NY Islanders – Arizona 4:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 6:2 (kon.) | Columbus – Carolina 4:3 (po pr.)
Montreal – San Jose 2:4 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Philadelphia 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.) | Calgary – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 25.10.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Columbusem Blue Jackets a Carolina Hurricanes. Duel začíná hodinu po půlnoci.
     
    Carolina Hurricanes

    Carolina zatím prožívá povedený úvod nového ročníku NHL. Hurricanes v něm sehráli devět zápasů a vybojovali dvanáct bodů. S touto vizitkou jim patří čtvrtá pozice Východní konference. V posledních duelech se však povedená série poněkud zasekla. Carolina totiž na tripu prohrála na ledě San Jose a i na kluzišti Anaheimu. Nejproduktivnějším hráčem je s deseti body Hamilton.
     
    Columbus Blue Jackets

    Columbus před sezónou přišel o své největší hvězdy. Přesto jeho start do nového ročníku není úplně nejhorší. Blue Jackets v devíti duelech získali deset bodů a patří jim desátá pozice Východní konference. Columbus má ale problémy se slabou ofenzivou. Dosud vstřelil pouze dvacet dva branek. V posledním duelu dokázal napravit dvě porážky, když vyhrál v prodloužení na ledě Toronta. Nejproduktivnějším hráčem je s pěti body Dubois.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři už se spolu utkali na úvod nového ročníku. Columbus na ledě soupeře zvítězil 3:2.
     
    Češi a Slováci

    Petr Mrázek (CAR) – 5 zápasů, 89,29%
    Martin Nečas (CAR) – 9 zápasů, 2 góly, 3 asistence
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, R. Murray, Harrington, D. Savard, Gavrikov – Atkinson, Dubois, N. Foligno – J. Anderson, Wennberg, Nyquist – Bjorkstrand, Jenner, Texier – Bemström, Riley Nash, Milano.

    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, J. Staal, Svečnikov – Foegele, Aho, Niederreiter – Nečas, Haula, Dzingel – Wallmark, B. McGinn.

    Rozhodčí: Joannette, L´Ecuyer – Gawryletz, Brisebois.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Columbus bude hrát v modrém, zatímco Carolina oblékne bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jordan Staal uspěl na úvodním vhazování a Carolina se následně ihned vydala do útočného pásma. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    00:35
    Ryan Dzingel poslal přihrávku na levé křídlo, jenže Jordan Staal měl problém se zpracováním a kotouč mu utekl k obránci v modrém dresu.
     
    01:10
    Sonny Milano se prudkou brzdou zbavil svého obránce, přihrál na modrou čáru, ale nikdo v modrém dresu Columbusu nakonec nezakončil.
     
    01:36
    Niederreiter střílel z dobré pozice na levém kruhu, ale domácí brankář jeho ránu příklepem dobře viděl a ukryl kotouč do lapačky.
     
    02:05
    Martin Nečas dojel nahození za branku, objel s pukem na hokejce útočné pásmo, ale jeho následné nahození skončilo v lapačce připraveného brankáře.
     
    02:35
    Aho dojel přihrávku na levou stranu útočného pásma, střílel z ostrého úhlu, ale jeho pokus domácí brankář bez problémů vykopl levým betonem.
     
    03:10
    Petr Mrázek vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář dokázal rozehrát na levou stranu, kde byl osamocený Aho.
     
    03:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Columbus se dostal do nevídaného přečíslení čtyř hráčů proti jednomu! Emil Bemström poslal přihrávku na pravý kruh a ALEXANDRE TEXIER pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Emil Bemström, Riley Nash.
    03:21 Alexandre TEXIER - 1:0
     
    04:05
    Columbus pokračuje v aktivitě a znovu se usadil v útočném pásmu. Ryan Murray si na modré čáře dlouho rozmýšlel, co udělá, a nakonec přišel o puk.
     
