Nitra – Slovan Bratislava 0:5 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Pohronie 2:2 (kon.)
Michalovce – Trnava 0:2 (kon.) | Senica – Žilina 0:4 (kon.)
konec
FC Nitra
0:5 (0:4)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 08.08.2020, 18:00Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    49
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Slovan pokračuje v destrukci Nitry i po pauze a střílí už pátý gól. Míč se octl v čestnáctce domácích a Čavrić se k němu v chumlu hráčů dostal. Zakonření se mu ale přes dvojici obránců domácího celku nevydačilo a Chobot mu míč vypíchl. Míč se však odrazil právě K ŽANU MEDVEDOVI, který ho z otočky střelou po zemi nasměroval k levé tyči Šípošovy branky.
     
    45
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Další gól! Slovan vede už o čtyři branky. De Marco nacentroval z levého křídla na zadní tyč, kde při zakončení uklouzl Medvěd. Míč ale zasáhl tak, že se dostal mezi obránce Nitry k volnému DÁVIDU STRELCOVI a ten ho efektivní patičkou nasměroval do domácí branky. Asistence: Žan Medved.
     
    41
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o tři branky! Míč se po zablokované Strelcově střele odrazil za šestnáctku k IBRAHIMU RABIUOVI. Ten vystřelil nártem levačkou a obránce Nitry Magda tečoval míč při snaze o hlavičku do protipohybu vlastního gólmana Šípoše.
     
    37
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Hosté po skvělém rychlém protiútoku navyšují svůj náskok. Mustafičovu střelu zablokoval obránce hostů a Slovan okamžitě po zisku míče nakopl hrací předmět na útočnou polovinu. Tam se k němu dostal Moha, který nacentroval do šestnáctky mezi stopery na IBRAHIMA RABIUHO. Ten už jen stehnem tečoval míč k levé tyči Šípošovy branky. Asistence: Rharsalla Moha.
     
    12
    Slovan dal gól!
    Hosté po velkých zmatcích v domácí obraně otvírají skóre! Čavricov centr z pravé strany tečoval Magda i Podhorin a balón po teči kapitána Nitry musel reflexivně nohou vyrazit brankář Šípoš. Balón se však po jeho zákroku odrazila přímo k ŽANOVI MEDVEDOVI, který sistřelou do odkryté domácí brány bez problémů otevřel gólový účet v nové sezóně. Bez asistence

    Jiří Polášek

    Branky: 12. Medved, 37. Rabiu, 41. Rabiu, 45. Strelec, 49. Medved

    Karty:   1. Šefčík (NIT), 59. Vrábel (NIT), 63. Hovhannisyan (NIT) – 70. de Kamps (SBA)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:11.
    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Magda, Záhumenský – Mustafič, Vrábel (64. Fabiš) – Šefčík, Faško, Chobot (88. Danek) – Hovhannisyan (81. Tancík).
    Náhradníci: Búš – Fabiš, Franko, Danek, Tancík.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Medveděv, Abena, Božikov (C) (65. Bajrić), De Marco – de Kamps (81. Ožbolt), Rabiu (73. Nono) – Čavrić (73. Ratão), Strelec (66. Holman), Moha – Medved.
    Náhradníci: Ružinský – Ožbolt, Ratão, Nono, Holman, Lovat, Bajrić.
    bahis siteleri