Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Ufa – Minsk 8:3 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 4:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 4:3 (3:1 po s.n.)
Spartak Moskva – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (3:0, 0:0, 0:2)
Amur Chabarovsk
Úterý 22.12.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR) náhradník
    Hynek Zohorna (AMR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:55
    Tomáš Zohorna (AMR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:31
    Dominik Mašín (AMR) 0+1, 6 střel, čas na ledě 20:04
    Michal Jordán (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:57 (15:55:14)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:37.
    Zblokované střely – 15:5.
    Vyloučení – 4:5.
    Využití přesilovek 1/5 – 1/4.
    Vhazování – 35:28
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sibiru Novosibirsk, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 3:2. Do poslední periody vstoupil lépe Amur, kterému se díky úspěšné přesilové hře povedlo snížit na rozdíl dvou branek. I posléze měl Amur Chabarovsk výrazně více ze hry, přičemž se mu v závěru povedlo snížit na 2:3. Sibir předvedl nejlepší momenty v samotném úvodu zápasu, navíc se od konce první periody nedokázal ani jednou střelecky prosadit. I přesto se domácím nakonec povedlo ukořistit všechny body, Amur tak musí smutnit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Amur se drží ve středním pásmu a má velké problémy s přechodem vpřed.
     
    59:24
    Česalin se dostal první k volnému kotouči, jenomže poté se mu nepovedlo obelstít napadající trojici protihráčů.
     
    58:15
    Málem bylo rozhodnuto! Těreščenka dokázal obrat o kotouč Šaškov, který to zkoušel bekhendem do prázdné branky, kterou ovšem netrefil.
     
    57:58
    Amur to zkouší bez Alikina!
     
    57:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:51
    Po dalším zákroku finského brankáře došlo k menší strkanici v brankovišti. Sudí to dokázali rychle eliminovat, v tomto případě by se tedy nemělo vylučovat.
     
    57:33
    Amur se znovu nastěhoval do pásma soupeře, kde jsme sledovali hodně nebezpečné nahození od forvarda Butuzova. Ten trefil Säteriho, který měl pořádné štěstí.
     
    56:31
    Branka platí, je sníženo!
     
    56:31
    Je tu trenérská výzva domácích kvůli případnému ataku na brankáře Säteriho!
    56:31 Denis GOLUBEV - 3:2
     
    56:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak ono to bude ještě hodně zajímavé! Nejprve se do šance dostal Gorškov, kterému se nepovedlo dostat kotouč za brankářův beton. Poté to vyjetím před brankářem zkoušel DENIS GOLUBEV, který hodně zvláštním způsobem dokázal procedit puk za finského brankáře Säteriho.
    Asistence: Alexandr Gorškov.
     
    55:17
    Na opačné straně se ovšem daleko nedostal Butuzov, který měl proti sobě snad trojlístek protihráčů. Domácí komando tak zkoušelo založit rychlou protiakci.
     
    54:51
    Sibir se znovu nadechl k sympatickému náporu, při kterém hrál snad minutu v pásmu soupeře. Tlak domácího celku nakonec skončil díky nepřesnosti Korotkova.
     
    54:11
    Poměrně zajímavým objetím branky to zkoušel Puustinen, který ovšem na ležící beton brankáře nevyzrál. Posléze se málem k dorážce dostal Korotkov.
     
    53:30
    Ve vlastním pásmu si poměrně dlouho pohrával s pukem obránce Těreščenko, kterému se nakonec povedlo přesně najít hůl Jordána, jenž zavezl kotouč.
     
    52:34
    Před malým momentem jsme sledovali poslední komerční přestávku tohoto zápasu. Amuru se na vyrovnání krátí čas, domácí nyní hrají hodně zodpovědně.
     
    52:31
    Hned dva střelecké pokusy vyprodukoval český obránce Mašín, kterému se ani v jednom případě nepovedlo trefit branku. Následně z protiútoku neuspěl Li.
     
    52:00
    Dnešní utkání sleduje 2100 diváků.
     
