Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Ufa – Minsk 8:3 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 4:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 4:3 (3:1 po s.n.)
Spartak Moskva – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 22.12.2020, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Lokomotiv Jaroslavl A Severstal Čerepovec.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hokejisté Lokomotivu i letos navazují na povedené výkony, momentálně jím patří třetí pozice západní konference. Jaroslavl má na svém kontě sympatických osmačtyřicet bodů, přičemž na vedoucí CSKA ztrácí propastných jedenáct bodů. Jaroslavl v minulém kole přišla o dvouzápasovou sérii výher, letošní patnáctou porážku totiž zaznamenala na ledě moskevského CSKA, kde prohrála těsně 2:3. Přesto je Lokomotiv druhým nejlepším domácím celkem své konference, z posledních pěti domácích duelů se jí povedlo hned třikrát bodovat, navíc třikrát v řadě, na což se jistě pokusí navázat.
     
    Severstal Čerepovec

    Na opačné straně stojí nevyzpytatelný Čerepovec, kterému pro změnu patří šestá pozice. Severstal prožívá poměrně povedenou sezonu, nicméně na devátý Viťaz má náskok pouhých tří bodů. Čerepovec půjde do tohoto zápasu ve skvělé formě, na svém kontě má totiž pět výher v řadě, čemuž se může rovnat pouze Kazaň. Čerepovci se naposledy povedlo uspět na domácím ledě, kde se utkal s Novgorodem, jenž nevsítil ani jednu branku a prohrál výsledkem 0:3. Čerepovec ale předvádí naprosto jiné výkony mimo domácí stadion, tam mu patří až osmá pozice tabulky.
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, A. Marčenko, Misjul, Malyšev, Čerepanov, Barancev, Ťutněv – Kraskovskij (C), Tkačjov, Korškov – A. Petersson (A), Lander, Kajumov – Kovalenko, Ivanov (A), J. Averin – Iljenko, Alexejev, Kudrjavcev.

    Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Vittasmäki, Provolněv, Lalonde (A), Adamčuk, Kudako, M. Tichonov, Rogov – Geraskin (A), A. Alexejev, A. Garejev – Petunin, Kodola, Vovčenko – J. Morozov, Berglund, Liška – Dumbadze, Vicharev, Kapustin (C) – Kazakov.

    Rozhodčí: Bukin, Romasko – Maximovskij, Osipov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, konkrétněji se dokázal prosadit forvard Tkačjov. Lokomotiv poté nahazoval do pásma soupeře.
     
    00:40
    Do rychlého protiútoku se ovšem dostalo hostující komando a najednou jsme sledovali slibnou střeleckou pozici pro Alexejeva, který zamířil do lapačky.
     
    01:13
    Za brankou soupeře poté operoval Vovčenko, kterému se povedlo udržet touš před napadajícím protihráčem. Kodolovo zakončení ovšem trefilo protihráče.
     
    01:33
    Hosté se znovu jednoduše dostali za modrou čáru, jenomže pobyt v útočném pásmu netrval zrovna moc dlouho. Na opačné straně pro změnu neuspěl Lander.
     
    02:20
    Za volným kotoučem poté uháněl hostující Tichonov, který se při pokusu o rozehrávku dostal do menších problémů. Přesto se mu v tandemu povedlo najít Lišku.
     
    03:08
    Hodně důrazně poté zahrál obránce Adamčuk, který čistým způsobem hodil soupeře na mantinel. Pochopitelně se o faul nejednalo, pokračuje se tedy ve hře.
     
    03:30
    Lokomotiv musel vyklidit pásmo, v opačném případě by se jednalo o postavení mimo hru. Soupeř měl na rozehrávku hodně klidu, což paradoxně uškodilo.
     
    04:11
    Hodně drzým způsobem to na sebe vzal Lander, který se dostal za posledního obránce až před brankáře Šugajeva. Ten si se zakončením dokázal poradit.
     
    05:18
    O další rozehrávku se pro změnu pokoušel Kovalenko, kterému se u levého mantinelu povedlo najít rozjetého kolegu Ivanova, jenž ovšem narazil do Vittasmäkiho.
     
    05:50
    Za brankou soupeře poté operoval hostující Garejev, který se nakonec čistým způsobem nechal připravit o kotouč, na který poté už nedosáhl.
     
    06:19
    Na pořadu dne je první komerční přestávka tohoto zápasu, po které se bude vhazovat, a sice před modrou čárou.
     
