Hamburg – Osnabrück 1:1 (kon.) | Fürth – Heidenheim 0:0 (kon.) | Wiesbaden – Norimberk 0:6 (kon.)
konec
Wehen Wiesbaden
0:6 (0:3)
1. FC Norimberk
Úterý 16.06.2020, 18:30 • BRITA-Arena, Wiesbaden • 2. německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:21:21)
     
    Vzhledem k opatřením kvůli koronaviru se utkání odehrálo bez diváků.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 6:12. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:12.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhé půli přidali další tři góly a svého soupeře tak doslova smetli. Ze hřiště Wiesbadenu si tak odvezli tři důležité body. Domácí nezískali ani jeden a zároveň by nejraději na tenhle duel zapomněli.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Přece se ještě musel prezentovat zákrokem Heinz Lindner, jenž bravurně vyškrábl míč do bezpečí po nebezpečné střele Johannese Geise.
     
    89
    Zápas se jen dohrává, hosté se příliš nikam netlačí a domácí už vědí, že nemají o co hrát.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Marvin Ajani (Wehen Wiesbaden).
     
    86
    Phillip Tietz se dostával do akce, ale soupeř ho zastavil a ani tentokráte nemohli domácí ohrozit branku soupeře. Ten naopak spěchá ještě do další akce.
     
    85
    Hráči Wiesbadenu by se už nejraději viděli v kabině, ze zápasu se nakonec stal doslova debakl.
    84. Adam ZREĽÁK - 0:6
     
    84
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Tak to je ze strany hostů kanonáda. Střídající ADAM ZREĽÁK dostal přihrávku, kterou si hrudí zpracoval a následně pak se dostal do blízkosti Lindnera a špičkou kopačky ho poté prohodil – 0:6. Asistence: Johannes Geis.
     
    82
    Domácí pokazili rozehrávku soupeře a hned na to se dostali do akce na opačné straně. Jejich zakončení však chybělo více přesnosti.
     
    80
    Jdeme do poslední desetiminutovky zápasu. Na zemi je nyní hostující Georg Margreitter a je třeba jeho ošetření.
     
    78
    Rohový kop zahrál Johannes Geis, míč ale překopl a ten skončil až u protější postranní čáry. Autové vhazování tak zahrají domácí hráči.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Robin Hack, přichází Adam Zreľák.
     
    76
    Slibně se rodící akci domácích zastavilo postavení mimo hru a rázem tak skončila další šance Wiesbadenu na nějakou korekci skóre.
     
    75
    Střídání v týmu Wehen Wiesbaden: ze hřiště odchází Sebastian Mrowca, přichází Jakov Medić.
     
    74
    Po několikerém střídání pokračuje hra dále, u míče jsou domácí a snaží se projí na polovinu hostů a pokusí se alespoň o čestný úspěch.
     
    72
    Střídání v týmu Wehen Wiesbaden: ze hřiště odchází Stefan Aigner, přichází Moritz Kuhn.
     
    72
    Střídání v týmu Wehen Wiesbaden: ze hřiště odchází Jeremias Lorch, přichází Marvin Ajani.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Hanno Behrens, přichází Adam Gnezda Čerin.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Patrick Erras, přichází Fabian Schleusener.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Nikola Dovedan, přichází Felix Lohkemper.
     
    69
    Hosté kombinují na vlastní polovině, mohou si to dovolit. Až nyní zahrávají další útočnou akci a jdou před domácí branku.
     
    67
    Domácí jsou pochopitelně jako opaření a už sami ví, že s tímto výsledkem teď už jen těžko něco udělají.
    65. Robin HACK - 0:5
     
    65
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Hattrick! ROBIN HACK právě završil třetí branku v utkání a dává tak domácím další hřebíček do pomyslné rakve. Ve dvojici se svým spoluhráčem se dostali sami až před Lindnera a Hack poté neměl problém zakončit do odkryté domácí branky – 0:5. Asistence: Johannes Geis.
     
    62
    Střídání v týmu Wehen Wiesbaden: ze hřiště odchází Daniel-Kofi Kyereh, přichází Michel Niemeyer.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Daniel-Kofi Kyereh (Wehen Wiesbaden).
     
