Admira – Mattersburg 0:2 (kon.) | Hartberg – Rapid 2:4 (kon.) | Wacker – Rheindorf Altach 0:4 (kon.)
konec
FC Wacker Innsbruck
0:4 (0:0)
SC Rheindorf Altach
Úterý 23.04.2019, 19:10 • Tivoli Stadion Tirol • Rakouská Bundesliga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:10. (20:56:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem jednoznačným vítězstvím Altachu, který ve druhém dějství výrazně zabral. Vstřelil totiž hned čtyři branky, přičemž domácí celek se nedokázal prosadit ani jednou. Altach byl ve druhém dějství výrazně nebezpečnějším mužstvem, což byl obrovský rozdíl oproti prvnímu poločasu. Wacker tak nezvládl další utkání na domácím stadionu, setrvání v nejvyšší soutěži si pořádně komplikuje.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Altach si v závěru utkání vybojoval ještě jeden rohový kop, s jehož rozehrávkou nikam nespěchal. Navíc si domácí hráči pohlídali padající balón.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zatím to na žádnou další branku nevypadá. Ještě můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Po delší době si s míčem zahrál hostující brankář Kobras, který ho na jistotu rozehrával po zemi. Jeho celek si i přesto zkomplikoval rozehrávku.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Wacker je sice u míče, avšak daleko od branky soupeře.
     
    84
    Až nyní musel Kobras vážněji zasahovat, utajená rána nakonec směřovala doprostřed branky, s čímž si hostující brankář poradil.
     
    83
    Úspěšné přenesená hry našlo na pravé straně Hupfaufa. Jeho celek sice vsítil branku, té ale předcházel zcela jednoznačný ofsajd domácích.
     
    82
    Nakonec si nedovoleným zákrokem pomohl se žlutou kartou hrající Klem. O rozehrávku se postaral Zech, který našel zcela volného Dobrase.
     
    81
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Christian Gebauer, přichází Kristijan Dobras.
     
    80
    Na vlastní polovině číhal zcela osamocený Gouet, který si počkal na podporu svých spoluhráčů, načež jeho celek opět přenášel hru vlevo.
     
    79
    Innsbruck zřejmě body z tohoto utkání už nečeká, prohrává už o čtyři branky. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.
     
    78
    Ani ten nepřinesl nic nebezpečného, naopak jeden z hostujících hráčů nekompromisně odkopl míč na druhou stranu, kde na něj čekal brankář Knett.
     
    77
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Mërgim Berisha, přichází Adrian Grbic.
    Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Bryan Henning, přichází Murat Satin.
     
    76
    Kontaktní branku mohl mít na hlavičce Horvath, avšak jeho zakončení proběhlo ze záklonu. Výsledkem je hodně nepřesný projektil.
    75. Mërgim BERISHA - 0:4
     
    75
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Tak to už je pořádný debakl pro domácí! MERGIM BERISHA si potáhl míč ke středu hrací plochy, poté mu u pokutového území dokázal patičkou narazit jeden z protihráčů, načež hostující forvard bez větších potíží zamířil mimo dosah Knetta.
     
    75
    Nakonec si hráči Wackeru vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, po kterém zasahoval Zech. Následovat tak bude další rohový kop.
     
    74
    Taktický zákrok vyprodukoval napadající Grundler, který si rukama přidržel protihráče. Jednoznačný faul, avšak bez žlutého kartónku.
     
    73
    Maranda našel na druhé polovině volného kolegu Tafernera, který nedokázal předat k postranní lajně, kde se nacházel Klem.
     
    72
    Schreiner si nevěřil na průnik podél autové čáry, místo toho přihrával na volného kolegu Piesingera, jenž roztáhl hru na opačnou stranu.
     
    71
    Taferner zkoušel s vypětím všech sil ještě zastavit míč před postranní lajnou, nakonec to přeci jenom bude aut pro hosty.
     
    70
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Je tu další rána pro domácí celek! SAMUEL OUM GOUET se s míčem dostal až k hranici pokutového území, odkud to zkoušel střelou doprostřed branky, přičemž Knett překvapivě vyrážel pouze do sítě. S Wackerem to nevypadá vůbec optimisticky!
     