    04:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Carolina dokázala bleskově odpovědět! Také Hurricanes prokázali rychlý přechod do útoku. Warren Foegele našel zadovkou DOUGIEHO HAMILTONA, který svižnou střelou prostřelil Korpisala! Asistence: Warren Foegele, Jacob Slavin.
    04:32 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    05:12
    Seth Jones dostal nabito na modrou čáru, ale jeho následné zakončení skončilo na brusli prvního obránce v bílém dresu Caroliny.
     
    05:38
    Ryan Murray si pohlídal přihrávku za branku Columbusu a výhozem podél hrazení dostal kotouč za modrou čáru. Carolina musí vyklidit pásmo.
     
    06:10
    Aho dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho rozehrávka skončila na holi domácího obránce. Carolina je nyní o něco aktivnější.
     
    06:32
    Petr Mrázek si musel pokrýt mezírku u přední tyče. Český brankář se nahozením od mantinelu nenechal překvapit a vyrazil puk do bezpečí.
     
    07:10
    Scott Harrington dostal přihrávku na modrou čáru, ale ani jeho rozehrávka nebyla zrovna povedená. Hosté se opět zmocnili kotouče.
     
    07:35
    Gustav Nyquist projel po pravé straně do útočného pásma, nicméně jeho bekhendovou pobídku mezi kruhy dokázala hostující obrana zastavit.
     
    08:12
    David Savard udržel pro Columbus útočné pásmo. Domácí hráč následně v důrazném souboji poslal puk za branku Hurricanes.
     
    08:45
    Columbus si v tísni pomohl vyhozením kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Korpisalem.
     
    09:10
    Alexander Wennberg projel podél hrazení do útočného pásma, jenže jeho přihrávka mezi kruhy byla příliš prudká a skončila u pozorného zadáka v bílém.
     
    09:28
    Oliver Bjorkstrand obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma, jenže zápěstím trefil lapačku pozorného Mrázka.
     
    10:10
    Carolina si pomohla obloučkem do středního pásma a hráči v bílém mezitím stačili vystřídat. Pokračuje se v hodně svižném tempu.
     
    10:28
    Zach Werenski dojel přihrávku do útočného pásma a bez přípravy zakončil. Jeho dělovka příklepem prolétla kolem levé tyče branky Petra Mrázka.
     
    11:08
    Emil Bemström se hnal do útočného pásma. Proti sobě měl jediného obránce v dresu Caroliny, ale ten mu špičkou čepele dokázal vypíchnout puk.
     
    11:26
    Po další střele domácích hráčů se kotouč od jednoho z obránců Caroliny odrazil do ochranné sítě za brankou. Vhazuje se před Petrem Mrázkem.
     
    11:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina otáčí vývoj dnešního souboje! Murray zlomil hůl v obranném pásmu. Kotouč poté získal Nečas, který zadovkou uvolnil RYANA DZINGELA, který dopravil kotouč do sítě! Asistence: Martin Nečas.
    11:47 Ryan DZINGEL - 1:2
     
    12:10
    Carolina pokračuje v aktivní hře. Aho dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma, ale nikdo v bílém jej nepřijel podpořit.
     
    12:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává třetí branku a výrazně odskakuje! Brett Pesce střílel od modré čáry. Jeho krásnou střelu ještě dokázal tečovat SEBASTIAN AHO a puk se od jeho hole odrazil do sítě! Asistence: Brett Pesce, Lucas Wallmark.
    12:32 Sebastian AHO - 1:3
     
    12:55
    Columbus si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Jordan Staal.
     
    13:12
    Haula v obranném pásmu vybojoval odražený kotouč a bez váhání jej poslal přes všechny čáry. Columbus musí rozjet další přesilovkovou akci.
     
    13:35
    Jones dostal hodně těžkou přihrávku, měl problém se zpracováním a nakonec si musel pomoci nahozením za branku Caroliny.
     
    14:05
    Zach Werenski číhal na přihrávku na pravý kruh. Kotouč se k němu také dostal, ale jeho ránu zápěstím zaklekl jeden z obránců v bílém dresu.
     
