Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
New Jersey Devils
Neděle 31.01.2021, 19:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepší hokejové ligy světa. V odvetě sobotního duelu budeme sledovat utkání mezi Buffalem a New Jersey. Utkání opět startuje v 19:00.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblové naskočili do nového ročníku jako největší outsider celé divize, ale hned na startu obrali v obou zápasech o body Boston Bruins. Poté si poradili jednou s Rangers a doma porazili následně také Islanders. V posledních třech zápasech ale New Jersey získalo jediný bod po dvou domácích prohrách s Flyers a sobotní nájezdovou prohrou s Buffalem (3:4sn.). Bodově se daří mladíkům Jackovi Hughesovi a obránci Ty Smithovi. Naopak trenéra Lindyho Ruffa musí trápit výkony střelců Palmieriho a Guseva, kteří se dosud neprosadili.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jack Hughes – 8 utkání, 8 bodů (3+5)
    Ty Smith – 8 utkání, 7 bodů (2+5)
    Miles Wood – 8 utkání, 5 bodů (3+2)
     
    BUFFALO SABRES

    Naopak Sabres byli před sezónou právem považováni za jednoho z černých koňů celé NHL. Buffalo velice dobře posílilo, udrželo lídry a ještě do sestavy zakomponovalo talentovaného Cozense. Aktuálně jsou Šavle na pátém místě se ztrátou jediného bodu na čtvrtý Pittsburgh, ale právě Devils je dnes mohou v případě výhry dostihnout, a to mají ještě zápas k dobru. Buffalo si v tomto týdnu vyšláplo například na Washington či Rangers.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jack Eichel – 9 utkání, 11 bodů (4+7)
    Taylor Hall – 9 utkání, 9 bodů (1+8)
    Victor Olofsson – 9 utkání, 8 bodů (4+4)
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Sobota 30.01.2021 • KeyBank Center, Buffalo
    Buffalo Sabres 4:3sn. New Jersey Devils
    Branky a nahrávky: 30. E. Staal (Hall, Montour), 43. Rieder (Eakin, C. Miller), 51. Olofsson (Dahlin, Hall), rozh. náj. Eichel – 39. T. Smith (P. K. Subban, Zacha), 42. A. Johnsson (J. Hughes, Severson), 55. Kuokkanen (M. McLeod, Bastian)

    Tři hvězdy zápasu
    1. Ty Smith (NJD) 1+0
    2. Jack Hughes (NJD) 0+1
    3. Victor Olofsson (BUF) 1+0

    Česká a slovenská stopa
    Pavel Zacha (NJD) – 0+1, 4 střely na bránu, čas na ledě 18:29

    Střely na branku: 31:34
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 8 utkání, 3 body (2+1)
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, Irwin, Montour, Dahlin, C. Miller – Mittelstadt, Eichel, Olofsson – Hall, E. Staal, Cozens – Rieder, Eakin, Okposo – Skinner, Lazar, Sheahan.

    New Jersey Devils: Comrie (Wedgewood) – R. Murray, P. K. Subban, T. Smith, Severson, D. Kulikov, Tennyson – A. Johnsson, J. Hughes, Bratt – M. Malcev, Zacha, N. Gusev – J. Boqvist, Šarangovič, Kuokkanen – Wood, M. McLeod, Bastian..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hodně aktivně do utkání naskočila čtvrtá lajna Devils a je z toho hned první branka! Subban přihrávkou přes celé hřiště našel MICHAELA MCLEODA, který vymíchal Huttona a Devils vedou! Asistence: P.K. Subban a Ryan Murray.
    00:20 Michael MCLEOD - 0:1
     
    01:00
    Sabres se hned pokoušeli vrátit úder, ale nic zajímavého se jim vymyslet nepovedlo. Devils se tak opět dostávali do útočné třetiny.
     
    01:37
    Jesper Bratt následně na levé straně dojížděl kotouč, ale ten se mu nakonec zachytit nepovedlo. Vhazovat se ale bude ve střední třetině, rozhodčí zrušili icing.
     
    02:20
    Brandon Montour to zkoušel na hostující branku střelou od modré čáry, ale kotouč nakonec skončil na zadním mantinelu a Comrie nemusel zasahovat.
     
    03:05
    Hutton byl nyní prověřen dělovkou přes celé hřiště, kterou se mu ovšem povedlo zachytit a následně rychle rozehrát.
     
    03:59
    Eichel rozehrával v útočném pásmu na modrou čáru podél mantinelu, ale kotouč byl tečován na střídačku Devils. Pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    05:13
    Akci domácích zakončil střelou od modré čáry Johnsson, ale Hutton si jeho zakončení našel a lapačkou kotouč chytil. Vhazovat se bude v pásmu Buffala.
     
