Trutnov – Dvůr Králové n. L. 0:6 (kon.) | Kopřivnice – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Kolín – Klatovy 4:1 (kon.) | Žďár n/S – Nový Jičín 4:0 (kon.) | David Servis – Příbram 2:9 (kon.)
China Golden Dragon – Kobra 4:13 (kon.) | Tábor – Písek 7:4 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 4:3 (kon.)
Řisuty – Bílina 9:3 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (1:3, 0:1, 2:2)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 21.12.2019, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu osmadvacáté kolo a v jeho rámci se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Děčín a HC Stadion Vrchlabí.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté měli čtyři zápasy dlouhou šňůru proher, kterou protrhli ve čtvrtek v předehrávce osmadvacátého kola, když porazili 4:3 Bílinu. V utkání sice prohrávali, Medvědi však dokázali srovnat a dostali se i do vedení, Bílina však srovnala. Ovšem poté dvěma góly šel Děčín do vyššího náskoku, na který už Draci zareagovali jen kontaktní brankou. Do tabulky tak Děčínští zapsali velmi důležité tři body a na svém kontě jich tak mají sedmatřicet. Dvanáctkrát vyhráli a stejným počtem utkání odešli z ledu jako poražený tým. Konec kalendářního roku by rádi oslavili vítězstvím a se svými diváky se tak rozloučili úspěšně. Ovšem vůbec nic jednoduchého je nečeká. Na děčínský led totiž dorazí suverénní Vrchlabí.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Petráš – 47 bodů (20+27)
    Ondřej Sýkora – 38 bodů (17+21)
    Michal Oliverius – 22 bodů (6+16)
     
    HC Stadion Vrchlabí

    Dnes, jak už bylo zmíněno, přijede do Děčína nadupané Vrchlabí, kde nechybí hráči jako Petr Sýkora, Tomáš Rolinek, Jan Hlaváč či Jaroslav Bednář. Někdejší reprezentanti tak táhnou Stadion za postupem do Chance ligy a drtí soupeře za soupeřem. V tabulce se tak hokejisté z Podkrkonoší vyhřívají na prvním místě se ziskem jednašedesáti bodů. Ze třiadvaceti odehraných utkání si připsali jednadvacet výher a pouze dvakrát prohráli. Ne nadarmo jsou pasováni do role jasného favorita na postup do Chance ligy. V posledních třech duelech Stadion naděloval devět gólů. Schytaly to Jablonec, Trutnov a Řisuty. Vrchlabští jsou tak v ofenzivě hodně silní, ale pevnou mají i obranu, kdy zatím inkasovali nejméně gólů ve skupině Sever. Dnes na ledě Děčína budou chtít opět vyhrát a Medvědi se tak na svého soupeře budou muset dobře připravit, protože se dá očekávat znovu velká ofenzivní síla.

    Nejproduktivnější hráči

    Jaroslav Bednář – 40 bodů (14+26)
    Petr Sýkora – 38 bodů (22+16)
    Jan Hlaváč – 37 bodů (15+22)
     
    Vzájemná utkání

    Vrchlabští budou na ledě Děčína jasným favoritem a tuto roli budou samozřejmě chtít naplnit. I předchozí dva duely vrchlabský Stadion zvládl, když nejprve v Děčíně vyhrál 5:2, poté doma 6:1. Medvědi se tak pokusí poprvé v sezóně uspět, ale sami ví, že zastavit takto rozjetého soupeře nebude vůbec nic lehkého. Čeká nás ale zajímavý zápas, šlágr ve skupině Sever, tak si ho nenechte ujít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck (C), Balcar, Loukota, Zicho, Málek, Tůma – Petráš, Fojt, Faigl, Arnold, Volráb, Chovanec, Zajan (A), Ineman, Kuchynka, Sýkora O.

    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Soukup) – Jirků (C), Niko, Havránek, Moník J., Bendík (A), Voženílek, Kynčl, Vágner – Kastner, Sýkora P., Hozák, Bláha, Urban, Mrňa, Hlaváč, Chalupa, Matějček, Moník F.

    Rozhodčí: Jaroš – Šimánek, Dědek.
     
