Southampton – Burnley 3:2 (kon.) | Newcastle – Tottenham 2:2 (kon.) | Aston Villa – Fulham 3:1 (kon.)
Manchester Utd. – Brighton 2:1 (kon.)
konec
Southampton FC
3:2 (2:2)
Burnley FC
Neděle 04.04.2021, 13:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Nathan REDMOND - 3:2
     
    66
    Southampton právě vstřelil branku!
    Velký obrat Saints je dokonán! Theo Walcott dotáhl míč před pokutové území, kde ho předal Dannymu Ingsovi. Ten si našel prostor ke střele, kterou ještě skvělým zákrokem levou rukou vyrazil do strany brankář Pope. Balón však doběhl opět Walcott, jenž našel nadýchaným centrem na vzdálenější tyč NATHANA REDMONDA a ten balón napálil do sítě – 3:2.
    42. Danny INGS - 2:2
     
    42
    Southampton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obrovskou chybu spáchal Ben Mee, který měl k míči blíže než DANNY INGS a mohl situaci vyřešit třeba malou domů brankáři nebo odkopem do autu. Místo toho ale fatálně zaváhal, nechal se Ingsem předběhnout a domácí útočník se z pravé strany vřítil do pokutového území. Tam si položil druhého stopera Burnley Tarkowskiho a podél nohou vybíhajícího Popea vyrovnal – 2:2.
    31. Stuart ARMSTRONG - 1:2
     
    31
    Southampton právě vstřelil branku!
    ´Hosté snižují! Danny Ings pustil přihrávku Jamese Warda-Prowseho na STUARTA ARMSTRONGA, který přízemní ranou z hranice šestnáctky překonal brankáře Popea -1:2.
    28. Matěj VYDRA - 0:2
     
    28
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují svůj náskok, o což se postaral český reprezentant MATĚJ VYDRA! Dlouhý nákop Bena Mee sklepl Chris Wood hlavou přímo do kroku Vydry, který míč z hranice šestnáctky napálil z první na bránu a Forster se po balónu marně natahoval levou nohou – 0:2.
    12. Chris WOOD - 0:1
     
    12
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Exekuce pokutového kopu se ujal CHRIS WOOD, který zvolil osvědčenou metodu. Zvolil polovysokou střelu doprostřed, zatímco brankář Forster si vybral stranu.

    Martin Augustin

    Branky: 31. Armstrong (Ings), 42. Ings (Redmond), 66. Redmond (Walcott) – 12. Wood (pen.), 28. Vydra (Wood)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:10.
    Southampton FC: Forster – Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong (79. Salisu), Ward-Prowse (C), Diallo, Walcott (87. Djenepo) – Ings (86. Adams), Redmond.
    Náhradníci: A. McCarthy – Tella, Adams, Salisu, Jankewitz, J. Stephens, Minamino, Djenepo, Ferry.

    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters (33. Ch. Taylor) – Gudmundsson (90. Richardson), A. Westwood, Brownhill, McNeil – Vydra (79. Jay Rodriguez), Wood.
    Náhradníci: Peacock-Farrell – Nartey, Cork, Ch. Taylor, Jay Rodriguez, Richardson, D. Stephens, Dunne, Driscoll-Glennon.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Eaton
    bahis siteleri