    05:47
    Devils si dobře zakombinovali v útočné třetině a Michail Malcev se v prvním utkání v NHL dostal do zakončení. Střela po ledě ale skončila na betonech Huttona.
     
    06:33
    Buffalo ze střední třetiny nahazovalo do útoku, ale kotouč skončil mimo ledovou plochu, a tak se hra přerušuje. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    07:02
    Po nepřesnostech v útoku Sabres se nakonec kotouč dostal na hokejku Ristolainena, který hned zakončoval. Comrie ale jeho pokus zachytil.
     
    07:33
    Opět domácím zatopila čtvrtá lajna Devils. Michael McLeod měl na hokejce druhý gól, ale u levé tyčky mu puk skončil na brusli a hostující útočník nakonec zboural branku.
     
    08:10
    Nejdříve od modré střílel Ristolainen a poté to u pravého kruhu zkoušel Rieder. Comrie první pokus vyrazil, pokusy německého útočníka šli jen do bránícího hráče.
     
    09:01
    Devils se tentokráte dostali do nebezpečného obléhání branky, ale Jegor Šarangovič ležící puk vedle branky do klece nakonec neposlal.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:28
    Snažení třetí lajny New Jersey pokračovalo, ale do zakončení se nedostalo. Buffalo vyhodilo na icing a nakonec se bude ještě vylučovat.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Janne Kuokkanen – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:55
    Ve své klasické pozici zakončoval Victor Olofsson, ale z pravého kruhu střílel jen do bruslí bránícího hráče.
     
    10:04
    Následně střílel z levého kruhu také Jack Eichel, ale ani on se gólově neprosadil a trefil jen přesouvajícího se Comrieho.
     
    10:30
    Devils se následně poprvé v oslabení osvobodili a minutu oslabení mají úspěšně za sebou.
     
    11:14
    Olofsson se pokoušel najít přes šíři kluziště Eichela, ale do přihrávky vložil hůl jeden z hostů, který následně puk vyhodil až za branku Huttona.
     
    11:28
    Hosté v plném počtu.
     
    12:02
    Cozens připravil střeleckou pozici pro bránící hráče svého celku, ale rána šla jen vedle branky Erica Comrieho.
     
    13:10
    Gusev mohl jít do zakončení, ale proti dvojici bránících hráčů si moc nevěřil. S kotoučem se tak vrátil do obrany a hru o něco uklidnil.
     
    13:51
    Po delší době bez přerušení se hra přerušuje po icingu Sabres. Vhazovat se tak bude před brankou Cartera Huttona.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Matt Irwin – 2 min., podrážení).
     
    15:10
    Devils se ještě nestihli zformovat a Buffalo již dvakrát vyhodilo kotouč mimo obranné pásmo.
     
    15:26
    Stále se New Jersey nemůže dostat do něčeho zajímavého. Tentokráte se píská ofsajd a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    15:47
    Zacha to nyní myslel dobře a přihrával před branku, kde měl spoluhráče. Nabídka byla nakonec blokována a puk skončil nakonec po vyhození až za brankou Comrieho.
     
    16:22
    Nikita Gusev dostal nabito na levý kruh, ale jeho střela z první se mu nepovedla a kotouč se sotva dostal k brance.
     
    16:35
    Domácí v plném počtu.
     
    16:49
    Severson dostal nabito na levý kruh, ale jeho střela šla jen těsně vedle první tyčky. Devils pokračují v aktivní hře.
     
    17:21
    Jack Eichel se tentokráte dostal do útoku po pravé straně a tvrdě zakončoval, ale jeho rána skončila jen na těle připraveného Comrieho.
     
    19:14
    Sabres dlouho kombinovali v útoku a McCabe se nakonec dostal ke střele od modré čáry. Kotouč se odrazil od Comrieho, ale k dorážce se nikdo nedostal.
     
    19:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Hodně šťastná, ale důležitá branka od New Jersey! Po střele od Bratta byl v brankovišti aktivní ANDREAS JOHNSSON, jenž s pomocí několika odrazů dostal kotouč do branky. Asistence: Jesper Bratt a Ty Smith.
    19:44 Andreas JOHNSSON - 0:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nám nabídla dvě branky. Devils skórovali hned po dvaceti sekundách, kdy se v úniku prosadil Michael McLeod. Pak byla hra vyrovnaná, aby se v závěru třetiny dostali Devils do dvoubrankového trháku po brance Andrease Johnssona.

    Střely na branku: 9:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Hned po vhazování se Subban snažil rozehrát dopředu, ale puk skončil nakonec až na icingu. Pokračovat se tak bude po levici Comrieho.
     
