Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 6:1 (kon.)
Opava – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (kon.)
Příbram – David Servis 8:3 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 1:7 (kon.) | Klatovy – Kolín 5:2 (kon.)
Děčín – Trutnov 9:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 11:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
11:2 (5:1, 2:0, 4:1)
China Golden Dragon
Sobota 28.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    52:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace v podání Kobry! Kamil Bříška parádní přihrávkou našel u pravé tyče úplně volného DOMINIK ŠTEINER, kterému už jen stačilo dorazit puk za záda přesouvajícího se čínského gólmana. Asistence: Kamil Bříška.
     
    47:36
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Siao-tung Wang – 2 min., podrážení).
     
    47:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu desátý gól! TOMÁŠ PLÍHAL před čínskou brankou získal puk a technickou střelou k tyči z bezprostřední blízkosti obstřelil čínského gólmana Shengronga Sia. Bez asistence.
     
    46:24
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Chang Li zezadu objel branickou brankou a pokusil se zakončit k pravé tyči střelou z úhlu. Lukáš Langer střelu čínského střelce sice dokázal vyrazit, k odraženému puku se ale dostal ŤIN-CHAO ČOU, který střelou pod víko skóroval. Asistence: Chang Li.
     
    44:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávkou do prostoru brankoviště teď našel Kamil Bříška TOMÁŠE MRKVIČKU. Důraznému branickému obránci stačilo už jen dorazit puk za záda přesouvajícího se čínského gólmana. Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    41:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po střele Tomáš Šťastného ze strany se puk odrazil k FILIPU HLINKOVI. Branický střelec z prostoru mezikruží puk zkušeně uklidil do pravé šibenice čínské branky. Asistence: Tomáš Šťastný, Dominik Novák.
     
    36:50
    Dobrou přihrávku na hranici kruhu pro vhazování dostal Karel Šefl a vystřelil. Jeho razantní pokus švihem nakonec letěl pouze do bližší pravé tyče čínské branky.
     
    36:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní střela! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ ujel všem hostujícím hráčům podél levého mantinelu a švihem vystřelil pod víko čínské branky. Shengrong Sia neměl moc velkou šanci proti střele branického střelce zasáhnout. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    34:19
    Michal Kučera před domácí brankou omylem trefil jednoho z obránců hokejkou do obličeje, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty pryč ze hry. Hrát se tak bude 4 na 4.
     
    34:09
    Jan Smejkal (Kobra) ve středním pásmu zahákoval jednoho z hostujících hráčů, za což si vysloužil dvouminutový trest.
     
    27:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na první gól druhé třetiny jsme museli čekat takřka osm minut! Denis Heldák našel na levé straně kluziště volného JANA SMEJKALA, který přesnou střelou pod břevno čínské branky skóroval. Asistence: Denis Heldák, Karel Šefl.
     
    23:53
    Sü-tung Siang (Golden Dragon) zahákoval za vlastní brankou jednoho z domácích hokejistů, za což ho hlavní rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    19:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou branku Kobry. U mantinelu se k puku dostal ŠIMON ANTONČÍK, sjel si k čínské brance a z úhlu procpal puk mezi brankářem a bližší levou tyčí. Asistence: Michal Slanina.
     
    18:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dlouhou pauzu bez branického gólu ukončuje po nahrávce od Jana Smejkala přesným zakončením k tyči DENIS HELDÁK. Asistence: Jan Smejkal, Vojtěch Šmíd.
     
    15:58
    Tyč! Po obrovské hrubce Lukáše Langera, když talentovaný branický gólman dokázal rozehrát pouze k jednomu z čínských hráčů, se do střely dostal Sü-tung Siang. Čínský střelec ale nakonec z tutové pozice trefil pouze levou tyč branické branky.
     
    08:03
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Sü-tung Siang – 2 min., sekání).
     
    04:55
    Ma Siao-jü zahákoval u hostující branky jednoho soupeřů, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    04:30
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Tak to je nečekané! Jakub Kučera našel na modré lajně volného svého MICHALA KUČERU, ten jednoduchým naznačením střely obešel jednoho z obránců a vystřelil do pravé šibenice branické branky. Lukáš Langer se po jeho trefě jen marně natahoval lapačkou. Asistence: Jakub Kučera, Sü-tung Siang.
     
    03:54
    Dominik Šteiner (Kobra) zahákoval ve vlastní obranné třetině jednoho z hostujících hráčů, za což ho hlavní rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    03:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Do zakončení zpoza branky se procpal domácí kapitán ŠIMON ANTONČÍK a parádní střelou bekhendem našel škvíru mezi čínským gólmanem a tyčí. Asistence: Michal Slanina, Karel Drahorád.
     
    01:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    A po minutě tu máme další branku! Denis Heldák parádní přihrávkou z levé strany našel před hostující brankou úplně volného DANIILA PETROVA. Branický střelec využil nadějné příležitosti a parádní střelou k tyči skóroval. Asistence: Denise Heldák, Kamil Bříška.
     
    00:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Už po 21 sekundách domácí střílí první branku. Po střele Dominika Šteinera a krátké tlačenici před čínskou brankou se do zakončení procpal KAMIL BŘÍŠKA, který střelou z první našel mezeru mezi betony čínského gólmana Shengronga Sia. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Plíhal.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 1. Bříška (Tondr, Plíhal), 2. Petrov (Heldák, Bříška), 4. Antončík (Slanina, Drahorád), 19. Heldák (Smejkal, Šmíd), 20. Antončík (Slanina), 28. Smejkal (Heldák, Šefl), 37. Šťastný (Tondr), 42. Hlinka (Šťastný, Novák), 45. Mrkvička (Bříška, Tondr), 47. Plíhal, 53. Šteiner (Bříška) – 5. M. Kučera (J. Kučera, Siang), 47. Čou (Ch. Li)


    HC Kobra Praha: Langer (Sochůrek) – Valík, Knesl, Šefl, Šmíd, Šteiner (A), Mrkvička, Drahorád – Šťastný, Hlinka, Slanina, Heldák, Smejkal, Novák, Tondr, Petrov, Bříška (A), Netolický, Plíhal, Hrubý, Antončík (C)
    China Golden Dragon: Sia (P. Chan) – J. Chan, Čchang, S', J. Wang, Siao-tung Wang (A), Č. Wang, Jao, J. Kučera – M. Li, Husarik (A), Čchu, Sung, Siang, Ch. Li, M. Kučera, Čang, Čou, Si-chan Wang, Ma

    Rozhodčí: Patrik Vokřál – Milan Svoboda, Kryštof Ovsík
    bahis siteleri