    69
    Najednou tu máme pro domácí celek další ránu, Wacker tak bude dotahovat už dvoubrankové manko, což stále není neřešitelný úkol.
    67. Christian GEBAUER - 0:2
     
    67
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme další branku! Přihrávka směřovala do pokutového území, kde číhal hostující CHRISTIAN GEBAUER, který špičkou kopačky dokázal procedit balón za brankáře Knetta.
     
    64
    V tuto chvíli to bude mít Wacker hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá dostatek času, skóre se klidně může otočit.
    63. Stefan NUTZ - 0:1
     
    63
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Rheindorf totiž zahrával další rohový kop, který se nebezpečně kroutil směrem do branky, kde ho nakonec ještě dokázal přizvednout STEFAN NUTZ, jehož hlavička se otřela o břevno, aby posléze spadla do sítě.
     
    63
    K rohovému praporku se postavil Horvath, jehož nadýchaný centr dokázal odvrátit Zech, načež vysoko nad branku pálil Hupfauf.
     
    62
    Kobras se ještě pokoušel zastavit míč před čárou, což se mu nakonec nepodařilo. Wacker se konečně dostal k vápnu, zahrávat bude robový kop.
    61. Šance Altachu.
     
    61
    Hlavní sudí odhalil další nedovolený zákrok, po kterém standardku rozehrával Meilinger. Jeho vysoký centr přinesl hlavičku, se kterou měl Knett nečekané problémy.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Christian Klem (FC Wacker Innsbruck).
     
    59
    Na druhé straně se nám rodil protiútok domácích. Kerschbaum našel na levém křídle Klema, který si na centr nakonec nevěřil.
     
    58
    Střídání v týmu FC Wacker Innsbruck: ze hřiště odchází Muhammed Kiprit, přichází Zlatko Dedić.
     
    57
    Rheindorf je v úvodu druhého poločasu aktivnější, nyní se k hlavičce protlačil Zech, jenž ale poslal míč daleko vedle branky.
     
    56
    K volnému míči se dostával Gouet, kterému se nakonec podařilo najít hlavu jednoho z protihráčů, jenž zamířil metr vedle branky.
     
    55
    Samotný centr nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté jsme sledovali ještě rohový kop. Meilinger našel na hranici malého vápna Marandu.
     
    54
    Následoval nedovolený zákrok na Fischera, který pochopitelně viděl také hlavní sudí. Na řadu přijde standardka pro hostující mužstvo.
     
    53
    Záhy se domácímu Horvathovi nepodařilo zkrotit neposedný míč, ten nakonec od jeho kopačky zamířil ven z hrací plochy.
     
    52
    Altach se nyní s míčem usadil na útoční polovině, kde si na vzdušnou nabídku naskakoval Gebauer, jenž mířil vysoko nad branku.
     
    51
    U středového kruhu si s padajícím míčem dokázal poradit Fischer, který poté mezi obranou zkoušel najít Meilingera, jenž na balón nedosáhl.
     
    50
    Nakonec Wacker rozehrával další standardku z vlastní poloviny, přičemž Maranda byl donucen ke zpětné přihrávce na Knetta.
     
    49
    K míči se dostal také brankář Knett, kterému se podařilo odkopnout na pravou stranu, kde si nedovoleným zákrokem pomohl Hupfauf.
     
    48
    O provedení autového vhazování se postaral hostující Gouet, který si po chvilkovém váhání chtěl vybrat Gebauera, jenž na míč nedosáhl.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, jenž bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Většinu času jsme sledovali boj ve středu hrací plochy, který nenabídl moc vyložených šancí. I tak byli směrem dopředu aktivnější domácí hráči, jenž několikrát ohrozili branku soupeře. Naopak Altach se směrem dopředu zatím celkem trápí, brankář Knett se většinu času ve své brance nudí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    43
    V blízkosti pokutového území fauloval hostující Meilinger, naopak na zemi se ocitl domácí Kiprit. Následovat bude nadějný přímý kop.
     
    42
    O autové vhazování z levé strany se postaral Schreiner, který si nakonec vybral vedle stojícího Piesingera, jenž raději uklidnil hru.
     
