W. Brémy – Augsburg 3:2 (kon.) | Frankfurt – Düsseldorf 2:1 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
2:1 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Neděle 01.09.2019, 18:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:15. (19:55:37)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí! Frankfurt dokázal otočit zápas s Düsseldorfem na 2:1.

    Oba týmy nastoupily do zápasu s velkým nasazením. Hned v páté minutě mohli jít hosté do vedení, ale gólu Henningse předcházel útočný faul Dawida Kownckého. Následně se tempa ujali domácí, ale kromě dvou střel ze střední vzdálenosti si Frankfurt šanci nevytvořil. Před přestávkou tak udeřilo na druhé straně, když zaváhání Hintereggera využil parádní hlavičkou Rouwen Hennings.

    Po změně stran přece jen Frankfurt přidal v ofenzivním snažení. Po zaváhání hostující rozehrávce mohl srovnat ještě před hodinou hry Bas Dost, který proměnil nabídku od Paciencii. Už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, ale to by nesměl udeřit sám Goncalo Paciencia, který propálil hostujícího brankáře.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ze střední vzdálenosti nejprve vystrašil Trappa Alfredo Morales. Akce ještě pokračovala, ale domácí brankář si poradil i s ránou z úhlu od Pledla.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Düsseldorf se ještě snaží přitlačit soupeře v samém závěru, ale domácí si drží dostatečný odstup do vlastního pokutového území.
     
    89
    Kevin Trapp snadno sebral do rukavic hlavičku vlastního spoluhráče. Pledl marně dobíhal celou akci za vzdálenější tyčí, k míči se už neměl šanci dostat.
    88. Gonçalo PACIÊNCIA - 2:1
     
    88
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Frankfurt v samém závěru otáčí stav zápasu na svou stranu! Danny Da Costa unikl na pravém kraji Giesselmannovi, následně předložil míč GONCALU PACIENCIOVI, který z blízkosti propálil bezmocného Steffena.
     
    87
    Také Zack Steffen musel byl v pohotovosti. Prudký centr dokázal hostující gólman jen tak tak udržet před dotírajícím Basem Dostem.
     
    86
    Oba týmy chtějí ještě v závěru zápasu zaskočit soupeře. Nabíhající Pledl neměl k míči daleko, ale přece jen rychlejší nohy ukázal Makoto Hasebe.
     
    85
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Djibril Sow.
     
    84
    Domácí Eintracht pádil s míčem do kontru. Paciencia přetáhl centr na Kostiće, který ale akci lehce přeběhl a poté už nedokázal ze záklonu lépe zakončit.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Karaman se poprvé po svém příchodu na trávník dostal k míči, ale okamžitě napálil soupeře.
     
    81
    Kostićova aktivita dělá hostům potíže. Skvěle ale vystoupil proti soupeři Kaan Ayhan, který znemožnil další pokračování akce domácího týmu.
     
    80
    Frankfurt se tlač do útoku. Další Kamadův centr od rohového praporku dokázal zasáhnout Paciencia, ale lehkou teč si Steffen na brankové čáře pohlídal.
     
    79
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Rouwen Hennings, přichází Kenan Karaman.
     
    78
    Už už to vypadalo na nadějný protiútok hostů, ale to by nesměl Morales ztratil stabilitu uprostřed trávníku. Nakonec pálil Bas Dost těsně vedle branky.
     
    77
    Střídající Pledl se ihned dostal do hry. Společně se Zimmermannem postupovali podél pravé postranní lajny, ale na bránícího Hintereggera si nepřišli.

    Vít Schück

    Branky: 57. Dost (Paciência), 88. Paciência (D. da Costa) – 38. Hennings (Morales)

    Karty:   28. Kamada (FRN), 51. Kohr (FRN) – 25. K. Ayhan (DSF), 45+2. Gießelmann (DSF), 49. Hoffmann (DSF), 65. Bodzek (DSF)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:15.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hasebe, Hinteregger – D. da Costa, Kohr (85. Sow), Rode (67. Gaćinović), Kostić – Paciência, Kamada, Joveljić (46. Dost).
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, G. Fernandes, Sow, Gaćinović, A. Touré, Chandler, Durm, Dost.

    Fortuna Düsseldorf: Steffen – Zimmermann, K. Ayhan, Hoffmann, Gießelmann – Bodzek, Fink (C) – Thommy (76. Pledl), Morales, Kownacki (66. Zimmer) – Hennings (79. Karaman).
    Náhradníci: Kastenmeier – Tekpetey, Bormuth, L. Baker, Zimmer, Ofori, Pledl, Contento, Karaman.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Christ
    bahis siteleri