    07:03
    Drzým průnikem za modrou čáru to zkoušel domácí Ivanov, kterému ovšem nevyšel manévr přes protihráče. Následně hodně sympaticky zakončoval Garejev.
     
    08:12
    Hra musela být přerušena, po jednom ze střetů zůstal v bolestech na zemi ležet jeden z rozhodčích. Na nic vážného to nevypadá a bude se pokračovat.
     
    09:12
    Ve svém pásmu se do menších problémů dostal domácí Kajumov, kterému se nakonec před napadajícím protihráčem povedlo rozehrát, avšak na hůl soupeře.
     
    10:00
    Máme za sebou polovinu první třetiny, která nám zatím branku nepřinesla. Sledujeme hodně vyrovnanou podívanou, oba celky si vypracovaly několik šancí.
     
    10:22
    Hodně riskantní nahrávku poté zvolil hostující Kodola, kterému se nepovedlo nastartovat spoluhráče, nýbrž trefil pouze brusli protihráče.
     
    11:23
    Do slibné šance si poté dokázal sjet Provolněv, avšak těžkou nahrávku nakonec nedokázal ideálně zpracovat a sám se nakonec nedostal k žádnému zakončení.
     
    11:49
    V krátkém časovém sledu byla hra znovu přerušena, tentokráte z důvodu icingu na hostující straně. Vhazovat se tedy bude před brankářem Šugajevem.
     
    12:10
    Poté měl zajímavou šanci domácí Ivanov, který si s pukem sjel až do mezikruží, odkud se mu nepovedlo zamířit zrovna dvakrát přesně. Šugajev nezasahoval.
     
    13:33
    Do útočného snažení se na opačné polovině zapojil také obránce Rogov, který vracel kotouč zpět k zadnímu hrazení. Severstal Čerepovec se nadechuje k tlaku.
     
    13:42
    Pasquale musel střelu z velké vzdálenosti vyrážet, přičemž puk odehrál mimo hrací plochu. Je tu druhá komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    14:22
    O nahrávku si poté klepl Korškov, který zvládl souboj s obráncem Vittasmäkim, jenž ho posléze přeci jenom odzbrojil. Oba celky jsou nyní dost nepřesné.
     
    15:19
    Vypadalo to na další zakázané uvolnění, sudí ale nechali pokračovat ve hře. Domácí Marčenko tak musel pořádně zabrat, nakonec zvládl i rozehrávku.
     
    15:44
    Směrem dozadu musel uhánět také Provolněv, který nakonec počkal na příchod druhé formace. Ta to zkoušela nahozením, které si Pasquale dokázal zkontrolovat.
     
    16:08
    Dumbadze to zkoušel chytrým nahozením od modré čáry, které mělo zřejmě přinést teč jednoho ze spoluhráčů. Puk putoval vedle, Pasquale nezasahoval.
     
    17:14
    Kodola se s pukem dostal za branku soupeře, odkud to bekhendovou nahrávkou zkoušel až k modré čáře, kde napadající Korškov dokázal obrat Čerepanova.
     
    17:54
    Hostující Berglund se pokoušel manévrem uvolnit kolem protihráče, jenomže puk směřoval pouze do bruslí dotírajícího obránce Malyševa.
     
    18:11
    Čerepovec je v závěru první třetiny výrazně aktivnější. Hostující komando znovu operovalo kolem branky domácích, k žádnému zakončení to ale přesto nevedlo.
     
    18:17
    Najednou se až před brankáře Šugajeva dokázal protáhnout domácí Kovalenko, který to zkoušel kličkou do forhendu, při které fauloval.
     
    18:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Konovalov – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    19:22
    Od pravého kruhu to směrem na domácí branku zkoušel Kodola, který se pokoušel najít prostor u bližší brankové konstrukce, kde trefil pouze lapačku brankáře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Máme za sebou první třetinu, která utekla poměrně rychle. Sledovali jsme poměrně vyrovnanou podívanou, která ovšem žádnou branku nepřinesla. Oba celky se totiž střídaly v držení kotouče, nicméně moc vyložených šaníc jsme zrovna neviděli. Úvodní minuty patřily Lokomotivu, naopak koncovka první periody byla v režii hostujícího celku, který si nakonec zahrál přesilovou hru, kterou se ovšem nepovedlo zužitkovat.
     
    Střely na branku: 6 – 12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který pokračuje v oslabení. Obránce Osipov proto dokázal vyhodit daleko na druhou stranu.
     
