ale také předvedl povedené zákroky.
     
    16:46
    Následně se domácí celek nedostal k ničemu a dvakrát během osmi sekund vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    17:34
    Šimon Miklovič zakončoval od modré čáry, ale trefil jen brusli bránícího hráče. Následně se Slováci dostali k dorážce, ale jeden z hráčů v pádu střílel vedle.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuty první třetiny. Český celek se opět dostal do útoku a pěknou neplechu dělala čtvrtá lajna, ta ale zakončení či faul nakonec nevybojovala.
     
    19:41
    V posledních sekundách se ještě přerušuje a Oliver Šatný si bude muset dávat pozor. Po jeho levici bude vhozeno dost možná poslední buly této třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přátelského duelu mezi šestnáctky Slovenska a Česka je u konce. Aktivněji začali Češi, ale po polovině utkání hrálo spíše Slovensko, které si vytvořilo několik nadějných situací. Ani jedna ovšem brankou neskončila, a to hlavně díky skvělému Šatnému.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Slovensko se dostalo do útoku a přihrávku od pravého mantinelu mohl dávat do branky Libor Nemec. Ten se na kotouč natahoval, ale špičkou hole jej do branky nedostal!
     
    21:01
    Poté se domácím nepovedlo rozjet další akci a hra končí vyhozením na icing. Stejná situace se poté zopakovala deset sekund na to.
     
    21:32
    Útok čtvrté české formace úspěšný nebyl a do protiútoku šli Slováci. Jeden z hráčů zakončoval na vrcholku kruhů, ale puk do branky nakonec neprošel.
     
    22:55
    Opět bojovně to v útoku zkoušeli čeští mladíci. Dlouho o kotouč bojovali a ten se nakonec doklouzal do brankoviště. Rastislav Eliáš zatím moc práce s českými pokusy nemá.
     
    23:24
    Matěj Pinkas od modré čáry svižně nahazoval na branku, ale kotouč vyrazil Eliáš jen před sebe. Spoluhráči se natahovali k teči, ale nikomu se letící puk trefit nepovedlo.
     
    24:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    České snažení poté pokračovalo a po krásné přihrávce skrz brankoviště končí brankou! Na konci celé akce byl ŠIMON MARHA, kterému se u levé tyče povedlo prostřelit přesouvajícího se Eliáše.
    24:04 Šimon MARHA - 0:1
     
    25:11
    Domácí mužstvo se hned pokoušelo o návrat, ale střelecký pokus se do branky nedostal. Následně byla přerušena hra a pokračuje se vhazováním ve středovém kruhu.
     
    25:56
    Jakub Kos se po levé straně dostal do útoku a na levém kruhu šel do kličky. Ta mu ale nevyšla a brněnský kanonýr upadl. Pokračuje se tedy protiakcí Slovenska.
     
    26:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! MICHAL KAPIČÁK se u levé tyčky dostal ke kotouči, jenž se od zadního mantinelu odrazil před branku. Slovenský útočník zakončoval a Šatnému po několika sekundách puk do branky nakonec proskočil. Bez asistence.
    26:38 Michal KAPIČÁK - 1:1
     
    27:55
    Český tým hledal odpověď. Martin Böhm zakončoval od modré, ale puk se nakonec do branky nedostal. V protiakci zakončovali domácí jen vedle branky.
     
    28:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hodně brzy ale čeští hokejisté odpovídají na vyrovnávací branku Slovenska! Tadeáš Svoboda našel mezi kruhy naprosto volného DOMINIKA BROUČKA, kterému se pořádnou dělovkou povedlo prostřelit Eliáše v brance. Asistence: Tadeáš Svoboda.
    28:29 Dominik BROUČEK - 1:2
     
    29:35
    Druhá třetina zatím nabízí zajímavější hokej. Domácí Slovensko se chtělo opět dostat do útoku, ale jejich snaha byla zakončena ofsajdovým postavením.
     
    30:40
    Domácí se nyní hnali do dobré akce, ale ta zakončena nebyla. Poté byl faulován Adamec a Češi si zahrají početní výhodu.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu Slovensko (Juraj Slafkovský – 2 min., podrážení).
     
    31:29
    Hned na startu přesilovky Češi zakombinovali a Eliáš musel nakonec zasahovat. Pokračovat se tak bude vhazováním po jeho levici.
     
