Neapol – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Cagliari – Bologna 3:2 (kon.) | Juventus – Janov 2:1 (kon.)
Lazio – Turín 4:0 (kon.) | Sampdoria – Lecce 1:1 (kon.) | Sassuolo – Fiorentina 1:2 (kon.)
Udinese – AS Řím 0:4 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (1:1)
Janov CFC
Středa 30.10.2019, 21:00 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou dramatické střetnutí desátého kola italské Serie A, v němž Juventus až gólem v nastavení rozhodl o vítězství nad Janovem v poměru 2:1. Druhá půla odstartovala vyloučením středopolaře Cassaty a Janov se musel bránit o deseti. To dlouho zvládal na výbornou, navíc v poslední desetiminutovce byl vyloučen i Rabiot a síly na trávníku se tak srovnaly. Stará dáma v nastavení vstřelila branku, ta však neplatila pro ofsajd zakončujícího Ronalda. Portugalský kanonýr ale rozhodl o vítězství Juventusu o chvíli později, když po faulu na svou osobu proměnil nařízený pokutový kop. Svěřenci kouče Sarriho se díky vítězství vrátili před Inter do čela soutěže, Janov zůstává sedmnáctý.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:01:11)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 24:11.
     
    90+8
    Konec zápasu.
    90+6. Cristiano RONALDO - 2:1
     
    90+6
    Juventus právě vstřelil branku!
    To se také děje! CRISTIANO RONALDO si vybral levou stranu, kam sice skákal rovněž gólman Radu, jenže na tak dobře umístěnou ránu neměl šanci dosáhnout.
    90+4. Zákrok na Ronalda, po němž následoval pokutový kop
     
    90+4
    Jenže neuběhla ani minuta a hlavní rozhodčí nařizuje pokutový kop po faulu na Ronalda! Portugalský forvard má šanci vystřelit Staré dámě vítězství.
    90+3. Neuznaný gól Ronalda
     
    90+3
    Juventus se už radoval z vedoucího gólu, který po parádní nahrávce Cuadrada vsítil Cristiano Ronaldo, avšak hlavní rozhodčí po konzultaci s VAR branku odvolal pro ofsajd! Vlnu euforie střídá obrovské zklamání.
     
    90+2
    Douglas Costa váhal moc dlouho s rozehrávkou. Mezitím se do pokutového území sběhlo až šest hráčů v červeno-modrém a jeden z nich dokázal odvrátit kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    90+1
    Stará dáma měla k dispozici rohový kop, z něj ovšem druhou branku nepřidala, neboť v přehuštěném prostoru u přední tyče se nejvýše vyšplhal Romero.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    S čistým čtítem z dnešního střetnutí neodejde ani Leonardo Bonucci, jenž v hlavičkovém souboji trefil loktem Pinamontiho. Žlutá karta je na místě.
     
    88
    Francouzský středopolař pořádně zkomplikoval situaci svému celku. Janov je naopak hodně blízko cennému, nutno ale podotknout že zaslouženému bodu.
    87. Předčasně zamířil do sprch i Adrien Rabiot
     
    87
    I Stará dáma bdue dohrávat o deseti! Adrien Rabiot ve skluzu naprosto zbytečně sundal k zemi soupeře a jeho účinkování na trávníku končí po necelé půl hodině.
     
    86
    Odražený míč z rohového kopu si zpracoval Dybala, který posléze vypálil okamžitě z halfvoleje. Pokus to nebyl špatný, avšak pár čísel mu ještě scházelo.
     
    85
    Senzace byla blízko! Dlouhý odkop Sanabrii trestuhodně minul stoper Bonucci, avšak měl štěstí, neboť následně minul i při snaze o zakončení forvard Pinamonti.
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Kevin Agudelo, přichází Ivan Radovanović.

    Milan Huppert

    Branky: 36. Bonucci (Bentancur), 90+6. Ronaldo (pen.) – 41. Kouamé (Agudelo)

    Karty:   28. Bentancur (JUV), 38. Rugani (JUV), 76. Rabiot (JUV), 89. Bonucci (JUV) – 4. Cassata (JAN), 56. Pandev (JAN)   87. Rabiot (JUV) – 51. Cassata (JAN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 24:11.
    Juventus FC: Buffon – J. Cuadrado, Bonucci (C), Rugani, Sandro – S. Khedira (61. Rabiot), Bentancur, Matuidi (61. Ramsey) – Bernardeschi (79. Costa) – Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – Can, Costa, Danilo, de Ligt, Demiral, De Sciglio, Olivieri, Rabiot, Ramsey.

    Janov CFC: I. Radu – Ghiglione, Romero, C. Zapata, P. Ankersen – Schöne, Cassata, Agudelo (84. Radovanović) – Pandev (C) (68. Gümüs) – Pinamonti, Kouamé (81. A. Sanabria).
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – Aljámik, Biraschi, A. Barreca, Goldaniga, Gümüs, Jagiełło, Radovanović, Saponara, A. Sanabria.

    Rozhodčí: Giua – Valeriani, Santoro
    bahis siteleri