FC Košice – Púchov 3:1 (kon.) | Bardejov – L. Mikuláš 1:0 (kon.) | KFC Komárno – Žilina B 2:0 (kon.)
Dubnica – B. Bystrica 0:1 (kon.)
konec
KFC Komárno
2:0 (0:0)
MŠK Žilina B
sk Sobota 08.08.2020, 17:00 • Štadión KFC Komárno • MONACObet liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá KFC Komárno a MŠK Žilina B. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Minulý týždeň sa po krátkej pauze znova rozbehla aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž, korá bude mať v tomto ročníku 15 účastníkov, takže jeden celko bude mať vždy voľno.

    KFC Komárno:
    Domáci celok obsadil v minulom ročníku konečnú 13. priečku v tabuľke a tak sa už po prestávke nezapojil do dohrávanej časti súťaže. Komárno určite nepatrí medzi favoritov súťaže, uvidíme, v akej časti tabuľky sa počas súťaže bude pohybovať. Komárnu vstup do nového ročníka nevyšiel, keď podľahol Podbrezovej na jej pôde 2:0.

    MŠK Žilina B:
    Rezerva fortunaligistu tradične dáva priestor mladíkom a hráčom, ktorí nedostávajú veľký priestor v A-tíme. Tento celok vždy patril medzi popredné mužstvá súťaže, v uplynulom ročníku sa zúčastnil dohrávky súťaže a napokon obsadil konečnú 5. priečku v tabuľke. Úvod do tohto ročníka zvládla rezerva Žiliny úspešne, keď na svojom ihrisku zdolala Šamorín vysoko 5:0.

    Ako dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    KFC Komárno: Leckéši – Popović, Szöcs, Saláta, Janso, Zemko, Pastorek, Domonkos (C), Pinte, Krela, Doktorík

    Náhradníci: Čellár – Lovász, Šimko, Vajs, Bayemi, Knežević, Holík

    MŠK Žilina B: Belko – Anang, Nemčík, Nagy, Javorček, Holáň, Gamboš (C), Farský, Goljan, Jambor, Bari

    Náhradníci: Belaník – Slebodník, Kostúr, Suľa, Gerebenits, Leitner

    Rozhodca: Andrej Chromý – Marián Jankovič, Lukáš Lauer – Marián Ruc
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas v Komárne sa už naplno rozbehol, výkopom ho odštartoval hosťujúci celok, podľa vypísaných kurzov je favoritom zápasu Komárno.
     
    2
    Domáci futbalisti sa presunuli s loptou na kopačkách až na polovicu svojho dnešného súpera, kde však po nepresnej prihrávke lopta smerovala za postranú čiaru.
     
    3
    Rezerva Žiliny sa usadila na útočnej polovici, kde sa však previnila faulom a domáci tak rozhohrávajú loptu v blízkosti svojho pokutového územia.
     
    4
    Po nedovolenom zákroku zahrávalo Komárno priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, ale lopta končí pri brankárovi Belkovi, ktorý si pripisuje prvý úspešný zákrok v tomto zápase.
     
    5
    Hosťujúci celok sa presunul na útočnú polovicu a domáci mali čo robiť, aby zastavili hroziace sa nebezpečenstvo. Po zrazenej lopte nasledoval rohový kop, ktorý Komárno ubránilo.
     
    6
    Dlhšiu dobu teraz Komárno kombinovalo na útočnej polovici, ale k ďalšíemu prípadnému zakončeniu na bránu súpera to neviedlo.
     
    7
    Béčko Žiliny založilo rýchly protiútok, ktorý sa však skončil nedovoleným zákrokom a tak domáci budú rozohrávať loptu zo svojej polovice ihriska.
     
    8
    Po nebezpečnom útoku domáceho celku nasledoval druhý strelecký pokus na žilinskú bránu, ale Belko si na svoje konto pripisuje druhý úspešný zákrok.
     