    60
    Po hodině hry je tak pravděpodobně o osudu tohoto zápasu rozhodnuto. Domácí jen těžko budou dohánět takhle vysokou ztrátu. Aspoň se to ale pokusí.
    58. Asger SÖRENSEN - 0:4
     
    58
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Hosté ještě umocňují své vedení a berou už čtyřbrankový náskok. Po několika odrazech míče hlavičkoval u přední tyče ASGER SÖRENSEN, míč se pak odrazil od jednoho z domácích a směřoval do branky, ještě před ní ho ale nohou dostal za Lindnera právě Sörensen – 0:4.
     
    58
    Další pokus hostů končí nad brankou domácích a ti vybojovali další rohový kop.
     
    57
    Od vlastního brankáře šli do akce zase hosté, ale nakonec je ve středu pole připravila o balon obrana domácích a ti se pak pokusili projít až před hostujícího gólmana.
     
    55
    Hosté mají stále velmi slibný náskok, domácí hráči se nemohou dostat na první vstřelenou branku, která by je mohla vrátit zpět do hry.
     
    53
    Tak nakonec Sorga zranění nohy už do hry nepustilo a hosté tak museli na hrací plochu poslat čerstvou posilu v podobě Enrica Valentiniho.
     
    52
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Oliver Sorg, přichází Enrico Valentini.
     
    50
    Tim Handwerker dostal kolmici a poté se s míčem natlačil na polovinu domácích, ale nakonec mu beci Wiesbadenu nedovolili zakončit přesně.
     
    49
    Oliver Sorg se těžce zvedá z trávníku, u rohového praporku špatně prošlápl a s bolestivou grimasou pak odkulhal. Vypadá to však, že bude v pořádku.
     
    48
    Michael Frey z otočky napřáhl pravačkou, míč ale poslal vedle tyče soupeřovy branky.
     
    47
    Hanno Behrens nyní zatleskal svému spoluhráči, který mu poslal dobrou přihrávku, ale zakončení prvně jmenovaného zneškodnila obrana Wiesbadenu za cenu rohového kopu.
     
    46
    Střídání v týmu Wehen Wiesbaden: ze hřiště odchází Benedikt Röcker, přichází Phillip Tietz.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 4 – 4
     
    První poločas je za námi a lépe se rozhodně povedl hostům, kteří si postupně vypracovali tříbrankový náskok. Domácí hráči tak budou mít hodně práce s tím, aby se ještě pokusili s utkáním něco udělat. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas, který začne přibližně v 19:33.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Michael Frey na pravé straně nevyslal vůbec špatnou střelu, míč po ní skončil vedle pravé tyče Lindnerovy brány.
     
    44
    Hosté nemají dost a znovu se dostali před branku domácích, kde zakončoval Hack, ale tentokráte jeho pokus neměl gólové parametry.
    41. Robin HACK - 0:3
     
    41
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí celek pořádně tvrdá rána. Před přestávkou hráči Wiesbadenu ztrácejí už tři góly. Do povedené střely se opřel ROBIN HACK a ta končí za zády Lindnera – 0:3. Asistence: Nikola Dovedan.
     
    40
    Domácí tak nyní musejí mazat už dvoubrankové manko.
    38. Asger SÖRENSEN - 0:2
     
    38
    Norimberk právě vstřelil branku!
    No a místo toho přichází branka na druhé straně. Po zahrání rohového kopu si v pokutovém území nejvýše vyskočil ASGER SÖRENSEN a hlavou balon poslal k tyče Matheniovy branky – 0:2. Asistence: Johannes Geis.
     
    38
    Pomalu jde první poločas do finále, domácí se stále marně pokoušejí srovnat ještě do přestávky. Ještě ale mají rozhodně čas na to, aby svou ztrátu smazali.
     
    36
    Hanno Behrens se napřáhl na pravé straně kousek před velkým vápnem a kapitán hostů pak jen těsně minul protější tyč.
     
    35
    Aktivní Dovedan založil další hostující akci, ale po ní se ke střele zblízka nedostal jeho spoluhráč Frey. Rázem je tak u konce další slibná akce Norimberku.
    33. Lorchovu střelu vytěsnil brankář hostů na roh
     
    33
    Jeremias Lorch zaměstnal hostujícího brankáře, když na něho vyslal tvrdou ránu, která letěla pod horní tyč, ovšem Christian Mathenia dokázal balon vyškrábnout na rohový kop!
     
