NY Islanders – Arizona 4:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 6:2 (kon.) | Columbus – Carolina 4:3 (po pr.)
Montreal – San Jose 2:4 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Philadelphia 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.) | Calgary – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (1:0, 0:3, 2:0 - 1:0)
Washington Capitals
Pátek 25.10.2019, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:18 Leon DRAISAITL - 4:3
     
    61:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrovská šance na straně Capitals brankou neskončila, a tak se z protiútoku radují Oilers! Edmonton se totiž dostal zase do přečíslení dva na jednoho, kdy Connor McDavid znovu našel LEONA DRAISAITLA, který rozradostnil fanoušky i tým. Asistence: Connor McDavid.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí části!
    58:23 Connor MCDAVID - 3:3
     
    58:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže mu to vůbec nemusí vadit, jelikož minutu a půl před koncem je srovnáno! CONNOR MCDAVID dostal přihrávku na střed hřiště a jeho rána propadla Holtbymu mezi betony. Puk se nakonec došoural až za brankovou čáru. Asistence: James Neal a Alex Chiasson.
     
    56:01
    Connoru McDavidovi prostě dnes není přáno vstřelit branku! Do první střely mu sice sáhl soupeř, ale domácí kapitán měl ještě k dipozici dorážku, kterou Braden Holtby má v lapačce!
     
    51:36
    Neskutečné, domácí mají i obrovskou porci smůly! Nyní totiž po střele z vrcholku kruhu zazněla jen tyčka! Ryan Nugent-Hopkins ještě dorážel, ale jeho pokus má Holtby v lapačce.
     
    50:49
    Kteří také vymysleli! Connor McDavid dostal přihrávku před gólmana, kterému chtěl puk zasunout k tyči, ale už byl blízko a trefil beton!
     
    46:04
    Nádhera, tohle byla prostě nádhera od Connora McDavida! Ten totiž vypíchl kotouč soupeři na útočné modré. Poté se dostal i přes dva obránce parádní kličkou vstříc Holtbymu. Toho sice překonal, jeho střela se odrazila od horní tyčky!
    44:25 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    44:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí žijí i nadále, konečně se jim podařilo překonat Holtbyho! Connor McDavid dostal průnikovou přihrávku do přečíslení dva na jednoho. Poté puk předložil LEONU DRAISAITLOVI, jenž si ho srovnal a střelou na bližší tyč nedal gólmanovi hostí šanci. Asistence: Connor McDavid a Zack Kassian.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:58
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., hrubost).
    34:47 Obrovská šance Zacka Kassiana a ještě lepší zákrok v podání Holtbyho.
     
    34:47
    Záhy mohlo být sníženo, ale neskutečný zákrok předvedl Braden Holtby! Domácí ujeli do přečíslení tři na jednoho. Křižnou přihrávku dostal Connor McDavid, který ještě z jedničky našel Zacka Kassiana, jehož střelu z první vytáhl gólman hostí špičkou brusle!
    33:40 Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    33:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru a vedou už o dva góly! Edmonton bude muset přidat, případně začít proměňovat šance. ALEXANDR OVEČKIN dostal parádní přihrávku skrze šíři hřiště a před Koskinenem byl úplně sám. Proto si srovnal puk a poslal ho nechytatelně do vzdálenějšího růžku. Asistence: Tom Wilson a Jakub Vrána.
     
    31:59
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Matt Benning – 2 min., sevření puku rukou).
     
    31:19
    Connor McDavid mohl srovnat stav utkání! Dostal totiž přihrávku mezi dva obráce a už upaloval ke gólmanovi. Parádně to však udělal Radko Gudas, který mu čistě puk vypíchl na poslední chvíli.
    26:27 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    26:27
    Washington právě vstřelil branku!
    A během chvilky je stav otočený a do vedení jde Washington. To je obrovské selhání na straně Oilers! Jonas Siegenthaler vypálil od modré a do jeho rány sáhl ALEXANDR OVEČKIN, který nedal gólmanovi domácích šanci na zákrok. Asistence: Jonas Siegenthaler a John Carlson.
    25:40 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    25:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Po nenápadné střele je ale srovnáno! Tohle si Mikko Koskinen za rámeček rozhodně nedá. JAKUB VRÁNA totiž vypálil z otočky a domácí gólman si nepohlídal místečko u bližší tyčky, kudy mu puk proletěl. Bez asistence.
     
    22:43
    Alexandr Ovečkin se ihned zapojil do hry a mohl být prvním úspěšným střelcem svého týmu! Dostal se přes dva hráče ke střele a Mikko Koskinen vytáhl reflexivní zákrok lapačkou.
     
    22:26
    Alexandr Ovečkin je na ledě!
     
    20:58
    A viděli jsme obrovskou šanci v početní výhodě! Ryan Nugent-Hopkins dostal zpoza branky přihrávku před ní, ale jeho pokus bekhendem parádním zákrokem Braden Holtby zlikvidoval!
     
    20:26
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., sekání).
     
    19:12
    A to byla velká šance na srovnání stavu! Jevgenij Kuzněcov si sjel na parádní křižnou přihrávku, ale z úhlu už nedokázal trefit odkrytou část branky! Srovnání bylo opravdu blízko.
     
    19:00
    Minuta do konce první části!
     
    17:55
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Markus Granlund – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    13:20 Darnell NURSE - 1:0
     
    13:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují svou nadvládu v tomto utkání a jako první se dostávají do vedení! Leon Draisaitl získal puk v obranném pásmu a vedl útočnou akci. Poté poslal puk do strany na DARNELLA NUSRE, jehož přihrávka byla tečována hostujícím hráčem do vlastní branky. Asistence: Leon Draisaitl a Zack Kassian.
     
    06:08
    Jevgenij Kuzněcov je na ledě!
     
    04:08
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., hákování).
     
    02:30
    Jenže nyní z toho byla obrovská šance, kdy domácí mohli jít do vedení! Patrick Russell předložil kotouč úplně volnému Samu Gagnerovi, který to zkoušel zblízka mezi betony, ale Braden Holtby je sklapl včas!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Nurse (Draisaitl, Kassian), 45. Draisaitl (McDavid, Kassian), 59. McDavid (Neal, Chiasson), 62. Draisaitl (McDavid) – 26. J. Vrána, 27. Ovečkin (Siegenthaler, Carlson), 34. Ovečkin (T. Wilson, J. Vrána)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, K. Russell, Klefbom, Benning, Manning – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, Neal – Gagner, M. Granlund, P. Russell – J. Archibald, Sheahan, Khaira.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson, Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – Oshie, Bäckström, Ovečkin – T. Wilson, Kuzněcov, Hagelin – Hathaway, Eller, J. Vrána – Stephenson, Dowd, Leipsic.
    bahis siteleri