    9
    Rodiace sa nebezpečenstvo sa potom rodilo aj na druhej strane, defenzíva domácich výborne zapracovala pred pokutovým územím.
     
    10
    Následne sa na oboch stranách vystriedali rýchle protiútoky, ktoré však nič zaujímavého neprinieslo a hra sa aj naďalej prelieva z jednej strany na druhú.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na otvárací zásah, hra sa stále prelieva z jednej strany na druhú.
     
    12
    Po faule zahrávalo Komárno priamy kop v blízkosti pokutového územia svojho dnešného súpera. Rezerva fortunaligistu zvládla túto situáciu, ale lopty nemá vo svojej moci.
     
    13
    Domáci si ešte dokázali vytvoriť súvislý tlak, ale k prípadnému streleckému pokusu to neviedlo. V držaní lopty je už hosťujúci celok, ktorý sa snaží o prechod do útoku.
     
    14
    Rýchly prechod na polovicu súpera rezerve Žiliny nevyšiel, hostia momentálne kombinujú na svojej polovici ihriska.
     
    15
    V strede poľa sa hostia pri útočnej snahe previnili faulom a tak Komárno v tejto časti ihriska bude rozohrávať loptu.
     
    16
    Na útočnej polovici sa teraz podarilo usadiť domácim futbalistom, po zrazenej lopte získavajú autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia žilinskej rezervy.
     
    17
    K lopte sa dostali hostia a okamžite založili rýchly protiútok. Nedotiahli ho však do úspešného konca a opäť sa musia brániť pri tlaku zo strany súpera.
     
    18
    Komárno zakombinovalo pred pokutovým územím a výsledkom je strela mimo troch žrdí. Belko tak bude rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    19
    Žilinské béčko získalo po rýchlom brejku rohový kop a následne sa usadilo pred pokutovým územím Komárna. K žiadnej strele to však neviedlo.
     
    19
    Bola nariadená penalta pre Komárno! Domáci celok založil rýchly protiútok a po situácii v pokutovom území má veľkú šancu ujať sa v tomto zápase vedenia!
     
    20
    Ale nestalo sa tak! Loptu si na biely bod postavil kapitán Domonkos, ale pokutový kop na gól nepremenil!
     
    21
    Domáci sa však snažia pokračovať vo svojej aktivite a znova sa usadili na polovici súpera. Uvidíme, ako nepremenený pokutový kop ovplyvní zvyšok celého stretnutia.
     
    22
    Medzičasom sa dostávame za polovicu prvého polčasu tohto stretnutia. Najväčšiu šancu na otvorenie skóre mali domáci, inak sa hra prelieva z jednej strany na druhú.
     
    23
    Rezerva Žiliny momentálne operuje na polovici svojho dnešného súpera. Práve nepremenená penalta súpera môže hostí psychicky nakopnúť.
     
    24
    Komárno získalo autové vhadzovanie v tesnej blízkosti pokutového územia hosťujúceho tímu, ale mladíci zo Žiliny si s touto situáciou poradili.
     
    25
    Aj naďalej sledujeme, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, ale nevedie to k žiadnym ďalším zaujímavým momentom.
     
    26
    V útoku sme teraz sledovali žilinské béčko, ale kombinácia hostí nebola úspešná a prípadný ďalší útok musia hostia zakladať zo svojej polovice ihriska.
     
    27
    Komárno získalo loptu v strede poľa a zrodil sa nebezpečný rýchly brejk, po ktorom evidujeme tretiu strelu domácich medzi tri žrde, ale Belko ani v tomto prípade nebol prekonaný.
     
    28
    Rýchly útok sa pokúsil založiť aj hosťujúci celok, ale jeho výsledkom je len odkop od Leckéšiho brány. Domáci gólman zatiaľ nemusel vôbec zasahovať.
     
    29
    Domáci celok zahrával po nedovolenom zákroku priamy kop spred pokutového územia, ale neviedlo to k žiadnemu zakončeniu medzi tri žrde.
     
