Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 3:4 (po pr.) | Trutnov – Nová Paka 2:3 (po pr.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Opava 1:3 (kon.)
Klatovy – David Servis 3:0 (kon.) | Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:7 (kon.)
Příbram – Tábor 3:6 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
HC Tábor
Středa 16.10.2019, 18:30 • Zimní stadion Příbram, Příbram • 2. liga skupina Střed (ČR) • 9. kolo
Partner:
     
    58:19
    Tábor právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PRÁŠEK se podruhé během pár okamžiků řítil sám na bránu a opět nezaváhal, když v oslabení zasunul puk mezi betony Jakuba Čecha za brankovou čáru! Bylo to s velkou klikou, ale je z toho jeho druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    57:37
    Jan Bárta byl vyloučen na dvě minuty za hákování, zatímco Ondřej Šulek dostal deset minut za nesportovní chování.
     
    57:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PRÁŠEK na levém křídle vybojoval puk a v závěru samostatného úniku ho zatáhl ke vzdálenější pravé tyči, kde poté zamířil z úhlu pod horní tyč! Bez asistence.
     
    54:35
    Milan Dančišin na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl zakončit sám, a střelou zápěstím orazítkoval přední tyč příbramské brány! Mohlo být rozhodnuto!
     
    51:21
    Ondřej Panna zbytečně fauloval na pravé straně útočného pásma a dostal dvě minuty za hákování. To je velký problém.
     
    50:16
    Příbram dostala Tábor pod obrovský tlak a před bránou vznikl velký závar, Dominik Šorf ovšem zůstal nepřekonán!
     
    48:16
    Tadeáš Pejchal fauloval na pravé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za podrážení. Drobná potyčka bez odezvy.
     
    47:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jakub Čech sice vyrazil střelu Radka Seidla z vrcholu levého kruhu pravým betonem, z úhlu ho ale poté překonal dorážející TOMÁŠ HAJIČ! Tábor si vzal ztracené vedení rychle zpět! Asistence: Radek Seidl.
     
    46:45
    Příbram právě vstřelila branku!
    JOSEF SAŇA nádherně vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem vymetla levý horní roh brány! Příbram rychle využila přesilovou hru a po nádherném gólu je konečně vyrovnáno! Asistence: Jan Tlačil a Marcel Hlaváček.
     
    46:10
    Jan Březina dostal dvě minuty a desetiminutový osobní trest za úder do oblasti hlavy a krku. Trest odpyká Štěpán Kadilák.
     
    44:15
    Miroslav Rohlík měl parádní střeleckou pozici, z mezikruží ovšem minul levou tyč hostující brány! V hledišti to jen hlasitě zahučelo.
     
    43:42
    Miroslav Rohlík nabral velkou rychlost a krásnou střelou z bodu levého kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Dominik Šorf ale předvedl parádní semafor!
     
    39:32
    Příbram právě vstřelila branku!
    LUBOŠ BRZÁK si najel před bránu na nahození Jakuba Káníka z pravého křídla a nádhernou tečí zády k síti usměrnil puk mezi betony Dominika Šorfa! Příbram bleskově odpověděla a opět je to o jeden gól. Asistence: Jakub Káník a Petr Josefus.
     
    38:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    DOMINIK HAVELKA si najel před bránu na krásnou bekhendovou přihrávku Tomáše Hajiče z levého kruhu pro vhazování a Jakub Čech ho fantasticky vychytal pravým betonem, proti jeho následné dorážce už byl ale bezmocný! Příbram nevyužila čtyřminutovou přesilovou hru a krátce na to inkasovala! Asistence: Tomáš Hajič a Radek Seidl.
     
    37:34
    Petr Josefus zasouval puk u levé tyče brány do sítě, jenže Dominik Šorf vleže skvěle zasáhl a zmrazil ho pod sebou! Příbram má obrovský tlak a šance, vyrovnání ale nikde!
     
    36:42
    Jan Tlačil se dostal k odraženému puku a z mezikruží dobře mířil k levé tyči, jenže Dominik Šorf předvedl skvělý reflex a jeho pokus vyrážečkou fantasticky vyrazil mimo!
     
    35:47
    Ondřej Panna zvedl hlavu a střelou z bodu pravého kruhu mířil do bližšího horního rohu brány, Dominik Šorf ale předvedl parádní semafor a s problémy puk zmrazil!
     
    34:54
    Příbramští hokejisté krásně vystřelili na vrcholu levého kruhu pro vhazování a hostujícího brankáře Dominika Šorfa zachránila horní tyč! Mohlo být rychle vyrovnáno!
     
    34:45
    Tomáš Hajič dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl a Příbram má nyní obrovskou šanci vyrovnat skóre na 1:1.
     
