Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Dallas Stars
Neděle 31.01.2021, 01:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Na trestnou lavici navíc směřuje Brock McGinn, ten při snaze o vyhození zasáhl koncem hole do obličeje Hintze. Hosté tak budou mít na ledě o dva hráče více.
     
    49:30
    Alespoň čestný zásah mohou zkusit svěřenci trenéra Bownesse zaznamenat v přesilové hře. Vyloučeným hráčem je za sekání finský centr Sebastian Aho.
     
    45:55
    Ve třetí třetině je jako první poslán na trestnou lavici Justin Dowling. Třicetiletý centr čtvrté lajny sekáním přeseknutím hokejky zastavil Geekieho.
     
    38:36
    Hosté budou mít v závěru prostřední části možnost snížit manko v přesilové hře. Radek Faksa se vydal do rychlého brejku, ten zastavil Jake Bean jen za cenu podrážení.
     
    33:07
    Sekání v útočném pásmu se dopustil Jordan Stall. Domácí kapitán v zápalu boje přepůlil Heiskanenovu hokejku.
     
    28:42
    Přesilovka Caroliny navíc bude mít dvouminutové pokračování! Na trestnou lavici usedá český forward Radek Faksa, jenž ještě před obdrženým gólem podrazil Aha.
     
    27:58
    Třetí přesilovku pro domácí mužstvo vybojoval Martin Nečas. Český mladík se dokázal uvolnit kolem Pysyka, který soka podrazil.
     
    21:39
    Síly na ledě se na okamžik vyrovnávají, za čtyři vteřiny začne přesilovka domácích. Vincent Trocheck vystihl rozehrávku a mířil do protiútoku, když ho v pádu nataženou hokejkou podrazil Ty Dellandrea.
     
    19:43
    Těžko říct, za co nyní rozhodčí poslali Andreje Svečnikova na dvě minuty za trestnou lavici. Do souboje za brankou sice přijel jako třetí, ale Cogliano byl v době jeho pasu dávno na ledě, naopak to byl Klingberg, jenž zákrokem na hraně poslal ruského útočníka k ledu. Zajímavé rozhodnutí.
     
    12:02
    Premiérovou početní převahu si zahrají hokejisté Dallasu. Na lavici hanby putuje na dvě minuty za krosček Sebastian Aho.
     
    05:53
    Hurikáni mohou pomýšlet na navýšení náskoku, zahrají si první přesilovku! John Klingberg mimo dění hry sestřelil Beana, dvě minuty za nedovolené bránění.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Trocheck (Nečas, Lorentz), 7. Trocheck (J. Staal, Svečnikov), 29. Svečnikov (Aho, Trocheck), 31. Dzingel (Nečas, Gardiner) – 50. Pavelski (Radulov, J. Klingberg)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (3. Reimer) – Pesce (A), Gardiner, D. Hamilton, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Trocheck, Niederreiter – B. McGinn, Aho (A), Svečnikov – Dzingel, J. Staal (C), Lorentz – Rempal, Geekie, M. McCormick.
    Dallas Stars: Chudobin (31. Oettinger) – Heiskanen, Oleksiak, J. Klingberg (A), Lindell, Pysyk, Sekera – Dellandrea, Faksa, Cogliano – Radulov, Pavelski (A), Dickinson – Comeau (A), Hintz, Kero – Gurjanov, Dowling, Caamano.

    Rozhodčí: Pochmara (USA), Walsch (USA) – Toomey (CAN), Suchánek (CZE)
    bahis siteleri