Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 3:4 (po pr.) | Trutnov – Nová Paka 2:3 (po pr.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Opava 1:3 (kon.)
Klatovy – David Servis 3:0 (kon.) | Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:7 (kon.)
Příbram – Tábor 3:6 (kon.)
konec
HC Děčín
7:4 (4:2, 1:2, 2:0)
HC Draci Bílina
Středa 16.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 10. kolo
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:23:52)
     
    Je dobojováno. Medvědi i podruhé v sezóně porazili Bílinu, tentokráte 7:4, zapsali další tři body do tabulky, kde stále drží třetí příčku a neztrácejí tak kontakt se špičkou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Patrik Balcar ještě prokličkoval celé kluziště, jeho individuální akce však k dalšímu navýšení skóre nevedla. Byla to tak zároveň poslední akce zápasu.
     
    59:07
    Medvědi drží kotouč na svých holích a zápas už jen kontrolují. O svůj tříbrankový náskok už nemohou přijít.
     
    58:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je hotovo. JAN SMOLA se po buly před Lavingerovou klecí dostal ke kotouči a od obranné modré čáry ho nasměroval do opuštěné hostující branky – 7:4. Bez asistence.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Richard Běhula je na střídačce a Bílina to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:54
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:54
    Řepík se dostal ke střele před Lavingerem, mez betony ho však nepřekonal.
     
    56:57
    Bílinští se snaží se zápasem něco udělat. Richard Běhula už po očku sleduje střídačku a pokyn trenéra ho odvolat.
     
    54:48
    Před děčínskou brankou vznikla obrovská skrumáž, ale v ní se nejlépe zorientoval Lukáš Lavinger, jenž stihl pohotově přikrýt puk pod svojí lapačku.
     
    54:27
    A hned na to už musel zasahovat Lukáš Lavinger, který vytáhl další přesný zákrok proti nebezpečně střílejícímu Dominiku Řepíkovi.
     
    54:17
    Jan Kaltenböck na druhé straně zablokoval přihrávku Kamenického, jinak by hrozilo další hostující přečíslen dva na nikoho. Dobrý obranný počin děčínského beka.
     
    52:37
    Jan Smola nahrál puk Zdeňku Petrášovi, ten měl před sebou prázdnou klec, ale puk zpomalil a nakonec za brankovou čárou neskončil!
     
    51:58
    Řepík mohl založit přečíslení dva na jednoho, ale znovu obránce Loukota včas zakročil a na poslední chvíli mu kotouč vypíchl.
     
    51:12
    Jakub Zdeněk se se prokličkoval obranou Děčína a dostal se až před Lukáše Lavingera, ale svůj pokus poslal jen nad jeho branku.
     
    49:59
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    49:58
    Dominik Řepík se dostal do úniku, ale vystřelil mimo. Puk se od mantinelu odrazil zpět k němu a nyní už Lavinger musel zasáhnout, když skluzem Řepíka vychytal.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Oliverius (Smola, Faigl), 7. Petráš (Oliverius, Kaltenböck), 11. Faigl (Smola, Oliverius), 19. Kuchynka (Volráb, Balcar), 25. Kuchynka (Zicho), 46. Petráš (Zajan, Balcar), 59. Smola – 8. Pokorný (Kuba), 10. Brzek (Petržílka, Gnusin), 28. Procházka, 30. Fábry (Urban, Zdeněk)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma, Balcar – Oliverius (C), Sýkora, Faigl, Petráš, Chovanec, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola, Volráb (A), Ineman
    HC Draci Bílina: Štěpánek (21. Běhula) – Vilinskij, Curkan, Pokorný, Kolíček, Petržílka, Šilhán, Eliáš – Gnusin, Kobes, Zdeněk, Řepík, Mašek, Fábry, Kanický, Tjurin, Kuba, Brzek, Urban (C), Šmejc, Procházka (A)

    Rozhodčí: Bernat – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org