    Oba celky už nastupují na ledovou plochu. Do Děčína přijelo početné vrchlabské publikum, takže o atmosféru bude postaráno.
     
    V sestavě Vrchlabí dnes budou chybět Jaroslav Bednář a Tomáš Rolinek. I přesto budou hosté velkým favoritem, který si přijel pro body.
     
    Domácí celek nastoupí v bílé kombinaci dresů, hosté potom v tmavomodrém provedení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Děčín okamžitě zavezl puk do útočného pásma, ovšem obrana hostů jim ho sebrala a na druhé straně se hned zrodila první velká šance. Tomáš Kynčl pálil z prostoru mezi kruhy a jeho dělovku kryje Lavinger semaforem!
     
    00:42
    Zdeněk Petráš jen o kousek minul hostující branku. Takže i Medvědi si v úvodu zápasu připsali velkou šanci. Zápas má od vhazování velké tempo.
     
    01:34
    Štěpán Matějček se natlačil před děčínskou branku a vystřelil, Lukáš Lavinger se zaskvěl dalším zákrokem a puk vytěsnil betonem.
     
    01:59
    Nyní zakročil znovu před dotírajícím Lukášem Kastnerem a raději zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:19
    Filip Ineman se protáhl kolem hostujícího obránce a napřáhl ke střele, kterou obrana Vrchlabí srazila do bezpečí a hned na to hosté míří zase před Lukáše Lavingera.
     
    02:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. Tomáš Bláha nabil PATRIKU URBANOVI, který z otočky zvedl kotouč a svižnou ranou ho umístil pod víko Lavingerovy branky – 0:1. Asistence: Tomáš Jirků a Pavel Mrňa.
     
    03:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A hned po vhazování si hosté vypracovali další akci a byli nebezpeční. Vágner posunul puk na PETRA SÝKORU a ten prostřelil děčínského brankáře. Hosté tak mají během chvilky dvoubrankový náskok – 0:2. Asistence: Martin Váger a Štěpán Matějček.
     
    04:44
    Pavel Zajan se dostal k dorážce u pravé tyče Abraháma, ten ale puk holí pokryl. Následně pak šli hosté znovu do akce a obrana s Lavingerem se musejí mít na pozoru.
     
    06:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Lukáš Kastner.
     
    06:55
    Medvědi mají jako první přesilovou hru, ale hosté se dobře brání a už dvakrát se stihli osvobodit.
     
    07:19
    Jakub Loukota střílel z vrcholu levého kruhu, jeho pokus vykryl Abrahám a dostal kotouč mimo nebezpečí. Následně pak se hosté opět osvobozují.
     
    07:53
    Nyní se dokonce ve vlastním oslabení dostali před Lavingera, který musel jistit pokus Jana Hlaváče.
     
    08:01
    Vrchlabský Stadion je v plném počtu.
     
    08:44
    Lavinger nyní nadvakrát pokryl dorážejícího Marka Voženílka, který nakonec poslal puk do připravené lapačky domácího brankáře. Hra je přerušena.
     
    08:47
    Hned po buly pálil Jan Hlaváč, ale domácí brankář sklapl betony a znovu podržel svůj tým. Opět ale raději hru pozastavil.
     
    09:19
    Tomáš Bláha zblízka vyslal další jedovatou střelu a do akce tak šel opět Lavinger. Ten se rozhodně ve svém brankovišti nenudí, zatímco Abrahám se ještě nestačil pořádně zahřát. Hosté jsou lepším týmem a potvrzují tak od úvodních minut roli jasného favorita.
     
    10:17
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Vágner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:30
    Medvědi rozvinuli akci před vrchlabskou brankou a zblízka zakončoval Daniel Volráb, ale Abrahám si s nebezpečnou střelou poradil.
     
    11:09
    Daniel Volráb nahodil puk před branku, kde ho šikovně tečoval Pavel Zajan, ale zblízka na Abraháma nevyzrál. Ten znovu vytasil přesný zákrok a přerušuje hru.
     
    11:51
    Domácí hrají dobře svou přesilovou hru, opět zatlačili hosty a jejich následná střela končí mimo. Stadion se pak osvobozuje.
     
    12:17
    A nyní jsou už hosté v plném počtu.
     