    14:55
    Hosté v plném počtu.
     
    15:08
    Sebastian Aho projel s pukem do útočného pásma, jenže další hráči Hurricanes zrovna mířili na střídačku. Aho v útočném pásmu přišel o puk.
     
    15:38
    Alexandre Texier napadal rozehrávku Caroliny na modré čáře. Autor dosud jediné branky domácího celku puk pro Columbus nevybojoval.
     
    16:07
    Martin Nečas se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, ale svou střelou zápěstím netrefil branku. Korpisalo vůbec nemusel zasahovat.
     
    16:39
    Martin Nečas si prodloužil svůj pobyt na ledové ploše a pomohl hostující obraně. Český mladík zatím prožívá povedenou třetinu.
     
    17:06
    Pierre-Luc Dubois dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem. Petr Mrázek se stačil přesunout k levé tyči a vyrazil puk.
     
    17:29
    Jordan Staal číhal na přihrávku mezi kruhy. Kotouč k němu také z rohu útočného pásma přiletěl, ale Staal z těžké pozice netrefil.
     
    18:10
    Joel Edmundson zachytil nepřesnou rozehrávku Columbusu, otočil hru na opačnou stranu, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.
     
    18:35
    Aho dojel nahození do útočného pásma, jenže u mantinelu si na něj počkal obránce, který jej přitiskl k hrazení a nedal mu prostor k rozehrávce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:28
    Pierre-Luc Dubois projel do útočného pásma, kde ještě vylepšil pozici pro Atkinsona, ale jeho pohotovou střelu ukryl Mrázek mezi betony.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hostující hráči! Carolina sice nevstoupila do utkání dobře a Columbus poslal do vedení Alexandre Texier, jenže o minutu později dokázal vyrovnat Dougie Hamilton! Ve 12. minutě pak po přihrávce Martina Nečase poslal Hurricanes do vedení Ryan Dzingel a náskok Caroliny o další minuty později ještě navýšil Aho! Do kabin se proto jde za stavu 1:3.
     
    Střely na branku: 8 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 2:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Columbus uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek v ní bude muset výrazně zlepšit svůj výkon.
     
    20:35
    Andrej Svečnikov dostal přihrávku za branku Columbusu, ale přihrávkou forhendem mezi kruhy nenašel nikoho v bílém dresu Hurricanes.
     
    21:10
    David Savard poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Riley Nash si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil z hokejky.
     
    21:35
    Riley Nash se snažil udržet útočné pásmo pro domácí celek, ale kotouč mu už utekl do pásma středního. Columbus však vstoupil do druhé části aktivně.
     
    22:10
    Rozhodčí po souboji u mantinelu ztratil kotouč z dohledu, ale hru neprušil. Pesce následně puk vylovil a rozehrál na pravé křídlo.
     
    22:35
    Scott Harrington dojel nepřesnou rozehrávku Caroliny, nikým neatakován si kotouč zpracoval a rozjel další pokus o útok na straně domácích.
     
    23:05
    Martin Nečas projel s pukem přes modrou čáru, ale jeho okatou přihrávku přečetl jeden ze zadáků v modrém a bez problémů puk odehrál do bezpečí.
     
    23:35
    Slavin dojel vyhození Columbusu, zbavil se dotírajícího Nashe a rozjel další akci Caroliny. V úvodu druhé třetiny se hraje hodně svižně.
     
    24:10
    Domácí brankář Korpisalo vyjel ven z branky, aby hráčům Columbusu pomohl s rozehrávkou. Svou přihrávkou našel volného Setha Jonese.
     
    24:26
    Až nyní se poprvé ve druhé třetině přerušuje hra. Nick Foligno se krásně zbavil obránce, ale puk mu po kličce utekl pod lapačku pozorného Petra Mrázka.
     
    24:35
    Columbus si zahraje svou druhou přesilovku. Pesce dostává dvě minuty za držení.
     
