Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 3:1 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Mostečtí Lvi
Neděle 15.12.2019, 18:00 • ZS Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Sever (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:05
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Chvíli po tom, co se hosté ubránili v oslabení, snižují na rozdíl dvou branek. Kýhos našel PAVLA SMOLKU, který se před Jelínkem prosadil a obral ho o čisté konto. Zároveň tak dost možná vrací Lvy ještě do hry. Asistence: Vladimír Kýhos a Roman Fučík.
     
    37:15
    Vlci právě vstřelili branku!
    Přesilovku domácí hráči využívají a v závěru druhé části hry navyšují svůj náskok. Přihrávku od Miškovského zužitkoval TOMÁŠ PLÍHAL – 3:0. Asistence: Daniel Miškovský a Patrik Maďar.
     
    24:10
    Vlci právě vstřelili branku!
    Agilní Vlci jdou do dvoubrankového vedení. DANIEL MIŠKOVSKÝ se v utkání trefuje podruhé a má zaděláno na hattrick. Hosnedl tak musel lovit kotouč ze své sítě dnes už podruhé – 2:0. Asistence: Tomáš Plíhal a Tomáš Čechura.
     
    18:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní se to už povedlo a dochází na první změnu skóre v utkání. Patrik Maďar nechal puk pro DANIELA MIŠKOVSKÉHO, který poté prostřelil Hosnedla v mostecké brance – 1:0. Vlci se tak ujímají vedení. Asistence: Patrik Maďar a Matyáš Kačírek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Miškovský (Maďar, Kačírek), 25. Miškovský (Plíhal, Čechura), 38. Plíhal (Miškovský, Maďar) – 48. Smolka (Kýhos, Fučík)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Mašek) – Pavlů, Pulec, Pilař, Čechura, Tržický, Krejsa – Plíhal, Maďar (A), Král, Kačírek, Homolka (A), Gecko, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Přibyl, Kuncl, Havlík, Havlůj (C), Fučík, Urbánek – Kýhos (A), Mála, Smolka, Böhm, Nedrda (A), Bakrlík, Čmolík, Bečvář, Drašar

    Rozhodčí: Škrobák – Gabriel, Schopf

    Diváci: 235
    bahis siteleri