    20:46
    McCabe dostával přihrávku na pravé straně, ale kotouč se mu nepovedlo zpracovat a ten skončil na střídačce Devils. Vhazovat se bude v útočné třetině New Jersey.
     
    21:31
    Po zaváhání v obraně Devils se ke střele dostal Staal, ale jeho rána ke vzdálenější tyčce skončila jen v lapačce připraveného brankáře.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Dmitrij Kulikov – 2 min., hákování).
     
    21:54
    Hall nyní našel před brankou naprosto volného Dahlina, ale ten nedokázal prostřelit skvěle přesouvajícího se Comrieho! Velký zákrok brankáře Devils.
     
    22:57
    Nyní si Eichel sjel s kotoučem mezi kruhy, ale jeho střela se na branku ani nedostala a skončila na hráčících clonících před Comriem.
     
    23:36
    Jegor Šarangovič tentokráte ujel v oslabení a od pravého mantinelu si sjel až před branku, kde ale kotouč nedocpal po ledě do branky!
     
    23:40
    Hosté v plném počtu.
     
    24:11
    Šarangovič se hnal do další akce a v protiakci dva na jednoho zakončoval jen nad branku. Poté se New Jersey dostalo do ofsajdové pozice.
     
    24:29
    V další akci Sabres musel zasahovat opět Comrie, ke kterému se dostal kotouč zpoza branky.
     
    24:35
    Po vhazování to zkoušel od modré čáry Matt Irwin, ale Comrie byl opět na svém místě a zatím v debutu v dresu Devils chytá opravdu jistě a dobře.
     
    25:00
    Wood objel branku a připravil kotouč pro Smitha, který zakončoval z první. Jeho rána byla ovšem blokována, Devils ale pokračují v aktivní hře.
     
    25:23
    Domácí se pokoušeli dostat do útočné třetiny podél pravého mantinelu, ale jeden z hráčů si kotouč hodil až na střídačku.
     
    25:50
    Rasmus Dahlin viděl volný kotouč, do kterého svižně plácnul. Puk mířil na branku, ale nakonec byl bránícími hráči sražen do rohu.
     
    26:42
    Subban přihrával do útoku a našel Šarangoviče. Ten se nakonec dostal k dalším dvěma střeleckým pokusům, ale ani jeden v brance nakonec neskončil.
     
    27:30
    Devils byli aktivní v pásmu, ale po hitu na Hughese o kotouč přišli. Hughes se ovšem rychle zvedl a kotouč v obraně dokázal vybojovat zpátky.
     
    28:24
    Nathan Bastian dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, ale ve velice dobré šanci se mu nepovedlo trefit ani branku. Devils mají velký tlak.
     
    28:57
    Po dlouhém obléhání se bránícím hráčům Sabres povedlo vyhodit pouze na icing. Pokračovat se tak bude vhazováním před Huttonem.
     
    29:22
    Zacha se pokoušel obhodit si bránícího hráče, ale kotouč se nakonec dostal až k brankáři Huttonovi. Pokračovat se bude po jeho levici.
     
    30:12
    Gusev se dostal do střeleckého pokusu na levém kruhu, ale jeho svižné zakončení skončilo jen na hrudi pozorného Huttona.
     
    31:10
    Hall se pokoušel dávat přihrávku před branku, ale jeho pokus byl zablokován. Do útoku tak jde jeho bývalý zaměstnavatel.
     
    31:56
    Dahlin rozjížděl akci od své branky, ale přihrávka do útoku nebyla spoluhráčem zachycena. Nepíská se ovšem ani icing.
     
    32:27
    Hosté to nyní luxusně vykombinovali a Pavel Zacha se najednou zjevil před prázdnou brankou, kterou ale trestuhodně netrefil po zbrklém zakončení!
     
    33:46
    V další akci Devils si sjel mezi kruhy Gusev, ale jeho rána skončila na bránících hráčích. Na druhé straně dostal puk před branku Lazar, ale ten nezakončil.
     
    34:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek se následně dostal do aktivního obléhání branky a Ristolainen z voleje zakončoval. CURTIS LAZAR do jeho rány ještě vložil hokejku a překonal zatím stoprocentního Comrieho v brance! Asistence: Rasmus Ristolainen a Jake McCabe.
     
    34:48
    Vrátit dvoubrankové vedení mohl hostům Hughes, ale ten v samostatném úniku neskóroval. Neujala se ani dorážka Bratta.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Ty Smith – 2 min., držení).
     
