HC Slovan – Detva 11:0 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
11:0 (1:0, 5:0, 5:0)
HK Detva
sk Úterý 26.11.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zamkol hostí v pásme a vyrobil krásnu hokejovú akciu ako z učebnice. Meszároš od modrej z jej stredu poslal puk na ľavý kruh, Štajnoch ho naservíroval pred bránkovisko a TOMÁŠ MATOUŠEK efektne zakončil. Asistencie: Martin Štajnoch a Andrej Meszároš.
     
    57:19
    Čenka dostal dve minúty za seknutie a Slovan si zahrá ďalšiu presilovku.
     
    57:18
    Viedenský zavelil do útoku, poslal puk vľavo Bondrovi, ten mu ho vrátil do bránkoviska, Viedenský vystrelil, Šimko puk vyrazil späť do hry, no Marek bol faulovaný a budeme vylučovať.
     
    56:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dostal hostí pod tlak, Hudec najskôr neuspel, no spoza bránky poslal puk medzi kruhy, odtiaľ vystrelil Zigo, Šimko puk vyrazil pred seba, Sloboda ho dostal do bránkoviska a MAREK HUDEC zakončil. Asistencie: Marek Sloboda a Tomáš Zigo.
     
    55:23
    Skrumáž pred bránkou hostí vyriešil Šimko, ktorý puk v bránkovisku schoval pod svoj výstroj.
     
    52:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Štajnoch od modrej puk nahodil pred bránku a od hokejky TOMÁŠA ZIGA z medzikružia puk oblúčikom končí v sieti hostí. Asistencie: Martin Štajnoch a Tomáš Matoušek.
     
    50:28
    Hákovanie v podaní Čacha a presilovka pre Slovan. Pri signalizovanom vylúčení sme videli puk z hokejky Podlipnika, ktorý Šimko usmernil cez vyrážačku do rohu klziska.
     
    48:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    RADOVAN BONDRA dostal puk do dráhy za chrbát defenzívy hostí, premiešal ho pred bránkoviskom a pomedzi betóny Šimka po ľade zasunul. Asistencie: Matic Podlipnik a Patrik Bačik.
     
    45:39
    Chlapci si brnkajú na nervy, teraz pôjde von za nedovolené bránenie Sýkora, presilovka pre Slovan.
     
    43:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    JINDŘICH ABDUL poslal z pravej strany od kruhu puk na bránku hostí a zrejme od korčule jedného z brániacich hráčov puk skončil v sieti hostí. Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    42:05
    Nedovolené bránenie a dve minúty pre Chovana. Tesne pred udelením trestu Podlipnik z pravej strany poslal puk do bránkoviska, no ten len preletel bránkoviskom hostí.
     
    39:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    MILAN KYTNÁR dostal puk do dráhy za chrbát defenzívy hostí a jemnou strelou spred bránkoviska vymietol pavučinu v bránke Šima. Asistencie: Eduard Šedivý a Matic Podlipnik.
     
    38:58
    Čacho a Štajnoch si to rozdali medzi sebou, obaja sú na trestnej, po dve minúty za hrubosť, pokračujeme v hre štyria proti štyrom.
     
    38:47
    Gachulinec sa prezentoval pekným príklepom od modrej, Brust puk poslal do rohu klziska a podržal tím od Dunaja.
     
    35:50
    Jendroľ a Sloboda si to rozdali v pästnom súboji bez rukavíc a pokrývky hlavy. Jendroľ päť minút za hrubosť plus do konca zápasu za zhodenie rukavíc, Sloboda dve plus dve za hrubosť a desať minút za zhodenie rukavíc. Hráme štyria proti štyrom.
     
    34:40
    Striedanie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva: z ihriska odchádza Petrík, prichádza Šimko.
     
    34:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Od modrej puk poslal na bránku hostí DOMINIK JENDEK a ten prekĺzol Petríkovi pomedzi betóny do siete. Asistencia: Eduard Šedivý.
     
    34:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    JINDŘICH ABDUL dostal diagonálnu prihrávku popred bránkovisko na pravú stranu a puk oblúčikom poslal do bránky hostí. Asistencie: Tomáš Zigo a Radovan Puliš.
     
    30:42
    Za držanie putuje na lavicu hanby Zigo a tak si Detva zahrá ďalšiu presilovú hru v dnešnom zápase.
     
    30:36
    Oba tímy s plným počtom hráčov a Zigo mal krásnu príležitosť, vystrelil z medzikružia, Petrík puk poslal do rohu klziska.
     
    28:36
    Šišovský dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a Meszároš dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    25:05
    Hostia mohli do brejku, Čacho skončil na ľade a dve minúty za podrazenie inkasuje Meszároš, presilovka pre Detvu.
     
    24:24
    Slovan pritlačil hostí v pásme, akciu zakončil peknou strelou z pravého kruhu Petráš, Petrík vykryl priestor pri ľavej žrdi a puk bezpečne zlikvidoval vo svojom náručí.
     
    22:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil brejkovú akciu, puk z pravej strany z kruhu Sloboda poslal medzi kruhy a ŽIGA PANCE ho pohotovo usmernil do bránky hostí. Asistencia: Marek Sloboda.
     
    22:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    MARTIN ŠTAJNOCH vystrelil zápästím z vrcholu ľavého kruhu a keď Petríkovi umne clonil Jendek, puk prekĺzol do jeho siete. Asistencie: Šimon Petráš a Milan Kytnár.
     
    14:38
    Čacho sa uvoľnil na ľavej strane a vystrelil z kruhu, Brust cez svoju lapačku poslal puk oblúčikom za svoju bránku.
     
    11:35
    Podrazenie a dve minúty pre Kytnára, prvú presilovku v dnešnom zápase si zahrá Detva.
     
    04:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Matoušek od mantinelu nahodil puk pred bránku, MAREK VIEDENSKÝ si ho pred Petríkom sklepol na ľad a po kľučke zakončil. Aj túto situáciu konzultoval hlavný rozhodca s videorozhodcom zápasu. Asistencie: Tomáš Matoušek a Matic Podlipnik.
     
    04:15
    Abdul z pravej strany nakorčuľoval pred bránkovisko a vystrelil, puk sa od pravej žrde odrazil na bránkovú čiaru a potom ho Petrík okamžite schoval pod svoju rukavicu. Situáciu hlavný konzultoval s videorozhodcom duelu a po návrate na ľadovú plochu rozpažil.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 5. Viedenský (Matoušek, Podlipnik), 22. Štajnoch (Petráš, Kytnár), 23. Pance (Sloboda), 35. Abdul (Zigo, Puliš), 35. Jendek (Šedivý), 40. Kytnár (Šedivý, Podlipnik), 44. Abdul (Meszároš), 48. Bondra (Podlipnik, Bačik), 53. Zigo (Štajnoch, Matoušek), 57. Hudec (Sloboda, Zigo), 59. Matoušek (Štajnoch, Meszároš)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Podlipnik, Hudec – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Matoušek – Jendek, Kytnár (A), Petráš – Pance, Urbánek, Sloboda – Bondra
    HK Detva: Petrík (35. Šimko) – Gachulinec, Chovan (C), Kuklev (A), Golian, Jendroľ, Fekiač, Turan – Sýkora (A), Zuzin, Šišovský – Žilka, Podešva, Gašpar – Surový, Král, Čenka – Ľupták, Valent, Čacho

    Rozhodčí: Novák, D. Konc st. – Krajčík, Jedlička

    Diváci: 3657
    bahis siteleri