    32:28
    Dlouho si český tým nahrával, než přišel střelecký pokus. Zkoušel to z pravé strany jeden z beků, ale jeho rána šla nakonec jen vedle branky.
     
    32:36
    Martin Böhm branku již trefil, ale Rastislav Eliáš byl proti jeho pokusu připraven a chytá. Hra bude pokračovat vhazováním před slovenskou brankou.
     
    33:09
    S návratem vyloučeného Slafkovského se Češi dostali k ještě jedné střele. Pokus z levého kruhu ale Eliáš do své branky nepustil a opět se bude vhazovat.
     
    33:41
    Sudí nyní přerušili hru u levého mantinelu, kde se několik hráčů dostalo do souboje. Nakonec je český tým vykázán ze třetiny a vhazuje se ve střední třetině.
     
    34:11
    Češi se následně točili v útočné třetině. Jeden z hráčů na levém kruhu přihrával z otočky, ale tam našel jen hůl slovenského hráče. Ten jde do útoku.
     
    35:05
    Martin Pavlačka se natlačoval do branky podél levé strany. Zakončoval z úhlu, ale trefil jen bránícího borce. Pokračuje tedy za brankou.
     
    36:50
    Poslední chvilky se hraje spíše ve střední třetině a ani jeden celek se do ničeho nedostává. Druhá třetina se pomalu dostává do svého zdárného konce.
     
    37:57
    Češi se nyní s kotoučem dostali za branku a jeden z hráčů zadovkou přihrával za sebe. Ta mu ale nevyšla a spoluhráč jeho ideu taktéž nepochopil.
     
    38:55
    Na konci předposlední minuty druhé periody musel zapsat těžký zákrok Oliver Šatný. Oliver Stümpel zakončoval na pravém kruhu ke vzdálenější tyčce, ale beton chomutovského brankáře byl na svém místě.
     
    39:49
    Róbert Bačo v posledních sekundách zakončoval z otočky, ale val těl před sebou nakonec neprostřelil. Druhá třetina tak končí jednobrankovým vedením Česka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina konečně nabídla branky a český tým vede. Nejdříve se trefil Šimon Marha, ale brzy srovnal Michal Kapičák. Zpátky se česká šestnáctka dostala po brance Dominika Broučka. Jinak sledujeme vyrovnané a bojovné utkání.

    Třetí třetina začne v 18:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Český tým hned na startu aktivně napadal a vybojoval po nahození buly po levici Eliáše.
     
    40:41
    Českému celku se povedlo před Šatným vyhrát vhazování, a tak jde nejmladší reprezentace do útoku.
     
    41:29
    Češi se po přihrávce před brankou dostávali do dobré šance. Zakončující hráč se ale zblízka neprosadil, byl totiž bránícím hráčem povalen.
     
    42:00
    Po dvou minutách se opět přerušuje. Čeští hokejisté se opět dostali před branku slovenského brankáře, ale ani nyní to nebylo nic nebezpečného.
     
    42:38
    Pozorný musel být nyní Oliver Šatný. Jeden ze slovenských hráčů si najel do útočné třetiny, ale jeho pokus od levého mantinelu skončil ve výstroji českého brankáře.
     
    43:03
    Šimon Marha si pak po vhazování najel až k pravé tyčce, ale pozorného Eliáše nepřekonal. Pokračovalo se rychlou protiakcí a Šatný vychytal samostatný únik!
     
    43:48
    Další šance českého celku! Jan Kučera dostal kotouč na hokejku, ale mezi kruhy střílel jen do připraveného Rastislava Eliáše ve slovenské brance.
     
    44:55
    Šimon Frömel dojížděl nahazovaný kotouč, ale nakonec jej přikryl u pravé tyčky Eliáš. Pokračuje se tak po levici slovenské jedničky pro tento duel.
     
    45:50
    Právě Šimon Frömel nyní zakončoval povedenou akci svého celku. Bekhendově střílel na pravém kruhu, ale beton Eliáše byl opět na svém místě!
     
    46:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následně se česká šestnáctka již prosazuje a vede o dvě branky! Otočka zpoza branky a zakončení se ještě do branky nedostalo, ale dorážka MICHALA VITOUCHA již gólová byla. Asistence: Tomáš Machů.
    46:30 Michal VITOUCH - 1:3
     
    46:51
    Stanislav Kunst mohl hned navyšovat vedení českého celku, ale klička do bekhendu nevyšla a puk nakonec skončil jen na boční síti!
     
