Jekatěrinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavl 3:4 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 21.01.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale hosté prosazují a Ketov si alespoň spravil chuť. Předložil totiž v protiakci kotouč pro JOONASE KEMPPAINENA, jemuž se povedlo trefit opuštěnou branku a Petrohrad vyhraje. Asistence: Jevgenij Ketov a Viktor Antipin.
    45:39 Vasilij PODKOLZIN - 1:2
     
    45:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Branka z ničeho nic, kterou dává mladíček VASILIJ PODKOLZIN! Ten před brankou vložil hůl do střílené přihrávky Cicjury a Petrohrad jde do překvapivého vedení, neboť v posledních minutách hrál spíše druhé housle. Asistence: Vladislav Cicjura a Igor Ožiganov.
    26:53 Zachar BARDAKOV - 1:1
     
    26:53
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek toho v utkání nic nevymyslel, ale nyní využil zaváhání a dává branku v oslabení! ZACHAR BARDAKOV dostal přihrávku do jízdy a před Hellbergem zakončil úspěšně do šibenice! Asistence: Jurij Pautov a Danila Moisejev.
     
    07:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tentokráte branka již padá a hostující celek jde do zaslouženého vedení! IGOR OŽIGANOV byl volný před kruhy, kam dostal také přihrávku. Následně zakončoval do levé šibenice, kde nedal domácí jednička šanci. Asistence: Andrej Kuzmenko a Anton Burdasov.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Bardakov (Pautov, Moisejev) – 8. Ožiganov (Kuzmenko, Burdasov), 46. Podkolzin (Cicjura, Ožiganov), 60. Kemppainen (Ketov, Antipin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pautov, Hultström, Pylenkov, Golovkov, Borodkin, Voronkov – Daugavinš, Danforth, Tedenby – Děrgačov, A. Sjomin, Moisejev – Bardakov, Grebenščikov, Malychin – Ivaňuženkov, V. Popov, Smolin – Gončarov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Askarov) – Galeňuk, Bengtsson, Ožiganov, Fantenberg, Kirsanov, Antipin, A. Bělov – E. Galimov, Kemppainen, Strömwall – Burdasov, Ivan Morozov, Kuzmenko – Timkin, Kukštel, Ketov – Cicjura, Grošev, Podkolzin.

    Rozhodčí: Gofman, Judakov – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 800
    bahis siteleri