Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Winnipeg Jets
Sobota 21.12.2019, 20:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:53 Logan SHAW - 0:6
     
    47:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    LOGAN SHAW si najel na přihrávku Jansena Harkinse zpoza brány a z blízkosti zamířil nad lapačkou Alexe Stalocka ke vzdálenější pravé tyči! 6:0 pro Jets. Asistence: Jansen Harkins.
    46:15 Patrik LAINE - 0:5
     
    46:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Blake Wheeler přenesl nádhernou přihrávkou hru z pravé strany doleva, kde PATRIK LAINE vypálil bez přípravy a jeho střela z vrcholu levého kruhu pro vhazování poté zamířila nad lapačkou Alexe Stalocka do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Jets využili přesilovou hru a vedou teď 5:0! Asistence: Blake Wheeler a Josh Morrissey.
    41:09 Nikolaj EHLERS - 0:4
     
    41:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí Alex Stalock si musel připadat v bráně Minnesoty jako v rybníce poté, co ho Jets po rychlém přečíslení dva na jednoho vykoupali a NIKOLAJ EHLERS po nádherném bekhendovém blafáku skóroval do prázdné brány! Winnipeg je na koni a vede teď 4:0. Asistence: Kyle Connor.
    30:38 Patrik LAINE - 0:3
     
    30:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE dostal na vrcholu prostoru mezi kruhy spoustu času na střelu a finský útočník toho využil, když nádhernou střelou zápěstím nad vyrážečkou Alexe Stalocka vymetl levý horní roh brány! Je to 0:3. Asistence: Josh Morrissey.
    19:54 Mark SCHEIFELE - 0:2
     
    19:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE skvěle clonil před bránou a střelu Lucy Sbisy, který na ose útočného pásma vypálil od modré čáry, parádní tečí ve vzduchu usměrnil k pravé tyči brány jen pár okamžiků poté, co Alex Stalock na čáře odolal obrovskému závaru Jets! Asistence: Luca Sbisa a Neal Pionk.
    14:43 Blake WHEELER - 0:1
     
    14:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER si najel na přihrávku Adama Lowryho z levého křídla a z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou zápěstím zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Jets skórovali během oslabení a vedou v Minnesotě 1:0! Asistence: Adam Lowry a Anthony Bitetto.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Wheeler (Lowry, Bitetto), 20. Scheifele (Sbisa, Pionk), 31. Laine (Morrissey), 42. Ehlers (Connor), 47. Laine (Wheeler, Morrissey), 48. L. Shaw (Harkins)


    Minnesota Wild: Stalock (48. Dubnyk) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Soucy, Hunt, Dumba – Parise (A), V. Rask, Fiala – Greenway, E. Staal (A), Zuccarello – Donato, Johnson, Kunin – M. Foligno, Sturm, Hartman. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Sbisa, Pionk, Bitetto, Beaulieu – Connor, Scheifele (A), Laine – Ehlers, Wheeler (C), Roslovic – G. Bourque, Lowry, Appleton – Harkins, N. Shore, L. Shaw. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Brad Meier, Furman South. Čároví: Bevan Mills, Bryan Pancich

    Diváci: 17319
    bahis siteleri