Mountfield HK – Moser Medical Graz 99ers 7:1 (kon.) | Tappara – Frisk Asker 7:3 (kon.) | Liberec – Augsburg 2:3 (kon.)
Ambri-Piotta – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Augsburger Panther
Středa 16.10.2019, 19:30 • Home Credit Aréna, Liberec • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 FRASER - 2:3
     
    58:51
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A je nejspíše rozhodnuto! MATTHEW FRASER zamířil ze svého obranného pásma přesně do opuštěné svatyně domácích a otevírá brány osmifinále CHL pro tým Augsburger Panther. Bez asistence.
    34:53 SEZEMSKY - 2:2
     
    34:53
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Sudí ukázal na středový kruh a je vyrovnáno! Patrick McNeill přihrál na pravé křídlo SIMONU SEZEMSKYEMU, který dokonale využil vydatné clony před Markem Schwarzem a poslal puk do sítě. Rozhodčí pravděpodobně kontrolovali postavení útočícího hráče v brankovišti, ke kterému ale podle jejich verdiktu nedošlo. Asistence: Patrick McNeill.
    19:58 HUDÁČEK - 2:1
     
    19:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A dvě vteřiny před koncem první třetiny otáčí Liberec skóre! Michal Bulíř vjel do útočného pásma a tandemem vybídl k zakončení LIBORA HUDÁČKA, který ranou zpoza obránce překvapil Oliviera Roye. Asistence: Michal Bulíř.
    06:32 HUDÁČEK - 1:1
     
    06:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Michal Bulíř zavezl podél pravého mantinelu puk do útočného pásma a přenechal jej Michalu Birnerovi. Ten vzápětí parádním křížným pasem nabil LIBORU HUDÁČKOVI, jenž z levého kruhu vymetl horní roh hostující svatyně. Asistence: Michal Birner, Michal Bulíř.
    02:14 MCNEILL - 0:1
     
    02:14
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A Augsburg otevírá skóre! Tygrům se nepodařilo dostat puk z obranného pásma a PATRICK MCNEILL nahodil od modré čáry touš do brankoviště. Marek Schwarz v tu chvíli bohužel nic neviděl a střela McNeilla mu tak propadla do sítě. Bez asistence.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 7. Hudáček (Birner, Bulíř), 20. Hudáček (Bulíř) – 3. McNeill, 35. Sezemsky (McNeill), 59. Fraser


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Derner, Kolmann, Knot, Buchtela – Hudáček (TS), Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – Krenželok, Jelínek (C), Ordoš – Zachar, Musil, Vlach – Rychlovský
    Augsburger Panther: Roy (Keller) – McNeill, Haase, Lamb (A), Tölzer (C), Sezemsky, Valentine, Rogl – Fraser (TS), Stieler, Mayenschein – Callhan, Ullmann (A), Trevelyan – Schmölz, LeBlanc, Hafenrichter – Payerl, Gill, Holzmann, Lambacher

    Rozhodčí: Jefremov (KAZ), Kika – Hynek, Špůr (všichni CZE)

    Diváci: 5 733
    bahis siteleri