    13:00
    Jan Hlaváč udělal obránci Děčína kličku a už mohl zakončovat z dobré pozice. Ale puk chtěl ještě poslat na Petra Sýkoru a tuhle rozehrávku zastavila pozorná domácí obrana.
     
    13:53
    David Chalupa tváří v tvář sklepl puk před Lavingerem, ten ho vyrazil lapačkou. A následně pak vytěsnil jedovku Lukáše Kastnera nad horní tyč!
     
    15:05
    Dalekonosnou přihrávku vyslal Málek na Pavla Zajana, ale ten u modré čáry na touš nedosáhl. Naopak ho sebral jeden z hostujících obránců a zavezl zase před děčínskou klec.
     
    16:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Po krásně sehrané kombinaci jdou hosté do tříbrankového trháku. David Chalupa střílel z levého kruhu. Lukáš Lavinger betonem puk vyrazil na pravou stranu, kde ho poté bez větších problémů doklepl do odkryté sítě JAN HLAVÁČ – 0:3. Asistence: David Chalupa.
     
    17:19
    Hosté se usadili v pásmu Děčína, kde opět kombinují. Medvědi jsou tak pod dalším tlakem a hosté prahnou po dalším gólu.
     
    18:08
    A další šance Vrchlabí. Jan Hlaváč si pohrál s obranou Děčína a poté poslal naslepo puk Petru Sýkorovi, jenž vyslal další nebezpečnou střelu, ale Lavinger vytáhl znovu pohotový zákrok.
     
    18:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi v závěru první třetiny snižují na rozdíl dvou branek. Daniel Volráb poslal z obranného pásma puk najíždějícímu JANU CHOVANCOVI, jenž poté z pravého kruhu poslal přízemní střelu, která propadla Abrahámovi za jeho záda – 1:3. Asistence: Daniel Volráb a Patrik Balcar.
     
    18:47
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (David Chalupa – 2 min., hákování).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Děčín se dlouho držel v útočném pásmu, ale hosté se nakonec dostali na kotouč a poté ho poslali až před branku Lavingera. Pošetrili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Hosté se velmi brzy dostali do dvoubrankového vedení, které ještě následně pak navýšili o další přesnou trefu. Ovšem v závěru se Medvědům povedlo snížit, když se poprvé za děčínské barvy prosadil Jan Chovanec. Děčínští na začátku druhé třetiny budou dohrávat přesilovou hru. Druhé dějství začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:47
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    21:57
    Zdeněk Petráš se dostal do samostatného úniku a zblízka pak vystřelil na Abraháma. Ten pohotovým zákrokem vytěsnil puk nad svou branku a podržel svůj tým!
     
    23:32
    Medvědi vycítili šanci a znovu se natlačili před Abraháma, ten kryl další pokus z hole Patrika Zicha.
     
    24:17
    Petr Sýkora nabral rychlost ve středním pásmu, převzal puk a poté tváří v tvář Lavingerovi neuspěl. Ten vytasil efektní semafor a ukazuje, že má puk v lapačce!
     
    25:05
    Pavel Zajan zakončoval v pádu a puk už letěl do hostující branky, ale jeden z beků Vrchlabí ho dostal na poslední chvíli do bezpečí!
     
    25:56
    Jan Kaltenböck posílal puk Tomáši Faiglovi, ale ten ho u modré čáry neudržel. Děčínští se tak musejí vracet zpět do neutrální zóny.
     
    26:45
    Znovu byl Lavinger mezi třemi tyčemi pozorný, když zastavil další pokus hostů. Filip Moník svou střelou provětral lapačku domácího brankáře.
     
    27:21
    Agilní Jan Chovanec se snažil přebruslit obránce hostů, ale ti se nakonec dostali k puku dříve a otáčejí hru.
     
    27:53
    Podruhé v této třetině ujel Zdeněk Petráš až před Abraháma a ten ho po jeho střele zblízka vychytal! Opět drží svůj tým a nepouští Medvědy na kontaktní branku.
     
    28:08
    A také jeho protějšek na druhé straně, Lukáš Lavinger, zapracoval velmi dobře svojí holí, kterou zastavil puk a poté ho raději ukryl pod lapačku.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Bláha – 2 min., sekání).
     