    32
    Středem hřiště dostal přihrávku do běhu Benedikt Röcker, který ještě akci potáhl na vysunutého Stefana Aignera, ten ale poté v koncovce doslova selhal.
     
    30
    Po třiceti minutách hry mají hosté stále těsný náskok. Domácí se několikrát snažili vyrovnat a smazat manko, ovšem Mathenia byl proti.
     
    28
    Heinz Lindner, na kterého šel míč, se k němu lehce dostal a poté ho rychle odkopl až před branku soupeře. Do akce tak šli domácí hráči. Agilní Aigner však znovu svůj střelecký pokus neposlal za záda hostujícího gólmana.
     
    27
    Stefan Aigner uvnitř velkého vápna střílel z pravé strany, míč obrana soupeře poslal jen za postranní čáru. Stejný hráč pak zahraje aspoň autové vhazování a domácí mohou zůstat na polovině hostů.
     
    26
    Manuel Schäffler se napřáhl pravačkou a po jeho přízemním projektilu skončil míč vedle pravé tyče z pohledu hostujícího brankáře Mathenii.
     
    24
    Marcel Titsch-Rivero posadil balon po centru z levé strany na hlavu Tobiase Schwedea, ten ale nasměroval balon vedle tyče soupeřovy branky.
     
    23
    Nepřesnosti na obou stranách, nyní už jsou ale u balonu zase agilní domácí hráči a derou se před branku hostů, kterou by rádi ohrozili.
     
    22
    Dlouhý nákop až za obranu hostů poslal Sascha Mockenhaupt, u velkého vápna si míč sebral Manuel Schäffler, ovšem jeho přízemní pokus zastavila obrana Norimberku.
     
    21
    Po autovém vhazování následoval také rohový kop, ale znovu hosté domácí branku nijak zvlášť neohrozili.
     
    20
    Norimberští zůstanou i nadále u balonu, sice se jim nepovedla souhra u postranní čáry, tam ale pak záhy zaletěl balon z kopačky jednoho z domácích obránců.
     
    19
    Máme tu první žlutou kartu utkání. Inkasuje ji hostující Erras, který si nebral servítky a tvrdě atakoval domácího hráče, který po jeho tvrdším zákroku skončil na hrací ploše. Sudí pak okamžitě tasí kartu.
     
    18
    Nepovedená akce hostů, obrana Wiesbadenu se dokázala vzepřít hráčům soupeře a hned na to odkopla balon hodně daleko od branky Heinze Lindnera.
     
    17
    Mrowca se nedostal s balonem na polovinu soupeře a po následném faulu tak budou u míče zase hráči Norimberku, kteří už otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    15
    Gökhan Gül hlavičkoval u přední tyče po rohovém kopu, míč však poslal jen těsně vedle hostující branky. Proto bude Christian Mathenia odkopávat balon od své brány.
     
    14
    Další velmi povedená akce Norimberku, ale nakonec se ukázalo, že byla ofsajdová. Pokud by z ní padla branka, rozhodně by platit nemohla.
     
    13
    Stefan Aigner centroval balon ke značce pokutového kopu, ale jeden z hostujících obránců ho hlavou poslal do bezpečí.
     
    12
    Sám Dovedan pak poslal balon jen mimo pokutové území a možnost hostů znovu ohrozit domácí branku, byla ta tam. Nyní provede odkop od své branky Heinz Lindner.
     
    12
    Tim Handwerker zasekl míč soupeři, poté ho poslal na Dovedana a druhý jmenovaný se chtěl uvolnit a jít před branku domácích. Jenže byl faulován a hosté zahrají další volný kop.
     
    11
    Míč po nepřesné rozehrávce Wiesbadenu končí za postranní čárou a hosté tak mohou rozehrát další vhazování.
     
    9
    Hned na to se do akce na druhé straně dostali také domácí hráči, ale jejich snaha před Christianem Matheniou byla marná. Hosté tak přebírají míč a jdou směrem dopředu.
    7. Robin HACK - 0:1
     
    7
    Norimberk právě vstřelil branku!
    V sedmé minutě se hostující Norimberk dostává do vedení. Po hezky sehrané akci hostů poslal Frey míč na ROBINA HACKA, který poté z hranice velkého vápna vyslal střelu, která se zastavila až v domácí síti – 0:1. Asistence: Michael Frey.
     