    35:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní šance Zachy mrzí ještě více, místo 3:0 je to najednou 2:2. RASMUS DAHLIN dostal přihrávku na modrou, kde si kotouč zpracoval a po ledě překonal bezmocného Comrieho. Asistence: Victor Olofsson a Jack Eichel.
    35:23 Rasmus DAHLIN - 2:2
     
    36:23
    Devils jsou ovšem mnohem aktivnějším týmem v této třetině a jsou opět na kotouči. Hutton úspěšně řešil dva střelecké pokusy z levé strany.
     
    37:34
    Buffalo se hnalo do útočné třetiny, ale nic se jim vymyslet nepovedlo. Poslední chvilky ale probíhají v opravdu velké rychlosti.
     
    37:55
    Zacha bude chtít napravit svou minelu ještě za stavu 2:0. Tentokráte střílel z pravého kruhu, ale Hutton si s jeho zakončením poradil.
     
    38:54
    Curtis Lazar se dostal na levém kruhu ke střele a zkoušel to do bližší šibenice, ale branku se mu ani nepovedlo vůbec trefit.
     
    39:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils byli v posledních sekundách třetiny pod tlakem, ale nakonec právě oni dávají rozdílovou branku! MILES WOOD v posledních sekundách ujel a nadvakrát překonal Huttona v brance Sabres. Asistence: Janne Kuokkanen.
    39:59 Miles WOOD - 2:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi parádní druhá třetina, která nabídla aktivní hokej z obou stran. Domácímu celku se povedlo po brankách Lazara a Dahlina srovnat stav skóre, ale v úplně posledních sekundách vrátil vedení na stranu Devils rychlonohý Wood.

    Střely na branku: 24:23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Domácí se hned na srartu třetiny dostali do velké šance, ale Hall se střelecky nadále trápí. Bekhendová klička mu totiž nevyšla.
     
    41:10
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., sekání).
     
    41:50
    Zatím se hostujícímu celku nedaří ani tato přesilovka. New Jersey se ještě nedostalo do kombinace a Buffalo vyhazuje.
     
    42:19
    Nikita Gusev se snaží, ale stále nemůže skórovat. Nyní zakončoval před levým kruhem, ale jeho rána byla tečována nad branku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:19
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andreas Johnsson – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    42:41
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách. Nejdříve šel do obrany Hughes, ale nezakončil. Následně střílel ještě Subban, ale Hutton si připsal dobrý zákrok.
     
    43:10
    Domácí v plném počtu.
     
    43:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovka nabídnuta zadarmo končí brankou! RASMUS RISTOLAINEN se po střele Olofssona dostal před brankou k několika dorážkám a nakonec puk dostrkal do branky. Asistence: Victor Olofsson a Jack Eichel.
    43:53 Rasmus RISTOLAINEN - 3:3
     
    45:11
    Po hlušším období hry se pokoušel překvapit brankáře Kulikov, ale jeho nahození s menší tečí skončilo jen na betonech Cartera Huttona.
     
    45:50
    Irwin se pokoušel zachránit akci a na hranici ofsajdu nahazoval na branku Devils, ale sudí i tak viděli ofsajd.
     
    46:05
    V útočné akci Buffala spadla helma Comriemu a hra se tak musela přerušit. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    46:18
    Následně se píská icing Devils a pokračovat se tak bude po levici Erica Comrieho.
     
    47:26
    Jack Hughes se dostal do šance na levé straně, ale jeho střela příklepem skončila na brankáři Huttonovi. Následná dorážka z úhlu se do branky nedostala.
     
    47:50
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Dahlin – 2 min., držení).
     
    48:15
    Přesilovky New Jersey jsou ovšem dnes neskutečně špatné a v podobném duchu to začalo i nyní. Buffalo hned vyhodilo kotouč mimo pásmo.
     
    49:41
    Až po dlouhé době se Devils dostali do kombinace a nakonec přišla jediná střela. Subban střílel mezi kruhy, ale dělovkou branku nakonec pouze minul.
     
    49:50
    Domácí v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Opět výborně hrající čtvrtá lajna New Jersey, Devils opět vedou! Miles Wood našel před brankou volného MICHAELA MCLEODA, jehož zakončení propadlo Huttonovi do branky. Asistence: Miles Wood a Nathan Bastian.
    50:40 Michael MCLEOD - 3:4
     
    51:12
    Domácí se hned vrátili zpátky do útoku, ale Comrie proti pokusům Sabres vystavil stopku. Hra bude pokračovat po komerční pauze.

    Střely na branku: 33:31
     
    51:25
    Rasmus Dahlin natáhl kotouč na modré čáře, který byl ale před tím, než mohl vletět do branky, skončil po teči jen vedle branky New Jersey.
     
