Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – Banská Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miskolc – MAC Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HK Detva
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 22.10.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Mário Lunter sa obtočil už po niekoľkýkrát v dnešnom zápase okolo hosťujúcej bránky, následne poslal puk pred ňu,kde sa nachádzal úplne voľný JOONA ANTTONI JÄÄSKELÄINEN. Ten strelou z prvej rozvlnil sieť. Krásna kombinácia a stav 1:5! Asistencia: Mário Lunter.
     
    50:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Puk si na ľavej strane prebral MARTIN NEMČÍK, ktorý naslepo zakončil. Marek Šimko predviedol neistý zákrok, po ktorom inkasoval tkz. teplomer. Stav stretnutia je 1:4! Asistencia: Andrej Šťastný.
     
    26:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Detvania teraz totálne prepadli v strednom pásme. Po rýchlej kombinácií sa zoči-voči gólmanovi objavil JOONA ANTTONI JÄÄSKELÄINEN, ktorý si krásnou kľučkou položil Mareka Šimka a následne zasunul puk do odkrytej časti bránky. Presilová hra v podaní Banskej Bystrice využitá a stav stretnutia 1:3! Asistencie: Cason Hohmann, Jordon Southorn.
     
    16:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia teraz dostali v útočnom pásme viac priestoru ako je zdravé. To využil MÁRIO LUNTER, ktorý po presnej prihrávke Jordona Southorna ostal prakticky nikým nestrážený pred bránkou Detvy. Mal dostatok času na presné usmernenie puku do voľného priestoru. Stav stretnutia je 1:2! Asistencie: Jordon Southorn, Vladimír Mihalik.
     
    06:37
    Detva dala gól!
    Peter Zuzin krátkou prihrávkou našiel vedľa stojaceho Petra Šišovského, ktorý si pred bránou všimol lepšie postaveného JÁNA SÝKORU, ktorému okamžite poslal puk. Ten sa doňho oprel z prvej a strelou k ľavej tyčke skóroval. Stav stretnutia je vyrovnaný 1:1! Asistencie: Peter Šišovský, Peter Zuzin.
     
    04:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Mário Lunter si spracoval puk a následne ho preposlal medzi kruhy. Tam sa už nachádzal pripravený JORDAN HICKMOTT, ktorý svojim zakončením prekonal domáceho gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Mário Lunter.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 7. Sýkora (Šišovský, Zuzin) – 5. Hickmott (Lunter), 17. Lunter (Southorn, Mihalik), 27. Jääskeläinen (Hohmann, Southorn), 51. Nemčík (Šťastný), 57. Jääskeläinen (Lunter)


    HK Detva: Šimko (Petrík) – Chovan, Gachulinec, Kuklev, Golian, Jendroľ, Fekiač F., Lalík – Sýkora, Zuzin, Šišovský – Gašpar, Valent, Török – Žilka, Fekiač V., Podešva – Ľupták, Čacho, Čenka
    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Biro, Ďatelinka, Mihalik, Southorn, Cardwell, Nemčík, Fafrák, Zubák – Lamper, Šťastný, Hrnka – Jääskeläinen, Hickmott, Lunter – Hohmann, Bubela, Šoltés – Bartánus, Gabor, Kabáč

    Rozhodčí: Snášel ml., Stano – Stanzel, Vyšný

    Diváci: 636
    bahis siteleri