AS Řím – Inter 2:2 (kon.) | Parma – Lazio 0:2 (kon.) | Udinese – Neapol 1:2 (kon.)
Hellas Verona – Crotone 2:1 (kon.) | Fiorentina – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (1:0)
Inter Milán
Neděle 10.01.2021, 12:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tohle je už ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek neděle. (14:31:55)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:11.
     
    Dnešní zápas nakonec končí remízou 2:2, který je vzhledem k výkonu obou celků naprosto zasloužený. Utkání začalo lépe AS, které šlo rychle do vedení díky pěkné střele Lorenza Pellegriniho. Inter následně dlouho hledal recept na skvěle chytajícího Paua Lópeze, ale nakonec se to povedlo Milanu Škriniarovi, o pár minut později navíc dokonal obrat nádhernou střelou Achraf Hakimí. Řím se však s nepříznivým stavem nehodlal smířit, v závěru utkání tak soupeře doslova zamkl a také on se dostal ke vyrovnávacímu gólu, který hlavou vsítil Gianluca Mancini. Oba týmy tak berou zaslouženě po bodu, kvůli čemuž Inter ztrácí na první AC už tři body, AS Řím má pak o tři body méně než jeho dnešní soupeř.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ivan Perišić zcela zbytečně kousek před vlastním pokutovým území dohrál Lorenza Pellegriniho, za což vidí žlutou kartu a domácí ještě budou mít výhodu nebezpečného přímého kopu.
     
    90+4
    Romelu Lukaku opět hlavou sklepával nákop za sebe, ale Ivan Perišić jeho myšlenku nepochopil, takže míč skončil jen u domácích fotbalistů.
     
    90+3
    Borja Mayoral chtěl využít své čerstvosti, proto se tlačil za nakopnutým míčem. Stejně byl u něho první protihráč, který to však následně vůbec nezvládl a lacině ho poslal za postranní čáru.
     
    90+2
    Míč se v posledních minutách utkání drží hlavně na středu hřiště, kde o něj oba celky velmi tvrdě bojují, ale nikdo není příliš úspěšný.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Na útočné polovině však přece jen ještě kombinuje AS, které se však stále nemůže přiblížit k šestnáctce, přičemž už pomalu vstupujeme do nastavení.
     
    89
    Aktivnější směrem dopředu už zase začíná být Inter, který je ale ostře napadán, protože Řím už chce udržet aktuální stav do konce.
     
    89
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Borja Mayoral.
    86. Gianluca MANCINI - 2:2
     
    86
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru hrací doby soupeře pořádně zatlačili, z čehož nakonec vytěžili i vyrovnávací branku! Roh byl rozehrán nakrátko, až po chvíli centroval Gonzalo Villar, jenž poslal míč do středu šestnáctky, kde se k zakončení výborně prodral GIANLUCA MANCINI, který pálil přímo k levé tyči, takže Samir Handanovič to měl opět velmi složité. Asistence: Gonzalo Villar.
     
    86
    Henrich Mchitarjan se individuálně dostal až k levé tyči, odkud před bránou našel Bryana Cristanteho, jemuž ale míč před zakončením nešťastně poskočil, takže míč nesměřoval ani do brány.
     
    85
    Chris Smalling poslal míč hlavou jen vysoko nad sebe, Samir Handanovič tak měl následně snadnou práci a míč po chvíli posílá co nejdál od své klece.
     
    84
    Řím je přece jen v posledních minutách mnohem aktivnější a vyrovnání tedy určitě může přijít, Inter však dává do obrany všechno a zatím tak nechybuje.
     
    83
    Rick Karsdorp byl na pravé straně pod velkým tlakem, o míč nechtěl lacině přijít, takže ho raději vrátil dozadu, čímž jeho tým přišel o pár sekund.

    Lukáš Mihal

    Branky: 17. Lorenzo Pellegrini (Mchitarjan), 86. Mancini (Villar) – 56. Škriniar (Brozović), 63. Hakimí (Brozović)

    Karty:   45+1. Smalling (ASR), 65. Mancini (ASR), 77. Villar (ASR) – 43. R. Lukaku (INM), 67. Bastoni (INM), 90+5. Perišić (INM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:11.
    AS Řím: Pau López – Mancini, Smalling, Ibañez – Karsdorp, Villar, Veretout (79. Cristante), Spinazzola (73. Peres) – Lorenzo Pellegrini, Mchitarjan – Džeko (C) (89. B. Mayoral).
    Náhradníci: Farelli, Fuzato – C. Pérez, B. Mayoral, Providence, Kumbulla, Diawara, Peres, Juan Jesus, Cristante, Podgoreanu.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (82. Kolarov), Barella, Brozović, Arturo Vidal (82. Gagliardini), Darmian (34. Young) – Lautaro Martínez (77. Perišić), R. Lukaku.
    Náhradníci: I. Radu, D. Padelli – Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Eriksen, Sensi, Young, Kolarov, Gagliardini.

    Rozhodčí: Di Bello – Preti, Bindoni
    bahis siteleri