    30
    Polhodina zo stretnutia v Komárne je už minulosťou. Stále čakáme na otvárací zásah, ku ktorému mali zatiaľ najbližšie domáci futbalisti, ktorí však zahodili pokutový kop.
     
    31
    Dlhšiu dobu teraz na útočnej polovici operoval hosťujúci celok, ale domáca defenzíva aj naďalej pracuje úspešne a súpera do šance nepúšťa.
     
    32
    Rezerva fortunaligistu v krátkom slede znova zaútočila a výsledkom tejto snahy hosťujúceho celku je však len odkop od Leckéšiho brány.
     
    33
    Hostia sú teraz pri chuti a opäť založili nebezpečne vyzerajúci útok, po ktorom to je však len ďalší odkop od súperovej brány.
     
    34
    V posledných chvíľach dominuje na ihrisku rezerva Žiliny, ktorá zahrávala svoj tretí rohový kop v tomto zápase. Komárno ho však zvládlo ubrániť.
     
    35
    Po dlhšej dobe sa dostal k lopte domáci celok, ktorý sa už pokúša o prienik na útočnú polovicu. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    36
    V držaní lopty je momentálne opäť žilinské béčko. Hostia majú však na svojom konte len jednu strelu mimo brány.
     
    37
    Komárno tak úspešne odráža všetky útoky súpera v prvom polčase, momentálne sa ale domáci celok nedostáva do útoku a musí sa len brániť.
     
    38
    Teraz sa však domáci vydaril prechod do útoku a Komárno získava autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia svojho dnešného súpera.
     
    39
    Karta sa obracia, na útočnej polovici je teraz usadené Komárno, ale aj hostia si plnia svoje úlohy v defenzíve na výbornú.
     
    40
    Necelých päť minút zostáva do konca úvodného dejstva, možno sa ešte bude niečo nadstavovať. Dočkáme sa do prestávky presného zásahu?
     
    41
    Domáci celok zahrával ďalší priamy kop v blízkosti pokutového územia žilinského béčka, ale k zmene skóre to neviedlo.
     
    42
    Ešte sa striedajú útoky na oboch stranách, ale zatiaľ to teda vyzerá, že si na góly budeme musieť počkať až do druhého polčasu.
     
    43
    Komárno zakombinovalo na útočnej polovici, ale defenzívu súpera sa domácim futbalistom nepodarilo prekonať a v držaní lopte je už Žilina B.
     
    44
    Už piatu strelu na bránu vyslal domáci celok, ale Belko je znova úspešný. Brankár hostí mal v prvom polčase dosť práce.
     
    45
    No a po rýchlom brejku sa konečne aj hosťom podarilo vyslať strelu medzi tri žrde, svoj prvý úspešný zákrok si pripísal brankár Leckéši.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Komárne napokon presný zásah neprinieslo a na góly si tak musíme počkať do druhého polčasu. Komárno sa mohlo ujať vedenia v 20. minúte, ale nariadený pokutový kop domáci celok nepremenil. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú, ale Komárno malo viacej streleckých pokusov.

    Uvidíme, čo ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:02.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Anang, prichádza Suľa.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia v Komárne je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom.
     
    47
    Domáci celok sa okamžite presunul na útočnú polovicu kde získal aj autové vhadzovanie, ale loptu si už na svoje kopačky prebrali hostia.
     
    48
    Postupune sa rezerva Žiliny presunula až pred pokutové územie súpera, čo následne rezonovalo do strely mimo troch žrdí.
     
    49
    Zatiaľ sa pokračuje v obraze hry z prvého polčasu, oba celky sa snažia zakladať útočné akcie a streliť dôležitý otvárací gól.
     
    50
    Komárno teraz dlhšiu dobu kombinovalo pred pokutovým územím svojho dnešného súpera, do žiadnej strely to však teraz neviedlo.
     