    5
    Nikola Dovedan táhl akci Norimberku, nakonec domácí obrana zakopla balon do zámezí a hosté zahrají další autové vhazování.
     
    4
    Nyní už o sobě dali vědět hosté, na levé straně podél zadní čáry centroval míč směrem před domácí branku Tim Handwerker, ale ten adresáta nenašel. Následuje tak jen odkop od Lindnerovy branky.
     
    3
    Daniel-Kofi Kyereh se ujal exekuci volného kopu, jeho stočená střela ale nenašla nikoho uvnitř pokutového území, kdo by ohrozil Matheniovou branku.
     
    3
    Stefan Aigner byl faulován Nikolou Dovedanem a domácí zahrají nebezpečnou standardní situaci.
     
    2
    U míče zůstanou hráči Wiesbadenu i nyní, o špatné rozehrávce Norimberku totiž budou zahrávat autové vhazování.
     
    1
    Stefan Aigner se hned na úvod zápasu dostal do šance, když se prokličkoval obranou hostů a zakončil ve velkém vápně, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Wehen Wiesbaden: Lindner – Mockenhaupt, Gül, Röcker, Lorch, Mrowca (C) – Schwede, Aigner, Titsch-Rivero, Kyereh – Schäffler.
    Náhradníci: Watkowiak – Franke, Medić, Niemeyer, Kuhn, Dittgen, Schönfeld, Ajani, Tietz.

    1. FC Norimberk: Mathenia – Sorg, Margreitter, A. Sörensen, Handwerker – Dovedan, Behrens (C), Erras, Geis, Hack – Frey.
    Náhradníci: Dornebusch – Heise, Valentini, Mühl, Čerin, Lohkemper, Ishak, Zreľák, Schleusener.

    Rozhodčí: Schlager – Sinn, Zorn.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli koronaviru se utkání odehraje bez diváků.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly loni v listopadu, Wehen tehdy zvítězil na půdě Norimberku 2:0. Hosté tak mají dnes svému soupeři co vracet.
     
    1. FC Norimberk

    Hosté z Norimberku jsou na tom o něco lépe. Jsou šestnáctí s třiatřiceti body a jsou na místě znamenajícím baráž o udržení se ve druhé Bundeslize. Ovšem Norimberští by se rádi udrželi a udělají pro to maximum. Dnes tak na půdě soupeře budou prahnout nejlépe po třech bodech. Norimberk doma ztratil tři body po těsné prohře 0:1 s Fürthem a ty si bude chtít vrátit zase zpět.
     
    Wehen Wiesbaden

    Domácí Wehen se v tabulce druhé Bundesligy nachází na sedmnáctém místě se ziskem jednatřiceti bodů a zatím je tedy v sestupovém pásmu. Na patnáctou pozici, která znamená záchranu, hráči Wehenu ztrácejí dva body. Ještě tedy mají šanci se udržet, ale musejí v posledních dvou kolech získat nejlépe všechny body. Naposledy se Wehenu dařilo, když zvítězil 2:1 na půdě Kielu.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu dvaatřicáté kolo druhé německé Bundesligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Wehen Wiesbaden a 1. FC Norimberk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 7. Hack, 38. A. Sörensen, 41. Hack, 58. A. Sörensen, 65. Hack, 84. Zreľák

    Karty:   60. Kyereh (WIE), 88. Ajani (WIE) – 19. Erras (NUR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 6:12. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:12.
    Wehen Wiesbaden: Lindner – Mockenhaupt, Gül, Röcker (46. Tietz), Lorch (72. Ajani), Mrowca (C) (75. Medić) – Schwede, Aigner (72. Kuhn), Titsch-Rivero, Kyereh (62. Niemeyer) – Schäffler.
    Náhradníci: Watkowiak – Franke, Medić, Niemeyer, Kuhn, Dittgen, Schönfeld, Ajani, Tietz.

    1. FC Norimberk: Mathenia – Sorg (52. Valentini), Margreitter, A. Sörensen, Handwerker – Dovedan (71. Lohkemper), Behrens (C) (71. Čerin), Erras (71. Schleusener), Geis, Hack (77. Zreľák) – Frey.
    Náhradníci: Dornebusch – Heise, Valentini, Mühl, Čerin, Lohkemper, Ishak, Zreľák, Schleusener.

    Rozhodčí: Schlager – Sinn, Zorn
    bahis siteleri