    51:21
    Po skončení přesilové hry se do nadějné pozice pro zakončení dostával domácí Korotkov, který to zkoušel střelou přes obránce, jenž ale střelu zablokvoal.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Novosibirsk se znovu dokázal uplatnit na vhazování a s pukem pracuje kolem branky Alikina.
     
    49:23
    Vjačeslav Ušenin měl u levého kruhu poměrně dost času na ideální řešení, přesto trefil pouze připraveného brankáře Alikina, který dokonce odolal i na dorážky.
     
    48:13
    Amuru se tak nepovedlo využít druhou přesilovou hru v řadě, nicméně hosté se přeci jenom dostali do šancí. Sibir začíná hodně riskovat, stále však vede.
     
    48:01
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Denis Golubev – 2 min., hákování).
     
    47:41
    Poté měl poměrně dost prostoru na zakončení Rasskazov, který pálil pouze do masky finského brankáře. Hlavní sudí tak pro jistotu raději přerušil hru.
     
    47:13
    Po dalším prudkém zakončením se o dorážku pokoušel Rasskazov, kterému se ovšem nepovedlo kotouč dostat za Säterioho. Ten musel puk přikrýt pod sebe.
     
    46:09
    Domácí zahráli za cenu zakázaného uvolnění a ještě před odpísknutím se pokoušeli zdrhnout na střídačku. Sudí to ale uviděl a hráče poslal zpět na ledovou plochu.
     
    45:58
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Viktor Komarov – 2 min., hákování).
     
    45:25
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, rázem je to totiž o dvě branky. Amur navíc pokračuje ve své aktivitě, tentokráte od modré čáry zkoušel zakončit Těreščenko.
    44:33 Vladimir BUTUZOV - 3:1
     
    44:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amuru se bleskovým způsobem povedlo využít přesilovou hru! Po vhazování jsme totiž sledovali střelu od modré čáry, která ovšem nebyla vůbec dobrá. Přesto jí jeden z domácích ztečoval k zadní tyči na naprosto osamoceného VLADIMIRA BUTUZOVA, před kterým číhala prázdná domácí branka.
    Asistence: Valentin Pjanov, Dominik Mašín.
     
    44:24
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Juuso Puustinen.
     
    44:16
    Tomáš Zohorna se pokoušel předat kotouč do tandemu na Lugina, který se dostal do zakončení, jenž bylo sraženo vysoko nad branku. Bude se vhazovat.
     
    43:52
    Jordánovi se povedlo podél modré čáry přeposlat puk na Těreščenka, který ovšem chyboval. Najednou se ze strany hnal sám na branku Komarov, který neuspěl.
     
    43:09
    Amur Chabarovsk znovu zvolil jednoduchý přechod do pásma soupeře, kde se za volným kotoučem dostal Pjanov. Po jeho nahrávce to nahozením zkoušel Jordán.
     
    42:23
    Po pravém křídle si to namířil vpřed Turbin, který měl nejprve poměrně dost času, jenomže poté k němu přispěchal pozorný Jermakov, jenž ho dokázal obrat.
     
    41:53
    Posléze se za modrou čáru pokoušel dostat také domácí Šaškov, jenomže jeden z jeho spoluhráčů se nacházel v ofsajdu. Hra je přerušena, bude se znovu vhazovat.
     
    41:27
    Hostující obránce Korjagin se štěstím udržel puk před modrou čárou, jenomže domácím se ho přesto povedlo poslat do bezpečnějšího prostoru.
     
    40:40
    Následně měl hodně času na rozehrávku Jordán, kterému se u červené čáry povedlo najít rozjetého Rasskazova, jenž se s pukem dostal za branku soupeře.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě pokoušel dostat do opačného pásma, kde ovšem stál důrazný Těreščenko.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 24 – 17.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu nepřinesla ani jednu branku. Chabarovsku se povedlo hru pořádně vyrovnat, jenomže k překonání brankáře Säteriho stále nedošlo. Domácí celek se totiž snaží vycházet ze zajištěné obrany, což se zatím daří na jedničku. Sibir Novosibirsk je navíc směrem dopředu stále o něco nebezpečnějším týmem, na případnou čtvrtou branku tohoto zápasu přesto budeme ještě muset počkat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Druhá třetina se spíše jen dohrává, domácí se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Navíc se málem do slušné šance dostal Česalin, který ale nezakončil.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:11
    Poluninovi se povedlo načasovat nahrávku na rozjetého Gorškova, který to zkoušel chytrým zakončením přes obráncem, jenomže střelu poslal vedle branky.
     
