Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 6:1 (kon.)
Opava – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (kon.)
Příbram – David Servis 8:3 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 1:7 (kon.) | Klatovy – Kolín 5:2 (kon.)
Děčín – Trutnov 9:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 11:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
11:2 (5:1, 2:0, 4:1)
China Golden Dragon
Sobota 28.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    To je pro dnešek z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:10:36)
     
    Zápas je u konce. Kobra podle očekávání vítězí 11:2 a stále tak kraluje druholigové tabulce skupiny Střed bez ztráty bodu.

    Už 21 sekundách hry se prosadil Kamil Bříška, o minutu později skóroval Daniil Petrov. Další gól Kobry přidal ve 4. minutě Šimon Antončík, když střelou z bekhendu našel škvíru mezi brankářem a bližší tyčí. V 5. minutě se povedlo prosadit i hostujícím hráčům, na 1:3 snížil střelou do pravé šibenice Michal Kučera. Braničtí fanoušci museli na gól čekat dlouhých patnáct minut, než se prosadil Denis Heldák. Na závěr třetiny přidal svou druhou branku Šimon Antončík.

    Druhá třetina byla gólově chudší. Ve 28. minutě se trefil Jan Smejkal, v 37. pak Tomáš Šťastný ujel všem obráncům po levé straně hřiště a parádní střelou pod víko čínské branky skóroval.

    I třetí třetina byla na góly zajímavá. Padlo v ní totiž rovnou pět branek. Už po minutě se mohl z gólu radovat Filip Hlinka, o tři minuty později se prosadil i Tomáš Mrkvička. Pak sice skóroval hostující Ťin-Chao Čou, to ale určitě nesebralo domácím hokejistům vítr z plachet. Další branku totiž dal Tomáš Plíhal. Osm minut před koncem zápasu gólový výčet ukončil Dominik Šteiner.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Pavel Husarik to těsně před koncem dnešního zápasu vzal na sebe a namísto přihrávky spoluhráči v mnohem lepší pozici vystřelil. Jeho trefu nakonec srazil betonem Lukáš Langer.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:25
    Chang Li vypálil od modré z příklepu přesně doprostřed branky, kde si se střelou bez větších problémů poradil talentovaný gólman Lukáš Langer.
     
    56:34
    Karel Šefl se dostal do střely z hranice pravého kruhu pro vhazování. Nakonec ale trefil pouze připraveného čínského gólmana, který střelu vyrazil výstrojí.
     
    56:30
    Prudká trefa Dominika Valíka od modré z příklepu trefila jednoho z hostujících obránců.
     
    55:54
    Střela Tomáše Mrkvičky od modré z příklepu letí mimo tři tyče hostující branky.
     
    55:26
    Kamil Bříška si po nahrávce od Tomáše Mrkvičky sjel do prostoru mezikruží a vystřelil. Nakonec trefil ale pouze před ním stojícího obránce.
     
    54:42
    Shengrong Sia teď musel zasahovat proti razantní trefě z příklepu od modré.
     
    52:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace v podání Kobry! Kamil Bříška parádní přihrávkou našel u pravé tyče úplně volného DOMINIK ŠTEINER, kterému už jen stačilo dorazit puk za záda přesouvajícího se čínského gólmana. Asistence: Kamil Bříška.
     
    51:49
    Zakázané uvolnění Kobry.
     
    50:38
    Střela Šimona Antončíka od modré letěla doprostřed branky, kde ji ve výstroje schoval čínský gólman Shengrong Sia.
     
    49:36
    Hosté v plném počtu.
     
    48:36
    Kobra se zatím v přesilové hře trápí, nedostala se totiž do žádné vyložené šance, což zejména u extraproduktivní první lajny není zvykem.
     
    47:36
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Siao-tung Wang – 2 min., podrážení).
     
    47:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu desátý gól! TOMÁŠ PLÍHAL před čínskou brankou získal puk a technickou střelou k tyči z bezprostřední blízkosti obstřelil čínského gólmana Shengronga Sia. Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 1. Bříška (Tondr, Plíhal), 2. Petrov (Heldák, Bříška), 4. Antončík (Slanina, Drahorád), 19. Heldák (Smejkal, Šmíd), 20. Antončík (Slanina), 28. Smejkal (Heldák, Šefl), 37. Šťastný (Tondr), 42. Hlinka (Šťastný, Novák), 45. Mrkvička (Bříška, Tondr), 47. Plíhal, 53. Šteiner (Bříška) – 5. M. Kučera (J. Kučera, Siang), 47. Čou (Ch. Li)


    HC Kobra Praha: Langer (Sochůrek) – Valík, Knesl, Šefl, Šmíd, Šteiner (A), Mrkvička, Drahorád – Šťastný, Hlinka, Slanina, Heldák, Smejkal, Novák, Tondr, Petrov, Bříška (A), Netolický, Plíhal, Hrubý, Antončík (C)
    China Golden Dragon: Sia (P. Chan) – J. Chan, Čchang, S', J. Wang, Siao-tung Wang (A), Č. Wang, Jao, J. Kučera – M. Li, Husarik (A), Čchu, Sung, Siang, Ch. Li, M. Kučera, Čang, Čou, Si-chan Wang, Ma

    Rozhodčí: Patrik Vokřál – Milan Svoboda, Kryštof Ovsík
    bahis siteleri