    20:49
    Čerepovci se tak první přesilovou hru nepovedlo využít, za celou dobu se navíc nedostal do žádné vyložené šance. Lokomotiv nyní operuje za brankou.
     
    21:17
    O rozehrávku se poté staral hostující Alexejev, který nakonec prudce nastřelil kotouč na druhou stranu, kde se za brankou dokázal nejlépe zorientovat soupeř.
     
    21:41
    Hezkým způsobem to poté provedl hostující Geraskin, který se nejprve uvolnil přes protihráče, načež se mu z úhlu povedlo nahodit směrem na branku.
     
    22:08
    První letka domácích se sice dostala za modrou čáru, jenomže bylo to v rozporu s pravidly. Jednalo se o ofsajd, znovu se bude vhazovat ve středném pásmu.
     
    23:33
    Další nepovedený přechod na opačnou stranu, naprosto totožný scénář byl k vidění také na opačné straně. Hra je znovu přerušena, následuje vhazování.
     
    24:15
    U levého hrazení se povedlo vydolovat kotouč domácímu Iljenkovovi, který se ovšem do zakončení nedokázal protlačit. Čistým způsobem ho zastavil Vittasmäki.
     
    24:54
    Ven z branky se poté vydal domácí brankář Pasquale, kterému se povedlo zachytit nahození podél hrazení a následně rozehrál směrem do strany.
     
    25:13
    Nahrávka bruslí putovala pouze na hokejku domácího obránce Malyševa, který se snažil své spoluhráče oslovit nástřelem podél hrazení, které bylo prudké.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jegor Morozov – 2 min., hákování).
     
    26:08
    Následovalo vhazování po pravici brankáře Šugajeva, úspěšnější byl právě hostující celek, kterému se nepovedlo odehrát kotouč do bezpečnějšího prostoru.
     
    26:32
    Severstal nyní zabojoval ve vlastním pásmu, kde se mu povedlo vybojovat kotouč zpět. Poté to ovšem na sebe vzal Kajumov, který na Šugajeva nevyzrál.
     
    27:13
    Na dalším vhazování se zaskvěl domácí Tkačjov, který velice čistě vyhrál za sebe na Marčenka. Lokomotiv se dokázal usadit, Averin ale pálil nad branku.
     
    28:06
    Poté se k volnému puku dokázal dostat domácí Rafikov, který se pokoušel ještě počkat na Misjula, jehož zablokovaná střela skončila vysoko v ochranné síti.
     
    29:15
    Severstal se po delší době dostal před branku soupeře, kde se ovšem k ničemu nebezpečnému nedostal. Vzápětí se nepovedlo kvalitně rozehrát Misjulovi.
     
    30:00
    Máme za sebou přesnou polovinu tohoto zápasu, avšak stále platí, že na první branku stále čekáme. Lokomotiv je nyní aktivnější, do šancí se moc nedostává.
     
    30:33
    Nyní zůstal puk ležet před hostujícím brankovištěm, kde si ho ovšem dokázal najít brankář Šugajev, který ho schoval pod lapačku.
     
    31:16
    Po delší době zákrok také pro domácího brankáře Pasquala. Krátce po přejetí modré čáry pálil zpoza obránce Garejev, který mířil do lapačky brankáře.
     
    31:59
    Na levém křídle dokázal převzít nahrávku hostující Garejev, který poté prodlužoval podél levého mantinelu. Jeho nabídku ovšem dokázal včas přečíst soupeř.
     
    32:02
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vladislav Kodola – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:34
    Nyní na řadu přišla druhá komerční přestávka prostřední periody, po které se bude vhazovat po levici hostujícího brankáře Šugajeva.
     
    33:13
    Dnešní utkání sleduje 1617 diváků.
     
    33:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácímu celku se nakonec povedlo využít přesilovou hru a dostává se do vedení! Lokomotiv poměrně dlouho operoval kolem branky soupeře, načež se u pravého kruhu dostal k puku VLADIMIR TKAČJOV. Jeho fantastická rána zápěstím směřovala do vzdálenější šibenice branky, na což brankář Šugajev neměl šanci dosáhnout.
    Asistence: Rušan Rafikov, Denis Alexejev.
    33:52 Vladimir A. Tkačjov - 1:0
     
    34:24
    Severstal to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně úplně otočit.
     
    35:17
    Jenomže v aktivitě pokračuje domácí celek. Do střelecké pozice si pomalu a jistě sjížděl obránce Malyšev, který se nakonec nedostal přes obránce k zakončení.
     
