Admira – Mattersburg 0:2 (kon.) | Hartberg – Rapid 2:4 (kon.) | Wacker – Rheindorf Altach 0:4 (kon.)
konec
FC Wacker Innsbruck
0:4 (0:0)
SC Rheindorf Altach
Úterý 23.04.2019, 19:10 • Tivoli Stadion Tirol • Rakouská Bundesliga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:10. (20:56:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem jednoznačným vítězstvím Altachu, který ve druhém dějství výrazně zabral. Vstřelil totiž hned čtyři branky, přičemž domácí celek se nedokázal prosadit ani jednou. Altach byl ve druhém dějství výrazně nebezpečnějším mužstvem, což byl obrovský rozdíl oproti prvnímu poločasu. Wacker tak nezvládl další utkání na domácím stadionu, setrvání v nejvyšší soutěži si pořádně komplikuje.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Altach si v závěru utkání vybojoval ještě jeden rohový kop, s jehož rozehrávkou nikam nespěchal. Navíc si domácí hráči pohlídali padající balón.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zatím to na žádnou další branku nevypadá. Ještě můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Po delší době si s míčem zahrál hostující brankář Kobras, který ho na jistotu rozehrával po zemi. Jeho celek si i přesto zkomplikoval rozehrávku.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Wacker je sice u míče, avšak daleko od branky soupeře.
     
    84
    Až nyní musel Kobras vážněji zasahovat, utajená rána nakonec směřovala doprostřed branky, s čímž si hostující brankář poradil.
     
    83
    Úspěšné přenesená hry našlo na pravé straně Hupfaufa. Jeho celek sice vsítil branku, té ale předcházel zcela jednoznačný ofsajd domácích.
     
    82
    Nakonec si nedovoleným zákrokem pomohl se žlutou kartou hrající Klem. O rozehrávku se postaral Zech, který našel zcela volného Dobrase.
     
    81
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Christian Gebauer, přichází Kristijan Dobras.
     
    80
    Na vlastní polovině číhal zcela osamocený Gouet, který si počkal na podporu svých spoluhráčů, načež jeho celek opět přenášel hru vlevo.
     
    79
    Innsbruck zřejmě body z tohoto utkání už nečeká, prohrává už o čtyři branky. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.
     
    78
    Ani ten nepřinesl nic nebezpečného, naopak jeden z hostujících hráčů nekompromisně odkopl míč na druhou stranu, kde na něj čekal brankář Knett.
     
    77
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Mërgim Berisha, přichází Adrian Grbic.
    Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Bryan Henning, přichází Murat Satin.
     
    76
    Kontaktní branku mohl mít na hlavičce Horvath, avšak jeho zakončení proběhlo ze záklonu. Výsledkem je hodně nepřesný projektil.
    75. Mërgim BERISHA - 0:4
     
    75
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Tak to už je pořádný debakl pro domácí! MERGIM BERISHA si potáhl míč ke středu hrací plochy, poté mu u pokutového území dokázal patičkou narazit jeden z protihráčů, načež hostující forvard bez větších potíží zamířil mimo dosah Knetta.

    David Suchý

    Branky: 63. Nutz, 67. Gebauer, 70. Oum Gouet, 75. M. Berisha

    Karty:   60. Klem (WCK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:10.
    FC Wacker Innsbruck: Knett – Hupfauf, Meusburger, Maranda, Klem – Henning (77. Satin), Kerschbaum, Taferner – Grundler, Kiprit (58. Dedić), Horvath.
    Náhradníci: Hankič – Dedić, Freitag, Galle, Maak, Rakowitz, Satin.

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Piesinger, Zech, Netzer (13. Nutz), Schreiner – Meilinger, Oum Gouet, Zwischenbrugger, Fischer – Gebauer (81. Dobras), M. Berisha (77. Grbic).
    Náhradníci: Lukse – Gatt, Grbic, Karić, Dobras, Luckeneder, Nutz.

    Rozhodčí: Muckenhammer – Kühr, Schüttengruber
    bahis siteleri