Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Riga 7:2 (kon.)
Soči – Kazaň 3:6 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 07.09.2019, 12:45 • Tipsport arena, Praha - Holešovice • turnaj O Pohár DHL • 2. kolo
Partner:
     
    60:00
    Závěrečný hvizd přináší i další vyloučení Chomutova. Na trestnou lavici usedne Denis Zeman (CHM).
     
    58:16
    Domácí útočník se po brankáři ještě ohnal, za což dostává dvě minuty za sekání. Dominik Arnošt (SPA) kromě toho obdržel dvě rány od soupeřů a posílá svůj tým do tří.
     
    56:38
    Střídačka Sparty ocenila tvrdý zákrok Františka Gajdoše (SPA) křikem a bušením do mantinelu, jenže rozhodčímu se nelíbil. Domácímu hráči udělil dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    50:10
    Brankář Oldřich Cichoň (SPA) i obránce Michael Krutil (SPA) tak dostávají menší trest a dávají Chomutovu slibnou šanci na odskočení.
     
    49:44
    Jak Tomáš Tomek (SPA), tak i Josef Koláček (CHM) dostávají menší trest za hrubost.
     
    47:57
    Vrátka se tentokrát otevírají také na straně Sparty, protože Matěj Kuracina (SPA) přidává do svých statistik také dvě minuty za napadení.
     
    46:49
    Rozhodčí jsou dnes na Chomutov přísní, ale právem. U mantinelu si počínal nedovoleně Jakub Jaroš (CHM), který dostává dvě minuty za podrážení.
     
    45:19
    Chomutovský Jakub Veselý (CHM) dnes nemá svůj den, protože už potřetí míří na trestnou lavici. Tentokrát zboural u mantinelu mezi střídačkami Marka Bláhu a za tvrdé pozdní dohrání dostává dvě minuty.
     
    43:10
    Trenéři Chomutova to dnes mají těžké, protože spoustu času hraje tým v oslabení. S ním se bude muset vypořádat i tentokrát, protože Jakub Veselý (CHM) dostává menší trest za hákování.
     
    27:59
    Severočeši se připravují o síly sami. V obranném pásmu totiž hákoval Lukáš Benda (CHM), což znamená další menší trest pro hosty.
     
    24:05
    Zajímavá šance na odpověď! Bezprostředně po vhazování totiž fauloval Jakub Veselý (CHM) a Sparta bude hrát zkrácenou přesilovku v pěti proti třem.
     
    23:07
    Krátce nato byla hra přerušena, protože si před vlastní brankou počínal nedovoleně Vít Seemann (CHM) a dostává menší trest za podrážení.
     
    18:04
    A ne příliš dlouho. Denis Zeman (CHM) si pomohl dalším faulem, čímž posílá svůj tým opět do čtyř.
     
    11:14
    Individuálně to zkusil Alexandr Vorobjev, jenž se dostal až za modrou čáru, kde byl nedovoleně bráněn Martinem Pöschlem (CHM) – dvě minuty pro Piráty.
     
    07:41
    Oba týmy si prohodí role z předešlých minut, protože dvě minuty za podrážení dostává Martin Berčík (CHM).

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 21. Krupička (Bláha, Prchal), 25. Krupička (Bláha, Prchal), 30. Rubeš (Gajdoš, Konečný), 63. Slavíček (Bláha, Prchal) – 15. Veselý (Koláček, Dani), 25. Dani (Koláček), 44. Prokop


    HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Vorobjev, Krutil, Bláha (A), Chvátal, Prchal (C), Tomek, Gajdoš – Krupička, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Obadal, Rubeš, Bespalčenko, Konečný, Vitouch, Arnošt (A), Kuracina.
    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Seemann, Zeman (A), Ludvík, Ferbas, Vaněk, Pöschl – Švec, Dani, Pech (A), Benda, Prokop, Jaroš (C), Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, Lobodowski, Koblížek.

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Ondráček, Svoboda

    Diváci: 71
    bahis siteleri