    52:14
    V další útočné akci byl Lazar, ale také jeho zakončení se do branky nevešlo po obranné teči jednoho z hostů.
     
    52:27
    Poté se Buffalu nepovedlo rozjet útočnou akci a přihrávka do útoku skončila jen na icingu. Vhazovat se bude před Huttonem.
     
    53:08
    Jegor Šarangovič si sjel do útočné třetiny, ale jeho zakončení zápěstím nebylo nebezepečné, neboť došlo k teči od bránícího hráče Sabres.
     
    53:28
    Nyní Hutton domácí zachránil! Nejdříve zlikvidoval průnik Wooda i dorážku Bastiana zadovkou mezi betony.
     
    55:07
    Johnsson nyní skvěle našel před brankou volného Hughese, který mohl potvrdit vedení Devils, ale jeho zakončení nad lapačku se neujalo – skvělý Hutton!
     
    55:48
    Hosté pokračují ve tlaku. Ty Smith svižně nahazoval do brankoviště, kde se ale nikdo v bílém nakonec neprosadil.
     
    56:42
    Devils poté trefili také tyčku. Nicméně Buffalo se dokázal vymanit z tlaku a do útoku se dostal Olofsson, který před brankou zakončoval jen do zadního mantinelu.
     
    57:11
    Nakonec to hosté přežili a Zacha ujel do protiakce. Jeho střela z levého kruhu byla ovšem tečována do ochranné sítě nad brankou. Pokračovat se bude po komerční přestávce.

    Střely na branku: 33:35
     
    57:33
    Wood si vyměnil kotouč s Bastianem, který jej hledal před brankou. Zblízka se ale střelec třetí branky Devils nakonec neprosadil.
     
    58:03
    Hutton opustil branku a Buffalo hraje v šesti hráčích!
     
    58:38
    Devils se pokoušeli osvobodit, ale vyhození přes všechny čáry končí nakonec na zakázaném uvolnění. Sabres si mezitím berou timeout.
     
    58:48
    Hodně blízko k trefení prázdné branky byli Devils, ale nakonec kotouč skončil milimetry vedle pravé tyčky. Píská se další icing.
     
    59:04
    Pavel Zacha projel do střední třetiny a bekhendem se pokoušel z dálky trefit prázdnou branku, což se mu ale nakonec nepovedlo.
     
    59:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Buffalo se nedostalo do žádného tlaku a bylo otázkou času, kdy se někdo pokusí trefit prázdnou branku. MILES WOOD se dostal ke kotouči ve vlastní třetině a podtrhl svůj dobrý výkon druhou branku v duelu. Asistence: Pavel Zacha a Damon Severson.
    59:53 Miles WOOD - 3:5
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce a po zásluze se dnes raduje New Jersey, které předvedlo velice dobrý výkon. Buffalo v utkání dvakrát srovnalo stav, ale Devils pokaždé celkem vzápětí hned udeřili zpátky. Dvakrát se dnes gólově prosadili Michael McLeod a Miles Wood, pátou branku přidal Andreas Johnsson. Za domácí se prosazovali Lazar, Dahlin a Ristolainen.

    Střely na branku: 33:37
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Carter Hutton (BUF) – 32 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,9%, odchytal 58:03
    Eric Comrie (NJD) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 60:00.
     
    Česká a slovenská stopa
    Pavel Zacha (NJD) 0+1, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 15:58
     
    Tři hvězdy utkání
    1. Miles Wood (NJD) 2+1
    2. Michael McLeod (NJD) 2+0
    3. Rasmus Ristolainen (BUF) 1+1 (21:44:07)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 35. Lazar (Ristolainen, McCabe), 36. Dahlin (Olofsson, Eichel), 44. Ristolainen (Olofsson, Eichel) – 1. M. McLeod (P. K. Subban, R. Murray), 20. J. Hughes (Bratt, T. Smith), 40. Wood (Kuokkanen), 51. M. McLeod (Wood, Bastian), 60. Wood (Zacha, Severson)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, Irwin, Montour, Dahlin, C. Miller – Mittelstadt, Eichel, Olofsson – Hall, E. Staal, Cozens – Rieder, Eakin, Okposo – Skinner, Lazar, Sheahan.
    New Jersey Devils: Comrie (Wedgewood) – R. Murray, P. K. Subban, T. Smith, Severson, D. Kulikov, Tennyson – A. Johnsson, J. Hughes, Bratt – M. Malcev, Zacha, N. Gusev – J. Boqvist, Šarangovič, Kuokkanen – Wood, M. McLeod, Bastian.
    bahis siteleri