Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Trenčín – Miskolc 5:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Detva – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HK Detva
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
MAC Budapešť
sk Pátek 20.12.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:59
    Budapešť dáva gól!
    Detva sa z gólu dlho neradovala, ešte v tej istej minúte sa Budapešti podarilo znížiť a drží sa v hre! Nagy poslal prudkú prihrávku od mantinelu do predbránkového priestoru, kde sa v skrumáži puk odrazil k JOSHOVI PITTOVI a ten zblízka prekonal Petríka!

    Asistencie: István Terbócs, Krisztián Nagy
     
    54:36
    Detva dala gól!

    Sýkora potiahol útočnú akciu po pravom krídle, počkal si a vo vhodnom momente poslal puk do jazdy PETROVI ZUZINOVI, ktorý sa mohol Halásza opýtať, kam to chce, puk napálil nekompromisne pod brvno!

    Asistencie: Ján Sýkora, Ladislav Ščurko
     
    31:01
    Detva dala gól!

    Domáci skórujú dve sekundy pred návratom Orbána z trestnej lavice! Žilka vnikol po pravej strane do útočného pásma a aj bekhendom zakončil, jeho pokus Halász vyrazil pred seba, tam bol však len RASTISLAV GAŠPAR, ktorý z dorážky rozvlnil sieť!

    Asistencia: Jakub Žilka
     
    21:54
    Detva dala gól!

    Rýchly útok Detvy po osi Král, Žilka, Podešva končí za Halászovým chrbtom! Král roztiahol hru na pravú stranu, odtiaľ prišla prihrávka na os klziska a MARTIN PODEŠVA si v súboji jeden na jeden poradil s Halázsom! Detva vyrovnáva na 2:2.

    Asistencie: Jakub Žilka, Zdeněk Král
     
    19:05
    Budapešť dáva gól!
    Hostia vyhrali buly, puk smeroval na modrú čiaru, odkiaľ MCNally prihrával CHARLESOVI GREGORYMU STRECHOVI, ktorý strelou švihom prestrelil Petríka a Budapešť ide po prvýkrát v zápase do vedenia!

    Asistencia: Patrick McNally
     
    07:33
    Budapešť dáva gól!
    CHARLES GREGORY STRECH vystrelil z veľkého uhla, takmer z bránkovej čiary a nachytal Petríka na hruškách! Ten len neveriacky krúti hlavou.

    Asistencia: Tamás Pozsgai
     
    00:36
    Detva dala gól!

    Hneď prvý útok Detvy je zakončený gólom! Jeho autorom je PETER ZUZIN, asistenciu si pripisuje Martin Chovan.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 1. Zuzin (Chovan), 22. Podešva (Žilka, Král), 32. Gašpar (Žilka), 55. Zuzin (Sýkora, Ščurko) – 8. Strech (Pozsgai), 20. Strech (McNally), 55. Pitt (Terbócs, Nagy)


    HK Detva: Petrík – Chovan, Andersons, Lalík, Kuklev, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Gachulinec – Ščurko, Zuzin, Sýkora – Král, Podešva, Žilka – Gašpar, Valent, Török – Čenka, Čacho, Ľupták
    MAC Budapešť: Halász – McNally, Pozsgai, Garát, Macaulay, Carlisle, Fejes, Orbán – Nagy, Pitt, Terbócs – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Pápa, Majoross, Kreisz

    Rozhodčí: Müllner, D. Konc st. – Stanzel, Šoltés
    bahis siteleri