    25:00
    Po krásné kombinaci v útočném pásmu střílel od modré čáry Pierre-Luc Dubois, ale jeho dělovka prolétla kolem branky Hurricanes a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    25:28
    Columbus dokázal svého soupeře uzamknout v útočném pásmu. Nikdo v modrém dresu však nenašel odvahu k zakončení.
     
    26:05
    Až nyní se Jordan Staal doslova probil k odraženému puku a bekhendem jej vyhodil přes modrou čáru do středního pásma. Hosté ale nestačili vystřídat.
     
    26:35
    Hosté v plném počtu.
     
    27:08
    Zach Werenski dojel nahození za vlastní branku. Domácí hokejista si dal pozor na napadajícího Martina Nečase a bekhendem odehrál puk do bezpečí.
     
    27:40
    Pesce diriguje rozehrávku Caroliny. Hráči v bílém nejsou po změně stran zrovna aktivní, ale přestou nepouštějí Columbus do střeleckých pozic.
     
    28:05
    Dubois dostal krásnou přihrávku zadovkou, prosmýkl se na levý kruh, ale střelou zápěstím otestoval pevnost Mrázkových betonů.
     
    28:38
    Andrej Svečnikov dojel dlouhou přihrávku na modrou čáru, jenže proti sobě měl dva obránce v modrém, kteří jej s přehledem odstavili od kotouče.
     
    29:10
    Sonny Milano přihrál od mantinelu před branku Caroliny, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Columbusu, kdo by doklepl puk do sítě.
     
    29:35
    Seth Jones nahodil puk do útočného pásma. Jeho pobídka letěla přímo na branku a Petr Mrázek se raději rozhodl přerušit hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    30:08
    Mrázek vyjel za svou branku, zpracoval si nahození po mantinelu a před dotírajícím soupeřem rozehrál na připraveného Slavina.
     
    30:28
    Český brankář si celou situaci ještě jednou zopakoval, nicméně nyní nebyl tak úspěšný. Dotírající hráč v modrém málem získal pomalou přihrávku.
     
    31:05
    Vladislav Gavrikov skvěle vystál rozjetého Martina Nečase a nedovolil mu projet do útočného pásma. Carolina přesto rychle získala puk zpět.
     
    31:39
    Columbus je v útočném pásmu málo důrazný. Zadáci Hurricanes mají moře času na zpracování odražených kotoučů a s přehledem je vyhazují.
     
    32:08
    Aho napadal rozehrávku Columbusu za jeho brankou. Autor třetí branky Hurricanes přišpendlil k mantinelu Jonese, ale puk nevydoloval.
     
    32:29
    Trevor van Riemsdyk se před vlastní brankou dostal k odraženému puku a bez váhání jej bekhendem poslal mimo nebezpečný prostor.
     
    32:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí celek stahuje náskok Caroliny na rozdíl jediné branky! Jenner v útočném pásmu nechal zadovkou kotouč za sebou. Volný puk si vzal RYAN MURRAY a střelou zápěstím překonal Mrázka! Asistence: Boone Jenner, David Savard.
    32:57 Ryan MURRAY - 2:3
     
    33:15
    Columbus je po vstřelení své druhé branky v utkání pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Scott Harrington svou rozehrávkou nenašel spoluhráče.
     
    33:38
    Oliver Bjorkstrand dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, přihrávkou na modrou čáru našel Jonese, jehož pokus vytěsnil Petr Mrázek.
     
    34:10
    Seth Jones se snažil udržet pro domácí útočné pásmo, ale kotouč byl příliš rychlý a projel za modrou čáru. Columbus musí uklidnit hru.
     
    34:24
    Po dalším souboji na modré čáře se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    35:00
    Pierre-Luc Dubois projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho ránu zápěstím přizvedl jeden z obránců v bílém do ochranné sítě.
     
    35:25
    Seth Jones poslal přihrávku do útočného pásma, jenže tam nyní nebyl nikdo v modrém dresu Columbusu a Carolina získala kotouč zadarmo.
     
    36:00
    Korpisalo vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Carolina přidala na důrazu a mnohem lépe dostupuje hokejisty Columbusu.
     
