Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:4 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
10:0 (3:0, 3:0, 4:0)
Berani Zlín
Úterý 22.12.2020, 17:00 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:06 Roman HORÁK - 10:0
     
    52:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale domácí nakonec přeci jen dávají Beranům další gól, na kostce nad ledem se rozsvítilo obrovské číslo 10! Pod kulatou trefu se po souhře se Sobotkou a Řepíkem podepsal lídr bodování domácího celku ROMAN HORÁK, pro kterého je to už druhá trefa v dnešním zápase – 10:0! Asistence: Michal Řepík, Vladimír Sobotka.
    47:40 Robert ŘÍČKA - 9:0
     
    47:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Daniel Huf inkasuje potřetí, Berani jsou zralí na ručník. Sparta i tentokrát přetavuje přesilovku v přesný zásah, Pech našel přihrávkou od mantinelu před levou tyčí volného ROBERTA ŘÍČKU a ten jednoduše doklepl puk do branky! Asistence: Lukáš Pech, Jan Buchtele.
    46:59 Michal ŘEPÍK - 8:0
     
    46:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale strážce zlínské klece tak rychlý nebyl, Šlahař se vrací na led předčasně! Střelecký účet domácích využitou přesilovkou rozšiřuje jejich kapitán MICHAL ŘEPÍK, na jehož střelu z prostoru pro vhazování Huf nedosáhl – 8:0! Asistence: Roman Horák, Vladimír Sobotka.
    41:55 Lukáš PECH - 7:0
     
    41:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čisté konto Daniela Hufa mělo jepičí život, Pražané stále nemají dost a rozšiřují svůj náskok na sedm branek! Chaosu před klecí po střele z modré čáry bravurně využil LUKÁŠ PECH, který doklepl kotouč za položeného gólmana – 7:0! Asistence: Tomáš Šmerha, Martin Jandus.
    38:04 Robert ŘÍČKA - 6:0
     
    38:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání pořádným debaklem, ROBERT ŘÍČKA dvě minuty před koncem druhé třetiny zvyšuje náskok domácích na šest branek! Sparťanský forvard za zlínského gólmana doklepl odraženou střelu Lukáše Pecha – 6:0! Asistence: Lukáš Pech, Tomáš Šmerha.
    37:34 Vladimír SOBOTKA - 5:0
     
    37:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tenhle ovšem letěl naprosto přesně mezi tři tyče, prázdnou O2 arenou zní "Pátá" z muzikálu Rebelové! Roman Horák přenechal v přesilovce kotouč VLADIMÍRU SOBOTKOVI, na jehož následné zakončení ze slotu Kašík nedosáhl – 5:0! Asistence: Roman Horák, Michal Řepík.
    32:38 Martin JANDUS - 4:0
     
    32:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají ponechanou výhodu a těsně po polovině utkání zvyšují svůj náskok na čtyři branky! MARTIN JANDUS se dostal ke kotouči u mantinelu, posunul se na kruh a následně z této pozice propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:0!
    Asistence: Roman Horák.
    11:24 Jan BUCHTELE - 3:0
     
    11:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se pouhou jednu sekundu po konci oslabení prosazují potřetí! Ve středním pásmu se kotouče ujal JAN BUCHTELE, který se následně vypravil před Kašíka a svůj výlet završil přesným zakončením z hranice zlínského brankoviště!
    Bez asistence.
    05:48 Roman HORÁK - 2:0
     
    05:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Okál opouští trestnou lavici po pouhých osmi sekundách, Pražané ukázkovou rychlou kombinací zvyšují svůj náskok na dvě branky! Dvořáček od mantinelu vyslal přihrávku na vzdálenější kruh Sobotkovi, který obratem našel u tyče volného ROMANA HORÁKA. Domácí kanonýr měl pak práci hodně jednoduchou – 2:0! Asistence: Vladimír Sobotka, David Dvořáček.
    04:08 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    04:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácím se daří aktivitu přetavit v první trefu, Sparta jde na začátku páté minuty do vedení! Dvořáček se uvolnil na pravém kruhu a vypálil, přičemž Kašík jeho projektil vyrazil přesně na hokejku volného LADISLAVA ZIKMUNDA. Ten následně zamířil přesně pod víko – 1:0! Asistence: David Dvořáček, Martin Jandus.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Zikmund (Dvořáček, M. Jandus), 6. Horák (Sobotka, Dvořáček), 12. Buchtele, 33. M. Jandus (Horák), 38. Sobotka (Horák, Řepík), 39. Říčka (Pech, Šmerha), 42. Pech (Šmerha, M. Jandus), 47. Řepík (Horák, Sobotka), 48. Říčka (Pech, Buchtele), 53. Horák (Řepík, Sobotka)


    HC Sparta Praha: Machovský (41. Cichoň) – Němeček, Piskáček (A), Polášek, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Kalina, Kulhánek – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Kudrna, Tomášek, Buchtele – Říčka, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Zikmund.
    Berani Zlín: Kašík (41. Huf) – Řezníček, Ferenc, M. Novotný, Gazda, Hamrlík, Dluhoš – J. Ondráček, Karafiát, Köhler (C) – Vopelka, Honejsek, Okál (A) – Šlahař, P. Sedláček, Sebera – Václavek, Poletín, Kubiš (A).

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Zíka, Šimánek.
    bahis siteleri