    47:44
    Ján Kocúr měl na hokejce snížení. Zjevil se mezi kruhy, ale svižná střela po ledě se do branky nakonec nedostala! Oliver Šatný zapsal další parádní zákrok.
     
    48:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci rychle přenesli hru a po rychlé střele snižují stav duelu na rozdíl jedné branky! RÓBERT BAČO se na pravém kruhu napřáhl a dělovkou dostal kotouč za záda Olivera Šatného. Asistence: Šimon Nemec.
    48:59 Róbert BAČO - 2:3
     
    49:54
    Dominik Brouček chtěl vrátit úder, ale na pravé straně si bránícího hráče neobhodil. Akce českého mužstva nicméně pokračuje.
     
    51:32
    Tomáš Machů to svižnou ránou zkoušel od modré čáry, ale kotouč nakonec skončil jen vedle branky. Slovensko se poté po dlouhé době vymanilo z tlaku.
     
    53:09
    Utkání jde do posledních minutek a oba celky chtějí hrát. Nyní se bojovalo u levého mantinelu, kotouč nakonec vybojovali Češi a následně se bude vhazovat před Eliášem.
     
    53:40
    Tadeáš Svoboda zakončoval snažení Česka svižným pokusem od modré čáry. Útočník čtvrté lajny ale branku nakonec minul.
     
    54:44
    Jakub Kos dojížděl nahazovaný puk, který nakonec skončil v lapačce Eliáše. Brněnská kometa ale splnila účel a vhazovat se bude po levici slovenské jedničky.
     
    55:04
    Slovenští mladíci poté zpoza branky vyhodili až na zakázané uvolnění. Pokračuje se tedy vhazováním po pravici Rastislava Eliáše.
     
    56:01
    Důležitý zákrok nyní předvedl Oliver Šatný, kterému se povedlo zastavit bekhendový pokus mezi kruhy. Chomutovský brankář kotouč vyrazil ramenem.
     
    57:45
    Utkání pomalu a jistě směřuje do šedesáté minuty. Slováci se pokouší něco vymyslet, ale aktuálně se jim nedaří. Český tým nyní ovšem vyhodil jen na icing.
     
    58:44
    Český tým nyní chytře držel kotouč v útočné třetině a nepouští tak Slováky do tlaku. Eliáš musel řešit ještě jednu střelu z levé strany.
     
    58:51
    Eliáš je z branky a Slovensko hraje v šesti!
     
    59:25
    Do konce utkání již moc času nezbývá. Slováci se dostali mezi kruhy a celou akci zakončili. Slabší střela skončila na Šatného betonech, který hru následně přerušuje.
     
    59:49
    Šimon Nemec v posledních sekundách zakončoval na levém kruhu k první tyčce, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo. Kotouč skončil na ochranné síti.
     
    Konec zápasu.
     
    Jedno z posledních přátelských duelů české šestnáctky je u konce. V bojovném a vyrovnaném duelu vítězí Češi nad Slovenskem 3:2. Gólově se dnes prosadili Šimon Marha, Dominik Brouček a Michal Vitouch. Branky domácích dávali Michal Kapičák a Róbert Bačo.

    Odveta je ve Skalické aréně naplánovaná na zítřek a onlajny budou opět u toho.
     
    Děkuji za pozornost a zase někdy u mládežnických či jiných onlajnů na počtěnou. (19:07:44)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Kapičák, 49. Bačo (Š. Nemec) – 25. Marha, 29. Brouček (Svoboda), 47. Vitouch (Machů)


    Slovensko: Eliáš (Ďuriš) – Miklovič, Š. Nemec, Groh, Kocúr, Kliment, M. Mešár, Kapičák, Slezák – Bačo, Slafkovský, L. Nemec – Ožvald, F. Mešár, Horváth – Šarmaty, Stümpel, Danielčák – Braun, Štetka, Sokoli.
    Česko: Šatný (Stuchlík) – Pinkas, Šedivý, Kohlíček, Fajmon, Kunst, Machů, Böhm, Špaček – Kos, Měchura, Sedláček – Marha, Chludil, Frömel – Adamec, Kučera, Vitouch – Pavlačka, Svoboda, Brouček.
    bahis siteleri