    36:35
    Jordan Staal získal puk v rohu útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy těsně nenašel Niederreitera. Pesce pak ještě získal odražený puk.
     
    37:04
    Columbus si nyní pomohl jen vyhozením do obranného pásma Caroliny. Hráči v bílém opět přebírají kontrolu nad děním na ledové ploše.
     
    37:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus se další branky dočkal ještě před přestávkou! SONNY MILANO si najel na přihrávku o mantinel, protlačil se před obránce a zakončil bekhendem na zadní tyč! Asistence: David Savard, Ryan Murray.
    37:23 Sonny MILANO - 3:3
     
    37:30
    Carolina si zahraje přesilovku. Seth Jones si odpyká trest za podrážení.
     
    38:00
    Domácí se hned v úvodu svého oslabení zmocnili odraženého kotouče a výhozem o mantinel jej poslali přes všechny čáry za branku Caroliny.
     
    38:20
    Další vyhození domácího celku přes všechny čáry. Carolina nyní úplně vypadla z herního tempa. Naopak Columbus je všude o kus dříve.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:12
    Aho poslal krásnou přihrávku na levý kruh, jenže Jordan Staal pohotovým zakončením zápěstím trefil jen beton připraveného brankáře.
     
    39:30
    Domácí v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe podařila domácímu celku! Columbus sice dlouho nemohl najít recept na obranu Caroliny, ale ve 33. minutě dokázal snížit Ryan Murray! O pět minut později navíc po krásné akci srovnal Sonny Milano! Carolina hrála v závěru třetiny přesilovku, ale udeřit v ní nedokázala. Do kabin se proto jde za stavu 3:3.
     
    Střely na branku: 23 – 12
     
    Další třetina začne přibližně v 2:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí Foligno uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny a Columbus se ihned vydal do útoku. Domácí celek bude chtít dokonat obrat.
     
    40:31
    Dubois projel do útočného pásma ještě před kotoučem a způsobil postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    41:05
    Texier projel do útočného pásma za odraženým kotoučem a zkoušel jej bekhendem poslat mezi kruhy. Tam však nebyl nikdo v bílém.
     
    41:25
    Emil Bemström střílel po krásné přihrávce zadovkou, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem zadní tyče a odrazil se na hůl obránce v bílém.
     
    42:02
    Další postavení mimo hru na straně Columbusu. Blue Jackets vlétli do závěrečné třetiny jako velká voda.
     
    42:08
    Carolina si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Milano.
     
    43:00
    Jones vybojoval za brankou odražený kotouč a bekhendem jej podél mantinelu vyhodil do bezpečí. Columbus začal v oslabení skvěle.
     
    43:16
    Carolině navíc nevyšel přechod do útočného pásma. Hosté byli příliš netrpěliví a dopustili se postavení mimo hru. Vhazuje e ve středním pásmu.
     
    44:08
    Domácí v plném počtu.
     
    44:26
    Brock McGinn střílel od modré čáry. Domácí brankář Korpisalo jeho střelu zápěstím dobře viděl a bez větších problémů vytěsnil kotouč ramenem.
     
    45:05
    Brock McGinn ve velké rychlosti zakončil příklepem od modré čáry. Do rány mu položil hokejku jeden z obránců, který puk tečoval do bezpečí.
     
    45:31
    Gustav Nyquist si chtěl zpracovat zajímavou přihrávku do středního pásma, jenže měl velké problémy a puk zapomněl za sebou.
     
    46:10
    Ryan Dzingel projel s pukem až do útočného pásma, přehodil si jej na bekhend, ale překvapivou střelou trefil jen boční síťku.
     
    46:38
    Alexandre Texier se rychlou brzdou za brankou zbavil dotírajícího obránce, ale jeho následná rozehrávka skončila na holi pozorného zadáka Caroliny.
     
    47:10
    Zach Werenski spěchal za nahozením na levé křídlo, ale puk byl příliš rychlý a od mantinelu se odrazil na hokejku obránce Caroliny.
     