    36:11
    Hostující celek se přeci jenom z vlastního pásma dostal do toho opačného. Kodola si navíc hledal prostor k zakončením, nakonec přesto trefil pouze soupeře.
     
    37:21
    Za vlastní brankou se poté dokázal nejlépe zorientovat domácí Rafikov, který na jistotu rozehrál o mantinel, načež se kotouč pomalu a jistě dostal do bezpečí.
     
    38:20
    Na modré čáře to poté dokázal zvládnout obránce Osipov, který nakonec přenechal do tandemu na obranného kolegu Rafikova, kterého napadala dvojice.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Anton Lander – 2 min., držení hole).
     
    39:22
    Již nám probíhá poslední minuta druhé třetiny. Severstal je usazen v pásmu soupeře, kde se mu sice daří kombinovat, avšak ke střelám to stále nevede.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Máme za sebou druhou třetinu, která hodně navázala na tu předchozí. I tentokráte jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, jenž nabízela minimum vyložených šancí. Přesto byl směrem dopředu aktivnější Lokomotiv, kterému se povedlo využít přesilovou hru, což přineslo vůbec první branku tohoto zápasu. I po této vstřelené brance měli domácí hráči více ze hry, jenomže do konce druhé třetiny jsme se žádné další branky už nedočkali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který pokračuje ve své přesilové hře. Obránce Vittasmäki zavezl kotouč na druhou stranu.
     
    41:16
    Severstalu se nepovedlo využít ani další přesilovou hru. Ani v tomto případě se nejednalo o nic extra nebezpečného, domácí brankář Pasquale neměl moc práce.
     
    41:36
    Posléze to zakončení od modré čáry zkoušel obránce Osipov, který svůj pokus poslal přímo doprostřed branky, což bylo snadné sousto pro Šugajeva.
     
    41:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    42:16
    Hostující celek se dokázal také nyní uplatnit na vhazování, což vedlo k velkému náporu. Ten nakonec nabídl nahození Provolněva, jenž trefil pouze brankáře.
     
    43:09
    Lokomotiv se s vypětím všech sil povedlo odpálit kotouč daleko na druhou stranu, díky čemuž nasbíralo cenné vteřinky. Za pukem ihned uhání Vittasmäki.
     
    44:24
    Kdepak. Čerepovec nedokázal zužitkovat ani další přesilovou hru a stále tak prohrává o jednu branku. Domácí celek se brání na jedničku a drží čisté konto.
     
    45:16
    Najednou se přes obránce dokázal prodrat domácí Kajumov, který se málem dostal až do zakončení. Na poslední chvíli se ovšem vrátil hostující Adamčuk.
     
    45:34
    Za vlastní brankou se poté ujal kotouče domácí Iljenko, kterému se rychlostně povedlo dostat přes protihráče. Lokomotiv ovšem branku soupeře neohrozil.
     
    46:17
    Vzápětí musel zasahovat domácí brankář Pasquale, který si se zakončením doprostřed branky dokázal poradit. Na řadu přichází předposlední komerční přestávka.
     
    47:19
    Na modré čáře si našel prostor k zakončení hostující Lalonde, který se do kotouče opřel vší silou. Nakonec puk nedoletěl k brance, zablokoval ho protihráč.
     
    47:40
    Tady to zavánělo faulem. V souboji bez puku totiž hodně důrazně zahrál domácí Kovalenko, který trochu zbytečně poslal na led protihráče.
     
    48:10
    Druhá lajna domácích se sice prodrala do útočného pásma, jenomže tam si neporozuměla. Lander navíc přišel o kotouč, na opačné straně pálil kousek vedle Geraskin.
     
    49:10
    Pasquale se za dalším zakončením od modré čáry pouze ohlédl, poté ovšem musel zasahovat. Adamčuk se dostal k levému kruhu, odkud mířil do lapačky.
     
    50:00
    To jsou věci! Naprosto zničehonic se sám na brankáře uháněl hostující Geraskin, který si nakonec přehodil puk do bekhendu, avšak pálil vedle.
     
    50:30
    Do konce třetí třetiny zbývá poslední desetiminutovka. Lokomotiv i nadále hájí jednobrankové vedení, které je zároveň hodně ošemetné. Severstal ale přidal.
     
    51:12
    Poté na modré čáře číhal hostující Vicharev, který po převzetí nahrávky zkoušel vypálit z velké vzdálenosti od branky. Puk nakonec skončil v rohu kluziště.
     
