Kunlun – N.Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jokerit – Riga 5:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 0:3 (kon.)
Omsk – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:1 (1:0, 4:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 21.12.2019, 08:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:48 Jevgenij KOVYRŠIN - 5:1
     
    47:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se hosté dočkali čestného úspěchu. JEVGENIJ KOVYRŠIN vystartoval na obranné modré čáře, převzal Kosticinovu výtečnou přihrávku do jízdy a zleva střelou přes padajícího obránce nízko nad ledem konečně překonal Krasotkina. Asistence: Andrej Kosticyn.
    38:21 Alexej DROBIN - 5:0
     
    38:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nádhernou akcí smazal Mereskin svůj předchozí prohřešek. Po návratu z trestné lavice získal puk u hrazení, přibrzdil a naznačil přihrávku, pak ale náhle vystartoval podél mantinelu, ujel obráncům a z jeho bekhendového centru vytěžil pátý gól ALEXEJ DROBIN. Asistence: Alexandr Mereskin.
    35:00 Martin BAKOŠ - 4:0
     
    35:00
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Slovenský útočník MARTIN BAKOŠ přidává ke dvěma přihrávkám i přímý zásah. Ljungh nabil zadovkou Almqvistovi a jeho střelu zvedl bývalý liberecký Bílý tygr šikovnou tečí do růžku. Asistence: Adam Almqvist, Markus Ljungh.
    30:16 Vladimir BUTUZOV - 3:0
     
    30:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Pilipenko na modré čáře sebral kotouč Gragnanimu a vystartoval sám na Taylora. Ten jeho nájezd ještě vyrazil, ale dojíždějící VLADIMIR BUTUZOV už měl u tyčky snadnou práci. Asistence: Kirill Pilipenko.
    24:09 Markus LJUNGH - 2:0
     
    24:09
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    I druhý gól padl v přesilovce, jenže tentokrát v té hostující. Zařídila ho opět domácí cizinecká legie. MARKUS LJUNGH dostal skvělou přihrávku do jízdy od Bakoše a prostřelil brankáře mezi betony. Asistence: Martin Bakoš.
    13:47 Adam ALMQVIST - 1:0
     
    13:47
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Po sérii šancí v oslabeních využívá přesilovku ADAM ALMQVIST. Taylor vyrážel Bakošovu střelu i Ljunghovu dorážku před sebe, z druhé dorážky se již po ledě prosazuje švédský obránce. Asistence: Markus Ljungh, Martin Bakoš.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 14. Almqvist (Ljungh, Bakoš), 25. Ljungh (Bakoš), 31. V. Butuzov (Pilipenko), 35. Bakoš (Almqvist, Ljungh), 39. Drobin (Mereskin) – 48. Kovyršin (A. Kosticyn)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Truškov) – Almqvist, Lalonde, A. Osipov, Miščenko, Kozlovskij, Ugolnikov, Bobrjašov, Želdakov – Ljungh, Vicharev, Bakoš – Pilipenko, J. Petrov, V. Butuzov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Konnov, Lisin, Drobin.
    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (41. M. Karnauchov) – Jerjomenko, Gragnani, Znacharenko, Morrow, Jevenko, Maione, Gotovec – A. Kosticyn, Spooner, Prince – Pulkkinen, Kovyršin, Pavlovič – Paré, Děmkov, Drozdov – Stefanovič, Martynov, Kitarov.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 4322
    bahis siteleri