    47:38
    Pierre-Luc Dubois udělal oblouček v obranném pásmu, přenesl hru na levou stranu, ale jeho rozehrávka byla unáhlená. Hokejisté v modrém jsou mnohem aktivnější.
     
    48:10
    Josh Anderson poslal přihrávku po mantinelu do rohu útočného pásma. K následné pobídce se dostal Sonny Milano, ale Mrázek drží puk mezi tělem a rukou.
     
    48:35
    Slavin rozehrál na pravé křídlo, ale jeho pobídka byla příliš prudká a skončila u obránce Columbusu. Carolina se ve třetí části pouze brání.
     
    48:47
    Bude se vylučovat! Carolina si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Oliver Bjorkstrand.
     
    49:05
    Domácí vybojovali odražený kotouč před brankou a Seth Jones jej bez váhání vyhodili přes všechny čáry za branku Caroliny Hurricanes.
     
    49:32
    Aho přišel o puk před brankou Caroliny a Columbus se znovu osvobozuje. Hostujícímu mužstvu se dnes v početní převaze vůbec nedaří.
     
    50:07
    Foligno spěchal za přihrávkou do útočného pásma, ve vlastním oslabení se natlačil před obránce, ale puk mu v klíčkový moment utekl od hokejky.
     
    50:47
    Domácí v plném počtu.
     
    51:10
    Zadáci Caroliny si vyměnili dvě krátké přihrávky ve středním pásmu a poté puk nahodili za branku Columbusu. K odraženému kotouči se dostali jen domácí hráči.
     
    51:35
    Dubois z levé strany přihrál mezi kruhy, kam si nabruslil Cam Atkinson, ale ten byl možností natolik překvapen, že vůbec nezakončil.
     
    52:10
    Joel Edmundson dojel nahození za branku Caroliny a rozehrál odrazem o mantinel. Hosté se znovu zbytečnými chybami dostávají pod tlak.
     
    52:39
    Nino Niederreiter spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže domácí obránce Jones se před něj dostal tělem a bez problémů rozehrál.
     
    53:02
    Niederreiter se prosmýkl do útočného pásma, krásně si srovnal puk na čepeli, ale jeho střela zápěstím prosvištěla kolem zadní tyči.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Pierre-Luc Dubois – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Joel Edmundson – 2 min., sekání).
     
    54:05
    Aho projel s pukem do útočného pásma, objel branku Columbusu, ale bekhendovým nahozením trefil Korpisalovu připravenou lapačku.
     
    54:28
    Dougie Hamilton se zjevil zcela osamocený před brankou Columbusu, ale nadvakrát nedokázal překonat fantastického Korpisala!
     
    55:05
    Pesce uspěl v souboji na modré čáře a získal kotouč pro Carolinu. Hosté se nyní snaží strhnout vedení na svou stranu a derou se do útočného pásma.
     
    55:29
    Korpisalo vyjel za svou branku, kde zastavil nahození hostujícího mužstva. Oba týmy mezitím stačily poslat na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    56:05
    Oliver Bjorkstrand bekhendem vyhodil puk ven z obranného pásma. Domácí hokejista hledal Atkinsona, ale ten se k puku neprosmýkl.
     
    56:28
    Další zakončení Caroliny dokázala domácí obrana přizvednout do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Korpisalově levé ruce.
     
    56:35
    Další zakončení hostujícího celku zablokoval obětavým zákrokem jeden z domácích zadáků. Columbus hraje opravdu na hranici sebeobětování.
     
    57:07
    Jenner si vybruslil na pravý kruh, přehodil si puk na forhend, ale jeho ránu dokázal připravený Petr Mrázek schovat do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    57:28
    Slavin se musel otáčet ve středním pásmu a z těžké pozice puk pouze nahodil za branku Columbusu. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme prodloužení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:15
    Slavin nahodil puk do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu Caroliny. Zakázané uvolnění, vhazuje se před brankou Petra Mrázka.
     
