NY Islanders – Arizona 4:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 6:2 (kon.) | Columbus – Carolina 4:3 (po pr.)
Montreal – San Jose 2:4 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Philadelphia 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.) | Calgary – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Washington 4:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
6:2 (3:0, 1:2, 2:0)
Buffalo Sabres
Pátek 25.10.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Chris KREIDER - 6:2
     
    58:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají šestý gól. CHRIS KREIDER sice střelou Cartera Huttona nepřekonal, ale jeden z obránců Sabers si následně srazil puk do vlastní brány. Asistence: Adam Fox, Jesper Fast.
    47:57 Ryan STROME - 5:2
     
    47:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou opět do trháku! Domácí dvojice Brett Howden – RYAN STROME vyřešila akci 2 na 1 tak, jak se sluší a patří. Po přesné přihrávce přišla střela z první druhého jmenovaného. Asistence: Brett Howden.
    39:11 Vladimír SOBOTKA - 4:2
     
    39:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Kyla Okposa vypálil zápěstím VLADIMÍR SOBOTKA, jehož střela byla ještě lehce ztečována hokejkou jednoho z bránících hráčů, což bylo klíčové. Puk zapadl přímo mezi betony Henrika Lundqvista. Asistence: Kyle Okposo, Marcus Johansson.
    33:20 Anthony DEANGELO - 4:1
     
    33:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí opět odkakují na rozdíl tří branek! Pavel Bučněvič nalezl křižným pasem přes útočnou třetinu volného ANTHONYHO DEANGELA, který střílel z první do poloodkryté brány a nemýlil se. Asistence: Pavel Bučněvič, Brady Skeji.
    24:17 Marco SCANDELLA - 3:1
     
    24:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté zaslouženě snižují na rozdíl dvou branek! Kaapo Kakko neměl o situaci v obranném pásmu ideální přehled, a tak předal puk pouze na MARCA SCANDELLU, který střelou švihem překonal Lundqvista. Bez asistence.
    19:22 Ryan STROME - 3:0
     
    19:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je kanonáda! Tony DeAngelo si vyměnil na modré puk s Bradym Skjeiem, který nahazoval puk na bránu a RYAN STROME jej ještě tečoval mimo dosah Cartera Huttona. Asistence: Brady Skjei, Tony DeAngelo.
    14:32 Brett HOWDEN - 2:0
     
    14:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Skvělou prací třetí lajny se dostal puk k BRETTU HOWDENOVI, který byl osamocený před bránou a neměl větší problémy Cartera Huttona překonat. Asistence: Jesper Fast, Brendan Lemieux.
    11:41 Artěmij PANARIN - 1:0
     
    11:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! ARTEMIJ PANARIN vypíchl puk jednomu z obránců hostů a následně mířil sám na Cartera Huttona. Panarin naznačil střelu a následně předvedl bekhendovou kličku, po které puk pohodlně zasunoval do prázdné brány. Bez asistence.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 12. Panarin, 15. B. Howden (Fast, Lemieux), 20. R. Strome (Skjei, DeAngelo), 34. DeAngelo (Bučněvič, Skjei), 48. R. Strome (B. Howden), 59. Kreider (Fox, Fast) – 25. Scandella, 40. Sobotka (Okposo, Ma. Johansson)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Hájek, Trouba (A), M. Staal, Skjei, Fox, DeAngelo – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin, R. Strome, Bučněvič – Lemieux, B. Howden (A), Fast – McKegg, L. Andersson, Br. Smith.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Scandella, Jokiharju, Dahlin, C. Miller – Vesey, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Ma. Johansson, Sobotka – Olofsson, Mittelstadt, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo.

    Rozhodčí: Luxmore, Nicholson – Shewchyk, Miller
    bahis siteleri