    41
    Napadající Berisha sice fauloval jednoho z protihráčů, avšak hlavní sudí nakonec výhodu neponechal. Wacker se přesto dostal na druhou stranu.
     
    40
    Meilinger se nakonec daleko s míčem nedostal, naopak ho dokázal uhlídat Klem. Posléze se v ofsajdovém postavení zjevil Berisha.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    35
    Na zemi se ocitl dnes hodně aktivní Horvath, kterému výrazně pomohl Fischer. Jednoznačný faul, na řadu přijde další standardka.
     
    34
    Horvath nakonec přenechal autové vhazování Hupfaufovi, po jehož nabídce zkoušel vyslat spoluhráče Henning, avšak k míči se dostal Zech.
     
    33
    Domácí brankář Knett z první odkopával na pravou stranu, kde se po míči natahoval Grundler, jenž na něj nakonec vůbec nedosáhl.
     
    32
    Do otevřené obrany uháněl hostující Zwischenbrugger, který sice přešel přes protihráče, avšak následná přihrávka skončila u Knetta.
     
    31
    Na kolmici si pokoušel naběhnout Schreiner, který s vypětím všech sil nakonec udržel míč na hřišti. I tak bude soupeř vhazovat.
     
    30
    Na opačné straně na poslední chvíli zasahoval Nutz, který za sebe nepustil padající balón. V opačném případě by zakončoval Kiprit.
     
    29
    Rozruch před brankou tak byl naprosto zbytečný, naopak musíme vyzdvihnout velice bystré oko pomezního rozhodčího.
     
    28
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Altach, který sice přinesl úvodní branku, avšak zakončující Berisha se nacházel v jasném ofsajdu.
     
    27
    Za volným míčem se pokoušel dostat Henning, který byl důrazným způsobem poslán k zemi. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    26
    Tohle už byla šance! Kiprit se totiž protancoval až do palebné pozice, avšak hostující brankář Kobras jeho zakončení dokázal zneškodnit.
     
    25
    Rheindorf operoval s míčem na vlastní polovině, načež to Zwischenbrugger zkoušel průnikem k šestnáctce, kde číhal pohotový Kerschbaum.
     
    24
    Meusburger to zkoušel hodně prudkou nabídkou na Grundlera, který měl k míči hodně daleko. Naopak ho dokázal odehrát Nutz.
     
    19
    To vše znamenalo odkop od branky v podání Kobrase, který to zkoušel dalekonosným pasem na levou stranu, který odvracel Hupfauf.
     
    18
    Do nadějné pozice pro centr se dostával domácí Grundler, který se k centru nedostal, neboť ho dokázal odstrčit Nutz.
     
    17
    Fischer našel ve středu hrací plochy volného Zecha, kterému se na pravé straně povedlo najít Goueta, jehož centr nebyl povedený.
     
    16
    Navíc jsme sledovali ještě jeden rohový kop, po kterém se Horvath dokázal uvolnit ke vzdušné nabídce, kterou pro změnu dokázal odvrátit Zech.
     
    15
    Na pořadu dne byla standardní situace pro domácí. Horvath to zkoušel polovysokou nabídkou, kterou hravě odvracel Zwischenbrugger.
    14. Wacker si penaltu nevybojoval.
     
    14
    Wacker se nyní dožadoval pokutového, avšak hlavní sudí neuviděl nedovolené hraní rukou v podání obránce Schreinera.
     
    13
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Philipp Netzer, přichází Stefan Nutz.
     
    12
    Knett musel s rozehrávkou od své branky hodně spěchat, nakonec konstruktivní přihrávkou oslovil Meusburgera, jenž se dostal k vyvezení.
     
    11
    Na druhé straně to zvládl na jedničku domácí obránce Maranda, který čistým způsobem obral Gebauera o hrací předmět.
     
    10
    U pokutového území se dostal k centru Grundler, který zkoušel najít Horvatha, avšak před ním se podařilo zasáhnout Oum Gouetovi.
     
    9
    K nebezpečnému zakončení si seběhl domácí Kiprit, jenž si seběhl na přední tyč, kde nenápadnou střelou trefil brankáře Kobrase.
     