    58:28
    Nino Niederreiter uspěl v bruslařském souboji a strčil do kapsy Werenskiho. Hokejisté Columbusu musí dávat pozor také na zadní vrátka.
     
    59:10
    Nečas nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo z hráčů Caroliny. Naopak Columbus získal puk a vydal se dopředu.
     
    59:20
    Nino Niederreiter se před brankou Columbusu dostal k odraženému puku a snažil se jej dopravit do sítě! Korpisalo vytáhl další fantastický zákrok!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo. Proto budeme sledovat prodloužení či případné samostatné nájezdy. Do třetí části vstoupil aktivněji domácí Columbus, ale ten poté přibrzdily vyloučení. V závěru základní hrací doby mohla Carolina dvakrát rozhodnout, ale Korpisalo skvělými zákroky vybojoval pro domácí minimálně bod.
     
    Střely na branku: 27 – 24
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Carolina uspěla na úvodním vhazování prodloužení. Hostující celek se hnal dopředu, ale Staal nedostal přesnou přihrávku.
     
    60:35
    Seth Jones rozjel první útok Columbusu, ale jeho pobídku zadák v bílém dresu krásně přečetl a získal puk pro Carolinu.
     
    60:46
    Seth Jones se prosmýkl do útočného pásma, natlačil se před branku, ale netrefil kotouč. Obrovská škoda pro domácí celek, Mrázek by neměl nárok!
     
    61:05
    Zach Werenski se dostal na pravou stranu útočného pásma, jenže bekhendem netrefil prostor hostující branky.
     
    61:28
    Hokejisté Columbusu se nyní snaží uklidnit hru. Carolina se zatím během prodloužení pouze brání.
     
    62:12
    Foligno získal nepřesnou rozehrávku Caroliny, ale sám nevymyslel dobrou přihrávku na útočnou modrou čáru.
     
    62:35
    Pesce se před brankou domácího mužstva snažil tečovat nahození od modré čáry, ale od špičky jeho čepele se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    63:10
    Dubois objel branku Caroliny, ale nikdo v modrém dresu se mu nenabídl do volného prostoru. Hráči Caroliny teď brání dobře.
     
    63:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Columbus dokázal překonat Petra Mrázka a vítězí! Po levém křídle projel do útočného pásma Dubois, který přihrál před branku a CAM ATKINSON důrazem dopravil puk do sítě! Asistence: Pierre-Luc Dubois, Seth Jones.
    63:28 Cam ATKINSON - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Columbus nakonec zvládl prodloužení o něco lépe a vítězí 4:3! Columbus byl po celou dobu prodloužení mnohem aktivnější. První velkou šanci ještě Petr Mrázek skvěle chytil, ale na zakončení Cama Atkinsona už neměl nárok!
     
    Střely na branku: 31 – 24
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Murray (CBJ) 1+1
    2. Cam Atkinson (CBJ) 1+0
    3. David Savard (CBJ) 0+2
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Nečas (CAR) 0+1, 0 střel, čas na ledě 11:44
    Petr Mrázek (CAR) 27 zákroků, 4 góly, 87%
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 15 398 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:42:25)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Texier (Bemström, Riley Nash), 33. R. Murray (Jenner, D. Savard), 38. Milano (D. Savard, R. Murray), 64. Atkinson (Dubois, S. Jones) – 5. D. Hamilton (Foegele, Slavin), 12. Dzingel (Nečas), 13. Aho (Pesce, Wallmark)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, R. Murray, Harrington, D. Savard, Gavrikov – Atkinson, Dubois, N. Foligno – J. Anderson, Wennberg, Nyquist – Bjorkstrand, Jenner, Texier – Bemström, Riley Nash, Milano.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, J. Staal, Svečnikov – Foegele, Aho, Niederreiter – Nečas, Haula, Dzingel – Wallmark, B. McGinn.

    Rozhodčí: Joannette, L´Ecuyer – Gawryletz, Brisebois

    Diváci: 15 398
    bahis siteleri