    37:26
    Obránce Pastuchov se jednoduše dostal za modrou čáru, kde mu nevyšla předávka kotouče na Vjačeslava Ušenina. Další nepřesnost také ze strany Chabarovsku.
     
    36:19
    S pukem si po delší době zahrál také brankář Säteri, který na jistotu nahrál na vedle stojícího Jermakova. Ten rozehrál o pravý mantinel mimo dosah Komarova.
     
    35:20
    Rychlý přechod kupředu předvedl Romancev, který ještě nahrával k pravému hrazení, kde čekal Šaškova. Druhý jmenovaný se ovšem ke střele nedostal.
     
    34:26
    Na opačné straně na jistotu zkoušel odpálit kotouč do útočného pásma Rasskazov, který ovšem nenašel nikoho ze spoluhráčů, nýbrž pouze hokejku Jokipakky.
     
    34:09
    Hostující obrana špatně vystřídala a najednou měl poměrně dost prostoru na zakončení Ruohomaa. Jeho rána mířila do zadní šibenice, Alikin ale zasahoval.
     
    33:14
    Je tu další komerční přestávka tohoto zápasu, ve druhé třetině poslední. Sibir Novosibirsk stále vede o tři branky, soupeře navíc k ničemu nepouští.
     
    32:10
    Hráči v bílém tak nedokázali přesilovou hru zužitkovat, za celou dobu se nedostali dostat do žádné vyložené šance. Za zmínku stojí pouze rána Těreščenka.
     
    31:46
    Obrovský kus práce odvedl v pásmu soupeře domácí Česalin, kterému se tak povedlo nasbírat cenné vteřinky. Amur je směrem dopředu naprosto neškodný.
     
    31:13
    Chabarovsku se první přesilová hra zatím moc nedaří, soupeři se totiž poměrně jednoduše povedlo vyhodit na druhou stranu, kde k puku zavítal také Alikin.
     
    30:23
    Své útočné kolegy poté podpořil také kapitán Jordán, který se rychlostně dostal do útočného pásma. Poté z druhé vlny pálil Těreščenko, avšak bez úspěchu.
     
    30:00
    Máme za sebou přesnou polovinu zápasu, na první branku druhé třetiny stále čekáme. Chabarovsk o poznání vyrovnal hru, jenomže do šancí se moc nedostává.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Alexandr Šarov – 2 min., hákování).
     
    29:30
    Nebezpečnou nabídku do předbrankového prostoru před malým momentem vyprodukoval Polunin, který ovšem nikoho nenašel. Posléze Amur zastavil další ofsajd.
     
    28:13
    Následně se do rychlého protiútoku pouštěl Butuzov, který to před protihráčem zkoušel kličkou, jenomže ta mu nevyšla. Säteri ani nyní neměl žádnou práci.
     
    27:50
    Za nahozeným kotoučem poté spěchal domácí Sajustov, který ho nakonec nedokázal udržet na hokejce před napadajícím obráncem Korjaginem.
     
    27:23
    Ruohomaa obkroužil pravý kruh, načež na levém křídle dokázal najít kolegu Česalina. Ten se pokoušel vypálit z jedničky, avšak puk poslal pouze do hrudě Alikina.
     
    26:09
    Hra je momentálně přerušena, probíhá totiž první komerční přestávka druhé třetiny, po které se bude znovu vhazovat před Alikinem.
     
    25:19
    Málem sám na branku mohl uhánět právě Šaškov, avšak nahrávka mezi dvojici protihráčů byla o kousek delší. Novosibirsk znovu dlouho operuje kolem Alikina.
     