    34:40
    Petr Josefus vystřelil na vrcholu levého kruhu zápěstím a Dominik Šorf poté neměl zdání, kam puk horní části výstroje vyrazil! Málem se mu od zad odrazil do brány!
     
    33:36
    Luboš Brzák se také vrátil na led po uplynutí dvou minut a Příbram přečkala přesilovou hru Tábora 5 na 3, což u domácího publika sklidilo obrovský potlesk.
     
    31:36
    Luboš Brzák dostal dvě minuty za vysokou hůl a hokejisté Tábora budou mít k dispozici téměř celou přesilovou hru 5 na 3!
     
    30:19
    Jaroslav Chlouba dostal dvě minuty za podrážení poté, co Jakub Čech nadvakrát zastavil střelu Martina Havrana od modré čáry. Tábor si zahraje třetí přesilovou hru, z nichž využil jednu.
     
    29:56
    Petr Šinágl krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu a jeho rána bez přípravy mířila k přední tyči, Dominik Šorf se ale stačil včas přesunout a předvedl úžasný semafor!
     
    25:53
    Petr Josefus měl na hokejce vyrovnávací gól, když se ocitl úplně sám před bránou Tábora a rychlou střelou zápěstím mířil k levé tyči, Dominik Šorf ho ale senzačně vychytal vyrážečkou!
     
    19:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    MIROSLAV ROHLÍK stačil vypálit šest sekund před přestávkou v pravém kruhu pro vhazování a nádhernou střelou vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Příbram vstřelila gól do šatny, který jí může hodně pomoci. Asistence: Petr Šinágl a Adolf Straka.
     
    16:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ŠULEK si najel na vzdálenější pravé tyči na krásnou přihrávku Jana Bárty z levého kruhu a přečíslení dva na nikoho zakončil střelou pod víko! Tábor krátce před přestávkou udeřil znovu a vede 2:0. Asistence: Jan Bárta a Radek Seidl.
     
    15:41
    Miroslav Rohlík mohl skórovat u pravé tyče během oslabení, Dominik Šorf ale jeho bekhendový pokus vyrazil!
     
    12:06
    Jaroslav Rittig dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl a Tábor bude hrát čtyři minuty přesilovou hru.
     
    09:49
    Miroslav Rohlík se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže z blízkosti Dominika Šorfa mezi betony neprostřelil! Brankář Tábora skvěle zasáhl a puk vyrazil.
     
    09:09
    Tomáš Hajič si najel v levém kruhu na zpětnou přihrávku a bez přípravy pálil směrem do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jakub Čech ale puk vyrážečkou vytáhl!
     
    08:26
    Lukáš Prášek nádherně vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jakub Čech ale vytáhl úžasný semafor, po kterém si navíc troufl na rychlou rozehrávku!
     
    06:28
    Tábor právě vstřelil branku!
    RADIM HEŘMAN zakončil nádhernou souhru Tábora a v přesilové hře poslal Tábor do vedení! Asistence: Milan Dančišin a David Skočovský.
     
    05:55
    Kamil Černý a Ondřej Pejsar byli shodně vyloučeni za hrubost, zatímco domácí Petr Svoboda za sekání, což znamená, že si Tábor zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    05:55
    Ondřej Pejsar vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Dominik Šorf dokázal puk na brankové čáře zastavit!
     
    04:53
    Ondřej Šulek se ocitl úplně sám před domácí bránou, v obrovské šanci ale z blízkosti zamířil pouze do náruče brankáře Jakuba Čecha, který kotouč podržel!
     
    03:43
    Lukáš Prášek krásně vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila k přední levé tyči, Jakub Čech ji ale výborně vyrazil pravým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Rohlík (Šinágl, Straka), 40. Brzák (Káník, Josefus), 47. Saňa (Tlačil, Hlaváček) – 7. Heřman (Dančišin, Skočovský), 17. Šulek (Jan Bárta, Seidl), 39. Havelka (Hajič, Seidl), 48. Hajič (Seidl), 58. Prášek, 59. Prášek


    HC Baník Příbram: Čech (Mičán) – Holý, Hlaváček, Saňa, Mašek, Straka, T. Rittig, J. Rittig – Brzák, Pejsar (A), Svoboda – Josefus (A), Chlouba, Šinágl (C) – Rohlík, Tlačil, Kolouch – Panna, Káník, Jindra – Kuluris. Hlavní trenér: Jan Tlačil.
    HC Tábor: Šorf (Novák) – Černý (A), Radoš, Skočovský, Havelka, Pechánek, Hajič, Havran – Matějka, Zayml, Prášek – Jan Bárta, Březina, Heřman (C) – Dančišin, Kadilák, Jiří Bárta – Šulek, Seidl, Pejchal. Hlavní trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Michal Škrobák. Čároví: Marek Kučera, Sebastien Hradil

    Diváci: 270
    bahis siteleri