    51:30
    Po delší době šance také na domácí straně. Nabito na levém kruhu totiž měl obránce Barancev, jehož dělovka skončila na levém betonu Šugajeva.
     
    52:02
    Posléze se ještě pokoušel vydolovat kotouč domácí Iljenko, který proti sobě měl přesilu protihráčů. Proto jsme sledovali nahození, se kterým si Šugajev poradil.
     
    52:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se hostujícímu celku povedlo srovnat krok! Velkou hrubici udělal jeden z domácích hráčů, který zadovkou poslal puk za vlastní branku. Tam se dokázal dobře zorientovat Kodola, který nabídl kotouč do předbrankového prostoru na ADAMA LIŠKU. Slovenský útočník dokázal prostřelit brankáře Pasquala!
    Asistnece: Vladislav Kodola.
    52:08 Adam LIŠKA - 1:1
     
    53:11
    Domácí celek se ovšem celkem rychle mohl dostat zpět do vedení. Obrana Severstalu totiž nezachytila přečíslení, Tkačjov ovšem nevyzrál na Šugajeva.
     
    54:12
    K vidění byla poslední komerční přestávka tohoto zápasu, po kterém se vhazovalo před Šugajevem. Vzápětí Čerepovec zahrál pouze za cenu icingu.
     
    55:13
    Rozehrávku se nyní povedlo zachytit Kovalenkovovi, který okamžitě pálil na branku soupeře. Šugajev inkasoval střelu do své masky, proto si vyžádal přerušení.
     
    56:18
    Severstalu se v posledních minutách směrem dopředu vůbec nedaří, i další rozehrávka skončila zakázaným uvolněním. Hra se tak vrací před Šugajeva.
     
    56:18
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:10
    Navíc tu máme další přerušení. Domácí Kajumov totiž zcela evidentně přihrál rukou, čehož si všiml také hlavní sudí zápasu. Následovat bude vhazování.
     
    58:03
    Zadovka směřovala proti hokejce Kudrjavcevovi, který se pokoušel překvapit brankáře svižným zakončením. Šugajev si dokázal ale poradit a hru přerušil.
     
    59:10
    Probíhá nám poslední minuta třetí třetiny. Nyní se pro změnu nepovedlo dobře rozehrát domácím, kteří napodobili soupeře a rovněž zahráli za cenu icingu.
     
    59:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí v poslední minutě řádné hrací doby dokázali vsítit vedoucí branku! Na vrcholku levého kruhu měl totiž napřaženo ALEXEJ MARČENKO, jehož dělová rána zapadla přesně pod horní konstrukci hostující branky. Šugajev nyní pořádně zaspal, i tak se jednalo o nesmírně tvrdou střelu, která zřejmě rozhodla tento zápas.
    Asistence: André Petersson.
    59:18 Alexej MARČENKO - 2:1
     
    59:40
    Hosté hrají v šesti!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lokomotivu, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. Poslední perioda znovu přinesla vyrovnaný hokej, ve kterém Lokomotiv dlouho držel vedení 1:0. Severstalu se ovšem v závěru zápasu povedlo srovnat krok a vypadalo to, že se půjde do prodloužení. V poslední minutě řádné hrací doby ovšem udeřil domácí obránce Alexej Marčenko, který dělovou střelou vystřelil svému celku dva body. Severstal tak z tohoto zápasu nemá ani jeden bod, který by si zřejmě zasloužil.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:27.
    Zblokované střely – 7:11.
    Vyloučení – 3:2.
    Využití přesilovek 1/2 – 0/3.
    Vhazování – 36:24
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:49 (19:15:38)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 34. Tkačjov (Rafikov, Alexejev), 60. A. Marčenko (A. Petersson) – 53. Liška (Kodola)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, A. Marčenko, Misjul, Malyšev, Čerepanov, Barancev, Ťutněv – Kraskovskij (C), Tkačjov, Korškov – A. Petersson (A), Lander, Kajumov – Kovalenko, Ivanov (A), J. Averin – Iljenko, Alexejev, Kudrjavcev.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Vittasmäki, Provolněv, Lalonde (A), Adamčuk, Kudako, M. Tichonov, Rogov – Geraskin (A), A. Alexejev, A. Garejev – Petunin, Kodola, Vovčenko – J. Morozov, Berglund, Liška – Dumbadze, Vicharev, Kapustin (C) – Kazakov.

    Rozhodčí: Bukin, Romasko – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 1617
    bahis siteleri