    24:40
    Posléze to velice zodpovědně provedl defenzivně laděný Jermakov, který na jistotu rozehrál podél levého mantinelu, kde se mu nabídl Šaškov.
     
    24:12
    Málem bylo sníženo! Domácí obrana poprvé v tomto duelu propadla a sledovali jsme přečíslení, při kterém nikdo z hostů nedotlačil kotouč do prázdné branky.
     
    23:08
    Velice chytře to před malým momentem provedl český obránce Mašín, který to zkoušel tvrdou střelou od modré čáry. Tu nakonec dokázal srazit obránce Jermakov.
     
    22:13
    Na modré čáře se povedlo zakročit Alexejevovi, který najednou vytvořil slibnou pozici pro svého spoluhráče Korotkova, jenž ale nedokázal přesně nahrát k zadní tyči.
     
    21:55
    Tentokráte se vhazovalo po levici hostujícího brankáře Alikina, úspěšnější byl právě Chabarovsk, který se kostrbatě dostal ven ze třetiny.
     
    21:17
    Poté se Golubev snažil u levého hrazení vybojovat kotouč zpět, což se mu nakonec povedlo. Následná rozehrávka ze středního pásma ale skončila icingem.
     
    20:44
    Na druhé straně se ovšem povedlo směrem dozadu dobře zapracovat obránci Jermakovovi, který navíc na křídle dokázal oslovit Romanceva.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který je po dlouhé době v plném počtu. Nyní se o rozehrávku z vlastního pásma stará Jordán.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 6.
     
    Je za námi první perioda, která nám přinesla poměrně ofenzivní podívanou. Lépe do zápasu vstoupil Sibir, jenž během úvodních pěti minut obstaral hned dva zásahy. Amur tak do utkání nevstoupil vůbec dobře, nicméně v nadcházejících minutách se přesto o něco zlepšil. I tak byl směrem dopředu výrazně nebezpečnější domácí celek, což střelecky potvrdil také v závěru periody. Sibir se totiž dostal do tříbrankového vedení, které se přenese do druhé periody.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Sibir se nyní musel pro puk vracet až za vlastní branku, kde se k němu jako první dokázal dostat obránce Jermakov. Domácí rozjeli jednu z posledních akcí.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dominik Mašín – 2 min., krosček).
     
    18:02
    Nakonec před brankou číhal forvard Romancev, jehož první zakončení trefilo pouze položený beton. Tentýž hráč posléze v pádu zakončoval vedle branky soupeře.
     
    17:26
    Amuru se první perioda skutečně nedaří. Hostující celek se v těchto okamžicích musí bránit další přesilové hře soupeře, který kombinuje v blízkosti branky.
     
    16:08
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
     
    16:08
    Amur si ještě vzal trenérskou výzvu kvůli případnému ofsajdu, ten se z opakovaného záběru ale nepotvrdil!
    16:08 Vjačeslav UŠENIN - 3:0
     
    16:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá úvodní přesilovou hru a je to o tři branky! Na levém křídle měl hodně prostoru na řešení akce VJAČESLAV UŠENIN, který zkoušel nahrát k zadní tyči. Do nahrávky se ovšem položil Hynek Zohorna, od kterého se puk odrazil právě k Ušeninovi, který přesným zásahem vyzrál na svého předchozího spoluhráče Alikina.
    Asistence: Oleg Li.
     
    16:03
    Puustinen se dostal s pukem do útočného pásma, kde okamžitě nahrával k modré čáře na Jokipakku. Ten ovšem v souboji nedokázal ustát a kotouč přišel.
     
    15:17
    Novosibirsk se dostal k hodně slušnému tlaku, který div neskončil třetím přesným zásahem. Amur vyhazoval pouze na střídačku, hra je znovu přerušena.
     
    15:09
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., držení).
     
    15:01
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Gleb Korjagin – 2 min., držení).
     
    14:36
    Sibir mohl kombinovat v pásmu soupeře, kde si nakonec až do mezikruží sjel Šaškov, jehož nepřipravená střela skončila na Alikinovi. Poté ve stoprocentní šanci selhal Jermakov.
     