    8
    Následně si obrannou povinnost splnil hostující zadák Zech, který na jistotu poslal míč do zámezí před napadajícím Grundlerem.
     
    7
    Kobras tentokráte rozehrával balón na pravou stranu hrací plochy, kde číhal Piesinger. Jeho dalekonosný nákop přinesl zisk autu.
     
    6
    Nakonec se míč dostal ven z hrací plochy, Hupfauf se tak postaral o autové vhazování z pravé strany, které směřovalo na Henninga.
     
    5
    Také Kobras si poprvé vyzkoušel práci s hracím předmětem, který ihned posílal kousek za středový kruh.
     
    4
    Poprvé si s míčem zahrál domácí brankář Knett, který si počkal na podporu od Kerschbauma, jenž pro změnu přenášel hru vlevo.
     
    3
    Hodně prudkou přihrávkou to zkoušel hostující zadák Netzer, kterému se na druhé straně hrací plochy nepodařilo najít Gebauera.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Start utkání se o něco protáhne.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Wacker Innsbruck: Knett – Hupfauf, Meusburger, Maranda, Klem – Henning, Kerschbaum, Taferner – Grundler, Kiprit, Horvath.
    Náhradníci: Hankič – Dedić, Freitag, Galle, Maak, Rakowitz, Satin.

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Piesinger, Zech, Netzer, Schreiner – Meilinger, Oum Gouet, Zwischenbrugger, Fischer – Gebauer, M. Berisha.
    Náhradníci: Lukse – Gatt, Grbic, Karić, Dobras, Luckeneder, Nutz.

    Rozhodčí: Muckenhammer – Kühr, Schüttengruber.
     
    SC Rheindorf Altach

    Na opačné straně stojí Altach, který se pro změnu umístil na jedenácté pozici základní části. Rheindorf měl pouze o bod více, uhrál totiž o jednu remízu navíc. Altachu se ve skupině o udržení zatím celkem daří, v tuto chvíli má na svém kontě sedmnáct bodů, přičemž ještě stále může dohnat sedmou Vídeň. Rheindorf neprohrál ani v jednom z posledních čtyř ligových zápasů, v tom posledním uhrál nerozhodný výsledek právě s vedoucím Rapidem. Altach bude i tak muset zabrat, jistotu záchrany ještě stále nemá vůbec jistou.
     
    FC Wacker Innsbruck

    Fotbalisté Innsbrucku se po základní části umístili na poslední pozici, čímž se automaticky kvalifikovali do skupiny o udržení. Wacker dohromady nasbíral pouze sedmnáct bodů, přičemž z odehraných dvaadvacet zápasů zvítězil pouze ve čtyřech případech. O moc lepší to není ani ve skupině o udržení, Wacker se totiž stále nachází na jediné sestupové pozici, přičemž manko na předposlední Hartberg je pouze dvoubodový. Innsbruck poslední tři ligové zápasy prohrál, poslední vítězství přišlo před necelým měsícem, tehdy Wacker uspěl právě na hřišti Hartbergu.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Rakouská Bundesliga má na programu další zápasy skupiny o udržení, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Wacker Innsbruck a SC Rheindorf Altach.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    David Suchý

    Branky: 63. Nutz, 67. Gebauer, 70. Oum Gouet, 75. M. Berisha

    Karty:   60. Klem (WCK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:10.
    FC Wacker Innsbruck: Knett – Hupfauf, Meusburger, Maranda, Klem – Henning (77. Satin), Kerschbaum, Taferner – Grundler, Kiprit (58. Dedić), Horvath.
    Náhradníci: Hankič – Dedić, Freitag, Galle, Maak, Rakowitz, Satin.

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Piesinger, Zech, Netzer (13. Nutz), Schreiner – Meilinger, Oum Gouet, Zwischenbrugger, Fischer – Gebauer (81. Dobras), M. Berisha (77. Grbic).
    Náhradníci: Lukse – Gatt, Grbic, Karić, Dobras, Luckeneder, Nutz.

    Rozhodčí: Muckenhammer – Kühr, Schüttengruber
    bahis siteleri