    29:45
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách mají obě strany více prostoru a oba celky se dostaly do zakončení. Ale oba gólmani byli pozorní.
     
    30:46
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    31:09
    Tomáš Bláha šikovně projel kolem děčínského obránce a zakončil pak z levé strany. Rozvlnil síť, ale pouze tu boční. Nicméně hosté jsou stále v děčínském pásmu a nebezpečně kombinují.
     
    32:26
    Medvědi od vlastní branky zakládají další akci, ovšem hosté velmi dobře kryjí už střední pásmo a svého soupeře tak do akce nepouštějí.
     
    33:51
    Erik Mareš se šikovně proháčkoval podél pravého mantinelu až před branku hostů, ale jeho přízemní pokus končí jen na Abrahámovi.
     
    34:02
    Ondřej Sýkora dostal nabito před částečně odkrytou klec, ale jeho pokus obrana hostů vytěsnila do rohu útočného pásma.
     
    34:34
    Lukáš Kastner na druhé straně prověřil Lavingera střelou z pravého kruhu, ale domácí gólman vytasil další dobrý zákrok a kotouč hned poslal svým spoluhráčům.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., hákování).
     
    36:27
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a berou si zpět tříbrankový náskok. Štěpán Havránek našel mezi kruhy volného PATRIKA URBANA, který se napřáhl ke střele a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:4. Asistence: Pavel Mrňa a Štěpán Havránek.
     
    37:26
    Radek Fojt se dostal ke střele v těsné blízkosti Abraháma, ten ale uspěl a dalším zákrokem Vrchlabí podržel.
     
    38:41
    David Chalupa se dostal k nebezpečné střele z pravé strany, ale Lavinger jeho pokus vykryl betonem. Na druhé straně z pravé strany střílel Zdeněk Petráš, který ztroskotal na dalším zákroku Abraháma.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:44
    Filip Ineman se dostal ve vlastním oslabení ke střele z levé strany a Abrahám ji vytěsnil holí do ochranné sítě!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní měli Medvědi několik šancí, dvě tutovky Petráše zastavil Abrahám a nedovolil, aby se Děčín dostal na kontaktní branku. Hosté poté využili přesilovou hru a dostali se zpět na tříbrankový náskok. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 19:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Pavel Mrňa doklepával puk u bližší tyče a jen těsně minul branku!
     
    41:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Kuchynka – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    41:25
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    41:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští svou přesilovou hru bleskově využívají a znovu snižují na rozdíl dvou gólů. Petráš našel před brankou volného PAVLA ZAJANA a ten poté dokázal Abraháma překonat svižnou střelou – 2:4. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    42:16
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:42
    Petr Sýkora z pravého kruhu vyslal pořádnou dělovku, která prosvištěla Lavingerovi nad helmou. Poté se k puku dostali Medvědi a vyhazují ho až před Abraháma.
     
    43:52
    Vrchlabští ostřelovali děčínskou branku, Lavinger dvakrát zasáhl a hned na to obrana Děčína posílá kotouč znovu až před branku Vrchlabí.
     
    44:16
    Děčín je v plném počtu.
     
    44:45
    Pavel Zajan protečoval puk před branku soupeře, ale Ondřej Sýkora, který se tlačil před Abraháma, na něj nedosáhl.
     
    45:07
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté znovu domácím odskakují na vyšší rozdíl. Jiří Hozák přenechal puk MARKU VOŽENÍLKOVI a ten se zblízka nemýlil. Puk tak opět končí v děčínské síti a Stadion tak má zase blíže třem bodům – 2:5. Asistence: Jiří Hozák a David Chalupa.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Kynčl – 2 min., podrážení).
     
    46:33
    Pavel Mrňa ve vlastním oslabení doklepl kotouč pod Lavingerovou lapačkou a hosté se radovali z dalšího gólu. Sudí ho však neuznává, neboť nebyl celým objemem za brankovou čárou!
     
    47:01
    Jakub Loukota napřáhl na modré čáře a jeho pokus holí vykryl Abrahám, ten poté raději hru přerušuje.
     