    14:07
    Do protiútoku se pokoušel dostat Hynek Zohorna, kterému se povedlo prodrat se s pukem až za branku soupeře, kde si ovšem čistým způsobem počínal Gurkin.
     
    13:15
    Sám na sebe to přes trojici protihráčů zkoušel vzít hostující Polunin, jehož slabé zakončení přesto trefilo brusli protihráče. Na opačné straně zasahoval Alikin.
     
    12:44
    Je tu druhá komerční přestávka první periody, hra se nám hodně vyrovnala a práci má také domácí brankář Säteri.
     
    12:13
    Poté se snažil vybojovat hrací předmět zpět hostující Golubev, který přesto na přesilu protihráčů nevyzrál. Klid na rozehrávku tak měl Jokipakka, jenž zahrál na icing.
     
    11:26
    Hostující Butuzov tentokráte hezkou nahrávkou našel v tandemu rozjetého Rasskazova, kterému se z úhlu nepovedlo vystřelit. Sibir rovněž nezaložil dobrý výpad.
     
    10:10
    Nahrávka podél levého hrazení měla najít hokejku domácí Komarova, který na přihrávku nedosáhl. Poté si hodně hraničně počínal hostující Butuzov.
     
    10:00
    Je za námi polovina první třetiny, která nám zatím přináší poměrně ofenzivní podívanou. Nyní se do pásma prodral Hynek Zohorna, který tam dlouho nevydržel.
     
    09:18
    Sibir poměrně dlouho operoval v útočném pásmu, jenomže nahození z hole Jokipakky trefilo protihráče do nohou. Po rychlém přechodu zasahoval také Säteri,
     
    08:13
    Je tu první komerční přestávka zápasu, po ní se bude vhazovat po pravici brankáře Alikina.
     
    07:20
    Obrana Amuru se znovu hodně otevřela, čehož se pokoušel využít domácí útočník Morozov. Jeho rána zápěstím nakonec doputovala přímo do lapačky brankáře.
     
    06:30
    Na přední tyči si o nahrávku řekl domácí Romancev, který se navíc pokoušel o bleskové zakončení, jenomže puk nedokázal trefit.
     
    06:13
    Jenomže jejich útočná snaha přinesla nepovedeně založený kontr, který znovu směřoval přes všechny čáry. Hra se tak znovu vrátí před brankáře Alikina.
     
    05:16
    Amuru se tak úvod tohoto zápasu absolutně nedaří, během necelých pěti minut hned dvakrát inkasoval. Krátce po vhazování to hosté zkoušejí po pravém křídle.
    04:39 Nikita KOROTKOV - 2:0
     
    04:39
    Sibir právě vstřelil branku!
    V signalizované výhodě tu máme druhou branku domácích! Amur fauloval ve vlastním obranném pásmu a hrozilo mu vyloučení. Fantastickým způsobem to ale za brankou provedl NIKITA KOROTKOV, kterému se povedlo dostat zpoza branky až před brankáře Alikina, kterého překonal zakončením ke vzdálenější konstrukci.
    Bez asistence.
     
    04:12
    V krátkém časovém sledu hned tři přerušení, v posledním případě se jednalo o zakázané uvolnění. Rozehrávka Butuzova totiž putovala přes všechny čáry.
     
    03:36
    Amur to bude mít nyní hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá ještě téměř celé utkání, výsledek se může klidně rychle obrátit.
    02:43 Dmitrij SAJUSTOV - 1:0
     
    02:43
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nyní se domácí celek přeci jenom dostává do vedení! Za nahozeným kotoučem se dokázal natlačit domácí DMITRIJ SAJUSTOV, kterému se povedlo využít zaváhání obránce Jordána. Tomu puk přeskočil hokejku a Sajustov se tak natlačil před brankáře, kterého dokázal pohodlně překonat.
    Asistence: Alexandr Šarov, Konstantin Alexejev.
     
