Ottawa – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 7:4 (kon.) | Boston – New Jersey 3:0 (kon.)
Montreal – St. Louis 6:3 (kon.) | Detroit – Toronto 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Washington 1:4 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.) | Vancouver – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Vegas – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Washington Capitals
Neděle 13.10.2019, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    59:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Žádné drama do posledních vteřin se konat nebude. ALEXANDR OVEČKIN napodruhé nezklamal fanoušky, kteří měli vsazeno na jeho gól, a bekhendem z červené čáry dopravil kotouč do prázdné branky Dallasu. Asistence: Tom Wilson.
     
    57:39
    I mistr tesař se někdy utne. Své o tom ví Alexandr Ovečkin, který si popojel k útočné modré čáře, ale přesto minul nikým nehlídanou branku. Aby toho Capitals ještě nelitovali...
     
    52:06
    Až ve třiapadesáté minutě jsme si mohli poprvé pořádně všimnout Joela L'Esperance. Útočník Dallasu z toho ale radost mít nemůže, neboť míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
    47:00 Radek FAKSA - 1:3
     
    47:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ilja Samsonov se musí rozloučit s čistým kontem! Svůj první gól od pětadvacátého března slaví český útočník RADEK FAKSA, který po přihrávce Janmarka objel s Orlovem za zády hostující branku a zprava přesně vystřelil k odkryté vzdálenější tyči. Asistence: Mattias Janmark, Miro Heiskanen.
    43:34 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:3
     
    43:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vyučují domácí tým z produktivity v přesilových hrách a zřejmě potvrzují své vítězství! Nemohl u toho chybět nejproduktivnější hráč Washingtonu John Carlson, který rozehrál na Bäckströma. Ten našel na modré čáře rozjetého JEVGENIJE KUZNĚCOVA a ruský útočník po kličce do bekhendu našel malou skulinku ve výstroji Chudobina. Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
     
    43:06
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Joel Hanley – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:23
    Domácí mají už šestou šanci skórovat v přesilové hře. Za vysokou hůl u hlavy Jamieho Benna je vyloučen Tom Wilson.
     
    32:54
    Jevgenij Kuzněcov převzal famózní nahrávku z obranného pásma, ale v úniku nenašel recept na překonání domácího strážce branky!
     
    30:03
    Radko Gudas se nechal obrat o puk vedle vlastního brankoviště. Do toho vzápětí vjel, aby zablokoval střelu Jamieho Benna, jenže kvůli posunutí branky vyfasoval menší trest za zdržování hry.
    27:13 John CARLSON - 0:2
     
    27:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté trestají velkou chybu v rozehrávce a unikají do dvougólového vedení! Dickinsonovu bekhendovou přihrávku na modré čáře zachytil JOHN CARLSON a rázem se ocitl v přečíslení čtyři na dva, během kterého si narazil s Hathawayem a pak rychle zametl puk do odkryté části branky. Asistence: Garnet Hathaway.
     
    23:46
    Hosté jdou znovu do čtyř! Jonas Siegenthaler zachraňoval nepříjemnou situaci faulem na Cogliana, který by se jinak dostal ke snadné dorážce do prázdné branky.
     
    21:16
    Tom Wilson s nechutí kráčí na trestnou lavici, protože ve středním pásmu jasně podrazil zatím nevýrazného Roopeho Hintze.
     
    15:32
    Druhá přesilovka pro Hvězdy! Samsonov z bezprostřední blízkosti vychytal šanci Pavelskiho, který byl mezitím nedovoleně seknut Dmitrijem Orlovem.
     
    08:03
    Radek Faksa uspěl na buly proti Ellerovi, který v následném boji českého útočníka podrazil. Také Dallas se tak může těšit na první powerplay.
     
    04:56
    Málem to bylo už o dva góly! Eller na pravé straně přenechal puk Vránovi, který se posunul k bodu pro vhazování a z něj trefil tyč domácí branky!
     
    03:17
    Rozhodčí platnost gólu nezrušili, a tak přichází na řadu další nové pravidlo – automatický trest za zdržování hry po neúspěšné trenérské výzvě. Na trestnou míří Caamano a Caps pokračují v přesilovce.
    03:17 Tom WILSON - 0:1
     
    03:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají čtyřminutovou početní výhodu a otevírají skóre! Jakub Vrána dostal od Leipsica křižnou přihrávku do pravého kruhu, odkud Chudobina ještě nepřekonal, ale na správném místě číhající TOM WILSON se už z dorážky nemýlil. Asistence: Jakub Vrána, Brendan Leipsic.
     
    00:52
    Poměrně smolný čtyřminutový trest dostává domácí obránce Joel Hanley, který při prudké změně směru upadl a hokejkou přitom trefil Siegenthalera do obličeje, kde mu způsobil krvavou stopu.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 47. Faksa (Janmark, Heiskanen) – 4. T. Wilson (J. Vrána, Leipsic), 28. Carlson (Hathaway), 44. Kuzněcov (Bäckström, Carlson), 60. Ovečkin (T. Wilson)


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Sekera, Heiskanen, Hanley, Oleksiak – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – L'Esperance, Faksa, Dickinson – Caamano, Gardner, Cogliano.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Siegenthaler, Jensen, Orlov, Lewington, Gudas – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari – MacPherson, Marquis

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri