USA – Kanada 5:2 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:3 (po pr.)
konec
USA
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
Kanada
Neděle 28.04.2019, 15:40Mistrovství světa do 18 let • O 3.–4. místo
Partner:
    59:54 Nathan LÉGARÉ - 5:2
     
    59:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teda, americké obraně se hodně vymstila naprostá laxnost. Pouhých šest sekund před koncem si do levého kruhu najel NATHAN LÉGARÉ a jelikož byl absolutně nehlídaný, rozhodl se vypálit. Knight měl ovšem zakrytý výhled, tudíž Légarého pokus proletěl až do sítě. Asistence: Samuel Poulin.
    54:26 Cameron YORK - 5:1
     
    54:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Gól v americké přesilovce s pořadovým číslem čtyři. Zegras krásnou zadovkou nabil na modrou CAMU YORKOVI, který napřáhl a nadzvukovou ránou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Trevor Zegras.
    35:18 Cameron YORK - 4:1
     
    35:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ne, tohle opravdu nemohlo skončit jinak. Američané jako šelma postupně utahovali svému soupeři oprátku kolem krku, než vyslal rozhodující pas z levé strany Jack Hughes přímo na hokejku CAMA YORKA, který poté z první nedal Maierovi šanci, byť se kanadský gólman snažil v rozštěpu puk zastavit. Asistence: Jack Hughes, Cole Caufield.
    32:59 Bobby BRINK - 3:1
     
    32:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další přesilovkový gól Spojených států, tentokrát prokázal vysokou hokejovou inteligenci BOBBY BRINK. Ten si vyměnil kotouč s Boldym a Fensorem a od modré nejprve naznačil střelu příklepem, čímž si položil bránícího hráče, aby posléze z vrcholu slotu poslal krásný projektil k pravé tyči. Asistence: Matthew Boldy, Domenick Fensore.
    26:54 Jack HUGHES - 2:1
     
    26:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A tady se nám ukazuje genialita JACKA HUGHESE! Kapitán USA si udělal na modré hezkou kličkou prostor, aby posléze přenechal kotouč Yorkovi. Ten vzápětí Hughesovi vrátil a útočník Spojených států mistrovsky napálil puk pod víko. Asistence: Cam York.
    19:06 Dylan COZENS - 1:1
     
    19:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    I Kanaďané využívají přesilovku a v závěrečné minutě srovnávají. DYLAN COZENS poslal kotouč za branku Newhookovi a sám si najel do mezikruží. Newhook Cozensovi vzápětí puk vrátil a kanadská sedmnáctka poslala skvělou střelu k levé tyči. Asistence: Alex Newhook.
    08:03 Alexander TURCOTTE - 1:0
     
    08:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace Američanů v přesilovce! Hughes z vrcholu levého kruhu našel cestičku mezi třemi obránci Kanady a poslal kotouč milimetrově na hokejku ALEXE TURCOTTA, který z první zavěsil do odkryté branky. Asistence: Jack Hughes.
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 9. Turcotte (J. Hughes), 27. J. Hughes (York), 33. Brink (Boldy, Fensore), 36. York (J. Hughes, Caufield), 55. York (Zegras) – 20. Cozens (Newhook), 60. Légaré (Poulin)


    USA: Knight (Rowe) – Warren, Fensore, York, McCarthy, Helleson, Vlasic, Thrun – Caulfield, Beecher, Farrell – J. Hughes (C), Gildon, Caufield (A) – Moynihan, Turcotte, Beniers – Boldy (A), Zegras, Brink – Lindmark.
    Kanada: Maier (Gauthier) – Korczak, Harley, Vukojevic, Drysdale, Schneider, Spence, Hunt – Légaré (A), Pelletier, Poulin – Newhook, Cozens (A), Krebs (C) – Tracey, Rees, Zary – Holloway, Suzuki, Tomasino – Washkurak.

    Rozhodčí: Sergej Morozov (RUS), André Schrader (GER) – Henrik Haurum (DEN), Ludvig Lundgren (SWE)
    bahis siteleri