    51
    Až teraz domáci celok zahrával svoj prvý rohový kop v tomto zápase, hosťujúca defenzíva bola pozorná a s touto situáciou si poradila.
     
    52
    KFC Komárno dáva gól!
    Je tu otvárací zásah tohto stretnutia v Komárne a postaral sa oň domáci celok po úspešnej hre pred pokutovým územím súpera, takže predbežný stav zápasu je 1:0 o čo sa postaral JOZEF PASTOREK!
     
    53
    Na rade je tak teraz hosťujúci celok, ktorý bude musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Uvidíme, ako sa bude druhý polčas ďalej vyvíjať.
     
    54
    Pri lopte je však znova domáci celok, ktorý je teraz v eufórii z vedenia a snaží sa svoj náskok navýšiť.
     
    55
    Zrodil sa rýchly brejk rezervy fortunaligistu, ale ten končí útočným faulom a tak Komárno bude rozhohrávať loptu zo svojej polovice ihriska.
     
    56
    Domáci celok pokračuje v kombinácii na útočnej polovici, hostia sa musia brániť a to im za takéhoto stavu vôbec nevyhovuje.
     
    57
    KFC Komárno dáva gól!
    V krátkom slede pridáva aktívny domáci celok aj svoj druhý gól v tomto zápase a ujíma sa tak vedenia 2:0! Do streleckej listiny sa opäť zapisuje JOZEF PASTOREK.
     
    58
    To je už pre rezervu Žiliny náročná situácia, mladí šošoni musia doťahovať dvojgólové vedenie súpera.
     
    59
    Komárno je navyše stále pri chuti a opäť sledujeme ich kombináciu na útočnej polovici.
     
    60
    Hodina zo stretnutia v Komárne je už minulosťou. Domáci celok zatiaľ ovláda druhý polčas, v ktorom už dal dva góly a je bližšie k zisku troch bodov.
     
    61
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Goljan, prichádza Slebodník.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Gamboš, prichádza Gerebenits.
     
    61
    Po dlhšej dobe sa k lopte dostáva hosťujúci celok, ktorý na nič nečaká a okamžite sa presúva na útočnú polovicu.
     
    62
    Do rýchleho brejku sa však dostalo Komárno, ale domáci stroskotali pred pokutovým územím svojho dnešného súpera.
     
    63
    Postupne sa už útoky znova striedajú z jednej strany na druhú. Uvidíme, či sa hosťom podarí ešte nejakým spôsobom zdramatizovať toto stretnutie.
     
    63
    Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Krela, prichádza Bayemi.
     
    64
    Svoj pobyt na útočnej polovici zakončila rezerva Žiliny len nedovoleným zákrokom.
     
    65
    Ani Komárno však následne v útoku nijak slávne nepochodilo, len odovzdalo loptu späť na kopačky súpera.
     
    66
    Sledovali sme rýchly útočný výpad zo strany domácich, následne sa futbalisti Komárna usadili na polovici súpera.
     
    66
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Farský, prichádza Leitner.
     
    67
    Potom sa na druhej strane zrodil nebezpečný rýchly brejk rezervy fortunaligistu, ale v tomto prípade tiež žiadnu strelu neevidujeme.
     
    68
    Hosťujúci celok sa po autovom vhadzovaní usadil na útočnej polovici.
     
    69
    Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Doktorík, prichádza Knežević.
    Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Pinte, prichádza Holík.
     
    69
    Následne žilinské béčko zahrávalo rohový kop, ale aj s touto situáciou si Komárno poradilo úspešne.
     
    70
    Hostia však ešte pokračovali v malom nápore, strala z hranice pokutového územia však smeruje len mimo Leckéšiho brány.
     
