Trutnov – Dvůr Králové n. L. 0:6 (kon.) | Kopřivnice – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Kolín – Klatovy 4:1 (kon.) | Žďár n/S – Nový Jičín 4:0 (kon.) | David Servis – Příbram 2:9 (kon.)
China Golden Dragon – Kobra 4:13 (kon.) | Tábor – Písek 7:4 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 4:3 (kon.)
Řisuty – Bílina 9:3 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
China Golden Dragon
4:13 (1:3, 2:3, 1:7)
HC Kobra Praha
Sobota 21.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Střed (ČR) • 26. kolo
Partner:
     
    59:59
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    V poslední vteřině utkání ještě Číňané využívají přesilovku a korigují vývoj dnešního utkání na konečný výsledek dorážkou MICHALA KUČERY k pravé tyči. Asistence: Adam Zich.
     
    57:31
    Kobra právě vstřelila branku!
    A už je to o deset branek! Rychlý protiútok na malý počet doteků nasměroval přesně za Hanova záda MILAN DAVÍDEK. Asistence: Tomáš Šťastný a Dominik Novák.
     
    55:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Branická dvanáctka už teče proudem! O navýšení se postaral svou dělovkou od modré DENIS HELDÁK. Ta následně propadla kolem několika hráčů obou barev přesně do branky. Asistence: Kamil Bříška a Tomáš Mrkvička.
     
    54:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zcela volný prostor u levé tyče stál před DOMINIKEM NOVÁKEM, který po křižné přihrávce neváhal ani nejmenší okamžik a přesně ji poslal do horního růžku Hanovy branky. Asistence: Milan Davídek a Tomáš Šťastný.
     
    51:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Počet gólů Kobry se přeci jen vyhoupl na dvouciferné číslo, ačkoliv to tak ještě v druhé třetině nevypadalo. Rychlou souhru Branických využil MILAN DAVÍDEK, který tak zaokrouhluje vedení hostů. Asistence: Dominik Novák.
     
    48:31
    Kobra právě vstřelila branku!
    V tuto chvíli už nelze pochybovat o vedení hostí! Kombinační akci po vhazování zakončil zpětnou střelou k pravé tyči DOMINIK NOVÁK. Asistence: Milan Davídek a Tomáš Šťastný.
     
    47:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z následné protiakce ale Braničtí využívají přesilovku! Od branky Langera se rozjel KAMIL BŘÍŠKA, který se zcela sám prosmýkl středem pole a střílí již svůj čtvrtý gól v dnešním klání. Bez asistence.
     
    41:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Už sedmý gól Branických v tomto utkání! Po vhazování obdržel zpětnou přihrávku na modrou KAMIL BŘÍŠKA a svou dělovkou nekompromisně umístil kotouč až do branky. Asistence: Michal Bárta.
     
    36:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    I ta ale nakonec přišla, navíc byla gólová! KAMIL BŘÍŠKA se nekompromisně opřel do kotouče a těžkou ranou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    34:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Odražený kotouč po Mrkvičkově střele o nohy čínského beka převzal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který přesně poslal kotouč pod víko Hanovy branky a navýšil tak vedení branického týmu. Asistence: Tomáš Mrkvička a Kamil Bříška.
     
    27:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje! Kombinační akci těsně před brankovištěm dokázal umístit do branky Číňanů DOMINIK NOVÁK! Tím pádem jsou hosté opět do vedení. Asistence: Milan Davídek a Michal Bárta.
     
    26:07
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    A máme opět srovnáno! Při hře čtyři na čtyři se utrhl u Hanova brankoviště XUDONG XIANG a po bleskovém průniku středem pole překvapil osamostatnělého Langera a vrací Čínu zpět do hry. Bez asistence.
     
    21:28
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Tak tohle je nevídané! Domácí opět snižují! Rychlou dračí rozehrávku dokázal dotečovat za záda brankáře Pražanů HANWEN SI. Asistence: Martin Nagy a Michal Kučera.
     
    18:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto hosté ještě v samém závěru třetiny navyšují své vedení! Odražený kotouč od čínského protihráče převzal KAMIL BŘÍŠKA, který jej bez váhání uklidil do soupeřovy branky. Bez asistence.
     
    10:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    A tohoto tlaku také hosté využívají k znovu uzmutí skóre! Tvrdost střely DOMINIKA VALÍKA opět okusil gólman domácího týmu, avšak tentokrát již na nic nestačil. Asistence: Milan Davídek a Michal Bárta
     
    00:39
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Domácí ale velmi rychle srovnávají krok. Zaskočených hráčů Kobry po akci po vhazování využil MARTIN NAGY, který velmi rychle vrací Draka zpět do hry. Asistence: Michal Kučera.
     
    00:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po pouhých deseti vteřinách hry se hosté z Kobry ujímají vedení! Rychlý Bříškův výhoz dokázal nasměrovat do branky TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: Lukáš Tondr a Kamil Bříška.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Nagy (Kučera), 22. Si (Nagy, Kučera), 27. Xiang, 60. Kučera (Zich) – 1. Šťastný (Tondr, Bříška), 11. Valík (Davídek, Bárta), 19. Bříška, 28. Novák (Davídek, Bárta), 35. Šťastný (Mrkvička, Bříška), 37. Bříška (Mrkvička), 42. Bříška (Bárta), 48. Bříška, 49. Novák (Davídek, Šťastný), 52. Davídek (Novák), 55. Novák (Davídek, Šťastný), 56. Heldák (Bříška, Mrkvička), 58. Davídek (Šťastný, Novák)


    China Golden Dragon: Han P. (Wang H.) – Si, Han Y., Chang, Guang, Song, Wang Y., Zich – Zheng, Kučera, Yao, Xiang (C), Nagy, Husarik (A), Bláha, Zhou, Zhang, Ma.
    HC Kobra Praha: Langer (Sochůrek) – Pelant, Popela, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl – Šťastný, Tondr, Hlinka, Petrov, Davídek, Heldák, Hrubý, Bříška (A), Novák, Bárta, Smejkal, Antončík (C).

    Rozhodčí: Vyštejn – Svoboda, Hradil.
    bahis siteleri