Aston Villa – Sheffield Utd. 0:0 (kon.) | Manchester City – Arsenal 3:0 (kon.)
konec
Aston Villa FC
0:0 (0:0)
Sheffield United
Středa 17.06.2020, 19:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:00:01)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
     
    Je konec! V prvním utkání po restartu Premier League jsme se branky nedočkali! Aston Villa tak remizovala s Sheffieldem United 0:0. Domácí Aston Villa byla sice směrem dopředu aktivnější, ale nevyzrála na obranu Sheffieldu. Největší šanci měl na hlavě Keinan Davis, jehož pokus prolétl těsně nad břevnem. Krátce před přestávkou zahrozili také hosté a byla z toho hodně kuriózní situace. Örjan Nyland sice chytil centrovaný míč, ale po kontaktu s vlastním hráčem s ním zacouval do branky. Rozhodčímu ale hodinky nesignalizovaly branku a skóre se neměnilo. I po změně stran byla aktivnější Aston Villa. Davisovu ránu skvěle vyrazil Henderson, který si poradil i s dělovkou Jacka Grealishe. V závěru už se bojovalo ve středu hrací plochy.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči se přetlačují na polovině hřiště a míč létá z jedné strany hrací plochy na druhou. Vypadá to, že dnes už se branky nedočkáme.
     
    90+3
    Ahmad Almuhammadí táhl další ofenzivní výpad Aston Villy středem hrací plochy, jenže nedostal prostor pro zakončení. Pod nohy se mu totiž položil Chris Basham.
     
    90+2
    Zraněným hráčem je David McGoldrick, který se drží za nohu a potřebuje ošetření. Vypadá to, že se ale rychle zapojí zpátky do hry.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Oliver Norwood mohl postupovat do slibné šance, jenže místo průniku mezi stopery ještě přihrával na levou stranu. Na hřišti pro změnu zůstává ležet jeden z hostů.
     
    89
    Hra je znovu přerušena! Domácí Samata zůstává ležet po ostrém střetu a potřebuje ošetření. Domácí hráč při dopadu schytal pořádný šrám.
     
    88
    John Lundstram odcentroval z pravé strany na přední tyč, kam spěchali hned tři fotbalisté v bílém, jenže ani jeden z nich se do zakončení neprobil.
     
    87
    Luke Freeman dostal přihrávku na polovinu hřiště, stahovačkou se zbavil Nakamby, jenže jeho přenesení hry na pravou stranu bylo příliš prudké.
     
    86
    Trézéguet se vrátil na vlastní polovinu, kde vypomohl zadákům Aston Villy k zisku míče. Sheffield však rychle získal míč zpátky a může pokračovat v kombinaci.
     
    85
    John Lundstram se na hranici velkého vápna natahoval po odraženém míči, jenže obránce Kortney Hause špičkou kopačky změnil dráhu míče.
     
    84
    Tyrone Mings na levé straně dohrál rozběhnutého Stevense a může být rád, že za svůj zákrok nevyfasoval žlutou kartu. Sheffield bude rozehrávat na polovině soupeře.
     
    83
    Chris Basham si znovu pohlídal rozběhnutého Trézégueta a nechal míč propadnout do zámezí. Obránci Sheffieldu si v posledních minutách počínají opravdu zkušeně.
     
    82
    Obránci Sheffieldu sehráli na vlastní polovině krásnou kombinaci na jeden dotek a zbavili se napadajících fotbalistů Aston Villy. Ze hry se prakticky vytratily šance.
     
    81
    Matt Targett zkusil uspět individuálním průnikem, ale jeho akce skončila neúspěchem. Důrazný obránce John Egan mu tělem vystavil stopku.
     
    80
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Oliver McBurnie, přichází Lys Mousset.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   27. Douglas Luiz (ASV) – 36. Lundstram (SHU)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
    Aston Villa FC: Nyland – Konsa (76. A. Almuhammadí), Hause, Mings, Targett – Hourihane, Douglas Luiz, J. McGinn (76. Nakamba) – El Ghazi (69. Trézéguet), Davis (69. Samatta), Grealish (C).
    Náhradníci: Reina – N. Taylor, A. Almuhammadí, Nakamba, Trézéguet, Jota, Vassilev, Bastón, Samatta.

    Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, Stevens – Baldock, S. Berge (69. Freeman), Lundstram, Norwood, Robinson – McBurnie (80. Mousset), Sharp (C) (69. McGoldrick).
    Náhradníci: Moore – Jagielka, Freeman, Freeman, Osborn, Rodwell, Clarke, McGoldrick, Mousset.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett
    bahis siteleri