Vsetín – Havířov 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 0:3 (kon.) | Technika Brno – Liberec 1:6 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 1:4 (kon.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:6 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Poruba – Zlín 4:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 1:2 (po pr.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 11:0 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
5:6 (3:1, 1:2, 1:2 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 12.10.2019, 12:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Utkání je za námi. Pardubice si z jihu Čech poté, co se jim povedlo dohnat soupeřův náskok odvezou i bonusový bod. Po skvělém začátku domácího týmu to je dnes velmi trpký konec zápasu. (14:21:26)
     
    Konec zápasu.
     
    61:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice tedy dokonávají obrat. Hebek poslal přihrávku na pravý kruh, kde z první vypálil ADAM PALEČEK a propálil přesně k bližší tyči. Asistence: Tomáš Hebek, Matěj Kloz.
     
    60:25
    Ondřej Chabada vystřelil od modré čáry. Jeho pokus byl velice slušný, Martin Lidák byl ale o něco úspěšnější, když kotouč vyráží levým betonem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Pardubice nakonec dokázaly srovnat a jasné, že oba týmy odejdou z utkání minimálně s bodovým ziskem. Prodloužení začne za malý okamžik.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Fousek – 2 min., hákování).
     
    59:06
    Ihned po vhazování musel Martin Lidák znovu zasahovat. Tentokrát měl ale snažší práci. Kotouč se k němu pomalu doklouzal a poté jej schoval pod rukavicí.
     
    58:12
    Tak nakonec je z toho velmi dramatický závěr utkání! Byl to Daniel Herčík, jenž dostal přihrávku před odkrytou klec domácího týmu. Martin Lidák ale předvedl neskutečný zákrok a tygřím skokem, který předvedl, zachránil svůj tým od inkasování! Naprostá paráda od domácího gólmana!
     
    57:53
    Lukáš Kantor dorážel střelu u pravé tyčky z brankářova pohledu. Kadlc byl ale v tomto minisouboji úspěšný a podržel svůj tým.
     
    57:02
    Jakub Kalčík nestihl zachytit kotouč na modré čáře, a tak se Motor musí v pásmu znovu usadit. Čas v přesilové hře a na potenciální odpověď stále má.
     
    56:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Motor opět inkasuje v oslabení. Poměrně nenápadnou střelu z úhlu vyslal ADAM PALEČEK. Domácí brankář si na kotouč sice sáhl, ale od jeho vyrážečky se střela odráží do horního růžku. Asistence: Dominik Pavlata.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Formánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:00
    Českobudějovičtí hokejisté si v pásmu vytvořili solidní tlak, na který pardubičtí hráči opět reagují jen nedovoleným zákrokem.
     
    55:43
    Ivo Nekvinda se zničehonic objevil v zajímavé střelecké pozici. Jeho pokus vyletěl navíc zpoza obránce, byl poměrně dobře skrytý. Martin Lidák ale stihl zareagovat a levým betonem kotouč dostat mimo nebezpečí.
     
    55:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Haild – 2 min., držení).
     
    53:43
    Další vyloučení z pardubických řad a další šance pro Českobudějovické! Dvě minuty za podrážení si odypká Chabada.
     
    53:10
    David Kašpar překročil s kotoučem na holu útočnou modrou čáru. Jeho pokus nakonec směřoval mimo branku, Kadlc se tak lapačkou natahoval marně.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Petrásek (Dubský), 7. Lukeš (Fousek), 15. Petrásek, 23. Petrásek (Dub), 50. Fousek (Kašpar, Petrásek) – 16. Formánek (Herčík, Novotný), 28. Pavlata (Štetka), 38. Pavlata (Paleček), 52. Formánek (Herčík), 57. Paleček (Pavlata), 62. Paleček (Hebek, Kloz)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Dvořák, Dohnal, Fousek, Placek, Hail, Hromada – Kalčík, Březina, Dubský, Kašpar, Petrásek, Vavřík, Dub, Kantor, Lukeš, Sochor, Pitel, Marhoun
    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Matěcha) – Hebek, Vašíček, Kubíček, Tvrdík, Koudelka, Chabada, Špinka – Pavlata, Matuška, Paleček, Herčík, Formánek, Nekvinda, Kloz, Burda, Novotný, Šetka

    Rozhodčí: Kosnar – Vavruška, Tvrdík
    thejrc.org