    02:36
    Sibir se znovu dokázal prosadit na vhazování, načež chvíli kombinoval v pásmu. Tam se do šance dostal Korotkov, který z velké blízkosti nezamířil přesně.
     
    01:32
    Hostující Golubev dokázal proskočit za modrou čáru, jenomže poté upadl na ledovou plochu. Dle sudích se o faul nejednalo, může se tedy pokračovat.
     
    01:13
    Už to vypadalo, že by se domácí Česalin mohl přes pravé křídlo dostat až do zakončení, jenomže velice zodpovědně zakročil Jordán, který ho včas odzbrojil.
     
    00:36
    První lajna Amuru se na malý moment zdržela za brankou soupeře, jenomže k žádnému zakončení nedošlo. Puk se vrací na hole domácích.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě jako první vydal do vlastního pásma, kde se staral o rozehrávku Gurkin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Gurkin, Jermakov, Jokipakka, Chochlov, Ilja Morozov, K. Alexejev, Pastuchov – V. Komarov, Romancev, Šaškov – Ruohomaa (A), Česalin (C), Puustinen – Sajustov (A), Šarov, N. Korotkov – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, Dubakin – O. Li.

    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán (C), S. Těreščenko, Mašín, Korjagin, Turbin (A), Kamalov, Zimin – H. Zohorna, Lugin, T. Zohorna (A) – Rasskazov, V. Butuzov, Pjanov – Golubev, Gorškov, Polunin – Šarov, Gizdatullin, Fajzullin.

    Rozhodčí: Morozov, Judakov – Bersenjov, Judin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR)
    Hynek Zohorna (AMR)
    Tomáš Zohorna (AMR)
    Dominik Mašín (AMR)
    Michal Jordán (CHA)
     
    Amur Chabarovsk

    Na opačné straně stojí Chabarovsk, který si v letošním ročníku počíná hodně podobně. Amuru momentálně patří desátá pozice východní konference, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácí čtyři body. Ani Chabrovsk se neopírá o nejlepší formu, z posledních pěti zápasů se mu povedlo dvakrát vyhrát a logicky třikrát prohrát. Chabarovsk však v rámci posledního zápasu dokázal naplno bodovat, na domácím stadionu totiž změřil síly s Viťazem, který si nakonec odvezl porážku poměrem 1:3. Amur je navíc desátým nejlepším venkovním týmem své konference, což není nikterak úžasná bilance.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Hokejisté Novosibirsku se po sedmatřiceti odehraných zápasech nacházejí na průběžné deváté pozici východní konference. Sibiru se do této chvíle povedlo nasbírat čtyřiatřicet bodů, což by ale v konečném důsledku nestačilo na play-off. Sibir se v posledních týdnech neopírá o nejlepší formu, z posledních pěti duelů totiž zaznamenal hned čtyři porážky. Poslední vítězství navíc přišlo před necelými třemi týdny, tehdy se Sibiru povedlo na domácím stadionu uspět v souboji proti Soči. Od té doby následuje čtyřzápasová série bez vítězství, tuto šňůru se Novosibirsk jistě pokusí přeseknout.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi HC Sibir Novosibirsk a Amur Chabarovsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 3. Sajustov (Šarov, K. Alexejev), 5. N. Korotkov, 17. Vj. Ušenin (O. Li) – 45. V. Butuzov (Pjanov, Mašín), 57. Golubev (Gorškov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Gurkin, Jermakov, Jokipakka, Chochlov, Ilja Morozov, K. Alexejev, Pastuchov – Romancev, V. Komarov, Šaškov – Puustinen, Ruohomaa (A), Česalin (C) – N. Korotkov, Sajustov (A), Šarov – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Dubakin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán (C), S. Těreščenko, Mašín, Korjagin, Turbin (A), Kamalov, Zimin – Lugin, H. Zohorna, T. Zohorna (A) – V. Butuzov, Rasskazov, Pjanov – Golubev, Gorškov, Polunin – Šarov, Gizdatullin, Fajzullin.

    Rozhodčí: Morozov, Judakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2100
    bahis siteleri