    47:40
    Štěpán Kuchynka tváří v tvář Abrahámovi neskóruje. Hostující brankář předvedl další povedený zákrok a puk za svá záda nepustil. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    47:52
    Vrchlabí je v plném počtu.
     
    48:23
    A znovu Kuchynka, který rozhýbal své spoluhráče a ti dvakrát zakončili. Fantastický Abrahám ale znovu kryje!
     
    49:23
    Medvědi se opět dostali před hostující branku a snažili se prostřelit Abraháma, ten byl proti. Na druhé straně se pak po další nebezpečné střele hostů zaskvěl Lukáš Lavinger.
     
    49:56
    Štěpán Matějček na pravé straně pálil po přihrávce od Jana Hlaváče a jeho pokus levým betonem kryje Lukáš Lavinger.
     
    51:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pavel Mrňa – 2 min., podrážení).
     
    52:02
    Hosté se hned po vhazování v jejich obranném pásmu dostali na kotouč a ten vyhodili před děčínskou branku. Poprvé se tak osvobozují.
     
    52:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Matějček – 2 min., podrážení).
     
    52:23
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    52:42
    Děčínští se usadili v útočném pásmu a rozvíjejí kolotoč. Uvnitř pravého kruhu pálil Kaltenböck, puk však těsně minul!
     
    53:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají přesilovou hru pět na tři a ještě vykřesali jiskru naděje. PAVEL ZAJAN vystřelil z levé strany a kotouč proplachtil nad ramenem Abraháma do jeho klece – 3:5. Asistence: Dominik Málek.
     
    53:25
    Hostující brankář měl nějaký problém s výstrojí a v brankovišti ho střídá Jakub Soukup.
     
    54:07
    Pavel Mrňa se dostal ke střele v oslabení, ale branku domácích minul. Následně pak jdou domácí do další akce.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., sekání).
     
    55:01
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a už to vypadá, že zlomili odpor Medvědů. Hlaváč našel na pravé straně volného JÁNA NIKA, který se svižnou ranou nemýlil a pověsil kotouč do Lavingerovy sítě – 3:6. Asistence: Jan Hlaváč a Štěpán Matějček.
     
    55:01
    Střídání v týmu HC Stadion Vrchlabí: ze hřiště odchází Jakub Soukup, přichází Martin Abrahám.
     
    56:23
    Stadion drží puk u vlastní branky a ještě se snaží o další útočnou akci. Medvědi se tak rychle vrací zpět do obranného pásma.
     
    57:24
    Patrik Zicho z bekhendu vyslal puk k bližší tyči, ten špičkou betonu vytěsnil Abrahám do rohu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Chovanec – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ján Niko – 2+2 min, hrubost).
     
    58:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2+2 min, hrubost + 2 min., hrubost). Trest odpyká Jan Chovanec.
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Marek Voženílek – 2+2 min, hrubost).
     
    59:14
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., sekání).
     
    59:50
    Hosté mají puk a zápas se už jen dohrává. Medvědi pak ještě vyhodili puk až před Abraháma a to bude vše.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté potvrdili roli favorita a z děčínského ledu si tak odvážejí všechny tři body. Medvědi se statečně prali o korekci skóre, ale nedokázali se dostat na kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:19:49)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Chovanec (Volráb, Balcar), 42. Zajan (Petráš), 54. Zajan (Málek) – 3. Urban (Jirků, Mrňa), 4. Sýkora (Vágner, Matějček), 17. Hlaváč (Chalupa), 37. Urban (Mrňa, Havránek), 46. Voženílek (Hozák, Chalupa), 56. Niko (Hlaváč, Matějček)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck (C), Balcar, Loukota, Zicho, Málek, Tůma – Petráš, Fojt, Faigl, Arnold, Volráb, Chovanec, Zajan (A), Ineman, Kuchynka, Sýkora O.
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (54. Soukup, 56. Abrahám) – Jirků (C), Niko, Havránek, Moník J., Bendík (A), Voženílek, Kynčl, Vágner – Kastner, Sýkora P., Hozák, Bláha, Urban, Mrňa, Hlaváč, Chalupa, Matějček, Moník F.

    Rozhodčí: Jaroš – Šimánek, Dědek

    Diváci: 429
    bahis siteleri