Carolina – Tampa 4:3 (po pr.) | Detroit – Dallas 4:3 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
Dallas Stars
Pondělí 07.10.2019, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Anthony MANTHA - 4:3
     
    59:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANTHONY MANTHA na vrcholu pravého kruhu po několikáté v dnešním zápase vypálil bez přípravy a jeho rána s příklepem se odrazila od hokejky Johna Klingberga pod pravé podpaždí Antona Chudobina a poté už do levého horního rohu brány! Asistence: Filip Hronek a Dylan Larkin.
    40:48 Roope HINTZ - 3:3
     
    40:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    ROOPE HINTZ stál na konci nádherné kombinační akce Dallasu, který dokázal vyrovnat skóre po pouhých 33 sekundách! Neskutečný souboj. Asistence: Mattias Janmark a Andrej Sekera.
    40:15 Anthony MANTHA - 3:2
     
    40:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Anton Chudobin nedokázal udržet bekhendovou střelu Dylana Larkina z vrcholu mezikruží a z dorážky se prosadil ANTHONY MANTHA, který zkompletoval čistý hattrick pouhých 15 sekund po začátku třetí třetiny! Detroit dokonal velký obrat. Asistence: Dylan Larkin a Tyler Bertuzzi.
    29:43 Anthony MANTHA - 2:2
     
    29:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANTHONY MANTHA na pravém křídle krásně objel jednoho z protihráčů, sjel si před bránu a vedle pravého betonu Antona Chudobina zasunul puk po ledě krásně do sítě! Fantastický gól, jeho druhý v zápase, který znamená vyrovnání na 2:2! Asistence: Danny DeKeyser a Filip Hronek.
    20:48 Anthony MANTHA - 1:2
     
    20:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANTHONY MANTHA krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu a jeho střela bez přípravy zamířila nad lapačkou Antona Chudobina k přední pravé tyči! Asistence: Taro Hirose a Dennis Cholowski.
    16:49 Tyler SEGUIN - 0:2
     
    16:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN na levém křídle objel dvojici protihráčů a z levého kruhu poté krásnou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány – 0:2! Asistence: Jamie Oleksiak.
    10:57 Roope HINTZ - 0:1
     
    10:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    ROOPE HINTZ na vrcholu levého kruhu chytře zpomalil a rychlou střelou zápěstím zamířil mezi lapačkou a levým betonem Jonathana Berniera ke vzdálenější pravé tyči! Dallas otevřel skóre. Asistence: Miro Heiskanen a Anton Chudobin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Mantha (Hirose, Cholowski), 30. Mantha (DeKeyser, Hronek), 41. Mantha (D. Larkin, Bertuzzi), 60. Mantha (Hronek, D. Larkin) – 11. Hintz (Heiskanen, Chudobin), 17. Seguin (Oleksiak), 41. Hintz (Janmark, Sekera)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – DeKeyser, Hronek, Nemeth, Green, Cholowski, Daley – Bertuzzi, D. Larkin (A), Mantha – Hirose, Filppula, Glendening (A) – Erne, Nielsen, Ehn – Helm, J. de La Rose, Abdelkader (A). Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, J. Klingberg (A), Heiskanen, Sekera, Oleksiak, Fedun – Gurjanov, Seguin (A), Radulov – Janmark, Hintz, Pavelski – Ja. Benn (C), Faksa, Dowling – Cogliano, Gardner, Caamano. Hlavní trenér: Jim Montgomery.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Trevor Hanson. Čároví: Kory Nagy, David Brisebois

    Diváci: 19515
    bahis siteleri