    71
    Rezerva Žiliny sa čoraz viac tlačí do útoku, hosťom ani nič iné nezostáva.
     
    72
    Pomerne dlho už hosťujúci celok kombinuje na útočnej polovici, ale ťažko hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    73
    Stále sledujeme útočné ťaženie žilinského béčka, ale Komárno zvláda dnes svoje povinosti v defenzíve na výbornú.
     
    74
    Komárno sa na malú chvíľu dostali z tlaku súpera, ale domáci rýchlo odovzdali loptu naspäť.
     
    75
    Teraz sa hra presúva do stredu poľa, čo pochopiteľne viacej vyhovuje domáci futbalistom.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Saláta (KFC Komárno).
     
    76
    Výsledkom tohto útočného ťaženia hosťujúceho celku je len štvrtá strela mimo tri žrde. V tejto štatistike je to vyrovnané na oboch stranách.
     
    76
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Jambor, prichádza Kostúr.
     
    77
    Čo však nie je vyrovnané je predbežné skóre. Domáce Komárno stále drží pohodlné vedenie o dva góly a smeruje sa prvým víťazstvom v novej sezóne.
     
    78
    Práve Komárno teraz dlhšie kombinovalo na útočnej polovici, ale až do strely na Belkovo bránu to neviedlo.
     
    79
    Následne po krátkej dobe domáci zahrávali ešte rohový kop, ale hostia ho dokázali pokryť.
     
    80
    Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu. Komárno na svojom ihrisku stále vyhráva o dva góly a smeruje za troma bodmi.
     
    81
    Domáci sa s loptou na kopačkách presúvajú na útočnú polovicu, hostia sa v tejto chvíli musia len brániť.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Nemčík (MŠK Žilina B).
     
    83
    Rezerva Žiliny založila nebezpečný protiútok, ale pred pokutovým územím súpera sa previnila nedovoleným zákrokom.
     
    83
    Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Zemko, prichádza Vajs.
    Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Pastorek, prichádza Šimko.
     
    84
    Hra sa v týchto chvíľach prelieva z jednej strany na druhú, ale bez nejakého efektu. Hosťujúci celok tak zrejme pocestuje domov naprázdno.
     
    85
    Momentálne sa Komárno usadilo na útočnej polovici a presne toto domácim vyhovuje v závere zápasu.
     
    86
    Zrodil sa rýchly brejk hostí, ale ten končí nedovoleným zákrokom a pri lopte je znova domáci celok.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Slebodník (MŠK Žilina B).
     
    86
    Žltú kartu dostáva Domonkos (KFC Komárno).
     
    87
    Zdá sa, že domáci celok si už samotný záver zápasu dokáže postrážiť.
     
    88
    Táto snaha Komárna sa končí len nedovoleným zákrokom, rezerva Žiliny ešte skúša zo svojej polovice ihriska založiť útočnú akciu.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj celého zápasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90+1
    O osude zápasu však vyzerá byť už rozhodnuté, tri body zostanú v Komárne.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa podarilo Komárnu dvakrát skórovať a tak v novej sezóne získava prvé tri body. Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (18:49:51)

    Miroslav Revaj

    Branky: 52. Pastorek, 57. Pastorek

    Karty:   75. Saláta (KFK), 86. Domonkos (KFK) – 82. Nemčík (ZIN), 86. Slebodník (ZIN)

    Neproměněná penalta: 20. Domonkos (KFK), mimo


    KFC Komárno: Leckéši – Popović, Szöcs, Saláta, Janso, Zemko, Pastorek, Domonkos (C), Pinte, Krela, Doktorík
    Náhradníci: Čellár – Lovász, Šimko, Vajs, Bayemi, Knežević, Holík

    MŠK Žilina B: Belko – Anang, Nemčík, Nagy, Javorček, Holáň, Gamboš (C), Farský, Goljan, Jambor, Bari
    Náhradníci: Belaník – Slebodník, Kostúr, Suľa, Gerebenits, Leitner

    Rozhodčí: Andrej Chromý – Marián Jankovič, Lukáš Lauer – Marián Ruc
    bahis siteleri