Ufa – Ural 4:1 (kon.) | Lok. Moskva – Jenisej 2:1 (kon.) | Zenit – Samara 4:2 (kon.)
FK Krasnodar – CSKA Moskva 2:0 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
4:2 (3:2)
FK Křídla Sovětů Samara
Neděle 28.04.2019, 15:30 • Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Igor SMOLNIKOV - 4:2
     
    90+1
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí o tříbodový zisk nepřijdou! I tento gól padl z rychlého protiútoku, do kterého se dostal už značně unavený Dzjuba. I přes nedostatek sil přihrál z úniku vnějším nártem na IGORA SMOLNIKOVA a ten už zakončoval do prázdné branky.
    44. Denis TKAČUK - 3:2
     
    44
    Samara právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, Samara podruhé snižuje a vrací se do hry o body! Po vydařené narážečce a následném závěru se míč odrazil na DENISE TKAČUKA a ten si se zakončením znovu věděl rady. Na platnosti gólu nic nemění ani přehlédnutý ofsajd skórujícího fotbalisty.
    40. Denis TKAČUK - 3:1
     
    40
    Samara právě vstřelila branku!
    A máme tady další změnu skóre. Z prvního pořádného útoku se prosadila také Křídla Sovětů! Na konci vydařeného protiútoku tři na tři byl ve skluzu zakončující DENIS TKAČUK, jenž zužitkoval pas Šejdajeva.
    35. Taras BURLAK vl. - 3:0
     
    35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí znovu navyšují náskok a nezadržitelně kráčí za snadným vítězstvím! Arťom Dzjuba si tentokrát řekl o míč na pravé straně, odkud přihrával do ohně na Azmúna, ovšem balón si za vlastního brankáře srazil clonící TARAS BURLAK.
    30. Sardár AZMÚN - 2:0
     
    30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další akce už končí gólem a Zenit tak vede již 2:0! Domácím stačily dvě přihrávky, aby se z vlastní půlky dostali až ke gólové střele. Dzjuba dobře načasoval náběh za dlouhým pasem a zleva pronikl do vápna, kde anticipoval pohyb SARDÁRA AZMÚNA a předložil mu míč k zakončení ze dvou metrů.
    9. Sardár AZMÚN - 1:0
     
    9
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Noboa posadil svůj centr jen na hlavu nikým neobtěžovaného obránce. Úvodní nápor Petrohradu však pokračoval a přinesl první gól tohoto zápasu! Dzjuba trochu překvapil tím, že sám vhodil míč z levé strany. Žirkov vzápětí přihrál před branku na volného SARDÁRA AZMÚNA a ten z jedničky srazil míč za Ryžikovova záda.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Azmún (Žirkov), 30. Azmún (Dzjuba), 35. Burlak (vla.), 90+1. Smolnikov (Dzjuba) – 40. Tkačuk (Šejdajev), 44. Tkačuk

    Karty:   14. Driussi (PET), 47. Ozdojev (PET), 54. Rigoni (PET), 88. Žirkov (PET) – 47. Šejdajev (KSS), 49. Rabiu (KSS)   78. Šejdajev (KSS)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:8.
    FK Zenit Petrohrad: Luňov – Smolnikov, Ivanović (C), Rakyckyj, Žirkov – Rigoni (55. Šatov), Ozdojev, Noboa, Driussi (67. Aňukov) – Azmún (90. Le Musajev), Dzjuba.
    Náhradníci: M. Keržakov, Kizejev – Aňukov, Hernani, Mak, Mammana, Le Musajev, Nabiullin, Neto, Šatov, A. Zabolotnyj.

    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov – Zotov (73. Anton), Samardžić, Burlak (C), Vitalij Denisov – Šiškin, Rabiu – Šejdajev, Tkačuk, Zinkovskij (63. Kornilenko) – Ananidze (80. P. Jakovlev).
    Náhradníci: Konjuchov, Ovsjannikov – Anton, Karpov, Kiseljov, Kornilenko, Polujachtov, Rogel, Samedov, Timofejev, Vučićević, P. Jakovlev.

    Rozhodčí: Jeskov – Averjanov, Bolotenkov
    bahis siteleri