Kunlun – N.Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jokerit – Riga 5:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 0:3 (kon.)
Omsk – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:7 (2:1, 0:4, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 21.12.2019, 08:00 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:10 Kirill URAKOV - 2:7
     
    54:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté si soupeře vychutnávají, přidávají sedmý gól! KIRILL URAKOV dostal zpoza branky přihrávku do předbrankového prostoru, kde dokázal zakončit přesně mezi betony Šimona Hrubce.
    50:49 Jordan SCHROEDER - 2:6
     
    50:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nakonec bude překonán i český gólman, hosté tak ještě upravují finální skóre! Charles Genoway naznačil střelu, ale puk poslal ještě na JORDANA SCHROEDERA, který se z první trefil přesně mezi ruku a tělo Šimona Hrubce. Asistence: Charles Genoway a Ty Rattie.
    28:17 Denis BARANCEV - 2:5
     
    28:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívá další přesilovku a už odskakují na rozdíl tří branek! Daniil Iljin nachystal střeleckou pozici pro DENISE BARANCEVA, který z levého kruhu mířil do protipohybu přesouvajícího Jeremyho Smitha. Puk navíc otřel o tyčku, takže domácí gólman opravdu nemohl zasáhnout. Asistence: Daniil Iljin a Paul Szczechura.
    22:07 Paul SZCZECHURA - 2:4
     
    22:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod už jde do dvoubrankového vedení! Před domácí bránou byl velký zmatek. Puk se tak nakonec odrazil až před odkrytou klec, kde ho první našel PAUL SZCZECHURA, který ho okamžitě dopravil do sítě.
    20:54 Daniil ILJIN - 2:3
     
    20:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je tady druhý obrat v zápase, Nižnij Novgorod ho stíhá v rozmezí dvanácti vteřin! Rychlý útok zakončil po přihrávce DANIIL ILJIN, který mířil do pravé šibenice. Jeremy Smith nestihl zareagovat. Asistence: Stanislav Bočarov a Danil Verjajev.
    20:42 Stanislav BOČAROV - 2:2
     
    20:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají ze svého prvního útoku ve druhé třetině! STANISLAV BOČAROV zůstal úplně volný v levém kruhu, po přihrávce tak nedal Jeremymu Smithovi šanci k zákroku střelou k bližší tyči. Asistence: Jordan Schroeder a Anton Šenfeld.
    10:39 Denis OSIPOV - 2:1
     
    10:39
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí otáčejí skóre! Wong objel branku a posunul puk na Fooa. Ten pak našel přihrávkou v prostoru mezi kruhy DENISE OSIPOVA, a ten překonal Lindbäcka rychlou střelou zápěstím. Asistence: Spencer Foo, Tyler Wong.
    04:53 Brandon YIP - 1:1
     
    04:53
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí bleskově využívají hned první přesilovou hru utkání a vyrovnávají na 1:1! Ránu od modré ještě dokázal Lindbäck vyrazit, ale na dorážku BRANDONA YIPA už neměl nárok.
    04:28 Jordan SCHROEDER - 0:1
     
    04:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Aktivita Nižného Novgorodu je po zásluze přetavena ve vedoucí branku! ORDAN SCHROEDER si nabruslil mezi kruhy a odtud překonal Smitha přesnou střelou k tyči na jeho vyrážečku. Asistence: Ty Rattie.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Yip, 11. D. Osipov (Foo, Wong) – 5. Schroeder (Rattie), 21. Bočarov (Schroeder, Šenfeld), 21. D. Iljin (Bočarov, Verjajev), 23. Szczechura, 29. Barancev (D. Iljin, Szczechura), 51. Schroeder (Ch. Genoway, Rattie), 55. Urakov


    Red Star Kunlun: J. Smith (29. Hrubec) – T. Murphy, Sproul, Chelios, Bartley (A), G. Reinhart, D. Osipov – Yip (C), Miller (A), Smith-Pelly – Wong, Lockhart, Foo – DeFazio, Kane, Magee – Hunt, Werek, Palola.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Zborovskij, Minejev, Mišarin – Rattie, Schroeder (A), Šenfeld – Verjajev, D. Iljin (A), Bočarov – Urakov, Szczechura, Gončaruk – Smolin, Počivalov, Šachvorostov – Stalnov.

    Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Nikolajev, Novikov

    Diváci: 2888
    bahis siteleri